Χρήστες OnLine

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Προφυλακίστηκε ο 30χρονος που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σαμοθράκη

Προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη του τακτικού ανακριτή Αλεξανδρούπολης και του εισαγγελέα, ο 30χρονος ο οποίος συνελήφθη στη Σαμοθράκη με την κατηγορία ότι φωτογράφιζε συστηματικά χωρίς λόγο στρατόπεδα και κοινωφελείς εγκαταστάσεις.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, που σχηματίστηκε από την εισαγγελία Αλεξανδρούπολης, τον 30χρονο μουσουλμάνο εντόπισε στρατιώτης την ώρα που φωτογράφιζε στρατόπεδο στη Σαμοθράκη.

Σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε αργότερα στο φωτογραφείο που διατηρεί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες που απεικονίζουν στρατόπεδα, λιμάνια, αεροδρόμια και άλλες κρατικές εγκαταστάσεις σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Θράκη.

Σε βάρος του 30χρονου ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για κατασκοπεία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Μέχρι στιγμής ο 30χρονος δεν κατάφερε να δικαιολογήσει για ποιο λόγο φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, λιμάνια, αεροδρόμια και άλλες υποδομές.

Έπιασαν το έναν ΑΛΒΑΝΟ δράστη της πρωινής ληστείας σε σούπερ μάρκετ της Γλυφάδας

Μετά από περιπετειώδη καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών συνελήφθη το πρωί στην Ηλιούπολη, ο ένας απο τους δύο ένοπλους δράστες της αιματηρής απόπειρας ληστείας στο σούπερ μάρκετ "Σκλαβενίτη" στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα.

Λίγο μετά τη ληστεία, που έγινε στις 8 το πρωί, αστυνομικοί της Ομάδας Ζ εντόπισαν στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 47, δύο άτομα με κλεμμένη μοτοσικλέτα, και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.

Οι δράστες όμως προσπάθησαν να διαφύγουν, ενώ ο συνεπιβάτης πυροβόλησε μία φορά εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τον πυροβολισμό και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν απο τους δράστες, ενώ ο δεύτερος διέφυγε με τη μοτοσικλέτα και αναζητείται.

Συλληφθείς είναι ένας 30χρονος Αλβανός, ο οποίος μεταφέρθηκε στην ασφάλεια νοτιοανατολικής Αττικής, όπου ανακρίνεται.Οπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία ομολόγησε τη συμμετοχή του στην απόπειρα ληστείας, ενώ αναγνωρίστηκε και απο τους υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ.


ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.«ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ», λένε οι Αλβανοί .


Εδώ και μερικούς μήνες συμμορία 20 περίπου Αλβανών τρομοκρατεί κυριολεκτικά και ανεξέλεγκτα την περιοχή των Καλυβίων Ανατολικής Αττικής.

Μια ομάδα Αλβανών μαθητών στην περιοχή αρχικά τρομοκρατούσε στο σχολείο τα Ελληνόπουλα, βγάζοντας μαχαιριά, απειλώντας τα, βρίζοντας ακόμα και χτυπώντας τα, προσπαθώντας να επιβληθούν και να κυριαρχήσουν στο δυναμικό του σχολείου.

Όταν οι Έλληνες μαθητές άρχισαν να αντιδρούν ,τότε οι Αλβανοί μαθητές άρχισαν να καλούν ενήλικους Αλβανούς σε βοήθεια. Στην συνέχεια όταν τα σχολεία έκλεισαν η Μάχη μεταφέρθηκε στην πλατεία του χωριού των Καλυβίων όταν οι Αλβανοί ανήλικοι και ενήλικοι άρχισαν να μαζεύονται εκεί και να διώχνουν τα Ελληνόπουλα με την βία από την πλατεία γιατί εκεί είναι Αλβανία όπως υποστηρίζουν και δεν θέλουν Έλληνες στα πόδια τους.

Προ λίγων εβδομάδων μάλιστα οι Αλβανοί βγήκαν στον κεντρικό δρόμο σπάζοντας αυτοκίνητα και μαγαζιά Ελλήνων πολιτών για να αποδείξουν ότι το χωριό τους ανήκει και κάνουν ότι θέλουν.

Τραγικό είναι δε ότι σε όλους τους τσαμπουκάδες και τους τραμπουκισμούς που πράττουν οι Αλβανοί στην περιοχή, αντιδρούν ΜΟΝΟ οι ανήλικοι Έλληνες μαθητές, διότι οι Έλληνες κάτοικοι φοβούνται, και οι μαγαζάτορες κατά πλειοψηφία έχουν στην δούλεψη τους Αλβανούς, ειδικά όλοι οι ταβερνιάρηδες (ΟΛΟΙ τους για τους οποίους αξίζει να σημειώσουμε έχουν αρνηθεί κατά εξακολούθηση να δώσουν δουλειά σε όποιο Ελληνόπουλο τους ζήτησε).

Ο κατά 4η τετραετία Συριζέος δήμαρχος Καλυβίων Πέτρος Φιλλίπου ανύπαρκτος στο πρόβλημα του χωριού, ίσως να έχει πάει κάπου διακοπές.

