Χρήστες OnLine

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Ζήτω η ελευθερία του τύπου!!!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ...

ΕΙΠΑΜΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΩ "ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ" INDYMEDIA


Τώρα και η ελεύθερη διανομή των εφημερίδων γίνεται στόχος από το indymedia. Φυσικά πρόκειται για τις ''φασιστικές'' κατ' αυτούς εβδομαδιαίες εφημερίδες ''Στόχος'' και ''Χρυσή Αυγή''. Είναι ανάγκη για τους αναρχικούς να γίνει μια ''οργανωμένη, μαζική, και καθημερινή καμπάνια'' για να σταματίσουν να διατίθονται από τα περίπτερα και τα πρακτορία. Παραδέχονται βέβαια πως έχουν γίνει μεμονωμένες κινήσεις από συντρόφους που κατέστρεψαν εφημερίδες αλλά δεν αρκεί αυτό!


Ένας άλλος αναρχικός περιπτεράς απαντώντας στις απορίες του προηγούμενου περιγράφει πως ο ίδιος προσπάθησε να αποτρέψει πράκτορες διανομής τύπου να φέρνουν τις συγκεκριμένες εφημερίδες και όταν δεν τα κατάφερε (γιατί οι διανομείς είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να τις διανείμουν) σκαρφίστηκε άλλους τρόπους για να μην τις πουλάει!!!

Όταν τις ζητούσαν δεν τις έδινε και παράλληλα ''φακέλωνε'' τους υποψήφιους αγοραστές των εφημερίδων αυτών αν ήταν από τη γειτονία. Προφανώς για να του τη πέσουν μετά καμιά δεκαριά παλληκαράδες και να τον στείλουν στο νοσοκομείο...



Κλείνοντας προτρέπει να οργανωθεί σοβαρή δουλειά και να τη στήνουν σε πράκτορες διανομείς τύπου καθώς είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος να φιμωθούν οι εφημερίδες!!!


Ζήτω η ελευθερία του τύπου!
Ζήτω το πανεπιστημιακό άσυλο!!
Ζήτω η ανεξάρτητη δικαιοσύνη!!!

Και τέλος ζήτω ο μαλάκας Έλληνας φορολογούμενος που πληρώνει ένα κάρο λεφτά για να συντηρείται το INDYMEDIA σε server του Eθνικού Μετσοβιου Πολυτεχνείου!!!!

πηγη



Μαρκογιαννάκης:"Ύποπτες οι φωτιές στη Ζάκυνθο" - Επιβεβαιώνεται η παρουσία της ΕΥΠ στο νησί


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ, ΑΡΑΖΟΥΝ , ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ...!

ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.. Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΙΑ ..

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ..

"Όχι μόνο δεν μπορεί να είναι τυχαίες οι 8 εστίες φωτιάς που εκδηλώθηκαν σε διαφορετικά σημεία στον ίδιο περίπου χρόνο στην Ζάκυνθο, αλλά είναι ύποπτο.Γι’ αυτό ενεργοποιούμε όλες τις δυνάμεις προκειμένου να έχουμε αποτελέσματα».
Αυτό δήλωσε, χθες, αργά το βράδυ μετά από ευρεία σύσκεψη αρμοδίων φορέων στο υπουργείο ο αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης, απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε την εμπλοκή της ΕΥΠ στις έρευνες για πιθανούς εμπρησμούς.

"Εγώ δεν μιλώ για ασύμμετρες απειλές, αλλά κάποιες φορές είναι ύποπτο να έχουμε διαδοχικές πυρκαγιές σε ένα συγκεκριμένο σημείο", πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών λέγοντας ότι "σκοπός της σύσκεψης είναι ο συντονισμός όλων των υπηρεσιών ώστε να αντιμετωπισθεί οποιοδήποτε πρόβλημα και τις ημέρες αυτές αλλά και για όλη την αντιπυρική περίοδο".

Και συμπλήρωσε , «Οι υπηρεσίες δρουν προς τρεις κατευθύνσεις. Προς την κατεύθυνση της πρόληψης με ιδιαίτερα μέτρα στις ανεξέλεγκτες χωματερές που δυστυχώς υπάρχουν στη χώρα μας -και είναι αρμόδιες οι υπηρεσίες της ΕΝΑΕ και της ΚΕΔΚΕ-προς την κατεύθυνση του συντονισμού των υπηρεσιών και φυσικά προς την κατεύθυνση της κατάσβεσης αν εκδηλωθεί πυρκαγιά».

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Μπίτσιος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Μαργαρίτης Μουζάς, οι αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγοι Βασίλης Τσιατούρας και Αθ.Κοντοκώστας αντίστοιχα, ο Αρχηγός της Αγροφυλακής Δημ.Νικολακόπουλος, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αεροπορίας, της ΚΕΔΚΕ, της ΕΝΑΕ και της Πολιτικής προστασίας.


ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ Η ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Από τις 2 Απριλίου 2009 η εφημερίδα "Στόχος" έγραφε για την "απόβαση" Τούρκων στο λιμάνι της νήσου με πρωτοσέλιδο (αρ.φυλ 384) αποκλειστικό θέμα χωρίς κανείς από τους αρμόδιους να μετρήσει πόσοι αποβιβάστηκαν και επιβιβάστηκαν. Συγκεκριμένα έγραφε:

"Την περασμένη εβδομάδα πήρε το αυτό μας ότι τουρκικό πολεμικό πλοίο έπαθε βλάβη και έπιασε Ζάκυνθο(κλικ εδώ), υψώνοντας την Ελληνική σημαία. Η είδηση μάλιστα μεταδόθηκε και από την κρατική τηλεόραση, φυσικά στα ψιλά. Επειδή όμως δεν πιστέψαμε πως είναι δυνατόν οι Τούρκοι να ύψωσαν τη σημαία μας σε πολεμικό τους πλοίο, καθώς αρνούνται κάθε είδους ελληνική βοήθεια και το έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές (κλικ εδώ κι εδώ , δειτε και το ακόλουθο βίντεο με το τουρκικό πλοίο)


