Χρήστες OnLine

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Νέες επιχειρήσεις τύπου "Εφετείο" ετοιμάζει η ΕΛΑΣ

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης προανήγγειλε νέες επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ

Τελευταία Ενημέρωση 15:18 21/07/2009

Επιχειρήσεις προκείμενου να αδειάσουν και αλλά εγκαταλελειμμένα κτίρια της Αθηνάς, στα πρότυπα της εκκένωσης του παλιού Εφετείου στην οδό Σωκράτους, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Μετά τη διευρυμένη σύσκεψη για θέματα ασφαλείας, ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι το υπουργείο Εσωτερικών και η ελληνική αστυνομία έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην προσπάθεια πάταξης της εγκληματικότητας και ανάστροφης της εικόνας στο κέντρο της Αθηνάς, ωστόσο πρέπει να γίνουν και αλλά βήματα σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστας Μαρκόπουλος ανέφερε οτι έχουν γίνει βήματα, και απο εδώ και πέρα ο καθένας καλείται να κάνει καλύτερα τη δουλεία του στον τομέα του.

Ο κ. Μαρκόπουλος αναφέρθηκε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, τους παράνομους μικροπωλητές τους παράνομους οίκους ανοχής και σε συνεργασία με το υπουργείο υγείας την απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο με σεβασμό στους χρήστες.

"Το βασικό θέμα ειναι η αστυνόμευση και η εικόνα που αντιμετωπίζουν οι τουρίστες που κινούνται στο κέντρο" τόνισε ο Γιάννης Ρέτσος προεδρος των Ξενοδόχων Αττικής

Ο κ. Ρέτσος ζήτησε μέτρα ώστε η Αθηνά να ανακτήσει το πρόσωπο που είχε κατα τη διάρκεια των ολυμαπικων του 2004 '


πηγη

ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΜΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!…


Σύμφωνα με στοιχεία που αναφέρονται στις επίσημες εκθέσεις των Αρχών για το οργανωμένο έγκλημα, οι πλέον αδίστακτες και σταθερές από τις ξένες μαφίες που δρουν στη χώρα μας είναι οι:

αλβανική, που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών, σε ληστείες και κλοπές.

Η τουρκική, ιρακινή, κινέζικη και πακιστανική, που εκτός των άλλων, επιδίδονται κυρίως στην παράνομη μετανάστευση.

Η βουλγαρική που ασχολείται και με παραχάραξη-πλαστογραφία.

Η ουκρανική και η ρώσικη, που πέρα από τα υπόλοιπα, ειδικεύτηκαν στο λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Και η ρουμανική, στο εμπόριο ανθρώπων και στις κλοπές. Όπως μάλιστα τονίζουν αρμόδιοι αστυνομικοί, οι ομάδες αυτές είναι χειρότερες από τους Έλληνες κακοποιούς, δεν λογαριάζουν ούτε στο ελάχιστο την ανθρώπινη ζωή και σκοτώνουν χωρίς να νιώθουν τίποτα…

Και να, τι συμβαίνει στα άδυτά τους:

Ρώσικη μαφία: Πρόκειται κυρίως για μέλη των αδίστακτων εγκληματικών συνδικάτων «Κουργκάνσκαγια», «Ταμπόφσκαγια», «Μαλισέβσκαγια» και «Καζάνσκαγια», καθώς και μερικών άλλων που διαλύθηκαν στην πρώην Σοβιετική Ένωση και επανασυγκροτήθηκαν με νέες μορφές ή ονόματα στο ελληνικό έδαφος.

Πολλοί από τους δολοφόνους τους, προέρχονται από τις τάξεις της KGB. Αρκετοί από αυτούς διαμένουν σε παραθαλάσσιες βίλες μεταξύ Βουλιαγμένης και Σουνίου, εμφανίζονται ως ευυπόληπτοι επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών και ζουν εύπορα.