Η Άμεση Δράση , συλλαμβάνει καθημερινά τραμπούκους Αλβανούς και λαθρομετανάστες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις οι κάτοικοι φοβούνται να κάνουν μηνύσεις για την καταστροφή της περιουσίας τους η ακόμα και τον ξυλοδαρμό τους οπότε αφήνονται ελεύθεροι!

Λίγες μέρες πριν οι Αλβανοί ξανα επιχείρησαν να κάνουν καταστροφές στην πλατεία και τα γύρω μαγαζιά φορώντας χαρακτηριστικά όλοι μπλουζάκια με το σήμα της Αναρχίας! Όταν όμως προσπάθησαν να κατεβάσουν τις σημαίες από την εκκλησία της πλατείας τότε οι Έλληνόψυχοι μαθητές με περίσσιο θάρρος μπούκαραν στην πλατεία και τους απέτρεψαν.

Έκτοτε.. Όμως.. Στοχοποιήθηκαν από τους Αλβανούς και καθημερινά τους την στήνουν , και έναν – έναν, (και μιλάμε για ηλικίες μαθητών 13 με 17) , τα απομονώνουν, τα χτυπάνε 10-10 οι Αλβανοί...

Η 20μελής συμμορία Αλβανών έχουν και στέκι-Άσυλο στα Καλύβια στο γνωστό καφέ-παγωτατζίδικο ενός επίσης Αλβανού, στο οποίο συγκεντρώνονται καθημερινά, συσπειρώνονται, οργανώνονται, βγαίνουν κάνουν ότι κάνουν στην πλατεία και επιστρέφουν να πιούνε τον καφέ τους εκεί ανενόχλητοι..

Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που εξελίσσονται σε ένα μικρό χωρίο τα Καλύβια, αλλά τα ίδια σκηνικά διαδραματίζονται και σε άλλα μικρά χωριά της Ελλάδας, όπως στα Καλύβια που ποτέ δεν βλέπουν το φώς της δημοσιότητας γιατί δεν είναι Κολωνάκι.


Δελτιο 11: Το σύνθημα από το «(σύριζο)-ΣΤΕΚΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» είναι: «Έξω ο ρατσισμός και ο φασισμός», (δηλαδή οι Έλληνες), από τις πλατείες, τις γειτονιές και τη ζωή μας. Αυτό εφαρμόζεται και στα Καλύβια.( Όπου πρέπει να υπάρχει πυρήνας anti-fa πού παίρνει γραμμή από το «Κέντρο»). Και μην ξεχνάτε ότι η νεα πολιτική του Langley, για την «ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών» λέει : «Το σύνθημά μας πρέπει να είναι ,είμαστε όλοι ντόπιοι! Έτσι κι αλλιώς αυτό το κομμάτι γης μας χωράει όλους».

Οι «ντόπιοι» αλβανοί λοιπόν καταδιώκουν τους Ελληνες!!!!!

Πηγή: Δελτίο των 11



Δύο δικηγόροι Ξάνθης προσπαθούν να σώσουν τον τουρκο κατάσκοπο..!!!



Ο Γιάννης Μπάρκας λέει ότι «κατασκοπείες δεν γίνονται έτσι, η τεχνολογία τα βρίσκει όλα δεν θα …περίμεναν τον φωτογράφο», επιμένοντας ότι με τα υπάρχοντα στοιχεία δεν τυποποιείται το αδίκημα. Ο Οζέρ Τελάτογλου ετοιμάζει από κοινού απολογητικό υπόμνημα που θα κατατεθεί αύριο μετά την 24ωρη προθεσμία που έλαβε για τον πελάτη του.

Για κακουργηματικής μορφής κατασκοπία παραπέμπεται ο μουσουλμάνος Έλληνας υπήκοος που συνελήφθη να φωτογραφίζει απαγορευμένες στρατιωτικές περιοχές στην Σαμοθράκη, ενώ στο αρχείο του υπήρχαν πολύτιμα στοιχεία και από άλλους «στόχους». Η υπόθεση που συγκλονίζει από χθες την περιοχή και δίνει λαβές για δεκάδες σενάρια όπου αναμειγνύονται και άλλα πρόσωπα έχει αναστατώσει ευρέως την περιοχή σε σχέση και με την κινητικότητα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα και το τουρκικό προξενείο στην περιοχή και τις επανωτές επισκέψεις του στην ορεινή ζώνη.

Πάντως συνήγοροι υπεράσπισης του φερόμενου ως κατασκόπου στρατηγικής σημασίας ελληνικών στόχων είναι οι δικηγόροι Γιάννης Μπάρκας και Οζέρ Τελάτογλου που πήραν προθεσμία 24ωρη για την κατάθεση σήμερα τελικά απολογητικού υπομνήματος, όπου αποποιούνται την οποιαδήποτε ευθύνη ή ανάμειξη σε κατασκοπεία του πελάτη τους, λέγοντας ότι δεν τυποποιείται το αδίκημα για την σοβαρότατη κατηγορία της κακουργηματικής μορφής κατασκοπίας που επισείει ποινές καθείρξεως έως και 20 ετών, ενώ σε περίοδο πολέμου και ισόβιας κάθειρξης.

Η ψυχολογία του πώς είναι;
-Είναι συντετριμμένος, έχει πολυήμερη κράτηση, η οικογένειά του έχει διαλυθεί έπεσαν από τα σύννεφα.