ανακαλύψαμε:

Όσον αφορά το τουρκικό σκάφος. Πρόκειται για ναρκοθηρευτικό τύπου CIRCE . Ονομάζεται "ERMENU". Προέρχεται από τα πλεονάσματα του γαλλικού ναυτικού. Πωλήθηκαν στους Τούρκους στις 24-9-1997. Σε υπηρεσία στο τουρκικό ναυτικό από την 22-7-2007 μαζί με άλλα 4 ναρκοθηρευτικά ίδιου τύπου. Το συγκεκριμένο σκάφος επικοινώνησε με τις Αρχές μας και δήλωσε ότι έχει υποστεί βλάβη και έπρεπε να πιάσει "αρόδο" στη Ζάκυνθο. Σε ανάλογες περιπτώσεις πολεμικά σκάφη οφείλουν να σηκώσουν σε συγκεκριμένο σημείο του σκάφους την σημαία της χώρας στην οποία "πιάνουν". Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με μόνο τη τουρκική σημαία να ανεμίζει. Και η ξεφτίλα δεν σταματάει εδώ...

Παντελής η απουσία των δικών μας Αρχών, του Λιμενικού, το οποίο με σκάφος θα έπρεπε διακριτικά να βρίσκεται κοντά στο ναρκοθηρευτικό Καμία παρουσία Ελληνικών Αρχών και στα σουλάτσα που έκανε ανενόχλητο το τουρκικό πλήρωμα!

Με φουσκωτό κατέβηκαν στο λιμάνι, έκαναν βόλτες (και ένας Θεός ξέρει τι άλλο) έβγαλαν φωτογραφίες λες και βρίσκονταν για ... τουρισμό στη Ζάκυνθο! Σε όλο αυτό το διάστημα οι δικοί μας κοιμόντουσαν ύπνο βαθύ ή είχαν άνωθεν εντολές να μην τους ενοχλήσουν!

Και ρωτάμε εμείς οι "ακραίοι" (που δυστυχώς, πάντα πέφτουμε μέσα σε όσα λέμε, έχοντας την καλύτερη πληροφόρηση) μέτρησε κανείς πόσοι αποβιβάστηκαν και επιβιβάστηκαν στο τουρκικό φουσκωτό, όταν μάλιστα το νησί απέχει μόλις λίγα μίλια από Άραξο και Ανδραβίδα, περιοχές ειδικού ενδιαφέροντος για τους Τούρκους; Ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας δεν διαθέτει κανείς από τους ένστολους;..."

Με νωπές δε ακόμη τις μνήμες από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, μιλάγαμε για "Σχέδιο Ιμπραήμ"(κλικ εδώ εδώ εδώ κι εδώ ). Και τότε στην περίπτωση της Ζακύνθου κάποιοι δεν θέλουν να δουν τι συμβαίνει και δεν εννοούν να βγάλουν τις τσίμπλες από τα μάτια τους, για ανεξήγητους λόγους.

Και ο πλέον αδαής μπορεί να καταλάβει πως η ΕΥΠ δεν είναι η αρμόδια υπηρεσία περί πυρκαγιών, αλλά αυτός ο τομέας ανήκει αποκλειστικά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Εκτός και αν υπάρχουν πληροφορίες που δίνουν άλλες κατευθύνσεις και εμπλέκουν πράκτορες ξένων υπηρεσιών ή...άλλα κέντρα.

Με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές, που ξέσπασαν στη Ζάκυνθο πριν λίγες ημέρες, κλιμάκιο της ΕΥΠ έφτασε στο νησί για να ερευνήσει συγκεκριμένες καταγγελίες. Και μπορεί οι οικοπεδοφάγοι (που ασφαλώς και υπάρχουν) να αποτελούν την εύκολη λύση για όσους δεν θέλουν να "δουλέψουν" ή να δουν πίσω από τα γεγονότα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η ΕΥΠ δεν ενεπλάκη για να ανακαλύψει τους οικοπεδοφάγους!

Οι πληροφορίες που της δόθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία προβλημάτισαν την ΕΥΠ, γι αυτό και έστειλε κλιμάκιο να κάνει δική του έρευνα.

Μετά τα παραπάνω υπάρχει κανείς από τους χιλιάδες αρμοδίους των υπηρεσιών που να είναι σε θέση να μας διαβεβαιώσει πως τα παραπάνω περιστατικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους; Δεν έχουν καταλάβει πως μας χτυπάνε από παντού;

Πηγή:Στόχος
αρ.φυλ.400(1198)
σελ.9

Επίσημος πράκτορας της ΜΙΤ ο Τούρκος Πρόξενος της Κομοτηνής


Όλη η αλήθεια για τον Τούρκο Πρόξενο της Κομοτηνής


Είναι επίσημος πράκτορας της ΜΙΤ

Η Ντόρα δεν δέχθηκε να τον απελάσει


Τον τελευταίο καιρό πολλά λέγονται για την δράση του Τούρκου Πρόξενου της Κομοτηνής, ο οποίος παραβιάζοντας(;) το δικαίωμα μετακινήσεών του (επιτρέπεται να μετακινείται μόνο επί της Εγνατίας οδού) έχει επιδοθεί σε μία σειρά συνεχών, σχεδόν καθημερινών μετακινήσεων εντός της Ελληνικής Επικράτειας και δη, στα ορεινά των νομών Ξάνθης και Ροδόπης.

Κύριο μέλημα και σκοπός του κυρίου Μουσταφά Σαρνίτς είναι η ισχυρή προπαγάνδα υπέρ της Τουρκίας, που στο πρόσωπό του έχει βρει τον ιδανικό άνθρωπο για να προχωρήσει σε μία γρήγορη τουρκοποίηση ή έστω απόπειρα αποσταθεροποίησης στην ακριτική Θράκη.