Ξεκίνησαν αρχικά με τη διακίνηση γυναικών στην πορνεία και την «προστασία» των μπαρ. Συνέχισαν με την απόκτηση ζωνών επιρροής σε περιοχές νυχτερινών κέντρων και προχώρησαν με τα «συμβόλαια θανάτου». Μόνον που… οι επίλεκτοι εκτελεστές βρέθηκαν να έχουν… ελληνική ιθαγένεια. Έτσι, ο Αλεξάντερ Σολόνικ, μέλος της «Κουργκάνσκαγια», πρώην πράκτορας της KGB, δραπέτης των φυλακών της Μόσχας, δρούσε με ελληνικό διαβατήριο και το όνομα Κεσσίδης!. Έμενε σε πολυτελή σπίτια στο Λαγονήσι, μέχρι το 1997, που τον βρήκαν στραγγαλισμένο.

Αλλά και ο Τροπολόφσκι που συνελήφθη στην Ολλανδία, εκδόθηκε στην Ελλάδα, γιατί τα χαρτιά του τον εμφάνιζαν ως…ομογενή μας! Ο Βλαντιμίρ Σελιβέστροβ, καταζητούμενος για φόνους στη χώρα του και συλληφθείς το 1998 στο Μενίδι, διέθετε επίσης πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας!…Ο τρομερός Βλαντιμίρ Ταταρένκοφ, εκτός από την ιθαγένεια διέθετε και ελληνικό διαβατήριο, με το όνομα Βλαδίμηρος Ντερμουτσίδης! Τα ίδια και ο Σεργκέι Κότοβιτς, πρώην ταγματάρχης του ρωσικού στρατού που δολοφόνησε έναν Γεωργιανό στην Αθήνα. Όσο για τον Ιγκόρ Ρίνγκιν, μέλος της «Ταμπόφσκαγια», καταζητούμενο για τρεις τουλάχιστον φόνους, εμφανιζόταν στη χώρα μας ως επιχειρηματίας και διέμενε σε πανάκριβο διαμέρισμα της Βούλας. Φυσικά, είναι να απορεί κανείς:

Ποιοι και πόσοι από τον κρατικό μηχανισμό της εποχής εκείνης και με ποιο αντάλλαγμα, παρείχαν διευκολύνσεις σε τέτοιους εγκληματίες;…

Αλβανική μαφία: Ελέγχει το 80% της διακίνησης χασίς στην Ελλάδα, αλλά και υψηλό ποσοστό των άλλων ναρκωτικών. Το 20% των γυναικών που εκπορνεύονται γύρω από την Ομόνοια, ανήκει σε αυτήν. Έχει την πρωτοπορία στην αγοραπωλησία παιδιών γα επαιτεία.

Εξέλιξε και αύξησε το φαινόμενο των απαγωγών στη χώρα μας και στα μειονοτικά μέρη της Β’ Ηπείρου. Άλλωστε, πρωτοδίδαξε τις απαγωγές λεωφορείων. Πρωταγωνιστεί σε κλοπές και ληστείες. Έκαψε ολόκληρες οικογένειες ομοεθνών της, τους βασάνισε και τους σκότωσε σε ελληνικό έδαφος. Λεηλάτησε παραμεθόρια χωριά. Οι πιο επικίνδυνοι αρχηγοί της ήταν οι: Γρηγόρι Σέρτζο, Φιλίπ Ντανχίλι, Άρταν Χότα, Ιλία Τζανάκ, Βασίλης Κόκας και Ηλία Μπιράτσκ.

Τούρκικη μαφία: Εδώ το «παιχνίδι» είναι χοντρό με βαθύτερες βλέψεις. Οι σχέσεις της τουρκικής παρανομία με τη χώρα μας έχουν να κάνουν με το δουλεμπόριο. Η μαφία «ψαρεύει» λαθρομετανάστες από το Ιράν, το Ιράκ, το Πακιστάν και την Ινδία, δωροδοκώντας κρατικά όργανα, ώστε τα καραβάνια να περνούν είτε οδικώς είτε αεροπορικώς από την Τουρκία. Κατόπιν προωθεί τους λαθρομετανάστες μέχρι τα μικρασιατικά παράλια ή τα σύνορα. Στην πρώτη περίπτωση τους παραλαμβάνει με πλοία και τους «αδειάζει» στα νησιά. Στη δεύτερη, ειδοποιεί με κινητά τηλέφωνα τους Έλληνες συνεργάτες της να παραλάβουν το «εμπόρευμα» από καθορισμένα περάσματα των συνόρων ή του Έβρου. Κι όλο αυτό με πολλαπλά οφέλη, όπως: 1. Τα κέρδη, χιλιάδες ευρώ ημερησίως, καλύπτουν ακόμη κι αυτά της διακίνησης ναρκωτικών. 2. Το τουρκικό δημόσιο κερδίζει από την εισροή συναλλάγματος.

