Χρήστες OnLine

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Το να πολεμάς για την πατρίδα σου, την ιστορία της και τα ιδανικά του πολιτισμού σου είναι ΤΙΜΗ και ΚΑΘΗΚΟΝ του κάθε Έλληνα!! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...

Ελλάδα 2009
ο αγωνας συνεχιζεται για μια καθαρη Ελλαδα χωρις ανθελληνες, ρουφιανους, προδοτες αριστερους φασιστες και αλλοδαπους δολοφονους


διαβαστε το κειμενο και δειτε και ολες τις παραθεσεις που ειναι υπογραμμισμενες

Μια χώρα όπου βρίσκεται υπο συνεχόμενες επιθέσεις απο ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ( κκε συρριζα πασοκ , παπανδρεου), ΠΡΟΔΟΤΕΣ ( αντιεξουσιαστες υπαλληλους του παρακρατους ), ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ( τουρκια, αλβανια, σκοπια ) και ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ( εβραιοι, Σορος, σιωνιστες ).

Ολοι τους έχουν ΕΝΑ και μοναδικο σκοπό. Να καμψουν την αντίσταση του Ελληνα και να τον κάνουν μέρος της παγκοσμιας κοινωνίας που θέλουν να δημιουργήσουν για να έχουν σκλάβους και υποχείρια τους ανθρώπους και να μην βρίσκουν αντίσταση την ώρα που θα κλέβουν κοινωνίες και λαούς.

καντε κλικ στο κειμενο κατω για να δειτε τι εστι αλλοδαποι ζωα ανεγκεφαλα σκουπιδια

Αυτή την πολυπολιτισμικότητα θέλατε να επιβάλετε στην Ελλάδα;





Ο μεγας ανθέλληνας Κισσινγκερ το ειχε πει αλλωστε το '74 σε ομιλία του..

Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή


Το σχέδιο βρίσκεται σε πληρη εφαρμογη αυτη τη στιγμη που γράφονται αυτες οι γραμμές.

Οι Τούρκοι προσπαθούν να γεμίσουν την Ελλαδα με ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ Σ λαθρομετανάστες, ωστε να αλοιώσουν την κοινωνικη και πολιτισμική δομη της λληνικής κοινωνιας. τα αποτελεσματα τα εχουμε δει.. γκετο πακιστανων σομαλων και αλλων ισλαμικων εθνικοτητων σε διαφορες πολεις της Ελλαδας. Συμμοριες αλλοδαπων να σφαζονται σε δρομάκια του κεντρου!! ... εγκληματικοτητα και φοβος στους Ελληνες πολιτες.

Αλλοδαποι φονιαδες σκοτωνουν, κλεβουν και βιαζουν.. ολα με την ανοχη του κρατους.

Ο Συρριζα μαζι με αλλες ακρο-αριστερες ανθελληνικες παραταξεις
δημιουργουν προβοκατσια ( σκισιμο "κορανιου" που ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ) με σκοπο την εξεγερση των λαθρομεταναστων και να δημιουργησουν αποσταθεροποιηση στην Ελλαδα.
Δυστηχως γιαυτους, το σχεδιο απετυχε.

Επίσης ο συριζα εκμμεταλευτηκε τον "στημενο" θανατο του 15χρονου τον περασμενο δεκεμβριο για να προχωρηση στην αποσταθεροποιηση της Ελληνικης κοινωνιας.. ουτε εκει ομως τα καταφεραν μιας και η κοινωνια ΔΕΝ επεσε στην παγιδα τους.

Ο Αλαβανος, αρχηγος των κουκουλοφορων εφτασε στο σημειο να βρισει τον Διονυσιο Σολωμο και να πει οτι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ αναφερεται στην ΒΙΑ .. κατι που μας δειχνει οτι ο Αλαβανος ειναι ενας ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ .. ο Καρατζαφερης τον εβαλε στην θεση του και του εμαθε 2 πραγματα!


Το ΚΚΕ και αλλες αριστερες παραταξεις λαμβανουν μερος σε ενα παιχνιδι δισεκατομμυριων απο την παρανομη μετακινηση ανθρωπων απο τουρκια προς Ελλαδα, σε συνεργασια παντα με σωματεμπορους και εβραιους που θελουν την Ελλαδα να αποδυναμωθει κοινωνικα και ψυχικα.