Ο κύριος Σαρνίτς, με άκρως επιτυχημένη δράση στο Κόσοβο (φωλιά των φανατικών ισλαμιστών των Βαλκανίων) και με αγαστή συνεργασία με τον εκεί Αμερικανό πρόξενο κύριο Yee Hoyt, κατάφερε να οργανώσει και να πραγματοποιήσει την μεταφορά χιλιάδων φανατικών ισλαμιστών από κράτη της Ασίας (και από την Τουρκία φυσικά), οι οποίοι συνετέλεσαν τα μέγιστα σε εκφοβισμούς και εκτοπίσεις σερβικών πληθυσμών αλλά και πραγματοποίησαν μία σειρά μαζικών δολοφονιών (αγνώστου αριθμού θυμάτων) καίγοντας, καταστρέφοντας και εξαφανίζοντας από τον χάρτη ολόκληρα χωριά!!!

Οι ευθύνες του κυρίου Σαρνίτς φυσικά και είναι τεράστιες και προκύπτουν από την πρόοδο των τραγικών «εξελίξεων» από τη στιγμή της εμφάνισής του στο Κόσοβο και μετά. Εξάλλου, ο σημερινός Τούρκος Πρόξενος της Κομοτηνής, στο Κόσοβο μετέβη με την ιδιότητα του επίσημου πράκτορα της ΜΙΤ έχοντας συγκεκριμένο σχέδιο και τομέα δράσης για να καλύψει.

Ο κύριος Μουσταφά Σαρνίτς είναι, λοιπόν, ένας επίσημος εγγεγραμμένος πράκτορας της Τουρκικής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (γνωστή ως ΜΙΤ), ο οποίος και φυσικά δεν ανήκει αλλά ούτε και προέρχεται από το διπλωματικό σώμα της Τουρκίας. Ανέλαβε χρέη Προξένου στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής, ως ο ικανότερος και εμπειρότερος στην «αναδιάταξη των αυτονόητων» και στην δημιουργία προπαγανδιστικών μηχανισμών αμέσου δράσεως.

Απέναντι σε αυτή την στρατηγική επιλογή της Άγκυρας, η Ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένα το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, όπου προΐσταται η κυρία Μπακογιάννη, δεν αντέταξε καμία απολύτως αρνητική διάθεση!!! Παρά τις εκκλήσεις πολιτικών, πολιτευτών, οργανώσεων αλλά και ανθρώπων που γνώριζαν πολύ καλά την ιδιάζουσα εργασία και την πολυσχιδή προσωπικότητα που παρουσίασε κατά το παρελθόν ο κύριος Σαρνίτς, οι υπάλληλοι του Ελληνικού ΥΠΕΞ έκαναν αποδεκτή την πρόταση της Άγκυρας για κάλυψη της θέσης του Προξένου Κομοτηνής από έναν άνθρωπο που όχι μόνο δεν ανήκει στο διπλωματικό σώμα, αλλά είναι ειδικός πράκτορας της ΜΙΤ!!!

Η Τουρκία, είναι γεγονός πως κάνει πολύ καλή δουλειά, με σχέδιο σε βάθος χρόνου, με στρατηγικές και εναλλακτικές τακτικές, με σκοπό την ικανοποίηση και πραγματοποίηση των σχεδιασμών των think tanks που διαθέτει. Με έμπειρο και ικανότατο προσωπικό, η τουρκική πολιτική επιβάλλεται αργά αλλά σταθερά, συνεπικουρούμενη βεβαίως από τα «αμερικανικά συμφέροντα», προς μία «χαλαρή» Θράκη, στην οποία θα μπορεί να εφαρμόζει τις πολιτικές των συμμάχων της και να τους αποδίδει τα οφέλη στα οποία αυτοί αποσκοπούν. Η νευραλγικότητα της Θράκης (ελέγχοντας μόνο την στρατηγική της θέση στους δρόμους ενέργειας) οδήγησε την Τουρκία να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον Μουσταφά Σαρνίτς, στην θέση του Προξένου. Γιατί όμως η κυρία Μπακογιάννη αποδέχθηκε έναν τόσο επικίνδυνο για την περιοχή, τούρκο πράκτορα, να αναλάβει τα ηνία του Τουρκικού Προξενείου; Γιατί του επιτρέπει τις συνεχείς μετακινήσεις σε μουσουλμανικά χωριά της Ξάνθης και της Ροδόπης, παραβιάζοντας τους κανόνες που διέπουν τις μετακινήσεις του Τούρκου Προξένου; Δεν γνωρίζει μήπως η Ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών τα «κηρύγματα» περί τουρκισμού του κυρίου Σαρνίτς; Δεν γνωρίζει άραγε η Ντόρα Μπακογιάννη, την επικινδυνότητα που ενέχει η δράση αυτού του ανθρώπου, ο οποίος συνοδευόμενος πάντα από ψευτοηγέτες – ψευτομουφτήδες (τους οποίους το ίδιο το Τουρκικό Προξενείο δημιούργησε μέσα από παράνομες διαδικασίες, για να τους εκμεταλλευτεί στη συνέχεια) προβάλλει και την θρησκεία-ισλάμ προκειμένου να «πείσει» για την αγαθή του προαίρεση απέναντι τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης, τους οποίους επιμένει να τους αποκαλεί, προκλητικά, Τούρκους!!!

Τι κάνει απέναντι σε όλα αυτά η Ελληνική πλευρά; Απολύτως τίποτε! Παρακολουθεί, ως συνήθως, τις εξελίξεις και χωρίς καμία διάθεση παρεμβατισμού από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών μεμονωμένες μόνο προσπάθειες (όπως η στάση του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης, κυρίου Σταμάτη) δημιουργούν προβλήματα στους σχεδιασμούς του κυρίου Σαρνίτς. Οι αποχαυνωμένοι κρατικοδίαιτοι υπάλληλοι του Ελληνικού ΥΠΕΞ, με τη γνωστή τους οκνηρία (η οποία αγγίζει τα όρια της φαιδρότητας) αδυνατούν να οργανώσουν εκείνες τις υποδομές που θα σταματήσουν τον δρόμο της Θράκης προς τη δημιουργία ενός νέου Κοσόβου.

