Χρήστες OnLine

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Οι...φιλήσυχοι Αφγανοί αφήνουν να πεθάνουν της πείνας όσες γυναίκες αρνούνται τη σεξουαλική επαφή μαζί τους!!!

ΝΕΟΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΣΟΓΥΝΙΚΟΣ "ΝΟΜΟΣ" ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ,ΠΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ...ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!-ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΧΛΙΔΑΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ...ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ;

Τ α λόγια είναι περιττά.Η είδηση είναι τόσο σοκαριστική,που ακόμα και "δημοκρατικές" ιστοσελίδες,όπως αυτη των "Νέων" ,φαίνεται να...αγανακτεί:

"Το δικαίωμα να στερήσουν την τροφή από τις γυναίκες τους αν αυτές αρνηθούν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί τους έχουν οι άντρες στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με ένα νέο νόμο, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από διεθνείς οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι διεθνείς οργανώσεις τονίζουν ότι η χρονική συγκυρία δεν είναι τυχαία, καταγγέλλοντας προεκλογική απόπειρα του Χαμίντ Καρζάι να αποσπάσει τις ψήφους φονταμενταλιστών και υπερσυντηρητικών στις κάλπες που θα στηθούν την Πέμπτη για τις προεδρικές εκλογές.

Ο νόμος αφορά τις γυναίκες της σιιτικής μειονότητας και πέρασε «σιωπηλά», αλλά σαφώς με την έγκριση του Χαμίντ Καρζάι. Η κυβέρνηση δεν προέβη σε καμία επίσημη ανακοίνωση για την υπογραφή του νομοθετήματος.

Ο νέος νόμος προβλέπει ότι ο σύζυγος έχει το δικαίωμα να διακόψει την υλική υποστήριξη από τη σύζυγό του, συμπεριλαμβανομένης και της τροφής, αν εκείνη αρνηθεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Επίσης, τα παιδιά τίθενται πάντα υπό την κηδεμονία του πατέρα ή του παπού.

Ακόμα, οι γυναίκες πρέπει να ζητήσουν την άδεια του συζύγου τους για να εργασθούν. Τέλος, ο νόμος επιτρέπει σε ένα βιαστή να αποφύγει κάθε δίωξη εάν καταβάλει το «χρήμα του αίματος» στη γυναίκα που υπέστη το βιασμό.

Τον περασμένο Απρίλιο ο Χαμίντ Καρζάι ζήτησε από το υπουργείο Δικαιοσύνης να αναθεωρήσει το νομοσχέδιο που είχε υπογράψει ο ίδος το Μάρτιο μετά τις διαμαρτυρίες αφγανικών και διεθνών οργανώσεων που κατήγγειλαν ότι το νομοθέτημα θεσμοθετεί για τις γυναίκες της σιιτικής μειονότητας περιορισμούς ανάλογους με αυτούς του καθεστώτος των Ταλιμπάν.

Η αρχική εκδοχή υποχρέωνε τις γυναίκες της σιιτικής μειονότητας να έρχονται σε επαφή με το σύζυγό τους τουλάχιστον κάθε τέσσερις ημέρες, και ουσιαστικά νομιμοποιούσε το βιασμό καθώς αφαιρούσε την ανάγκη της συναίνεσης στον έγγαμο βίο."


Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο από το Al Jazeera και...θαυμάστε τον "πολιτισμό" των Ταλιμπάν


ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ;

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ";

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΨΕΥΤΟΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΩΣ ΙΕΡΕΩΝ (!),ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ;

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΟΥΛΕΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ" ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΛΑΛΑΖΟΥΝ "ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ" ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;

Τι άλλο θέλετε δηλαδή;Να εφαρμοστούν όλοι αυτοί οι "νόμοι" και στην Ελλάδα;Γιατί εκεί θα φτάσουμε αν συνεχίσουμε να δείχνουμε την ίδια ανοχή σε ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!

