Χρήστες OnLine

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Όπλα, ναρκωτικά και… ηλεκτρονικός υπολογιστής σε οικίες λαθρομεταναστών

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε αστυνομικός από «οικονομικό μετανάστη» στην οδό Σαχτούρη. Στην Βερανζέρου όμως, συνδικαλιστές του ΚΚΕ… διαμαρτυρήθηκαν για τη σύλληψη των λαθρομεταναστών και προσπάθησαν να εμποδίσουν την επιβίβασή τους στις κλούβες της Αστυνομίας.

Εκτός από ποσότητα ηρωϊνης καθώς και μαχαίρια που βρέθηκαν σε διαμερίσματα της οδού Σαχτούρη, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και ηλεκτρονικό υπολογιστή στην οδό Βερανζέρου με τον οποίο σύμφωνα με την Αστυνομία κάποιοι κατασκεύαζαν πλαστά διαβατήρια. Συνολικά συνέλαβαν 86 λαθρομετανάστες, ένας εκ των οποίων επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό χωρίς να καταφέρει να τον τραυματίσει.


Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει: “Δεν είναι «προνόμιο» μόνο των μεταναστών η εγκληματικότητα, ούτε είναι εγκληματίες η πλειοψηφία όλων αυτών που συλλαμβάνονται και εκδιώκονται. Η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των κατοίκων από τη δράση εγκληματικών στοιχείων, για να επιβάλλει συλλήβδην την αντιλαϊκή πολιτική της”. Μέλη του ΠΑΜΕ δημιούργησαν μικροεπεισόδια προσπαθώντας να αποτρέψουν τις συλλήψεις, συνεπείς στο διεθνιστικό δόγμα τους που βρίσκεται αλληλέγγυο προς τους λαθρομετανάστες αλλά όχι προς τους Έλληνες εργαζόμενους…..


ακουστε τι λεει το ΚΚΕ.... ακουστε τους αριστερους που τρωνε με χρυσα κουταλια.. Φυσικο ειναι ομως να τα λενε αυτα.. μιας και αυτες ειναι οι εντολες των ανθελληνων που εκτελουν.....


τα παντα για τους παρανομους ΚΑΙ ΤΠΤ ΓΙΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ που σαπιζει καθημερινα απο τα γκετο των λαθρομεταναστων, τα ναρκωτκα που πουλανε στους νεους μας , απο την εγκληματικοτητα των αλλοδαπων και τους πρακτορες που δρουν αναμεσα τους , δημιουργωντας προβοκατσια και σαμποταρωντας τον τουρισμο καιγοντας δαση και ανθρωπους.



Στη δημοσιότητα το «πόθεν έσχες» των πολιτικών.. o Aλαβάνος βρέθηκε με τις ψηλότερες καταθέσεις και εισοδήματα!!

Δόθηκε την Πέμπτη στη δημοσιότητα το «πόθεν έσχες» των πολιτικών για το 2007. Πλουσιότεροι πολιτικοί αρχηγοί οι κ.κ. Κώστας Καραμανλής και Αλέκος Αλαβάνος..

Ναι καλα το διαβάσατε, ο Αλαβάνος, ο προστατης των λαθρομεταναστών, ο υποκινητής των επεισοδίων , ο περήφανος αριστερός με τις δεξιές τσέπες .. βρέθηκε με τις υψηλότερες καταθέσεις και το μεγαλύτερο εισόδημα.. με μετοχές σε "εταιρίες" και φράγκα να 'φάνε και οι κότες' .....

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος μαζί με τη σύζυγό του δήλωσε συνολικό εισόδημα 193.237 ευρώ μαζί με την βουλευτική αποζημίωση ύψους 93.266 ευρώ (από αυτήν έδωσε ως ενίσχυση στον ΣΥΝ τα 15.000 ευρώ), 12 ακίνητα, αριθμό μετοχών σε διάφορες εταιρείες, καταθέσεις 453.674 ευρώ ο ίδιος και 56.841 ευρώ η σύζυγός του, καθώς και δύο αυτοκίνητα 1600 και 1400 κυβικών.