Ο κύριος Μουσταφά Σαρνίτς είναι λοιπόν πράκτορας της ΜΙΤ, εντεταλμένος, ειδικευμένος και με πλουσιότατη εμπειρία στη δημιουργία «καταστάσεων» που αποδομούν και τελικά ανατρέπουν την νομιμότητα. Καλά θα κάνει ο οποιοσδήποτε ο οποίος ισχυρίζεται πως ο Τούρκος Πρόξενος της Θράκης δεν έχει δρομολογήσει στο παρελθόν έκνομες αντιδράσεις, να σεβαστεί το «έργο» του πράκτορα της ΜΙΤ. Εξάλλου, ο κύριος Σαρνίτς εγκρίθηκε από την Άγκυρα για να αναλάβει τη θέση του Προξένου στην Κομοτηνή λόγω των ειδικών του προσόντων και της εμπειρίας του από το Κόσοβο. Είναι ένας άνθρωπος με προσόντα και ικανότητες (μεγάλης επικινδυνότητας για την Ελλάδα και ιδιαίτερα τη Θράκη) και κανείς Ντεντέ δεν έχει το δικαίωμα να στερεί από έναν επίσημο πράκτορα της ΜΙΤ τις επιτυχίες του. Ούτε ακόμη και στην περίπτωση των «παιχνιδιών εντυπωσιασμού» που ακολουθεί ο κύριος Ντεντέ. Μία συνάντηση με τον Τούρκο Πρόξενο θα του επίλυε σειρά αποριών για το πως θα πρέπει να σταθεί ως δημοσιογράφος απέναντι (ή δίπλα;) στην τουρκική προπαγάνδα, την οποία υποβιβάζει τραγικά ο μουσουλμάνος Έλληνας δημοσιογράφος Ντεντέ.

Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Κύριε Σαρνίτς μήπως θα έπρεπε να τον στείλετε σε μερικά σεμινάρια δημοσιογραφίας τον κύριο Ντεντέ; Από όσα έχω διαβάσει και ακούσει, στην «μητέρα πατρίδα» γίνονται ειδικά σεμινάρια για δημοσιογράφους, και μάλιστα δωρεάν!
Σοβαρή πηγή μεγάλου μέρους των πληροφοριών που κατατίθενται, είναι ο γνωστός δημοσιογράφος και εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΜΜΕ (Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο), κύριος Σταύρος Βιτάλης, καθώς και δημοσιεύσεις της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", αλλά και πλήθος άλλων καταγγελιών-δημοσιεύσεων σε φόρουμς της Σερβίας (πρώην Γιουγκοσλαβίας)

Πηγή:Ας μιλήσουμε επιτέλους


ΑΝ 50 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,Ή ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ή ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ....

Aποτροπή απέλασης στο λιμάνι της Μυτιλήνης σήμερα τα ξημερώματα

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ....


ΟΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..


Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ???

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα EΔΩ και εδώ


Πινακας ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (πρωτο τετραμηνο του 2009)


Συνολο Διακινητων 447
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ 90
ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ 357

Εκ των οποιων :

ΑΛΒΑΝΟΙ = 151
ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ = 38
ΙΡΑΚΙΝΟΙ = 31
ΑΦΓΑΝΟΙ = 16
ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ = 12

και αλλοι απο
διαφορες Εθνοτητες

Τα αναφερω αυτα για να σταματησει και ΑΛΛΟ ΕΝΑ ''ΠΑΡΑΜΥΘΙ'' ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ''ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ'' ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Απο τους 447 στο συνολο μονο 90 ειναι Ελληνες (δεν λεει κανεις οτι δεν υπαρχουν και δικα μας τομαρια)

Το 20% (περίπου ειναι ΜΟΝΟ οι Ελληνες)

ΓΙΑ ΤΟ 75% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ...''δουλεμποροι'' δεν θα πουν οι ''ανθρωπιστες'' και οι Μεταναστολαγνοι τιποτα ;

Ο Πινακας της Αστυνομιας εδώ



Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Aaron Rousso για το σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης


Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι ένα από τα πιο σοκαριστικά ντοκουμέντα για τους σκοτεινούς ανθρώπους της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που δουλεύουν συστηματικά στο παρασκήνιο, για την εκπλήρωση του «οράματός» τους και την τελική επιβολή της Παγκόσμιας Τυραννίας.

Το βίντεο παρουσιάζει μία αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ο Ααρόν Ρούσσο στον γνωστό αμερικάνο δημοσιογράφο και πολέμιο της Νέας Τάξης, Alex Jones.

Ο Ααρόν Ρούσσο (Aaron Russo), ο οποίος πέθανε στις 24 Αυγούστου 2007, σε ηλικία 64 ετών, μετά από μάχη με την επάρατο νόσο, ήταν σκηνοθέτης του Χόλυγουντ και παραγωγός ντοκυμαντέρ.

Οι πιο γνωστές ταινίες του στο Χόλυγουντ είναι το “Trading Places”, (με τον Eddie Murphy), το “Wise Guys” (σε σκηνοθεσία Brian De Palma) και το “The Rose”(αναφορά στην ζωή της Janis Joplin).

Το πιο συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ του είναι το “America: Freedom to Fascism”- «Αμερική: Από την Ελευθερία στο Φασισμό» που σκηνοθέτησε το 2006, ένα χρόνο πριν πεθάνει και στο οποίο αποκαλύπτεται η παράνομη είσπραξη των φόρων από την Federal Reserve, το σχέδιο της επιβαλλόμενης παγκοσμιοποίησης, η ανάδυση του κράτους του Μεγάλου Αδελφού, η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις ΗΠΑ και το επερχόμενο «τσιπάρισμα»/μαρκάρισμα με τσιπ RFID όλων των πολιτών του κόσμου.