Τα σκοπια με την ανοχη της Αμερικης και με την βοηθεια των εβραιων προσπαθουν να περασουν προπαγανδα σχετικα με την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας. Στο πλευρο τους δεν λειπουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ με αρχηγο τον Τρεμοπουλο και τους οικολογους-πρασινους που σαν σωστοι εμμισθοι ξεφτιλισμενοι προδοτες προσπαθουν να δηλητηριασουν την κοινη γνωμη με προπαγανδα και παραπληροφορηση .. Μονο που απετυχαν ΚΑΙ ΕΔΩ μιας και οι ΕΛΛΗΝΕΣ εχουν εθνικη συνειδηση και ειναι ξυπνιοι.

Οι οικολογοι-πρασινοι ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ, εμφανιστηκαν λιγο πριν τις ευρωεκλογες ( ειναι οι ανθελληνες/προδοτες ) και με ψεματα και προπαγανδα πηγαν βγουν και κομμα. Δυστυχως για αυτους ο ελληνικος λαος πληροφορηθηκε γρηγορα τι παιζεται με αυτους και φροντισε να τους στειλει μαζι με το συρριζα στα ποσοστα. Το κολπο τους να εμφανιστουν την τελευταια στιγμη , τυφλωνοντας τους απλους Ελληνες με προπαγανδα, τους εδωσε 1 εδρα στην ευρω-βουλη! μετα εξαφανιστηκαν μεχρι να παρουν εντολες απο τους ανθελληνες.

Διαβαστε εδω και θα καταλαβετε τι εστι οικολογοι-πρασινοι και την απατη του Τρεμοπουλου.. και εδω......... και εδω.......... και εδω .......


Να μην ξεχασουμε μεσα σε ολα αυτα και την ηλεκτρονικη γιαφκα των αριστερων δολοφονων και των ανθελληνων, το indymedia.
Στην ιστοσελιδα αυτη, η οποια πληρωνεται απο το ιδρυμα του ανθελληνα εβραιου Σορος, μαζευονται ολοι οι ανθελληνες, προδοτες και κουκουλοφοροι αριστεροι φασιστες και οργανωνουν τα σχεδια τους σχετικα με την αποδυναμωση της Ελληνικης κοινωνιας. Το εντυπωσιακο ειναι οτι η ιστοσελιδα αυτη φιλοξενειται μεσα στο δικτυο του Εθνικου Μετσοβειου Πολυτεχνειου , κατι που ειναι παρανομο.
Στην ιστοσελιδα μεσα εκει στοχοποιουνται ανθρωποι (λες και ειμαστε σε εποχες χουντας), δινονται στοιχεια ατομων κατι που αποτελει ποινικο αδικημα, εξωθουν ανθρωπους να πανε να χτυπησουν ατομα αντιθετης ιδεολογιας(κατι που εχει συμβει με ξυλοδαρμους φοιτητων).. και βριζωντας νεκρους και επικροτωντας βιασμους 12χρονων απο αλβανους και ζητωντας την απελευθερωση τους!!

Ο ΟΤΕ με εξωδικο τις τελευταιες μερες ζηταει την ΑΜΕΣΗ απενεργοποιηση της ιστοσελιδας απο τον σερβερ του ΕΜΠ, κατι που εχει θορυβησει τους αριστερους δολοφονους γιατι αμα φυγουν απο τον σερβερ του ΕΜΠ, η ιστοσελιδα τους ΔΕΝ θα καλυπτεται πλεον απο το ασυλο του πανεπιστημιου! ( το ασυλο καλυπτει ΟΛΕΣ τις κακουργηματικες τους πραξεις.. αυτα συμβαινουν ΜΟΝΟ στην ΕΛΛΑΔΑ!!!!)

για περισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω.... STOP INDYMEDIA

Οπως βλεπετε, το παιχνιδι των ανθελληνων δεν παει οπως το ειχανε προγραμματισει.. ο Ελληνικος λαος ΞΥΠΝΗΣΕ.. η αντισταση εχει αρχισει εδω και καιρο. Η κυβερνηση βλεπωντας οτι εχει αρχισει και χανει ψηφους και δημοτικοτητα ( μονο αυτο τους νοιαζει πως θα κυβερνουν για να τωνε με χρυσα κουταλια και να τσεπωνουν εκατομμυρια για τα κοτερα και τα εξοχικα ) αρχισε να καθαριζει το κεντρο της Αθηνας με επιχειρησεις σκουπες και με τις εκκενωσεις εγκαταληλειμενων κτιριων οπου μεσα ζουνε λαθρομεταναστες, εμποροι ναρκωτικων και εχουν στηθει εργαστηρια για παρασκευη ηρωινης!!

στην προσπαθεια αυτη του καθαρισμου της πολης μας, εχουμε εχθρους τους ιδιους τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.. οπου ξεσηκωνουν τους λαθρομεταναστες εναντιων των Ελληνων ... αλλα η δυναμη των Ελληνων και η γενικη κατακραυγη των κατοικων των διαφορων περιοχων που εχουν προβλημα τους ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΑ!


Οι Ελληνικη αντισταση εχει ξεκινησει. Δε ζηταμε πολλα. ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. Δεν χρειαζομαστε στην κοινωνια μας ανθελληνικα σκουλικια, ουτε προδοτες ουτε ψευτες προβοκατορες.
Οι ψευτο-αριστεροι "επαναστατες" απο την Εκαλη και τα βορεια προαστεια ας παρουν σπιτια τους του λαθρομεταναστες να τους ταισουν.. και οχι να ζουν στην χλιδα με τα λεφτα των εβραιων και λοιπων χρηματοδοτων τους και οι ελληνες πολιτες να ζουνε μεσα στα γκετο, οπου ζουνε και οι αλλοδαποι παρανομοι φονιαδες και εμπορεοι ναρκωτικων... γιατι αυτο θελουν οι ανθελληνες και οι προδοτες.. φοβισμενους ΕΛΛΗΝΕΣ.... μονο που αυτη η εποχη ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ .....ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ , ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ , ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.


ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ... ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ .. ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ



ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΧΑΡΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ . Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕ
ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ..



Eξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών

Κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών εξαρθρώθηκε από την ελληνική αστυνομία σε συνεργασία με τις γερμανικές διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί ηλικίας 14 έως 29 χρόνων, οι οποίοι κατηγορούνται ως μέλη κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη διακίνηση μεταναστών από τη χώρα μας σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Ειδικότερα οι έξι αλλοδαποί κατηγορούνται ότι κατάρτιζαν πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες ευρωπαϊκών χωρών, τα οποία στη συνέχεια τα προμήθευαν σε αλλοδαπούς έναντι χρηματικού ποσού, που κυμαίνονταν από 500 έως 700 ευρώ για κάθε διαβατήριο και από 100 έως 200 ευρώ για κάθε ταυτότητα, ανάλογα με τη χώρα προορισμού.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

Πήγε για 4 μέρες στη Σάμο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τον εορτασμό της 185ης επετείου της Ναυμαχίας την 6η Αυγούστου του 1824.

Δεν είδε ούτε λαθρομετανάστες να πνίγουν το νησί, ούτε τουρκικά αεροπλάνα να αλώνουν τους αιθέρες μας, γενικά δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ξέρει. Η μόνη δήλωσή του ήταν για την επέτειο...

«Η ατμόσφαιρα είναι συγκινητική σ΄αυτό το χώρο. Τέτοιες ώρες που κανείς αναβαπτίζεται και ξεχνά τις μικρότητες που συναντάμε στο κέντρο, έχει περισσότερες ελπίδες και αγωνίζεται με καλύτερο τρόπο. Επομένως η παραμονή μας εδώ ανακεφαλαιώνει την ιστορία της Ελλάδος με τη ρήση του Λογοθέτη "Χριστός Σάμο έσωσε την 6η Αυγούστου 1824" και είναι εκείνος που μεταμορφώνει τον άνθρωπο δίνοντας ελπίδα»