η ελληνική κοινωνία πειναει, οι λαθρομετανάστες μετατρέπουν σε γκέτο τις γειτονιές , η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο , ο Αλαβάνος θέλει να νομιμοποιήσει κιόλας τους παράνομους λαθρομετανάστες .. και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ...

ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.. ΨΕΥΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. τερμα τα ψέματα.



Στη δημοσιότητα το «πόθεν έσχες» των πολιτικών

Αστυνομική έφοδος και συλλήψεις σε κτίρια διαμονής παράνομων μεταναστών


Επιχείρηση-«σκούπα»

Νέα επιχείρηση-«σκούπα» σε δύο κτίρια όπου διέμεναν παράνομοι μετανάστες πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης άνδρες της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας σε
δύο παλιά σπίτια που είχαν μετατραπεί σε εστίες μόλυνσης (όπως τα χαρακτήρισε η Νομαρχία Αθηνών) λόγω των άθλιων συνθηκών διαβίωσης και υγιεινής . Συνελήφθησαν συνολικά 86 άτομα και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.


Στην επιχείρηση συμμετείχαν υπάλληλοι της νομαρχίας και της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ).


Η έφοδος στα κτίρια της Σαχτούρη 7 στην πλατεία Κουμουνδούρου και της Βερανζέρου στην Ομόνοια, απέδωσε συνολικά 86 συλλήψεις παράνομων μεταναστών (56 και 30 αντίστοιχα).


Σε μία περίπτωση στο πρώτο κτίριο ένας εξ αυτών επιτέθηκε με στιλέτο εναντίον αστυνομικού, αλλά εξουδετερώθηκε και συνελήφθη, προκειμένου να κινηθεί εναντίον του η αυτόφωρη διαδικασία.


Οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση αλλοδαπών και σε κρατητήρια αστυνομικών τμημάτων και στη συνέχεια θα απελαθούν από την χώρα.

Το πρώτο κτίριο στο οποίο πραγματοποιήθηκε έφοδος στην οδό Σαχτούρη ανήκει σε ιδιώτη, εις βάρος του οποίου θα σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να επιβληθεί βαρύ πρόστιμο.


Οι αλλοδαποί στοιβάζονταν στο κτίριο υπό άθλιες συνθήκες, δίνοντας για τη διαμονή τους από πέντε έως επτά ευρώ την ημέρα.


Η αστυνομία υπολογίζει ότι υπάρχουν περισσότερα από 30 κτίρια στα οποία θα γίνουν ανάλογες επιχειρήσεις και τα πρόστιμα για τους ιδιοκτήτες αναμένεται να είναι βαριά.


Αστυνομική έφοδος πραγματοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και σε κτίριο της οδού Βερανζέρου.


Εργαζόμενοι στην καθαριότητα εισήλθαν στη συνέχεια και καθάρισαν τα κτίρια.


Στην οδό Σαχτούρη εντοπίστηκε ηρωίνη συσκευασμένη σε σακουλάκια με σκοπό την εμπορία, ενώ στο δεύτερο κτίριο της οδού Βερανζέρου κατασχέθηκε και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με τον οποίο κατασκευάζονταν πλαστά διαβατήρια.


Στην επιχείρηση πήραν μέρος και κλιμάκια του ΣΔΟΕ, τα οποία θα σχηματίσουν δικογραφίες σε βάρος των ιδιοκτητών των σπιτιών, οι οποίοι φέρονται ότι ζητούσαν από κάθε αλλοδαπό χρηματικό ποσό που κυμαινόταν από 5 έως 7 ευρώ την ημέρα, προκειμένου να τους παραχωρούν τα σπίτια, στα οποία δεν παρέχονταν οι απαραίτητες συνθήκες υγιεινής.