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ: http://video.google.com/videoplay?docid=5355374476580235299)

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Ρούσσω αποκαλύπτει στον Jones τα όσα συζήτησε κάποια στιγμή με τον Νίκ Ροκφέλερ.

Ο Nicholas Rockefeller, της γνωστής δυναστείας Ροκφέλερ, είναι μεγαλοδικηγόρος, έχει αναπτύξει εμπορικές δραστηριότητες στην Κίνα και μάλιστα εγκαινίασε το 2001, στην Κίνα, (δες το βίντεο) την έκθεση GlobalAgora, (στην φωτο κάθεται δεξιά,μαζί με τον Nick Matzorkis) η οποία προωθεί την πληρωμή, σε διάφορες συναλλαγές και αγορές, μέσω κινητού τηλεφώνου WAP, (wireless shopping), απελευθερώνοντας έτσι τον πολίτη από το «ενοχλητικό βάρος» μετρητών και πορτοφολιού, ένα ακόμα βήμα δηλαδή, προς την αχρήματη κοινωνία (cashless society). Ο Νικ Ροκφέλερ εκτός των άλλων ιδιοτήτων του είναι και μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων- Council on Foreign Relations Council on Foreign Relations ή κοινώς CFR, άλλης μίας «κλειστής» Λέσχης της διεθνούς ελίτ.


Ο Ροκφέλερ αποκάλυψε στον Ρούσσω ότι ο τελικός στόχος της «ελίτ» είναι να ο πλήρης έλεγχος των ανθρώπων μέσω εμφυτεύσιμου μικροτσίπ, στο οποίο θα αποθηκεύονται όλα τα στοιχεία του και ταυτόχρονα θα λειτουργεί ως «πορτοφόλι», που σημαίνει ότι χωρίς αυτό ο άνθρωπος θα είναι εντελώς ανήμπορος να αγοράσει ή να πουλήσει, ενώ όποιος χαρακτηρισθεί «ανεπιθύμητος» για το σύστημα, θα απενεργοποιείται αυτόματα το τσιπ του και ο άνθρωπος θα μένει «ξεκρέμαστος»!

Επίσης σοκαριστική είναι η αποκάλυψη ότι ο πόλεμος «για την τρομοκρατία» είναι μια φάρσα, μία απάτη, καθώς ο Ροκφέλερ είπε στον Ρούσσω, 11 μήνες πριν την 11η Σεπτεμβρίου, ότι πρόκειται να λάβει χώρα κάποιο «γεγονός» που θα οδηγούσε σε εισβολή των αμερικάνικων στρατευμάτων στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν!

Επί λέξει λέει ο Ρουσσώ: "He’s the one (N.Rockfeller) that told me 11 months before 9/11 ever happened that there was going to be an event, never told me what the event was going to be, and out of that event we were going to invade Afganistan to run pipelines from the Caspian Sea, we were going to invade Iraq to take over the oil fields and establish a base in the middle east and make it all part of the new world order and we’d go after Chavez in Venezuela.”

Δηλαδή «Αυτός ήταν (ο Ν. Ροκφέλερ) που μου είπε 11 μήνες πριν συμβεί η 9/11 ότι επρόκειτο να συμβεί ένα γεγονός - ποτέ δεν μου είπε τι θα ήταν αυτό - και εξαιτίας αυτού του γεγονότος πρόκειται να εισβάλουμε στο Αφγανιστάν για να δρομολογήσουμε αγωγούς από την Κασπία Θάλασσα, μετά πρόκειται να εισβάλουμε στο Ιράκ για να καταλάβουμε τις πετρελαιοπηγές και να εγκαταστήσουμε μία βάση στη μέση ανατολή και να τα κάνουμε όλα μέρος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μετά θα πάμε εναντίον του Τσάβεζ στη Βενεζουέλα» (Υπάρχει λάθος στην μετάφραση και ο Τσάβεζ έγινε Σουβέζ…).

Ο Ροκφέλερ είπε επίσης στο Ρούσσω ότι τα ιδρύματα της δυναστείας Ροκφέλερ δημιούργησαν και χρηματοδότησαν το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση με πραγματικό στόχο να διαλύσει την οικογένεια και τα παιδιά να μεγαλώνουν από την κυβέρνηση.

Ο Ρούσσω, εβραϊκής καταγωγής, γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη και έχει ζήσει στην Ιταλία, στην Ισπανία και στην Ελλάδα. Στην αρχή ασχολήθηκε με την Ροκ μουσική σκηνή και είχε δικό του κλαμπ όπου εμφανίστηκαν διάσημα ονόματα της ροκ μουσικής της δεκαετίας του ‘ 70, όπως Zeppelin, The Who, Janis Joplin κ.α.
Μετά το γύρισμα του βίντεο “Mad as Hell” το 1996-97, όπου κατέκρινε τον «πόλεμο κατά των ναρκωτικών» της κυβέρνησης, τη νέα ταυτότητα και τη NAFTA ( «North American Free Trade Agreement» - «Βορειοαμερικάνικη Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου» η οποία αποτελεί την τριμερή εμπορική συμφωνία στην Βόρειο Αμερική, που δημιουργήθηκε από τις κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, του Μεξικό και του Καναδά. Η NAFTA, για πολλούς αποβλέπει στην δημιουργία της «ΒορειοΑμερικανικής Ένωσης», στο πρότυπο της Ε.Ε. με ένα κοινό νόμισμα, το Amero. Δες αποκαλυπτικό άρθρο στο http://www.greekamericannewsagency.com/).