3. Μέσα στα σακίδια των λαθρομεταναστών και εν αγνοία των θυμάτων τους, κρύβουν ναρκωτικά. 4. Πρόκειται για ένα ακόμη σαμποτάζ, που εξαντλεί την Ελλάδα, τουλάχιστον οικονομικά. Για όλους αυτούς τους λόγους, η Τουρκία όπως και η Αλβανία, δεν συνεργάζονται στην αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου.

Ρουμάνικη μαφία: Έχει επιδοθεί ιδιαίτερα σε διαρρήξεις και ριφιφί στο κέντρο της Αθήνας και τα πλούσια προάστια και στέλνει τα κλοπιμαία, μέσω τουριστικών γραφείων της, στη Ρουμανία. Τα μέλη της οπλοφορούν, είναι σκληρά, αδίστακτα και άριστα οργανωμένα. Ο Αντριάν Ρομποτάν, αρχηγός 20μελούς σπείρας, ρήμαξε μέσα σε δύο χρόνια 200 καταστήματα. Οι Ντανιέλ και Μιχάι Μπαλτάριου, έκλεψαν περισσότερα από 100 σπίτια στα βόρεια προάστια.

Ο Νταν Μπαμπόνιου και η συμμορία του, άνοιγαν αυτοκίνητα και μαγαζιά. Η ομάδα του Οκεσόιου Τσίκου, έκανε δεκάδες κλοπές. Όπως και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ντάνουτ Λούπου, που συνελήφθη ως αρχηγός δεκαμελούς σπείρας. Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Ρουμάνος κακοποιός Μάριουμ Πόρουμπ, άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών στους δρόμους της Αθήνας. Το 1998 ο Σορίν Ματέι πρωταγωνίστησε στο θρίλερ της οικογένειας Γκινάκη. Παράλληλα με αυτά, εισάγουν γυναίκες για πορνεία κι έχουν εκπαιδευτεί στην τέχνη της «αφαίμαξης» των ΑΤΜ.

Βουλγάρικη μαφία: Λιγότερο ξακουστή, πέραν της πλαστογραφίας, επιδίδεται στο εμπόριο ναρκωτικών και λευκής σάρκας. Ο μεγαλέμπορας σκληρών ναρκωτικών ουσιών, Ογκνιάν Ανατάσοφ πάντως, κατάφερε, πριν το 2000, να δραπετεύσει από τις φυλακές Κασσάνδρας, αλλά συνελήφθη στη Βουλγαρία. Η ελληνική αστυνομία τον κατηγόρησε για 15 υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών.

Η Ουκρανή Λέσια Λαζάρ αναγκάστηκε να κόψει τα χέρια της και να καλέσει από το μπαλκόνι τους περαστικούς σε βοήθεια, γιατί την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε η Βουλγάρα Ταμπάκοβα. Βούλγαροι μαφιόζοι επίσης, απήγαγαν παλαιότερα δύο Έλληνες ζητώντας λύτρα, για την προμήθεια γυναικών που θα δούλευαν σε μπαρ. Τέλος, υπάρχουν και τα κυκλώματα που δραστηριοποιούνται σε γέννες-παραγγελία, αγορά και πώληση βρεφών.