Όπως γίνεται αντιληπτό, οι ιδιοκτήτες, στην χειρότερη των περιπτώσεων, έβαζαν στην τσέπη το λιγότερο 150 ευρώ ημερησίως, εισόδημα το οποίο φυσικά δεν δηλωνόταν στην εφορία.


Ύστερα από την απομάκρυνση των αλλοδαπών, τα σπίτια παραδόθηκαν σε συνεργεία του δήμου, τα οποία ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης. Στη συνέχεια θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι θα φέρουν την ευθύνη για τη φύλαξή τους.


Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν και σε άλλα σπίτια με μετανάστες, στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία προκύπτουν από τις καταγραφές των υπηρεσιών της Νομαρχίας και του Δήμου.


πηγη




Εκτακτη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Εκτακτη επιχείρηση για την καταστολή της εγκληματικότητας πραγματοποίησαν χθες από τις 5 μ.μ. έως τις 5:45 μ.μ. στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας 250 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας...

Συνολικά ελέγχθησαν 282 άτομα, 91 οχήματα και 22 καταστήματα.

Οπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) συνελήφθησαν 109 άτομα και προσήχθησαν 20 άτομα.



Ομολογία σοκ για κατασκοπεία



Στρατιωτικές εγκαταστάσεις και υποδομές στρατηγικής σημασίας φωτογράφιζε 30χρονος μουσουλμάνος, που συνελήφθη στη Σαμοθράκη. Ο ίδιος ομολόγησε αρχικά ότι εκτελούσε ειδικές αποστολές για λογαριασμό τουρκικών μυστικών υπηρεσιών...



Ευρύτερες διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση της σύλληψης 30χρονου μουσουλμάνου που είχε στην κατοχή του πλούσιο φωτογραφικό υλικό από στρατιωτικές εγκαταστάσεις, δρόμους και άλλες δημόσιες υποδομές στρατηγικής σημασίας, καθώς ομολόγησε ότι εκτελούσε «ειδικές αποστολές» για λογαριασμό μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας.Η ομολογία - σοκ ότι έκανε εδώ και καιρό, με επαγγελματικό μάλιστα τρόπο, φωτογραφήσεις «ευαίσθητων και στρατηγικών σημείων» προκάλεσε (και δικαιολογημένα) επιπλέον ερωτηματικά στους υπευθύνους των αρχών ασφαλείας και της ΕΥΠ για ύπαρξη ευρύτερου δικτύου κατασκοπείας στη Θράκη.

Ο άνδρας, που κατάγεται από το Μ. Δέρειο του Βόρειου Εβρου και κατοικεί κοντά στην Αλεξανδρούπολη, ασκεί το επάγγελμα του φωτογράφου και διατηρεί φωτογραφείο στην πρωτεύουσα του Εβρου.

Συνελήφθη την περασμένη Κυριακή στη Σαμοθράκη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΥΠ, της Αστυνομίας και του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Πάνω του βρέθηκαν 600 φωτογραφίες, οι οποίες ήταν άρτιες τεχνικά και οι 400 από αυτές αξιολογούνται ως πολύ σοβαρές.


Δεν... τους γνώριζε
Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε πως αναλάμβανε αποστολές για λογαριασμό Τούρκων, την ταυτότητα των οποίων, όπως είπε, δεν γνωρίζει. Εκανε καιρό τις φωτογραφήσεις και παρέδιδε τις φωτογραφίες στους Τούρκους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένειά του φέρεται ότι είχε σχέσεις με το προξενείο.

«Με πλησίαζαν δύο άτομα, τους οποίους δεν γνωρίζω, και μου ζητούσαν να φωτογραφίζω στρατόπεδα», φέρεται πως είπε κατά τις πρώτες ώρες μετά τη σύλληψή του, όταν υπό το κράτος του πανικού, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ήταν «λαλίστατος» και προέβη σε αποκαλύψεις, πριν τον συμβουλέψουν οι δικηγόροι του να σιωπήσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ανέφερε πως έκανε μέχρι τώρα συνολικά οκτώ τέτοιες «ειδικές αποστολές», κατά τις οποίες τραβούσε έως και 300 φωτογραφίες τη φορά, και αμειβόταν με 500 ευρώ για κάθε αποστολή.