Το 1998 ο Ρούσσω ξεκίνησε την εκστρατεία του για να γίνει Κυβερνήτης της Νεβάδα, όπου τελικά ήρθε δεύτερος κερδίζοντας το 26% των ψήφων. Εκείνο το διάστημα γνωρίστηκε, μέσω μιας δικηγόρου, με τον Νικ Ροκφέλερ, τον οποίον ο Ρούσσω χαρακτηρίζει έναν «πολύ έξυπνο άνθρωπο».

Στις συζητήσεις που είχαν, για διάφορα θέματα, κάποια στιγμή ο Ροκφέλερ ρώτησε τον Ρούσσο εάν ενδιαφερόταν να ενταχθεί κι αυτός στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (C.F.R.), (εδώ υπάρχει κι άλλο λάθος στην μετάφραση, καθώς γράφεται ότι ο Ροκφέλερ έκανε πρόταση στον Ρούσσω να συμμετάσχει στο «συμβούλιο της εταιρίας του»!…).

Ο Ρούσσω αρνήθηκε. «Δεν πιστεύω στην υποδούλωση των ανθρώπων» του απάντησε.
Ο Ροκφέλερ κατόπιν κυνικά και ψυχρά τον ρώτησε «γιατί ενδιαφέρεσαι τόσο για αυτούς τους ανθρώπους; Κοίτα μόνο τον εαυτό σου και την οικογένεια σου και μην ενδιαφέρεσαι για τους υπόλοιπους. Είναι μόνο υπηρέτες, μόνο μάζα»!...

«Συνήθιζα να του λέω, ποιο είναι το νόημα όλων αυτών;;» λέει ο Ρούσσο, «έχεις όλα τα λεφτά που χρειάζεσαι στον κόσμο, έχεις όλη την εξουσία που χρειάζεσαι, ποιο είναι το νόημα, ποιος είναι ο τελικός σκοπός;;;”

Σε αυτό το ερώτημα ο Ροκφέλερ κυνικά απάντησε ως εξής.. «Ο τελικός σκοπός είναι να βάλουμε σε όλους τους ανθρώπους ένα τσιπ, να ελέγξουμε όλη την κοινωνία, να ελέγξουμε όλο τον κόσμο μέσω των τραπεζιτών και της ελίτ!»

O Ρούσσο καταθέτει επίσης ότι ο Ροκφέλερ του είπε 11 μήνες πριν την 11η Σεπτεμβρίου ότι θα συμβεί ένα «γεγονός»(δεν του διευκρίνισε τι ακριβώς θα είναι αυτό το γεγονός), και εξαιτίας αυτού του «γεγονότος» θα δοθεί η αφορμή για να εισβάλουμε στο Αφγανιστάν και να δρομολογήσουμε τους αγωγούς από την Κασπία, μετά πρόκειται να εισβάλουμε στο Ιράκ για να καταλάβουμε τις πετρελαιοπηγές και να ιδρύσουμε μια βάση στην Μ. Ανατολή, κατόπιν θα πάμε εναντίον του Τσάβεζ στη Βενεζουέλα. (Τα 2 πρώτα τα πέτυχαν, το 3ο τρίτο όχι ακόμα)

Ο Ροκφέλερ είπε επίσης στο Ρούσσο ότι μετά από αυτά τα γεγονότα θα αρχίσει να βλέπει στρατιώτες να «ψάχνουν σπήλαια στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν, ψάχνοντας για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν» και ότι θα έλθει ένας «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» που δεν θα τελειώνει ποτέ, όπου δεν θα υπάρχει ένας αληθινός εχθρός, και το όλο πράγμα θα είναι μια μεγάλη απάτη, έτσι ώστε «η κυβέρνηση να μπορέσει να ελέγξει τον Αμερικανικό λαό». Σύμφωνα με την κατάθεση του Ρούσσο, ο οποίος ανάφερε επίσης ότι ο Ροκφέλερ γελούσε και αστειεύονταν κυνικά καθώς του έκανε αυτές τις καταπληκτικές «προβλέψεις».

Σε μια άλλη συζήτηση, ο Ροκφέλερ ρώτησε το Ρούσσο τι πιστεύει για το κίνημα για την γυναικεία απελευθέρωση. Η απάντηση του Ρούσσο ήταν ότι πιστεύει ότι πρόκειται για το δικαίωμα στην εργασία και το δικαίωμα της απόκτησης του ίδιου μισθού με τους άνδρες, όπως ακριβώς κέρδισαν και το δικαίωμα για να ψηφίσουν!

Η απάντηση του Ρούσσο προκάλεσε στον Ροκφέλερ γέλιο και του ανταπάντησε λέγοντας: «Είσαι ηλίθιος! Εγώ θα σου πω περί τίνος πρόκειται. Eμείς οι Ροκφέλερ το χρηματοδοτήσαμε, χρηματοδοτήσαμε το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση, εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε όλες τις εφημερίδες και την τηλεόραση, - Το ίδρυμα Ροκφέλερ.»

Ο Ροκφέλερ ανάφερε επίσης στο Ρούσσω για τους δύο κύριους λόγους για τους οποίους η «ελίτ» χρηματοδότησε το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση.

Ο πρώτος λόγος ήταν ότι πριν από το κίνημα οι διεθνείς τραπεζίτες δεν μπορούσαν να φορολογήσουν τον μισό πληθυσμό, και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι το κίνημα τους επέτρεψε να βάλουν τα παιδιά στα σχολεία από μικρότερη ηλικία, έτσι ώστε να τα κατηχήσουν ώστε να αποδεχθούν το κράτος ως την κύρια τους «οικογένεια», διασπώντας το παραδοσιακό οικογενειακό μοντέλο. (κοινωνική μηχανολογία).