πηγη

Η Τουρκία μπλοκάρει την αγορά ακινήτων από Έλληνες στην Πόλη!


Τα δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν με τον τίτλο «Εμπόδιο του Γενικού Επιτελείου στο Ελληνικό κεφάλαιο». Κατά το ιστορικό της υπόθεσης, ο Τούρκος επιχειρηματίας Οσμάν Ορ απευθύνθηκε στη Finans Leasing ζητώντας της να χρηματοδοτήσει δια της μεθόδου της χρηματοδοτικής πίστωσης (leasing) την αγορά παράλιας έπαυλης στην περιοχή Μπέμπεκ του Βοσπόρου. Σύμφωνα με αυτή, η κυριότητα του ακινήτου περιέρχεται στο δανειοδότη μέχρι την αποπληρωμή του δανείου, οπότε και επανακάμπτει στο δανειολήπτη..

Η Finans Leasing, που ελέγχεται από την Εθνική Τράπεζα, προσέφερε το ευνοϊκότερο επιτόκιο και όρους χρηματοδότησης στον Ορ, αλλά ο επιχειρηματίας έμεινε άναυδος όταν μετέβη στο υποθηκοφυλακείο. Εκεί βρήκε καταχώρηση στον τίτλο του ακινήτου «Δεν πωλείται σε ξένους». Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται ο Τουρκικός τύπος, πίσω από την καταχώρηση βρίσκεται το Γενικό Επιτελείο, που παρενέβη μέσω των περίπλοκων διαδικασιών της σχετικής νομοθεσίας. Τελικά ο Ορ αναγκάσθηκε να πάρει το δάνειο, για το ποσόν των 17.5 εκατομμυρίων δολλαρίων της αγοράς, από τη Ziraat Bank, που ανήκει στο Τουρκικό δημόσιο.

Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία για την εξαγορά ακινήτων από αλλοδαπό φυσικό ή νομικό πρόσωπο, που τροποποιήθηκε το 2008, απαιτείται άδεια της νομαρχίας για την απόκτηση ακινήτου. Προκειμένου να εκδοθεί αυτή, η αιτούσα εταιρεία πρέπει να συμπληρώσει αίτηση με 14 σημεία. Η νομαρχία, βάσει του νόμου, συμβουλεύεται το Γενικό Επιτελείο, την Ασφάλεια και το εμπορικό επιμελητήριο. Πηγή κοντά στο Γενικό Επιτελείο δήλωσε στο newstime ότι το τελευταίο θα «εξαντλεί όλα τα περιθώρια προκειμένου να εμποδίζει την κτήση ακινήτων, έστω και προσωρινά, ειδικά από Έλληνες στην περιοχή της νομαρχίας Κωνσταντινουπόλεως.»

Κανείς από τους ερωτηθέντες στη Finansbank και τη Finans Leasing δεν ήταν αρμόδιος να παράσχει πληροφόρηση για το περιστατικό.
Όταν εκδόθηκε η νομοθεσία για το leasing στην Τουρκία, ο εθνικιστικός και ο Κεμαλικός τύπος ισχυριζόταν ότι Ελληνικές εταιρείες θα χρησιμοποιήσουν τη νομοθεσία για να επαναποκτήσουν ακίνητα στην Πόλη. Μιλούσαν για κίνδυνο επανελληνοποίησης της αγοράς ακινήτων στην Πόλη μέσω της δραστηριότητας ελληνικών εταιρειών. «Το Ελληνικό κεφάλαιο δεν μπορεί να αγοράσει την έπαυλη στο Βόσπορο» έγραψε η Ακσάμ. Σημειωτέον ότι ο Βόσπορος και γενικότερα η Κωνσταντινούπολη θεωρείται περιοχή στρατηγικής σημασίας στην Τουρκία.