Δηλώσεις που αφορούν μόνο το χτες που πρέπει να γίνονται αλλά όταν το τώρα βοά, εκείνος σωπαίνει. Τη βγάζει ανώδυνα, να μην κακοκαρδίσει όσους τον "εμπιστεύτηκαν" και τον "εξέλεξαν" για να σιωπά. Καλές οι τιμές στο παρελθόν -που από μόνες τους όμως δεν αρκούν - αλλά οι Έλληνες δεν ακούνε ούτε καν να ψελλίζει κάτι για την Ελλάδα του σήμερα. Αρκείται στην ανυπαρξία του ο Αρχιεπίσκοπος, σε ανώδυνες δηλώσεις, σε κολακευτικά ακούσματα αυλικών και το ποίμνιο το έχει παρατήσει στην γωνία. Έπαψε πια και ο πλέον καρτερικός Έλληνας χριστιανός να περιμένει να ακούσει μία λέξη, να βγαίνει από τα χείλη του.... Αρκεστείτε στο τίποτα του Σεβασμιότατου και αρχίστε να συνηθίζετε πως ο κόσμος να χαλάσει εκείνος θα συνεχίσει να αγνοεί επιδεικτικά το ποίμνιο και τις αγωνίες του...

Αν ένας πατέρας δεν αφουγκράζεται τις ανησυχίες των παιδιών του ιδιαίτερα σε κρίσιμες στιγμές τότε απορούμε τι σόι πατέρας μας είναι....


ΚΚΕ ΑΕ το κόμμα σου λαέ!


Το Κομμουνιστικό Κόμμα, οι λαθρομετανάστες και οι χορηγοί.

Του Σπύρου Χατζάρα

Η ιστορία του εργατικού κινήματος στην Ελλάδα, ξεκινάει με την ίδρυση της Φεντερασιόν στη Θεσσαλονίκη το 1909, από τον Αβραάμ Μπεναρόγια & Co.

Οι «ιστορικοί» του εργατικού κινήματος δεν αναγνωρίζουν «δυστυχώς», την συμβολή του «επαναστάτη»- Πράκτορα, Ισραέλ Λαζάρεβιτς Χέλιφαντ- (Αλεξάντρερ Πάρβους), που βρισκόταν στην Κωσταντινούπολη , και ήταν χορηγός και της «Φεντερασιόν» του Αβραάμ Μπεναρόγια και του Ρακόφσκι.

Η ιστορία όμως γράφεται από τους Χορηγούς, και ερμηνεύεται κατά το συμφέρον τους. Πάντα.!


Η χρηματοδότηση του πραξικοπήματος του Λένιν στην αγία Πετρούπολη, έγινε με γερμανικά κεφάλαια που διαχειρίστηκε ο Ισραέλ Λαζάρεβιτς- Πάρβους. Ρόλο χορηγού της επανάστασης, εντός της Ρωσίας, είχε και ο εκπρόσωπος της Westinghouse Charles Richard Crane.
Χρήματα έβαλαν και οι τραπεζίτες του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, οι Βάρμπουργκ (Warburgs) και οι Σιφ (Schiffs), ο Μόργκαν 1 εκ.δολλάρια κλπ. 10.000 δολλάρια (για τα πρώτα έξοδα) είχε πάνω του ο Τρότσκι ,όταν τον έπιασαν στο Χάλιφαξ 3Απριλίου 1917.

Ο Λένιν ζούσε στην Ελβετία από τους Χορηγούς.
Τα «Λενινιστικά επαναστατικά κόμματα», βασίστηκαν στην χρηματοδότηση των επαγγελματικών στελεχών, από χορηγούς και «άδηλους πόρους».
Όσο υπήρχε Σοβ.Ένωση οι επαγγελματίες κομμουνιστές ζούσαν σε βάρος του ιδρώτα των σοβιετικών λαών.

Η ροή των «εμβασμάτων» γινόταν με διάφορους τρόπους.
Στο αρχείο των τηλεγραφημάτων της Γερμανικής πρεσβείας των Αθηνών,προς το Βερολίνο, που βρίσκεται στη Μόσχα,ειδα τηλεγράφημα του 1939 για παράδοση εμβάσματος στο ΚΚΕ.(Μετά το σύμφωνο Μολότωφ – Ρίμπεντροπ).

Η κατάρρευση του Σοβιετικού συστήματος ,δημιούργησε δυσκολίες επιβίωσης σε πολλά κομμουνιστικά κόμματα που διαλύθηκαν,… ελλείψει πόρων.
Στην Κύπρο και την Ελλάδα, που «κρύφτηκαν» χρήματα του ΚΚΣΕ, η κρίση άργησε να εκδηλωθεί.