Πηγές:
http://www.metafysiko.gr/forum/showpost.php?p=44999&postcount=13
http://andromedios.blogspot.com/2008/05/blog-post.html

Το βίντεο από τον jesusisavior



Πηγή:
Κόκκινος Ουρανός

Ο ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 2009



Συγκλονιστικά είναι τα συγκεντρωτικά στοιχεία των παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου από τις αρχές του 2009, όπως τα κατέγραψε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων που υπάγεται στο ΓΕΕΘΑ. Κατ΄αρχήν καταδεικνύουν μία κάθετη αύξηση των τουρκικών προκλήσεων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Έπειτα δείχνουν ανάγλυφα αυτό που συμβαίνει σήμερα στο Αιγαίο. Καθημερινές εισβολές και προσπάθεια εμπέδωσης από την Τουρκία των διεκδικήσεών της στο Αιγαίο. Το defencenet φέρνει στη δημοσιότητα τον ακήρυχτο πόλεμο.


Δείτε τους πίνακες με τις παραβιάσεις του ΕΕΧ αναλυτικά εδώ


ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ - ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ!


... Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ

1.

19-07-2009 και ώρα 09.00 συνελήφθησαν στην περιοχή Κουτσούμπα Σύμης, από αστυνομικούς του Α.Τ Σύμης είκοσι τρεις (23) λαθρομετανάστες.Επίσης συνελήφθη ένας (1) διακινητής υπήκοος Τουρκίας,ο οποίος κρατείται στο Υπολιμεναρχείο Σύμης και ο οποίος μόλις τους είχε αποβιβάσει με πλωτό σκάφος, το οποίο κατασχέθηκε.

2.
19-07-2009 και ώρα 01.50 συνελήφθησαν στο Φαρμακονήσι Λέρου, από αστυνομικούς του Α.Τ Λέρου εικοσιένα (21) λαθρομετανάστες και ένας (1) διακινητής υπήκοος Τουρκίας.Σκάφος μεταφοράς και μηχανή αυτού κατασχέθηκαν.

3.
Την ίδια ημέρα και ώρα 06.50 συνελήφθησαν στο Φαρμακονήσι Λέρου, από αστυνομικούς του Α.Τ Λέρου δεκαοχτώ (18) λαθρομετανάστες και ένας (1) διακινητής υπήκοος Παλαιστίνης.Κατασχέθηκε ένα (1) σκάφος μεταφοράς. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Λέρου.

Ανωτέρω τρείς (3) διακινητές (ένας (1) Σύμης και δύο (2) Α.Τ Λέρου) με τις εις βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες παραπέμπονται κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ρόδου και Κω αντίστοιχα, για παράβαση του νέου Νόμου (άρθρο 48 παρ. 4 εδαφ. Β του Ν. 3772/09 από 10-07-09), ο οποίος χαρακτηρίζει τη διακίνηση λαθρομεταναστών εκ κερδοσκοπίας, κατ΄επάγγελμα ή κατά συνήθεια ως κακούργημα και επισύρει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα (10) ετών και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) έως εξήντα χιλιάδων (60.000) Ευρώ για κάθε μεταφερόμενο πρόσωπο.

Πηγή

4.
Την 21-7-2009 και ώρα 11.00, στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Β΄ Τ.Σ.Φ. Φιλιατών συνέλαβαν έναν (1) αλλοδαπό,ο οποίος μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του,μία (1) αλλοδαπή που στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με τελικό προορισμό την Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Ο διακινητής και η αλλοδαπή, η οποία επίσης συνελήφθη, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από το Β΄ Τ.Σ.Φ. Φιλιατών, που διενεργεί την προανάκριση.


5.
Σύλληψη τούρκου διακινητή και 65 λαθρομεταναστών
(21/07/2009)

Μια μηχανοκίνητη λέμβος με 65 παράνομους μετανάστες εντοπίστηκε χθες το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Άκρα Μήθυμνας της Λέσβου από πλωτό περιπολικό του Λιμεναρχείου. Οι λαθρομετανάστες μαζί με τον 24χρονο Τούρκο διακινητή τους, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του πλωτού περιπολικού κατέστρεψαν τη λέμβο τους. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν, είχαν ξεκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια. Προανάκριση διενεργεί η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης.

ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ...(ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ)


"ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"
ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....

ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΩΣΑΙΚΩΝ-ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 160 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΦΑΝΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ:

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12137021.asp?gid=229

http://www.cnnturk.com/2009/yasam/diger/07/24/kanatli.melekin.yuzu.160.yil.sonra.gorundu/536280.0/index.html


ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ;

Τα τσιράκια της Άγκυρας στη Θράκη πιάστηκαν και πάλι να ψεύδονται


Το "μνημείο" Μεχμέτ Χιλμί (κλικ εδώ)
το κατέστρεψαν μουσουλμάνοι Αλεβίτες...
και όχι χριστιανοί όπως άφησαν να εννοηθεί...

Στο συνηθισμένο μοτίβο του ανθελληνισμού και υπό το πάγιο καθεστώς της πλήρους ατιμωρησίας συνέχισαν να κινούνται τα «όργανα» του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, χωρίς να διστάσουν –για μία ακόμη φορά- να κατηγορήσουν γενικώς και αορίστως τους «φανατικούς εθνικιστές χριστιανούς» της Ελλάδας για την καταστροφή της παράνομης κατασκευής βρύσης-μνημείου που έχτισαν προς τιμή του Μεχμέτ Χιλμί (από τους πρώτους οργανωτές αλλά και εκτελεστές της Κεμαλικής προπαγάνδας στην περιοχή της Θράκης -μεταξύ 1ου και 2ου Παγκοσμίου Πολέμου-, ο οποίος υπήρξε και πρωταίτιος πολλών δεινών για τους Αλεβίτες –και όχι μόνο- κατοίκους της ορεινής Ροδόπης), γνωστού για την ανθελληνική του δράση στην περιοχή της Θράκης.


Επειδή όμως η αλήθεια είναι ένα γεγονός που δεν είναι δυνατόν να παραμείνει διαστρεβλωμένο και φυσικά δεν μπορεί κανείς να την αποκρύψει, έτσι σήμερα μαθαίνουμε πως στο κατεστραμμένο κτίσμα της βρύσης βρέθηκαν συνθήματα που έγραφαν “Aleviller”, προδίδοντας την ταυτότητα των δραστών (Αλεβίτες διαμένουν στα ορεινά των νομών Ροδόπης και Έβρου).