Η διαδικασία των αλλεπάλληλων εγκρίσεων είναι τόσο πολύπλοκη και χρονοβόρα, ώστε πολλές φορές να οδηγεί σε αδυναμία εκ μέρους των εταιρειών να παράσχουν πιστωτικές υπηρεσίες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Ορ απηύδησε από την καθυστέρηση και τα εμπόδια της γραφειοκρατίας και προτίμησε να συμφωνήσει εκ νέου την παροχή χρηματοδόσης με τη Ziraat Bank. Ακριβώς ενόψει των εμποδίων που η νομοθεσία θέτει για την απόκτηση ακινήτων σε όλους τους ξένους, πολλές ξένες που εταιρείες στην Πόλη δεν προσφέρουν πίστωση σε αγοραπωλησίες ακινήτων.

Διπλωματικές πηγές Ευρωπαϊκών χωρών στην Τουρκία δηλώνουν εκνευρισμό με τους περιορισμούς στην κτήση ακινήτων. «Ενδεχομένως αντίστοιχοι περιορισμοί στην κτήση ακινήτων από Τούρκους πολίτες στο Λονδίνο, το Παρίσι, την Αθήνα και τη Ρώμη να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα του ανοίγματος της αγοράς ακινήτων στην Πόλη» ισχυρίσθηκε διπλωματικός παράγων, μιλώντας για «παράνοια και φοβικά σύνδρομα στην Τουρκία» και αποτυχία εν προκειμένω των αρχών της ελεύθερης αγοράς.

Τούρκοι οικονομικοί παράγοντες δήλωσαν στο newstime δυσαρέσκεια με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, μιλώντας επίσης για φοβική νοοτροπία και ανικανότητα της παρούσας κυβέρνησης να αντισταθεί στις πιέσεις των εθνικιστών. «Είναι τουλάχιστον παράλογο να προσπαθούμε να προσελκύσουμε ξένους επενδυτές και εταιρείες στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς, και παράλληλα να εγείρουμε τέτοια προσχήματα» είπε σύμβουλος επενδύσεων. Ελληνικές διπλωματικές πηγές εξέφρασαν δυσαρέσκεια με το γεγονός της ουσιαστικής αδυναμίας απόκτησης ακινήτων από Έλληνες στην Πόλη, σημειώνοντας ότι Τούρκοι πολίτες μπορούν να αγοράσουν στην Αθήνα δίχως περιορισμό.

Σημειωτέον ότι παλαιότερα δημοσιεύματα του Τουρκικού τύπου είχαν εξοργίσει τους εθνικιστές και την Κεμαλική αντιπολίτευση, εμφανίζοντας Έλληνες να έρχονται στις πρώτες σειρές μεταξύ των ξένων ιδιοκτητών ακινήτων στη χώρα. Τα εν λόγω δημοσιεύματα παρέλειπαν να σημειώσουν πως οι εν λόγω Έλληνες πολίτες είναι στην πλειοψηφία τους Μουσουλμάνοι της Θράκης. Οι ένοπλες δυνάμεις και οι αρχές γενικά, θεωρώντας τους ομογενείς, δεν εγείρουν προσχήματα στην αγορά ακινήτων στην περίπτωσή τους.

Αλέξανδρος Μασσαβέτας Κωνσταντινούπολη -newstime.gr


Τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου μεταξύ Πάφου - Ρόδου

αποκλειστικό:ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Μόνιμη πλέον παρουσία και προκλήσεις τουρκικών πολεμικών

Oι τελευταίες έρευνες για υδρογονάνθρακες στην υποθαλάσσια περιοχή τους απεκάλυψαν την ύπαρξη τεράστιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου στις ανατολικές ακτές της Πάφου, σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» από άριστα ενημερωμένες πηγές, τόσο της Λευκωσίας όσο και της Αθήνας (μεταξύ των οποίων υπάρχει συνεχής αλληλοενημέρωση για όλα τα κρίσιμα ζητήματα).