Φέρεται ότι μίλησε, ότι αποδέχθηκε ορισμένα πράγματα για την δράση του…
-Αυτά είναι στοιχεία της ανάκρισης, του ανακριτικού υλικού, είναι ιδιαίτερα στοιχεία δεν μπορώ να υπεισέλθω σ’ αυτά. Σας αναφέρω μόνο ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο».

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ .
ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΡΑ.


ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΦΡΑΓΚΑ. ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ


Από την Αθήνα με αγάπη


Με αφορμή την εικόνα ένα ενδιαφέρον προβληματάκι που βρήκα:
1) Στο βενζινάδικο: έιναι δωρεάν.
2) Στο φανάρι: ε να μην του δώσεις τίποτα ψιλά του κακομοίρη?




Πρόβλημα:
-Ας υποθέσουμε ότι σε ένα φανάρι κάθεται ένας Πακιστανός/Αφγανός/Μελαχρινός αλλοδαπός τελοσπάντων και καθαρίζει τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων...
-Ας υποθέσουμε επίσης ότι το φανάρι είναι για 1 λεπτό πράσινο και για 1 λεπτό κόκκινο.
-Τέλος ας πούμε ότι καθαρίζει ένα τζάμι σε κάθε κόκκινο φανάρι που έρχεται και πληρώνεται γι' αυτό με 0.50 ευρώ από τον οδηγό.
Πόσα λεφτά βγάζει το μήνα αν δουλεύει 8 ώρες τη μέρα/ 5 μέρες τη βδομάδα?

Λύση:
Σε μία ώρα έχουμε 30 φορές κόκκινο φανάρι. Άρα καθαρίζονται 30 τζάμια.
Οπότε το ωρομίσθιο του εργαζόμενου αυτού ανθρώπου είναι:

30*0.50=15 ευρώ/ώρα
Το ημερομίσθιο:
15*8=120 ευρώ/μέρα
Το βδομαδιάτικο:
120*5=600 ευρώ/βδομάδα
(Βαγγέλη εσύ που δουλεύεις στο βιβλιοπωλείο για 600 ευρώ το ΜΗΝΑ μ' ακούς?)
Τώρα αν πούμε ότι ο μήνας έχει 4 εβδομάδες (που παραπάνω έχει αλλά βγάλε σου λέω εγώ 2-3 μέρες με βροχή ή ο,τιδήποτε...) έχουμε:
600*4=2400 ευρώ το μηνιάτικο
Α! Και όλα μαύρα ε? Όχι φόροι και μαλακίες!!


Συμπεράσματα:
-Αν βγάζουν τόσα δεν είναι φτωχοί. Μάλλον αυτοί θα έπρεπε να σε πληρώνουν.
-Αν ανήκουν σε κύκλωμα που τους εκμεταλλεύεται τότε τα λεφτά σου πάνε στους δουλέμπορους.


Η Ρωσία στριμώχνει τη Βουλγαρία και τα εξωβουλγαρικά κέντρα αποφάσεων


Η Ρωσία είναι πρόθυμη να καταβάλει αυτή στη Βουλγαρία το κόστος για τη κατασκευή του βουλγαρικού τμήματος του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς (Πύργος) - Αλεξανδρούπολη.

Η δήλωση αυτή, δια στόματος του αντιπροσώπου της κοινοπραξίας κατασκευής του αγωγού Vladimir Nemtsov, ήρθε σαν απάντηση στις αιτιάσεις της νέας βουλγαρικής κυβέρνησης, τόσο για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, όσο και για τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream.

Με τον τρόπο αυτό η Μόσχα επιδιώκει να αποστερήσει τη Σόφια από κάθε οικονομικής φύσης αντεπιχείρημα έναντι της κατασκευής του αγωγού, ο οποίος έχει στρατηγική σημασία για τη Ρωσία, ειδικά μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την κατασκευή του Nabucco.

Θα αποκαλυφθεί εάν και εφόσον οι βουλγαρικές αιτιάσεις είναι πραγματικές, ή προέρχονται από εξωβουλγαρικά κέντρα αποφάσεων, οπότε και η Μόσχα ενδεχομένως θα αντιδράσει ανάλογα.

Πρεμούρα του ΚΚΕ για τους...."πολιτικούς πρόσφυγες"

Βλέπω τελευταία κριτικές στους πάντες και τα πάντα. Κανείς δεν τολμάει όμως να "αγγίξει" τη συντρόφισσα Αλέκα - μονίμως στο απυρόβλητο - που δηλώνει συνολικό εισόδημα 99.828 ευρώ ένα σπίτι και καταθέσεις 100 ευρώ ...τα υπόλοιπα που είναι; σε offshore ή τα κρατάει το κόμμα; ειδικά με εκείνες τις καταθέσεις των 100 ευρώ κατασυγκινηθήκατε και λέμε να οργανώσουμε αύριο έρανο για να τη...βγάλει...

Χαρακτήρισε λοιπόν η γενική γραμματέας του ΚΚΕ ως "καταγεγραμμένο αίσχος" το "γεγονός" ότι η Ελλάδα, "παρέχει πολιτικό άσυλο με το σταγονόμετρο", σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του ελληνικού Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Γιώργο Τσαρμπόπουλο.