Αξιωματικός, που ήταν παρών στις ανακρίσεις στην Αλεξανδρούπολη, απέδωσε στον συλληφθέντα τη φράση «δούλευα για τη μητέρα πατρίδα μου, την Τουρκία».


Στη συνέχεια, μόλις ανέλαβαν την υπεράσπισή του δύο δικηγόροι από την Ξάνθη -ένας χριστιανός και ένας μουσουλμάνος-, «σφράγισε» το στόμα του και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, στον οποίο θα καταθέσει απολογητικό υπόμνημα που του ετοίμασαν οι συνήγοροί του.


Ανώτεροι αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν πως η υπόθεση, την οποία χειρίζεται η ΕΥΠ, δεν μοιάζει με περιπτώσεις άλλων πολιτών -Βουλγάρων, Τούρκων, ακόμα και ενός Φινλανδού- που έχουν συλληφθεί κατά καιρούς να φωτογραφίζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις στον Εβρο και απελαύνονται μετά τη δίκη τους.


«Πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό από αυτό και με άλλες προεκτάσεις. Το άτομο αυτό αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για κατασκοπεία, που επισείουν ποινές πολυετούς κάθειρξης», έλεγε στο «Εθνος» ένας από αυτούς, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο ο 30χρονος να είναι μόνο ένα από τα μέλη δικτύου δεκάδων ατόμων που συνεργάζονται με τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.


Αναφορικά με τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως απεικονίζουν πολύ ειδικές λεπτομέρειες στρατιωτικών εγκαταστάσεων, που δεν μπορούν να απεικονιστούν από δορυφόρο, παρά μόνο από επίγεια πηγή.


Σε δήλωσή του με αφορμή τη σύλληψη του 30χρονου, ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης ανέφερε: «Οσο κι αν καμώνονται οι Τούρκοι ότι είναι φίλοι, οι Τούρκοι είναι αντίπαλοι. Φαίνεται από τις παραβιάσεις, από την προώθηση των λαθρομεταναστών, καθώς και από τους πράκτορες που έχει σπείρει η Τουρκία σε όλη την Ελλάδα. Η εμμονή μας να μπει η Τουρκία στην ΕΕ ισοδυναμεί με εθνική αυτοχειρία. Αυτά έβλεπε ο κ. Κοραντής και γι' αυτό τον εξοβέλισαν από τη διοίκηση της ΕΥΠ».



ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ - ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΜΑΡΤΙΔΟΥ


ethnos.gr


Κοινό μέτωπο Βουλγαρίας-Τουρκίας;


Τηλεφωνική συνομιλία διάρκειας 30 λεπτών είχαν εχθές το βράδυ ο νέος Βούλγαρος πρωθυπουργός Boyko Borisov με τον Τούρκο ομόλογό του Recep Tayyip Erdogan.

Ανάμεσα στα θέματα που θίχτηκαν ήταν φυσικά και το μέλλον του αγωγού Nabucco.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός συνεχάρη τον Βούλγαρο για τις κινήσεις του στα θέματα ενέργειας - τον πόλεμο δηλαδή που έχει κηρύξει σε όλα τα ρωσικά σχέδια αγωγών - και στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο υπουργός Πολιτισμού της νέας βουλγαρικής κυβέρνησης είναι τουρκικής καταγωγής.

"Αυτός είναι ο δρόμος, στον οποίο μπορούμε να βαδίσουμε μαζί", ανέφερε ο Τούρκος πρωθυπουργός στον Βούλγαρο ομόλογό του.

Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός άλλωστε, έχει πολλές φορές αναφερθεί στην πρόθεσή του να συνεργαστεί στενά με την Τουρκία και η συνεργασία τους αυτή να "αποτελέσει πρότυπο για τις χώρες της περιοχής".