Aυτές είναι οι δεύτερες έρευνες (με σκοπό την επιβεβαίωση προηγουμένων ενδείξεων) για τις οποίες υπάρχουν σχετικές εκθέσεις εμπειρογνωμόνων νορβηγικής εταιρείας και αμερικανικού κολοσσού που ασχολείται με τα ενεργειακά.

Οι εκθέσεις είναι μεν απόρρητες, αλλά πρέπει να λεχθεί ότι: Και η Άγκυρα έχει τις δικές της έρευνες, τα στοιχεία των οποίων δεν απέχουν, όπως φαίνεται, από τις προαναφερθείσες.

Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι: Αυτά τα κοιτάσματα βρίσκονται κυρίως στη ζώνη αποκλειστικής ευθύνης της Λευκωσίας, αλλά προεκτείνονται δυτικότερα στην ελληνική περιοχή, μέχρι το Καστελλόριζο.

Μέρος δε νοτίως της ελλαδικής ζώνης αποκλειστικής εκμεταλλεύσεως ανήκει στη Λιβύη και άλλο ανατολικότερα εφάπτεται προς αιγυπτιακά σύνορα.

Ενήμερες οι κυβερνήσεις
Λιβύης και Αιγύπτου

Οι κυβερνήσεις και των δύο αυτών χωρών (Λιβύης και Αιγύπτου) είναι απολύτως ενήμερες για το θέμα και αποφασισμένες να προχωρήσουν στην εκμετάλλευση των κοιτασμάτων, που είναι από τα μεγαλύτερα γνωστά στην περιοχή.

Αυτό ακριβώς φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από τη νέα κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων στην περιοχή Καστελλορίζου μέχρι και την Πάφο, έξω από την οποία εμφανίζονται συνεχώς τουρκικά πολεμικά, που διακινούνται μέχρι τις παρυφές της Ρόδου, προκαλώντας συνεχώς σοβαρά προβλήματα, όπως αυτό της περασμένης Τρίτης, οπότε και απειλήθηκε, εξαιτίας πολύ επικίνδυνων ελιγμών, κρουαζιερόπλοιο που κατευθυνόταν στο Καστελλόριζο.

Επαφές με εταιρείες εξόρυξης

Η Λευκωσία δεν αποκρύπτει μεν τις ανησυχίες της, δείχνει ωστόσο αποφασιστικότητα όσον αφορά τη διαχείριση των συμφερόντων της στις περιοχές όπου με βάση το διεθνές δίκαιο έχει αποκλειστική δικαιοδοσία για εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου.

Βρίσκεται δε σε επαφή και προωθεί συμφωνίες με γνωστές διεθνείς εταιρείες έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων. Κάτι που φαίνεται ότι ενδιαφέρει και τις Βρυξέλλες ιδιαίτερα, πέραν άλλων.

Πηγή:
Το Παρόν

"Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης - Το νόμιμο και τη φύλαξη του χωριού τους ανέλαβαν κάτοικοι "





Στη Νέα Μεσημβρία θεσσαλονίκης, οι κάτοικοι πήραν στα χέρια του την ασφάλεια του χωριού τους.200 κάτοικοι σε βάρδιες χτενίζουν την περιοχή σε περιπολίες φύλαξης, που βέβαια έιναι εθελοντικές.

Δεν υπάρχει αστυνομικό τμήμα εκεί, αλλά μονο στη Σινδο.Με δικά τους έξοδα και δικά τους αυτοκίνητα περιπολίας, ελέγχουν τα πάντα και ενημερώνουν την αστυνομία.

Δείτε το πρόγραμμα βάρδιας!!!



Συμπαράσταση απο το Δήμο.
Παράδειγμα προς μίμηση... αποτελεσματιό φαίνεται το μέτρο...


ΜΠΡΑβΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ . ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟ.

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΞΕΡΕΙ.. ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ

kraxtis-gr.blogspot.com

Στην θεοποίηση του Κεμάλ οδηγεί η εσωτερική ανασφάλεια των Τούρκων!



Το σύνδρομο μεγαλομανίας της Τουρκίας ξαναχτυπά!