Μήπως έψαξες να μάθεις Αλέκα πόσοι από αυτούς που θέλεις να δώσεις πολιτικό άσυλο είναι μαϊμουδοκαταστάσεις; Μπα... όχι... κατ' εσένα όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο...

Επιπλέον, τόνισε ότι σε ελάχιστους παρέχεται πολιτικό άσυλο, επισημαίνοντας ότι "μόνο το 2007 ζήτησαν πολιτικό άσυλο 30.000 άνθρωποι". (αν είχαν πάρει όλοι αυτοί πολιτικό άσυλο σήμερα θα ζητούσαν 30 εκατομμύρια αλλά αυτό ποσώς την απασχολεί την Αλέκα)

Υποστήριξε δε ότι θα ζητούσαν περισσότεροι πολιτικό άσυλο, αλλά δεν το κάνουν "διότι", όπως εξήγησε, "ξέρουν ότι δεν δίνεται στην Ελλάδα και διότι ξέρουν ότι πρέπει να περιμένουν 5 χρόνια κλεισμένοι μέσα σε στρατόπεδα που μπορεί κανείς να τα ονομάσει σύγχρονα Νταχάου".

Δηλαδή "δώσε και μένα μπάρμπα" σκεπτικό έχει το ΚΚΕ. Αν ήθελαν κυρ-Αλέκα ας έμεναν σπιτάκι τους που είχαν αστακό και χαβιάρι... γιατί να τρέχουν στην Ελλάδα που τους "βασανίζει"; Αλλά γνωρίζουν αυτοί πόσο ξέφραγο αμπέλι είμαστε, όπως επίσης γνωρίζουν και ότι θα βρουν από εσένα υποστήριξη που ποσώς νοιάζεσαι για την Ελλάδα,τον Έλληνα εργαζόμενο - προηγείται πάντα ο ξένος- την εθνική συνοχή, την ασφάλειά της... εσείς εκεί στο ΚΚΕ χρόνια τώρα το βιολί βιολάκι... ανοιχτές πατρίδες και μυαλά χωρίς σύνορα... μόνο που δεν έχετε καταλάβει ότι κι αυτοί που σας ψηφίσαν φεύγουν... γιατί τυχαίνει να μην είναι εθνικοί μειοδότες... μειώνεστε και συρρικνώνεστε λοιπόν με τα μυαλά που κουβαλάτε και το κόμμα σας θα έχει τη τύχη του ΣΥΡΙΖΑ... εκτός και αν του κάνετε καμιά γυριστή στο τέλος για ξεκάρφωμα και κανένα ψηφαλάκι και μετά ξέρετε εσείς... το γυρίζετε στα γνωστά παραμύθια...

Αλήθεια η θέση σας για το πολιτικό άσυλο στις περασμένες δεκαετίες, όταν καθημερινά εκατοντάδες ανατολικοευρωπαίοι περνούσαν ποτάμια, καβάλαγαν τοίχους ή σερνόντουσαν κάτω από ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα για να γλυτώσουν από τον "σοσιαλιστικό παράδεισο" που εσείς "ευαγγελιζόσασταν" ποια ήταν; Τι θέση είχατε τότε για το πολιτικό άσυλο και τώρα ξαφνικά σας έπιασε η πρεμούρα;


Φάσκουν και αντιφάσκουν με την Συνθήκη της Λοζάννης!



Ο Απόστολος Κακλαμάνης στο στόχαστρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Μειονότητας

Στην Ανακοίνωση αναφέρεται: Ο κ. Κακλαμάνης παραβιάζει τη συνθήκη της Λοζάννης με σκοπό τη διαίρεση της Τουρκικής μειονότητας στη Θράκη!

Στην προσπάθεια ν’ αποκτήσει πολιτικό ρόλο όπως προηγούμενα με την παρέμβασή της υπέρ της Λευκής ψήφου στις ευρωεκλογές, η άτυπη Συμβουλευτική Επιτροπή της Μειονότητας συνεχίζει την ανθελληνική της συμπεριφορά, παρεμβαίνοντας και επικρίνοντας τον πρώην πρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Απόστολο Κακλαμάνη, εξαιτίας της επερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή στις 13 Ιουλίου και στην οποία εξέφραζε την άποψη ότι η πομακική γλώσσα πρέπει να διδάσκεται στα μειονοτικά σχολεία και ότι η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει για την προστασία των δικαιωμάτων των ελλήνων πομάκων όπως επίσης και τι «μέτρα πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση προκειμένου να συμμορφωθεί το Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, στο πλαίσιο της διπλωματικής του αποστολής και να σταματήσει να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας μας».

Το αντιφατικό στην ανακοίνωση της Συμβουλευτικής επιτροπής την οποία απέστειλε στον Τύπο στην τουρκική γλώσσα είναι το γεγονός ότι επικαλείται τη Συνθήκη της Λοζάννης και κάνει λόγο για παραβίασή της από τον κ. Κακλαμάνη, την ίδια στιγμή που στο κείμενο προσδιορίζει εθνικά την μειονότητα ως «τουρκική», παραβιάζοντας έτσι η ίδια τη συνθήκη της Λοζάννης που ως γνωστόν αναγνωρίζει μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη!

Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι η Συμβουλευτική δεν αποδέχεται ότι η μειονότητα αποτελείται από τουρκογενείς - πομάκους και Ρομά και για το λόγο αυτό καταγγέλλει τον κ. Κακλαμάνη ότι με την επερώτηση του αποσκοπεί στη «διαίρεση της μειονότητας», δίνοντας έτσι το στίγμα της …γραμμής του τουρκικού προξενείου ότι στην Θράκη υπάρχει μία μειονότητα και αυτή είναι τουρκική!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Συμβουλευτικής Επιτροπής Μειονότητας

28 Ιουλίου 2009-07-29

«Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Απόστολος Κακλαμάνης στις 13 Ιουλίου 2009 κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή παραβιάζοντας τη συνθήκη της Λοζάννης και με σκοπό τη διαίρεση της Τουρκικής μειονότητας στη Θράκη. Στην επερώτηση ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι οι Πομάκοι είναι «υπό πίεση» και ότι η πομάκικη γλώσσα πρέπει να μπει στα μειονοτικά σχολεία. Όσοι συμμερίζονται τις απόψεις του κ. Κακλαμάνη τους υπενθυμίζουμε αυτό: Σύμφωνα με την συνθήκη της Λοζάννης (1923) και σύμφωνα με τις συμφωνίες εκπαίδευσης ως γλώσσα της μειονοτικής εκπαίδευσης καθορίστηκε η τουρκική.

Σήμερα σε 193 μειονοτικά σχολεία τα οποία ήταν 270 σε αριθμό το 1950 η εκπαίδευση είναι δίγλωσση (ελληνικά τουρκικά). Επίσης ακόμη και τα τουρκικά εκπαιδευτικά βιβλία στα σχολεία μας σύμφωνα με τις συμφωνίες έρχονται από την Τουρκία. Ο κ. Κακλαμάνης με την επερώτηση του με απαράδεκτο τρόπο, αποσκοπεί να διαιρέσει την τουρκική μειονότητα σε τρία κομμάτια. Αυτό δεν το δεχόμαστε με τίποτα (Το θεωρούμε απαράδεκτο).

Τονίζοντας, η ηρεμία της τουρκικής μειονότητας της Θράκης δεν πρέπει να διαταράσσεται με τέτοιου είδους υποτιμητικές απόψεις, δηλώνουμε ότι καταδικάζουμε τον κ. Κακλαμάνη και αυτούς που συμμερίζονται την άποψή του».

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Πηγή

Σχόλιο:Εμείς αφού επικροτήσουμε αυτή την ενέργεια του κ. Κακλαμάνη θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε τι γνώμη έχει ο ίδιος και ο πρόεδρος του κόμματός του για τους βουλευτές του Χατζηοσμάν και Μαντατζή οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται "Τούρκοι" και καλούν την Άγκυρα να τους διεκδικήσει και γιατί συνεχίζουν να τους έχουν στο κόμμα. Η δε ανθελληνική τους δραστηριότητα στη Θράκη είναι γνωστή στους πάντες. Αν η επερώτηση του κ. Κακλαμάνη δεν είναι φούσκα για το θεαθήναι και ψηφοθηρική θα πρέπει να δώσει μία απάντηση στον ελληνικό λαό. Δεν συγκινούμαστε πλέον από τα "μεγάλα λόγια" ανθρώπων που συμπορεύονται στα ίδια έδρανα στο Κοινοβούλιο με άτομα που αποτελούν σφηκοφωλιά για τη χώρα μας αλλά από ειλικρινείς θέσεις με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό κάνει την διαφορά σε έναν πολιτικό που θέλει όχι μόνο να φαίνεται αλλά και να είναι έντιμος.




Χρήσιμοι σύνδεσμοι προς ενημέρωση:

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: «Κομμάτι του τουρκικού έθνους η μειονότητα»

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΑΓΚΥΡΑ:ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ ΜΑΣ!

ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΞΕΦΡΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ο Χατζηοσμάν αφού κάλεσε την Άγκυρα να διεκδικήσει την Θράκη τώρα θέλει να διώξει την Ελληνίδα δασκάλα του Δερείου.

Προκλητική απόφαση Μπερίσα - Στόχος η Βόρειος Ήπειρος


Σύμφωνα με τον Αλβανικό τύπο ο Πρωθυπουργός της χώρας δεσμεύεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξαλειφθούν όλες οι ξενόφερτες τοπωνυμίες σε πόλεις ,χωριά και συνοικίες καθώς και στις πινακίδες των καταστημάτων και να αντικατασταθούν με αλβανικές.

Η απόφαση ελήφθη χθες όπου μεταξύ άλλων ειπώθηκε πως η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να στείλει τις προτάσεις της για τις νέες ονομασίες που θα είναι από τα ''αρχαία αλβανικά''.

Αφορμή γι' αυτή την απόφαση ήταν η απόρριψη από το Υπουργικό Συμβούλιο της Αλβανίας αίτησης για χορήγηση άδειας λειτουργίας ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου με την επωνυμία ''Logos''.

'Οπως γίνεται αντιληπτό στόχος του Μπερίσα δεν είναι άλλος από τις ελληνικές τοπωνυμίες στο Νότο της χώρας.

Μόνη αντίδραση μέχρι στιγμής είναι από τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Πασκάλ Μίλο.Ο κ. Μίλο χαρακτήρισε γελοία την απόφαση Μπερίσα που θυμίζει το δικτατορικό καθεστώς Χότζα όπου εκατοντάδες χωριά είχαν αποκτήσει σοσιαλιστικές ονομασίες.