Κινέζικη μαφία: Έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη, για να συντονίζει καλύτερα τη μεταφορά των λαθρομεταναστών, διά μέσου της Fyrom και της Τουρκίας. Παράλληλα, διακινεί ναρκωτικά και όπλα κινεζικής προέλευσης, ενώ υπολογίζεται ότι ελέγχει περισσότερα από 3.000 εμπορικά καταστήματα κινεζικών συμφερόντων στη χώρα μας. Κι όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε έκθεση της Αστυνομίας: «Εκτιμάται ότι οι κινεζικές εγκληματικές ομάδες θα αποτελέσουν μελλοντική απειλή στα εγκλήματα της παράνομης μετανάστευσης και του λαθρεμπορίου. Ήδη έχει διαπιστωθεί αύξηση των παράνομων μεταναστών από την Κίνα στην Ελλάδα, με τη βοήθεια κινεζικών εγκληματικών ομάδων, οι οποίες έχουν ιδιαίτερο γνώρισμα την άσκηση σκληρής βίας προς τους διακινούμενους».

Σπείρες εκτελεστών

Σχεδόν όλες οι μαφίες όμως και κυρίως οι βαλκανικές, ξεκίνησαν με τις πληρωμένες εκτελέσεις ανθρώπων, για λογαριασμό τρίτων. Κι όπως έχει επισημάνει ο καθηγητής Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νέστορας Κουράκης: «Παρότι τα πρώτα συνδικάτα του εγκλήματος αυτού του είδους, αν και στα πρότυπα ξένων χωρών, δημιουργήθηκαν από Έλληνες -το 1986 η ”εταιρεία δολοφόνων” και το 1996 η ομάδα του Αντώνη Δίπλα -τα τελευταία χρόνια οργανώθηκαν και σπείρες εκτελεστών από τα πρώην κράτη του υπαρκτού σοσιαλισμού. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να επέλθει κάθετη πτώση στις τιμές των συμβολαίων θανάτου, οπότε και αύξηση της συγκεκριμένης μορφής εγκληματικότητας»…

Πηγή


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ-ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ 60000 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ 6000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ ΜΕ 60000 ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ!!!


ΚΟΙΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΔΕΙΩΝ ΔΙΑΜΟΝΉΣ
Αρχική χορήγηση άδειας διαμονής ..>>
------------------------------------------------
Β) ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ


Β1) Ανεξάρτητη οικονομική δραστηριότητα

1. Ανεξάρτητη οικονομική δραστηριότητα – Αρχική χορήγηση (Άρθρο 25)

· Φωτοαντίγραφο λογαριασμού τραπεζικού ιδρύματος της ημεδαπής στο όνομα του αιτούντος στον οποίο θα έχει κατατεθεί το απαιτούμενο ποσό που έχει κριθεί ως επαρκές (τουλάχιστον 60.000 ευρώ), προκειμένου να του χορηγηθεί η αντίστοιχη θεώρηση εισόδου.


· Βεβαίωση ότι έχει υποβληθεί αίτηση στον οικείο ασφαλιστικό φορέα για την κάλυψη εξόδων νοσηλείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

3. Αλλαγή σκοπού από εξαρτημένη εργασία (με σταθερό εργοδότη ή με περισσότερους του ενός σταθερούς εργοδότες) σε ανεξάρτητη οικονομική δραστηριότητα (Άρθρα 12,15 & 25 του ν. 3686/2005 και άρθρο 6 του ν. 3536/2007)

· Υπεύθυνη δήλωση ότι ασκεί για πρώτη φορά ανεξάρτητη οικονομική δραστηριότητα.


· Οικονομοτεχνική μελέτη από την οποία θα προκύπτει το ύψος της επένδυσης, ο εξοπλισμός, ο αριθμός και οι ειδικότητες των εργαζομένων καθώς και στοιχεία που θα αποδεικνύουν την επιστημονική, τεχνική ή επαγγελματική του κατάρτιση ως προς τη δραστηριότητα που θέλει να ασκήσει (πτυχία, βεβαιώσεις σπουδών, προϋπηρεσία) όπου απαιτούνται.

· .Αποδεικτικό εκπλήρωσης ασφαλιστικών υποχρεώσεων από το προηγούμενο ασφαλιστικό φορέα (βεβαίωση του οικείου οργανισμού κοινωνικής ασφάλισης, από την οποία προκύπτουν οι ημέρες εργασίας και η διάρκεια ασφάλισης).