Όσο πιο ανασφαλής αισθάνεται κανείς τόσο καταφεύγει σε δηλώσεις παρρησίας και κάνει τον σπουδαίο. Αυτά παθαίνουν κι οι καημένοι οι Τούρκοι...

Σε παρόμοιες ενέργειες έχουν καταφύγει στα έσχατά τους τα καθεστώτα στο Ιράκ του Σαντάμ Χουσεΐν και στην Αλβανία του Χότζα. Και τα δύο κατέρρευσαν...

Πηγή:1453-2009

Προετοιμάζεται για τη... "Μεγάλη Αλβανία" ο Μπερίσα


Τη θέση ότι, η εθνική ενότητα των Αλβανών θα πρέπει να αποτελέσει τη βασική ιδέα της πολιτικής τόσο στην Αλβανία όσο και στο Κόσοβο, διατύπωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα.

Αλβανία — "Δεν θα πρέπει να υπάρχουν τελωνεία μεταξύ των δύο αυτών χωρών. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η Αλβανία και το Κόσοβο να θεωρούν η μία την άλλη ξένη χώρα κι αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την κυριαρχία των δύο χωρών", δήλωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων "ΑΤΑ".

"Η ιδέα της εθνικής ενότητας βασίζεται στα ευρωπαϊκά ιδανικά, που απαιτούν πολλή δουλειά (για την υλοποίησή τους). Γι’ αυτό και ο Θάτσι (σ.σ. ο νυν πρωθυπουργός του - προτεκτοράτου των ΗΠΑ - Κοσόβου και τέως χασάπης του UCK (κλικ εδώ κι εδώ για να ενημερωθείτε για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε και τους αλυτρωτισμούς περί Μεγάλης Αλβανίας)) κι εγώ θα εργαστούμε προκειμένου να άρουμε τα εμπόδια που σταματούν τους Αλβανούς από το να αισθάνονται ενωμένοι σ’ ολόκληρη την επικράτεια, στην οποία ζουν", πρόσθεσε ο Σαλί Μπερίσα.

Μιλώντας για τις σχέσεις των Τιράνων με τους πολιτικούς στο Κόσοβο, ο κ. Μπερίσα είπε ότι είναι εξαιρετικές, ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για αξιωματούχους του κυβερνώντος κόμματος ή της αντιπολίτευσης.

Σημείωσε ότι το Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανίας, του οποίου ηγείται, έχει παραδοσιακά καλές σχέσεις με τη Δημοκρατική Συμμαχία στο Κόσοβο, αλλά αυτό, όπως είπε, δεν επηρεάζει καθόλου τις εξαιρετικές σχέσεις του κόμματός του με άλλα κόμματα, στο Κόσοβο.

"Είμαστε ανοιχτοί κι εγώ προσωπικά σέβομαι το ρόλο κάθε κόμματος. Συνέβαλαν αποφασιστικά στην αντίσταση στο Κόσοβο και την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του και γι’ αυτό δεν μπορώ παρά να έχω αυτή τη στάση", τόνισε ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Ευχαρίστησε, επίσης, όσους έρχονται από το Κόσοβο για διακοπές στην Αλβανία, λέγοντας πως ο αριθμός τους αυξάνει συνεχώς.

Πηγή

Μια βόλτα στα Εξάρχεια....

Μια βόλτα στα Εξάρχεια μετά από πολύ καιρό και μέσα στον Αύγουστο....

Η εμπόλεμη ζώνη σε κατάσταση εκεχειρίας.
Οι "μαχητές" είναι στα νησιά με τα λεφτά των μπαμπάδων τους και
κάνουν ηλιοθεραπεία.

Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει και θα αρχίσουν από τα παλιά γραφεία του
ΠΑΣΟΚ να δοκιμάζουν τις "μπομπάρδες" τους.
Πρέπει να ελέγξουν αν δουλεύουν τα μίγματα και τα στουπιά.
Άλλοι θα περάσουν από τις αποθήκες πυρομαχικών που διατηρούν
στα ΑΕΙ να ελέγξουν.