Πηγή


ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΗΝ ΚΩ



Με απόλυτη μυστικότητα.-

ΤΑΞΙΔΙ ΑΣΤΡΑΠΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

Άγνωστο γιατί αλλά σίγουρα για κάτι πολύ σημαντικό.

Μπορεί να έγινε πριν από ένα μήνα, όμως η «αξία» της είδησης, παραμένει σπουδαία και άκρως ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα όσο το γενικότερο «κλίμα» στην περιοχή γύρω από τα ελληνοτουρκικά, δείχνει το θερμόμετρο, σε συνεχή άνοδο.

Ο λόγος για ένα ταξίδι αστραπή ολόκληρης της ηγεσίας της ΕΥΠ στο Νησί μας, κάτω από απόλυτη μυστικότητα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι δεν ενημερώθηκαν, ούτε καν οι εμπλεκόμενες υπ/σιες.

Οι λόγοι της επιτόπου επίσκεψης, στην «ευαίσθητη» περιοχή της Κω, επιδέχεται πολλές ερμηνείες και σενάρια, που ξεκινούν από το γενικότερο ζήτημα των λαθρομεταναστών, έως τη διαφαινόμενη έναρξη ερευνών έξω από την Κω, της τουρκικής κρατικής εταιρίας πετρελαίων.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: Το Βημα της Κω (23-7-2009)

http://www.vimatisko.gr/ - spynews-gr


Επεσαν οι μάσκες: Εκνευρισμός στην Αγκυρα για τις περιπολίες της Frontex στο Αιγαίο!


η ενόχληση αυτή της Τουρκίας διατυπώθηκε αρμοδίως στην Ευρωπαϊκή Ένωση...

Ενοχλημένη από τις επιχειρήσεις της δύναμης της ΕΕ, Frontex, κατά της δράσης των κυκλωμάτων παράνομης μετανάστευσης στο Αιγαίο εμφανίζεται η Αγκυρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής Aksam.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ενόχληση αυτή της Τουρκίας διατυπώθηκε αρμοδίως στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ το θέμα φέρεται να ετέθη από την τουρκική πλευρά και στον πρόσφατο γύρο διερευνητικών επαφών μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Τουρκία εμμένει ότι οι περιπολίες της διεθνούς δύναμης γίνονται σε διεθνή χωρικά ύδατα, και ως εκ τούτου το γεγονός αυτό δεν την βλάπτει. Σημειώνεται ωστόσο ότι το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών διαμήνυσε ότι η κατάσταση αυτή «δεν συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος στο Αιγαίο». Κατηγορεί επίσης την Ελλάδα ότι με άλλοθι την παράνομη μετανάστευση επιχειρεί τη διεθνοποίηση των ελληνοτουρκικών διαφορών στο Αιγαίο.

Αιτία επιπλέον ανησυχία για την τουρκική διπλωματία φέρεται να είναι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το ενδεχόμενο να ζητήσει και η Κύπρος περιπολίες της Frontex στα δικά της χωρικά ύδατα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πηγή

Το νέο "εμπορικό κέντρο" των παρανόμων...


Στα γύρω στενά της Αγίου Κωνσταντίνου έχουν ακροβολισθεί
οι Αφρικανοί έμποροι ναρκωτικών.
Έχουν γίνει ένα όλοι μαζί με τραβεστί, Νιγηριανές ιερόδουλες που σε πλησιάζουν και σου λένε "είκοσι (ευρώ)", εκδιδόμενοι, Ρωσίδες τσιγαρούδες και κάποιους Αλβανούς απόμερα (για κανένα...όπλο).

Νικηφόρου,Δεληγιώργη, Ακομινάτου, Καρόλου κ.λ.π.μια αγορά με "ποικιλία".

Παντού στις γωνιές τσιλιαδόροι με τα κινητά στο χέρι.
Οι παλιοί γνώριμοι πελάτες της Πλατείας Θεάτρου της Σοφοκλέους
και της Ευριπίδου πήγαν στο νέο εμπορικό κέντρο.

Γνωστός της περιοχής μου είπε ότι τα βράδυα αγριεύει η κατάσταση.
Τραβεστί πλακώνονται στο ξύλο με αλλοδαπούς,
Αφρικανοί σωματέμποροι χτυπάνε τις γυναίκες για να πιάνουν πελάτες.
Ημεδαποί ψάχνουν για την "προτίμησή τους"... για γυναίκες για άντρες για ναρκωτικά κ.λ.π.

Οι τουρίστες που μένουν σε ξενοδοχεία της περιοχής μειώνουν
τις ημέρες διαμονής και φεύγουν.
Η σάρκα η γυναικεία η αντρική και η πρέζα δεν γνωρίζουν
οικονομική κρίση.
Χάνουμε στον τουρισμό και κερδίζουμε στην παραοικονομία.

