Χρήστες OnLine

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ και ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΙΩΞΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ


ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΝΔΟΡΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"


ΜΟΝΟ ΕΔΩ... Με το όνομα "Μακεδονία" αναγνωρίζει από σήμερα η μικροσκοπική Ανδόρα τα Σκόπια. Το πριγκηπάτο στα σύνορα Ισπανίας Γαλλίας και ο πρωθυπουργός του Χαβιέ Εσπότ, γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια -που δεν έχουν βέβαια- την Ελλάδα και δείχνουν στον Καραμανλή την πόρτα της εξόδου για ότι πιό άχρηστο έχει γνωρίσει τις τελυταίες δεκαετίες η εξωτερική πολιτική. Αλλά που να τολμήσει...


Έτσι έχει καταντήσει το ΥΠΕΞ επί Ντόρας Μπακογιάννη Μητσοτάκη κλπ... Ούτε την Ανδόρα δεν έχουν διάθεση και δεν είναι ικανοί να "κουμαντάρουν" και έχουν το θράσσος να κρατάνε ακόμη σφιχταγκαλιασμένα τις καρέκλες τους με τις οποίες εκ γεννετής έχουν ψύχωση. Και ταυτόχρονα να δημιουργούν ασφυκτικές ιστορικές συνθήκες στην Πατρίδα και τον Ελληνισμό που θα πληρώσουμε στο άμεσο μέλλον...

πηγη

Σφραγίστηκε ξενοδοχείο - στέκι χρηστών στο κέντρο της Αθήνας

Το ξενοδοχείο «Απόλλων» που βρίσκεται επί των οδών Δεληγιώργη και Πειραιώς, το οποίο ήταν εγκαταλελειμμένο τα τελευταία 15 χρόνια και είχε μετατραπεί σε στέκι χρηστών και καταφύγιο παράνομων αλλοδαπών, σφράγισαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι υγειονομικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, με τη διακριτική παρουσία αστυνομικής δύναμης.


Ύστερα από καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής κινητοποιήθηκε ο Δήμος Αθηναίων και προχώρησε στο σφράγισμα του ξενοδοχείου και την απολύμανση των εσωτερικών του χώρων.




Αστυνομικές δυνάμεις, αφού απέκλεισαν για παραπάνω από μία ώρα την οδό Δεληγιώργη απομάκρυναν τους λαθρομετανάστες και τους χρήστες ναρκωτικών ουσιών και στη συνέχεια ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων προχώρησαν στην απολύμανση του ισογείου, του ακάλυπτου και του περιβάλλοντος χώρου του κτιρίου.

Ο αντιδήμαρχος Καταστημάτων και Ασφάλειας της πόλης, Ανδρέας Παπαδάκης τόνισε: «Με εντολή του δημάρχου Αθηναίων και κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σήμερα στον καθαρισμό του κτιρίου, αφού οι ιδιοκτήτες του παρά τις προσπάθειες του Δήμου και της Αστυνομίας δεν έχουν εντοπιστεί. Το κτίριο, όπου το τελευταίο διάστημα διέμεναν πολλοί αλλοδαποί και χρήστες ναρκωτικών ουσιών είχε μετατραπεί σε εστία μόλυνσης για την περιοχής, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία».


Επιτελους μετα απο 15 χρονια (!!) καταγγελιών και διαμαρτυριών, το κράτος ΕΙΔΕ το προβλημα και έκανε αυτο που έπρεπε.. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΕΡΑ με τα υπόλοιπα εγκαταλελειμένα και αυτα που βρίσκοντα υπο "κατάληψη" απο τους αριστερούς ανθέλληνες αργόσχολους.


Συλλήψεις μετά από αστυνομική επιχείρηση



Συνολικά 52 συλλήψεις και 12 προσαγωγές ήταν το αποτέλεσμα αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 235 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της αστυνομίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν ελέγχους σε 680 άτομα, 87 οχήματα και 49 καταστήματα.

Ο «18χρονος» ήταν τελικά ετών 31 και «αντιεξουσιαστής»

Αυτοι θα αλλαξουν την κοινωνια μας .. ζωα αριστεροι που εχουν υποστει πλυση εγκεφαλου..


ΠΡΙΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ! Για τον εμπρησμό του περιπολικού στο αστυνομικό τμήμα του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, συνελήφθησαν ως γνωστό δύο άτομα, τα οποία τα ΜΜΕ παρουσίασαν ηλικίας 17 και… 18 ετών!Μόνο που αυτός που εμφάνιζαν σαν 18χρονο ήταν ετών 31!