Πολλά μικρά μαγαζιά έχουν κλείσει στην περιοχή.
Χάζεψα κάποια νεοκλασικά που κρατάνε ακόμα σε πείσμα των καιρών.
Ήμουνα τυχερός όταν ένας ηλικιωμένος με τη μαγκούρα του που είχε
ασημένια λαβή βγήκε από ένα από αυτά.

Τον χαιρέτισα και έμαθα ότι είναι συνταξιούχος καθηγητής "μιας άλλης
εποχής" όπως μου τόνισε σε κεντρικό Γυμνάσιο της Αθήνας.
Δεν ήθελε να σχολιάσει τα σημερινά Εξάρχεια γιατί ήθελε να μένει
στις αναμνήσεις του.

Μια βόλτα μόνο πρωϊνή γύρω από το τετράγωνο και μετά στο σπίτι
να γράφει ασταμάτητα για την πραγματική Αθήνα που γνώρισε.
Έχει δώσει εντολή στους δικούς του οι σημειώσεις του να γίνουν
βιβλίο και να εκδοθεί μετά τον θάνατό του από κάποιο ίδρυμα
που δεν ήθελε να μου αναφέρει όπως και το όνομά του.

Το κουδούνι της ξύλινης παλιάς εξώπορτας έγραφε "οικία".

Αθηναίος



Θάνατος από συμπλοκή αλλοδαπών....



O πόλεμος μεταξύ αλλοδαπών για την επικράτηση στις
πιάτσες του Κέντρου της Αθήνας
είχε σαν αποτέλεσμα
τον θάνατο ενός από αυτούς εχθές το βράδυ.
Ο δράστης συνελήφθη....

Έχουν στενέψει τα τετραγωνικά για ναρκωτικά, πορνεία,
όπλα και θα έχουμε συνέχεια...

Διάβασε προηγούμενη ανάρτηση...


Ο πόλεμος της πιάτσας.....


ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.. ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

Αθηναίος

Κάρατζιτς:Φανατικοί Ισλαμιστές ετοίμαζαν μουσουλμανικό κράτος στην Ευρώπη


Αποκαλύψεις από τον Κάρατζιτς

Ισλαμιστές φονταμενταλιστές, οι οποίοι πήγαν στη Βοσνία την περίοδο του πολέμου και πολέμησαν στο πλευρό μουσουλμάνων, είχαν ως στόχο τη δημιουργία ενός μουσουλμανικού κράτους στην Ευρώπη και μιας βάσης για τρομοκρατικές ενέργειες, όπως αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, στις ΗΠΑ.

Αυτό υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος των Σέρβων της Βοσνίας, Ράντοβαν Κάρατζιτς, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Σεβενίνγκεν του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) για την πρώην Γιουγκοσλαβία.

Σε γραπτή δήλωσή του που κατέθεσε στις αρχές του Δικαστηρίου, ο Κάρατζιτς υποστηρίζει ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ακραίους ισλαμιστές είχαν ενεργό ρόλο στον πόλεμο, στο πλευρό των Βόσνιων μουσουλμάνων και ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν «ιερό πόλεμο».

Ο Κάρατζιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σχετικά με το ρόλο του στον εμφύλιο, στη Βοσνία, καλεί τη Χάγη να ζητήσει από τις κυβερνήσεις της Αιγύπτου και της Ιορδανίας τα έγγραφα που απαιτούνται για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του και δη όσα αναφέρονται στη συμμετοχή ισλαμικών ομάδων στον πόλεμο, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ισλαμιστές φονταμενταλιστές έφτασαν στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη, την περίοδο του πολέμου, από διάφορα μέρη του κόσμου, μεταξύ των οποίων οι δύο προαναφερόμενες αραβικές χώρες (Αίγυπτος και Ιορδανία).