Αθηναίος

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...ΤΟΤΕ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Λαθρομετανάστες σπάνε το μαγαζί Έλληνα εμπόρου κάτω από το κτίριο που έγινε επιχείρηση ελέγχου από δυνάμεις της Αστυνομίας.Μετά απο αυτό το γεγονός συνελήφθησαν ακόμη 5 άτομα, ενω οι υποκινητές της ενέργειας αυτής εξαφανίστηκαν αφού πρώτα τράβηξαν την ωραία φωτογραφία που βλέπετε για να αναρτηθεί στην ηλεκτρονική γιάφκα των αριστερών δολοφόνων Indymedia

Φυσικά και έχουν ευθύνες οι λαθρομετανάστες για αυτή την ενέργεια, αλλά τι ευθύνες να ζητήσεις από ανθρώπους εξαθλιωμένους...ειδικά όταν αυτοί είναι έρμαια επαγγελματιών αντιρατσιστών που τους γεμίζουν φούμαρα...

τις περισσότερες ευθύνες τις έχουν οι "Έλληνες" υποκινητές τους που βρέθηκαν στο σημείο.

και που για μια ακόμη φορά επιχείρησαν να εκμεταλευτούν καταστάσεις παίζοντας τους δήθεν ευαίσθητους!

Φυσικά η στοχοποίηση του συγκεκριμένου εμπόρου έγινε για μια ακόμη φορά από τη γνωστή για το ρουφιανιλίκι της σελίδα....δήθεν αντιπληροφόρησης με το όνομα indymedia....

δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια...
ένα μήνυμα μόνο προς το indymedia....

ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΦΟΡΑΤΕ
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
ΤΟΤΕ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

* Η φωτογραφία προέρχεται από το indymedia που φυσικά κάποιος δικός τους ήταν παρών και σε αυτό το επεισόδιο

Πηγή:
Greekalert


Οι φανατικοί μουσουλμάνοι θέλουν τη Βρετανία βασίλειο της... Σαρία!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!



ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ,ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ!

-ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΑΤΩΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ"!

Ας δούμε πόσο...ειρηνικά συμπεριφέρονται οι Ασιάτες στη Μ.Βρετανία,όπου Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ,ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ:

"Οι εξτρεμιστές ισλαμιστές στην Αγγλία, Βρετανοί υπήκοοι και πακιστανικής καταγωγής κυρίως, κάνουν τώρα πολύ δυναμική την παρουσία τους, σε βαθμό που ανησυχούν πλέον σοβαρά τον κόσμο και τις βρετανικές αρχές.Οργανώνουν σε όλες τις περιοχές της Αγγλίας τα δικά τους ισλαμικά δικαστήρια, «Νόμος Σαρία», στρατολογούν νέους από τις μεγάλες μουσουλμανικές κοινότητες, και οι φερόμενοι ως ηγέτες των φανατικών ισλαμιστών στη Βρετανία εκφωνούν δημόσια ομιλίες μίσους εναντίον της Αγγλίας, της Δύσης και των «άπιστων».

Ο ισλαμιστής εξτρεμιστής ηγέτης Αντζέμ Χουνταρί, τον οποίο οι βρετανικές αρχές χαρακτηρίζουν ως τον πλέον επικίνδυνο άνθρωπο στη Βρετανία, με τις δημόσιες ομιλίες του κηρύσσει θρησκευτικό πόλεμο εναντίον της Αγγλίας και των «άπιστων συμμάχων της» και λέει χωρίς φόβο ότι το όραμά του και ο στόχος του είναι να δει τη μαύρη σημαία της οργάνωσής του με το μισοφέγγαρο να κυματίζει στο κτίριο της Ντάουνινγκ Στριτ, στην πρωθυπουργική κατοικία.

Το «πολιτικό του» μανιφέστο επίσης προβλέπει την εγκαθίδρυση δικαστηρίων του «Νόμου Σαρία», τα οποία θα μπορούν να επιβάλλουν την ποινή του θανάτου με λιθοβολισμό για τους μοιχούς, τον ακρωτηριασμό των χεριών για τους κλέφτες και τη γενική απαγόρευση του αλκοόλ.

Ο εξτρεμιστής αυτός ηγέτης διακηρύσσει ότι ο κόσμος ζει σήμερα μέσα σε μεγάλη αναρχία, υπάρχει λέει ένας βιασμός σε κάθε λεπτό, και το Ισλάμ έχει την απάντηση σε όλα. Οι νομοί του έχουν αποτρεπτική δύναμη. «Ξέρουν ότι αν κλέψουν θα τους κόψουν τα χέρια τους».

Τα κηρύγματα αυτά του Αντζέμ Χουνταρί απευθύνονται στους 1.800.000 μουσουλμάνους της Βρετανίας και έχουν μεγάλη απήχηση, ειδικότερα στους νέους.

Μάλιστα η οργάνωση του ισλαμιστή εξτρεμιστή κυκλοφορεί βίντεο σε ιστοσελίδες, στα οποία δείχνουν μικρά παιδιά, ακόμα και 11 ετών, να προσηλυτίζονται στο Ισλάμ. Οι βρετανικές αρχές ασφάλειας και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Σκότλαντ Γιαρντ διαπιστώνουν με μεγάλη ανησυχία ότι η τακτική των ισλαμιστών εξτρεμιστών έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη στρατολόγηση των νέων.
Στις τελευταίες στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν οι βρετανικές στρατιωτικές δυνάμεις αντιμετώπισαν μεταξύ των μαχητών των Ταλιμπάν νέους με βρετανική προφορά, ένας μάλιστα απ αυτούς φορούσε και φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας Αστον Βίλα. Πρώην κρατούμενοι στη βάση Γκουαντάναμο έχουν καταθέσει στις ομολογίες τους ότι ο Αντζέμ Χουνταρί είχε οργανώσει το 2003 πολλά σεμινάρια τρομοκρατίας σε περιοχή κοντά στο Μπράιτον.