Η οικονομική κρίση και λάθος επενδύσεις όμως, έφεραν το ΚΚΕ ,σε θέση ανάγκης. Χρειάζεται πρόσθετους «άδηλους πόρους» για να συνεχίσει να καταβάλλει τους μισθούς στον κομματικό στρατό.

Και η λύση είναι ,η αναζήτηση νέων «χορηγών», οι οποίοι όμως έχουν απαιτήσεις για τα λεφτά τους.

Έτσι προέκυψε, και η νέα, «επιθετική» πολιτική για τους λαθρομετανάστες.
Το εμπόριο των λαθρομεταναστών, που διαπλέκονται με τη διακίνηση των ναρκωτικών, είναι μια «μαύρη αγορά» 10 δις, από την οποία τρώνε οι ΜΚΟ, και οι αντιρατσιστές δικηγόροι.
Να μην βάλει και το φτωχό «κόμμα του λαού», (αφού έκοψε την επιδότηση της Τυποεκδοτικής και ο Αγγελόπουλος), το δαχτυλάκι του στην… «Κουτάλα».


ΥΓ. Εκείνο το δάνειο από τη Σοβιετική τράπεζα του Λουξεμβούργου, για να χτιστεί ο Περισσός εξοφλήθηκε ποτέ;

πηγη


"Έλληνες και μετανάστες"

"Ειναι κριμα που σε λιγο καιρο θα δημιουργησουμε καποιον εμφυλιο μεταξυ μας (οι Ελληνες) με αφορμη τα δικαιωματα των μεταναστων η λαθρομεταναστων (για μενα πλεον τους βαζω μαζι).

Επειδη τυχαινει να ζω στο κεντρο και θυμαμαι λιγο απο εποχη τελος 1980 αρχες 1990 και ποσο πραγματικα ωραια ηταν η Αθηνα το κεντρο συγκεκριμενα και πως ειναι πλεον απο τους χιλιαδες εξαθλιωμενους μεταναστες που οι κυβερνησης μας για προσωπικους λογους (E.E , Αμερικη , Ολυμπιαδα) δεχόταν συνεχεια χωρις να αντιδρα και πλεον που το θεμα εφτασε στο απροχορητο προσπαθει να σωσει οτι γινεται.

Τυχαίνει η Ελλαδιτσα μας που την εχουν καταντησει αυτοι που τους ψηθιζουμε συνηθως να ειναι μεταξυ εχθρικων κρατων η ανθρωπων με διαφορετικες θρησκειες η αντιληψεων τελειως διαφορετικες και ως αποτελεσμα εχει να βλεπουμε σκηνικα οπως περισυ την πρωτοχρονια στο συνταγμα η κατευθηνομενα απο μερικους "ανθρώπους" τυπου ‘σκισιμο κορανι’ και επανασταση των ανθρωπινων δικαιωματον των ισλαμιστων (μια απο τις πιο ύπιες θρησκειες δειτε πακισταν καψιμο χριστανων).

Για να κλεισω για μενα καποτε τα πραγματα ηταν απλα πριν απο 12 – 15 χρονια , τωρα οχι θελει δραστικα μετρα κατα πρωτων τωνανθρώπων που ειναι ρατσιστες με τους Ελληνες γιατι εκει εφτασε το θεμα και μετα κατα ολων ανεξαρτητα των μεταναστων αν θελουμε να διατηρησουμε καποια χαρακτηρηστικα στοιχεια σαν Ελληνικο Εθνος (μια λυση ειναι ενας ποσοστο μεταναστων που να ειναι αναλογο με το ποσοστο τον πραγματικων Ελληνων που να ειναι πολλη μικρο ομως.

Πλεον ομως δεν εχω πολλα να ελπιζω σε αυτη την χωρα που μετα ! απο ολα αυτα τοσα χρονια εχει κομματα σαν το Πασοκ , Ν.Δ , Συριζα (για γελια) , ΚΚΕ και απο Ελληνες τυπου κουλτουρας και δικαιωματων σε μεταναστες οταν στην ιδια μας την χωρα θα ειμαστε αν δεν ειμαστε ηδη ξενοι απο ολους."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