· Φωτοαντίγραφο λογαριασμού τραπεζικού ιδρύματος της ημεδαπής στο όνομα του αιτούντος στον οποίο θα έχει κατατεθεί το απαιτούμενο ποσό που έχει κριθεί ως επαρκές (τουλάχιστον 60.000 ευρώ).

· Αποδεικτικό εκπλήρωσης φορολογικών υποχρεώσεων.

· Επικυρωμένο αντίγραφο βιβλιαρίου υγείας του οικείου ασφαλιστικού οργανισμού

Πηγή:Give me strength

Επιχείρηση εκκένωσης Εφετείου: ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ.ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ 100 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.


n21

Όλα ξεκίνησαν μετά την συγκέντρωση της 9ης Μαΐου… Η πυροσβεστική έβαλε γύρω-γύρω από το κτίριο στρώματα!
Στο τελευταίο στάδιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η επιχείρηση εκκενώσεως του κτιρίου του παλαιού Εφετείου. Παρ’ όλες τις τόσες καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές, ληστείες κλπ. δεν έγινε καμμία σύλληψη για τα κακουργήματα αυτά!


Οι εγκληματίες έφυγαν σαν κύριοι χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, εκτός από χασισοφυτεία μέσα υπήρχε και πρόχειρο εργαστήριο κατασκευής σκληρών ναρκωτικών και αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος για τον οποίον έμπαιναν συχνά οι φωτιές στους επάνω ορόφους.

Θυμίζουμε ότι για το ζήτημα της απαράδεκτης αυτής κατάστασης η Χρυσή Αυγή της οποίας τα γραφεία είναι ακριβώς απέναντι είχε δώσει κυριολεκτικά μάχη ενάντια στις οργανωμένες αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες, που προστάτευαν με κάθε τρόπο τους αλλοδαπούς εγκληματίες εν ονόματι του αντιρατσισμού.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Αναρχοαριστεροί προωθούν τον εξισλαμισμό των Ελληνικών Πανεπιστημίων!!!





ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟΙ...ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ,ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!



-ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ...ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!



Στα πλαίσια της συνεργασίας του HELLAS-ORTHODOXY με το PATRIA MEDIA,τον μεγαλύτερο εθνικοπατριωτικό δίαυλο ενημέρωσης στο Facebook και όχι μόνο,αποκαλύπτουμε κάτι που είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στους φοιτητές των Πανεπιστημίων,αλλά πολλοί δεν γνωρίζουν:την ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ,ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!


Η φωτογραφία αριστερά είναι από το Πανεπιστήμιο Πειραιά:όπως βλέπετε,μια διεύθυνση ιστοσελίδας μας προτρέπει να την επισκεφθούμε,προκειμένου να μάθουμε το Ισλάμ "σε απλά ελληνικά":ο φίλος που μας την έστειλε,μας είπε πως υπάρχουν δεκάδες τέτοιες "ανακοινώσεις" διάσπαρτες σ'όλο το χώρο του Παν/μίου,ακόμα και δίπλα σε τραπεζάκια ακροαριστερών/αριστερών οργανώσεων!!!


Ταυτόχρονα,οι ίδιοι κύκλοι τυπώνουν χιλιάδες αφίσες με τις οποιές καλούν τους λαθρομετανάστες σε "εξέγερση" εναντίον των Ελλήνων:δεξιά,βλέπετε μία εξ αυτών,από το κέντρο της Αθήνας,την οποία "υπογράφουν" "αναρχικοί και αντιεξουσιαστές",κάνοντας ΑΠΤΑΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Βλέπετε,αυτοί που φωνάζουν συνθήματα όπως "Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι",ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ!!!


Είναι οι ίδιοι που καταστρέφουν συνεχώς Ελληνορθόδοξες Εκκλησίες.Οι ίδιοι που αναρτούν εμετικά κείμενα στο ΠΑΡΑΝΟΜΟ Ιντιμίντια,όπως αυτό της παραπάνω εικόνας.Αυτοί που χρόνια τώρα καταστρέφουν τα Πανεπιστήμια,που από Ιδρύματα Γνώσης κι Επιστήμης κατάντησαν άσυλα εγκληματιών,πρεζάκηδων και λαθρομεταναστών.Το παρακάτω βίντεο είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στα Παν/μια της χώρας:



Εμείς,δεν πρόκειται να μείνουμε αμέτοχοι σε όλους αυτούς που το παίζουν άθεοι και απάτριδες,αλλά ΠΡΟΘΥΜΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.