Οι λαϊκές εφημερίδες, όπως η «Ντέιλι Μέιλ», επικρίνουν τις βρετανικές αρχές ασφάλειας ότι αντιμετωπίζουν πολύ χάλαρα και ανεκτικά τους ισλαμιστές εξτρεμιστές, αλλά αυτή όπως φαίνεται είναι η εντολή από την κυβέρνηση για να αποφευχθούν αντιδράσεις στις ευαίσθητες πλέον μουσουλμανικές κοινότητες."


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΣΟ...ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ;;;ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 4% ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,ΕΝΩ ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ 20%!!!

Και σα να μην έφταναν αυτοί,έχουμε και τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ του Σύριζα και του ΚΚ,που τάχα...ενδιαφέρονται για τους λαθρομετανάστες κι εμποδίζουν την Αστυνομία να τους συλλάβει (η φωτογραφία δεξιά,χαρακτηριστική της Αθήνας...Χαρτούμ)!!!


Δείτε το βίντεο του PATRIA-MEDIA από τη σημερινή επιχείρηση σκούπα,όπου οι κάτοικοι της περιοχής επικροτούν το μέτρο (ΝΑΙ,ΟΙ...ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΟΙ!),ενώ το κανάλι που κάνει το ρεπορτάζ (Μέγκα),πλασάρει έντεχνα το παραμυθάκι του "χτυπημένου φοιτητή" (ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ...ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ;;;),προσπαθώντας να δαιμονοποιήσουν την Αστυνομία!

Δείτε το βίντεο και τη συνέχεια του άρθρου εδώ



Τούρκος ήπιε αίμα Ελληνοκύπριου παιδιού.

Ακούστε με καλά έχω διορισθεί εδώ με απευθείας διαταγή του Aρχηγού Στρατού Ξηράς. Ονομάζομαι Εσακ Οκται Γιλντιραν είμαι ο άνθρωπος που έκοψε στην Κύπρο το κεφάλι ενός μικρού Ελληνοκύπριου μπροστά στα μάτια του πατέρα του και ήπια το αίμα για κρασί.

Ακόμη μια τραγική πληροφορία για την δράση του Τουρκικού Στρατού κατα την εισβολή στην Κύπρο απο τον Τουρκικό Τύπο την ώρα που η Τουρκία αρνείται να συμμορφωθεί με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην Τετάρτη Διακρατική να ανοίξει τα αρχεία σχετικά με την περίοδο 1974 και την πτυχή των αγνοουμένων.

Η Τουρκική εφημερίδα λοιπόν Σαφάκ αναφερόμενη στον θάνατο του Στρατηγού Κεμάλ Γιαμάκ (ο οποίος έλαβε μέρος στην εισβολή υπηρέτησε στο ειδικό γραφείο πολέμου και ήταν επικεφαλής φυλακών στο Ντιγιαμπακιρ στην συνέχεια) γράφει την μαρτυρία ενός κρατουμένου των φυλακών αυτών. Συγκεκριμένα ο κρατούμενος αναφέρει ότι το δεξί χέρι του εκλιπόντος αξιωματικού ο ταγματάρχης Οκται Γιλντιραν (συμμετείχε στην εισβολή μαζί με τον Γιαμάκ και υπηρέτησε στις προαναφερθείσες φυλακές) μόλις αυτοπαρουσιασθηκε ως επικεφαλής των φυλακών στις 24 Φεβρουαρίου του 1981 φώναξε προς τους Κούρδους κρατουμένους

Ακούστε με καλά έχω διορισθεί εδώ με απευθείας διαταγή του Αρχηγού Στρατού Ξηράς. Ονομάζομαι Εσακ Οκται Γιλντιραν είμαι ο άνθρωπος που έκοψε στην Κύπρο το κεφάλι ενός μικρού Ελληνοκύπριου μπροστά στα μάτια του πατέρα του και ήπια το αίμα για κρασί.

Η Εφημερίδα παρουσιάζει αυτή την μαρτυρία γράφοντας πως πέθανε ο πιο ειδικός αξιωματικός παίρνοντας μαζί του όλα τα μυστικά.

ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ......

Tα καμάρια της Αριστερας και της "προόδου" .... οι ανθέλληνες ... οι πράκτορες .... τα ανεγκέφαλα παιδάκια που τους σάπισαν τα μυαλά απο την πλύση εγκεφάλου στα πανεπιστήμια απο αριστερούς καθοδηγητές .... τα υπαλληλάκια εβραιων και προβοκατόρων .. οι αριστεροι φασίστες δολοφόνοι ..... οι ξεφτιλισμένοι της ελληνικής κοινωνίας .. αυτοί που λένε μπραβο σε βιασμους, λεηλασιες και καταστροφες απο αλλοδαπους και λαθρομετανάστες ... τα παιδιά της εκάλης και των βορείων προαστείων .. οι γνωστοι "αγνωστοι" αντιεξουσιαστες .. ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