Επίσης, ο πρώην αρχηγός των Σέρβων της Βοσνίας υποστηρίζει ότι η μυστική αστυνομία στο Αμάν της Ιορδανίας παρακολουθούσε τη δράση τέτοιων προσώπων, φοβούμενη πως θα επιστρέψουν στην Ιορδανία και θα προκαλέσουν χάος, μέσω τρομοκρατικών ενεργειών.

Πηγή

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Δανίας προστατεύει τα σύνορά της - Ας παραδειγματιστούμε!


Ιρακινοί που συνελήφθησαν από την αστυνομία της Δανίας σε αμφιλεγόμενη έφοδό της σε εκκλησία στο κέντρο της Κοπεγχάγης άρχισαν απεργία πείνας, μετέδωσαν εγχώρια ΜΜΕ τη Παρασκευή.

Η αστυνομία εισέβαλε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην εκκλησία Μπρόρσον και συνέλαβε 18 Ιρακινούς που είχαν βρει καταφύγιο εκεί μετά την απόρριψη των αιτήσεών τους να τους χορηγηθεί πολιτικό άσυλο.

Το δημόσιο δίκτυο DR μετέδωσε ότι φίλοι των 18 συλληφθέντων πληροφορήθηκαν πως οι πρόσφυγες άρχισαν απεργία πείνας. "Κάνουν απεργία πείνας αφότου συνελήφθησαν. Και οι 18 παίρνουν μέρος", δήλωσε ο Αγκρί Κουρδιστάνι.

Το απόγευμα της Παρασκευής οργανώθηκαν πολλές διαδηλώσεις εναντίον της επέμβασης της αστυνομίας και της απόφασης των αρχών να επαναπατρισθούν οι Ιρακινοί σε διάφορες πόλεις της Δανίας.

Οι ενέργειες της αστυνομίας έχουν την αμέριστη στήριξη της κεντροδεξιάς κυβέρνησης, του λαϊκιστικού Λαϊκού Κόμματος της Δανίας, το οποίο στηρίζει την κυβέρνηση, αλλά και της αντιπολίτευσης των Σοσιαλδημοκρατών.

Δανία και Ιράκ συνήψαν τον Μάιο συμφωνία για τον επαναπατρισμό περίπου 240 Ιρακινών.

Η συμφωνία δέχθηκε έντονες επικρίσεις, καθώς ορισμένοι από τους ανθρώπους που αφορά και μέλη των οικογενειών τους ζουν στη Δανία ακόμα και 10 χρόνια.

Πηγή

Γιατί η Θράκη μετατρέπεται σταδιακά σε τούρκικη αποικία…



ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

Η Θράκη δυστυχώς, όπως θ’ αναφέρω συγκεκριμένα γεγονότα, είναι …αποικία της Τουρκίας και την κάνανε οι άρχοντες Έλληνες της εξουσίας.

Απόδειξη 1η: Ο γενικός πρόξενος στην Τουρκία Μουσταφά Σαρινίτς σε όλες τις τουρκικές εκδηλώσεις που γίνονται από τους ανθέλληνες, Έλληνες μουσουλμάνους, πηγαίνει πάντοτε σαν καλεσμένος. Και βέβαια μιλάει σα να βρίσκεται σε τούρκικο έδαφος. Ιδού τί είπε στο ισλαμικό σχολείο στον Κέχρο στα Ελληνόπουλα: «Είστε το μέλλον της Τουρκίας, είστε Τουρκόπουλα, να διατηρήσετε τον τουρκισμό μας».
Είναι δυνατόν τους Πομάκους να τους θεωρεί Τούρκους, που έφθασε η ανιστόρητη προπαγάνδα; Εδώ τον Όμηρο τον κάνανε Τούρκο και τον είπανε Ομέρ.