Στα πλαίσια της Κεμαλικής προπαγάνδας, που σε σταθερή βάση επιτίθεται κατά του Ελληνισμού, τα συνθήματα αυτά έμειναν κρυμμένα από τη δημοσιότητα, προκειμένου να μην διαταραχθούν οι σχέσεις του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής με τα ορεινά χωριά (κυρίως του νομού Ροδόπης), όπου και κατοικούν Αλεβίτες. Προς πληροφόρηση των αναγνωστών, το «μνημείο» στήθηκε χωρίς καμία άδεια ανέγερσης στον χώρο του πανηγυριού του Χίλια, από τον περίφημο Εκπολιτιστικό Σύλλογο του Χίλια, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εξαντλεί τον κύκλο των δραστηριοτήτων του σε ένα και μόνο γεγονός, του παραδοσιακού πανηγυριού των Αλεβιτών και της μετατροπής του σε μία κυριολεκτικά Κεμαλική φιέστα.
Κάνοντας τους «κινέζους» οι κονδυλοφόροι των τοπικών μουσουλμανικών εφημερίδων κατέγραψαν το γεγονός της καταστροφής του μνημείου, ξέχασαν όμως να αναφερθούν στα συνθήματα που βρέθηκαν, κυρίως εξαιτίας του γεγονότος της άρνησης ύπαρξης των Αλεβιτών εκ μέρους της τουρκικής προπαγάνδας. Να σημειωθεί πως οι Αλεβίτες, μαζί με τους Πομάκους και τους Ρομά της Θράκης, είχαν δεχτεί ανηλεές κυνηγητό από ορδές τουρκικών στρατευμάτων κατά τη διάρκεια της οθωμανικής αυτοκρατορίας, προκειμένου να λυγίσουν και να αποδεχθούν την τουρκική ανωτερότητα… Έτσι, σήμερα, η τουρκική προπαγάνδα προτιμά να «ξεχνά» την ύπαρξή τους, προσπαθώντας ταυτόχρονα –για μία ακόμη φορά- να εκπορθήσει την ταυτότητά τους και να τους «κολλήσει» την τουρκική ταυτότητα και εθνότητα!!!

Συγκεκριμένα, η μουσουλμανική εφημερίδα της Κομοτηνής «Μιλλιέτ» έγραφε πριν από λίγες ημέρες, σχετικά με καταγγελίες του ιστολογίου (μέσα από την εφημερίδα «Φωνή της Ροδόπης»): «Η ίδια εφημερίδα σε μια άλλη είδησή της στοχοποίησε την κρήνη Μεχμέτ Χιλμί και έγινε αφορμή για τις ρατσιστικές επιθέσεις που ακολούθησαν. Οι ρατσιστές εχθροί των Τούρκων προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στην κρήνη (ξεχνά ο συντάκτης πως η κρήνη χτίστηκε χωρίς άδεια της πολεοδομίας; μήπως ξεχνά πως θα έπρεπε να ακολουθούν τους νόμους του κράτους; Πολύ εύκολα καταλήγει στο συμπέρασμα ποιοί κατέστρεψαν την κρήνη Μεχμέτ Χιλμί, αλλά ας μας πει ο συντάκτης του κειμένου αυτού, τι θα συνέβαινε στην Τουρκία αν γινόταν κάτι παρόμοιο, δηλαδή αν κάποιοι χριστιανοί προσπαθούσαν να χτίσουν χωρίς την άδεια των αρχών ένα μνημείο για έναν ήρωα της Ελληνικής επανάστασης ή για έναν αντιτουρκιστή Πατριάρχη;).»

Τίποτε όμως δεν θα είχε συμβεί, εάν η Ελληνική πολιτεία φρόντιζε για την επιβολή του νόμου και προχωρούσε στην άρνηση ανέγερσης του παράνομου κτίσματος εκ μέρους των ανθρώπων του κυρίου Σαρνίτς (Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής). Ποτέ δεν είναι αργά, βέβαια, για να επιβληθεί ο νόμος και να καταστραφεί τελείως ένα μνημείο που προσβάλει κυρίως τους Αλεβίτες κατοίκους της περιοχής, αλλά περιφρονεί και την Ελληνικότητα της περιοχής! Η επιβολή του νόμου είναι ιδιαιτέρως απλή και αρκεί η διαταγή του περιφερειάρχη ή του προϊσταμένου της Πολεοδομίας, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες κατεδάφισης από ό,τι απέμεινε από την περίφημη βρύση του Μεχμέτ Χιλμί. Θα δοθεί άραγε η διαταγή κατεδάφισης του παράνομου και προκλητικού κτίσματος - μνημείου ή θα επικρατήσει το θέλημα του Τούρκου προξένου Μουσταφά Σαρνίτς, ο οποίος αναδεικνύεται σε γενικό «κουμανταδόρο» της Θράκης;!!!

Όσο για τα τα γραφόμενα των τοπικών μουσουλμανικών εφημερίδων της Κομοτηνής, ευελπιστούμε πως αυτά εγράφησαν λόγω κεκτημένης ταχύτητας ή έστω λόγω νεοαποκτηθείσας βλακείας!!! Δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως υπήρξαν σαφή ενεργούμενα κύκλων που επιθυμούν την σπορά μίσους μεταξύ των κατοίκων της Θράκης και ούτε φυσικά πως έγραψαν όσα έγραψαν καθοδηγούμενοι από εντολές τρίτων που κύριο σκοπό και στόχο έχουν να αμφισβητήσουν τη νομιμότητα της Ελληνικής κυριαρχίας στην περιοχή...

Εν αναμονή των ό,ποιων εξελίξεων λοιπόν…

Κωνσταντίνος