Θα τους αντιμετωπίσουμε όποτε χρειαστεί και με οποιοδήποτε μέσο,αρχίζοντας από κάτι απλό,αλλά ουσιαστικό:την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.Γι'αυτό λοιπόν καλούμε όσους διαβάσουν αυτό το άρθρο και ειδικά τους φοιτητές,να ενημερώσουν τους υπολοίπους για το τι συμβαίνει στα Παν/μια και αν γνωρίζουν ανάλογες περιπτώσεις,να μας τις αναφέρουν.


Πηγή:hellas-orthodoxy


ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ





Άκουγα σήμερα το απόγευμα στο αυτοκίνητο τις ειδήσεις στο ραδιόφωνο του Alpha. 98.9. Επανειλημμένως είχα παρατηρήσει ότι -τόσο σε αυτή την ραδιοφωνική συχνότητα όπως και του Σκαι 100.4 που συνηθίζω να ενημερώνομαι - σε κάθε είδηση με εγκληματικό περιεχόμενο που αναφέρουν τις περισσότερες των περιπτώσεων δεν αναφέρουν εθνικότητα. Αντιθέτως αν μία στις τόσες ο δράστης είναι Έλληνας το υπερτονίζουν ακόμα και στα μονόλεπτα δελτία που μεταδίδουν ανά μισάωρο και που θα έλεγε κανείς ότι ο χρόνος δεν επαρκεί για λεπτομέρειες. Στο αναλυτικό δελτίο λοιπόν των 5 - κι ενώ ο χρόνος είναι υπεραρκετός -κουβέντα για την εθνικότητα των 4 δραστών που είχαν ρημάξει τους ταξιτζήδες του μεροκάματου.

Αν λοιπόν ακούτε αστυνομικό δελτίο και δεν ακούσετε λέξη για την καταγωγή των δραστών μην αναρωτηθείτε για την εθνικότητά τους. Αλλοδαποί είναι απλά για να μάθετε την χώρα προέλευσής τους θα πρέπει να μπείτε στο διαδίκτυο. Τα παραδοσιακά ΜΜΕ έχουν λάβει εντολή να σιωπούν γιατί οι εγκληματίες αλλοδαποί πρέπει να περνάνε στο ντούκου και αντίστοιχα οι Έλληνες να υπερτονίζονται με περίσσιο ζήλο από τους συντάκτες των δελτίων. Και όσο πιο "καλά" κάνουν την "δουλειά" τους, τόσο περισσότερο θα ανεβαίνει και το κασέ τους.

Ας διαβάσουμε κανένα blog λοιπόν μήπως και μάθουμε ολόκληρη την αλήθεια και όχι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους. Η είδηση από τον
adiakrito


ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ

Συμμορία που λήστευε οδηγούς ταξί εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Χολαργού,στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα,οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 18χρονο Αλβανό, γιατί αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και από την προανάκριση προέκυψε ότι μαζί με άλλους τέσσερις ομοεθνείς του, ηλικίας από 18-20 ετών, εδώ και τουλάχιστον οκτώ μήνες είχαν συστήσει συμμορία που διέπραττε ληστείες σε οδηγούς ταξί, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα, ο ένας από τα μέλη της συμμορίας εμφανιζόταν ως πελάτης, “οδηγούσε” το ταξί σε σημείο όπου περίμεναν οι συνεργοί του και εκεί με την απειλή πιστολιού, μαχαιριού ή με σωματική βία, άρπαζαν από τον οδηγό τις εισπράξεις, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Οπως προέκυψε, συνολικά είχαν διαπράξει τέσσερις ληστείες σε οδηγούς ταξί και μία ληστεία σε γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο.

Ο 18χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ οι συνεργάτες του αναζητούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες η σπείρα αποτελείται από άλλους τρείς Αλβανούς κλέφτες που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή.

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/07/blog-post_187.html