Απόδειξη 2η: Ο ψευτομουφτής της Ξάνθης Αχμέτ – Μετέ χωρίς να έχει την έγκριση του ελληνικού κράτους αυτοβαφτίστηκε «Μουφτής» και κάνει τουρκική πολιτική γυρίζοντας στα χωριά. Ακόμα, μιλάει για την μητέρα πατρίδα Τουρκία και κατηγορεί την ίδια του την πατρίδα την Ελλάδα.

Απόδειξη 3η: Τα εγκαίνια που έκανε η νέα τράπεζα της Τουρκίας για να λειτουργήσει στην πλατεία Κομοτηνής: οι υπεύθυνοι της τράπεζας θεώρησαν την πόλη της Κομοτηνής, τούρκικη.

Στείλανε στους Έλληνες διοικούντες προσκλήσεις γραμμένες στα Τούρκικα – Αγγλικά. Τους πέρασαν για Τούρκους, όχι Έλληνες.

Οι Έλληνες άρχοντες της εξουσίας: νομάρχης, δήμαρχος, φορείς συλλόγων κτλ, όχι μόνο δεν τις στείλανε πίσω ως ανθελληνικές και αντ’ εθνικές, αλλά μερικοί τους χειροκρότησαν, όπως ο νομάρχης Α. Γιαννκίδης, που έστειλε στα εγκαίνια τον αντινομάρχη Κωνσταντίνο Κατσιμίγα και ο δήμαρχος κ. Κοτσάκης τον αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Μιχελή.

Όλοι οι άλλοι σιώπησαν, καμιά δημόσια αποδοκιμασία δεν έγινε. Ευτυχώς, ένας μόνο είχε την τόλμη και το θάρρος να φανεί έμπρακτα ότι είναι γνήσιος Έλληνας, ο νυν περιφερειάρχης Δ. Σταμάτης: έστειλε πίσω τις προσκλήσεις ως απαράδεκτες, έκανε δημόσια αποδοκιμασία και βέβαια και άλλες ενέργειες στους αρμόδιους στην Αθήνα για την αντ’ εθνική αυτή συμπεριφορά των αρμόδιων της τουρκικής τράπεζας στο χώρο της Ελλάδας.

Συμπέρασμα: Για τις τρεις αληθινές ανθελληνικές αντ’ εθνικές αποδείξεις στον τόπο της Θράκης που έπραξαν οι παραπάνω και συνεχίζουνε –δυστυχώς- να πράττουν.

Είδατε καμία ενέργεια, αποδοκιμασία, τιμωρία, απέλαση από τους Έλληνες διοικούντες;

Όχι, βέβαια;

Ούτε ο εισαγγελέας επενέβη για την παραποίηση επαγγέλματος του Μουφτή, ούτε καμία ενέργεια για την απέλαση του Τούρκου πρόξενου για αντ’ εθνικές πράξεις στο χώρο της Ελλάδας, ούτε και για το κλείσιμο της τουρκικής τράπεζας για ανθελληνική «ξεφτίλα»;

Αν οι ανωτέρω τα κάνουν αυτά σε όποια άλλη χώρα, τότε σε 24 ώρες θα τους είχανε στείλει «σηκωτούς» στην Τουρκία και η τράπεζα θα είχε κλείσει για πάντα.

Οι γνήσιοι έλληνες της εξουσίας σαν τον περιφερειάρχη, δεν υπάρχουν. Κοντά στο συμφέρον, στην ψήφο των εδώ μουσουλμάνων φωνάζουνε: «Ζήτω η Τουρκία, κάτω η Ελλάδα».


Είναι δυνατόν να φιλοξενώ κάποιον σπίτι μου και αυτός να με βρίζει και αντί να τον διώξω με τις κλοτσιές, του κάνω καφέ καθισμένο σε πολυθρόνα και τον χαϊδεύω;


Να γιατί η Θράκη είναι Τούρκικη αποικία. Την κάναμε εμείς (κλικ εδώ εδώ εδώ κι εδώ) όχι οι Τούρκοι!


ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Γιώργος Κεφαλίδης

Πηγή