Χρήστες OnLine

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Σοκ στη Λήμνο! 21χρονος αλβανος βίασε 12χρονη…

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λήμνου, η πληροφορία ότι ένας 21χρονος βίασε μία 12χρονη. Ο 21χρονος, ο οποίος είναι Αλβανικής υπηκοότητας συνελήφθη, ενώ στους αστυνομικούς είπε ότι η 12χρονη τον ακολούθησε με τη θέλησή της...

Προανάκριση διενεργείται από το τοπικό αστυνομικό Τμήμα, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.



Μουσουλμάνοι αυτοί που πήγαν να κάψουν Ελληνική Σημαία στη Γλαύκη

Θράκη: Ήθελαν να κάνουν πλάκα καίγοντας την… Ελληνική Σημαία! Η είδηση ήταν γνωστή εδώ και μέρες και κρατήθηκε σε χαμηλούς τόνους από τα ΜΜΕ προς χάριν της… ελληνοτουρκικής «φιλίας»! Κάποιοι, μέχρι χθες άγνωστοι, πήγαν να κάψουν την Ελληνική Σημαία για… πλάκα!


διαβαστε εδω την ειδηση οταν ειχε αναρτηθει στις 30 ιουνιου 2009 και θαφτηκε απο τα πουλημενα και ανθελληνικα ΜΜΕ


Τελικά ήταν 5 μουσουλμάνοι από το χωριό Γλαύκη της Ξάνθης που κατέβασαν την Σημαία, που ήταν αναρτημένη στο προαύλιο του σχολείου από τον ιστό με σκοπό να την κάψουν, αλλά έκαψαν μόνο το σχοινί γιατί τους αντελήφθη ο υπάλληλος του σχολείου που φώναξε αμέσως τον διευθυντή. Οι υβριστές του Εθνικού μας συμβόλου έφυγαν τρέχοντας.

ΥΠΟΣΧΕΣΗ: ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.


Ο Πάκης ευχαριστούσε πριν από τις ευρωεκλογές τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν την πατρίδα μας. Να γιατί τους ευχαριστούσε.. (δείτε το Βίντεο).. Μετά τα ξέχασε όλα γιατί απλά το ΛΑΟΣ πήρε 7,2% και όχι 4%...


Τη στιγμή που σε όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον ερχομό του νέου έτους γέμισαν με χαρά τα πρόσωπα των πολιτών των χωρών αυτών, στην Αθήνα οι αλλοδαποί έδειξαν το πόσο ενσωματωμένοι είναι στην ελληνική κοινωνία και το πόσο θέλουν στην πραγματικότητα να ενσωματωθούν. Σε ένα κράτος χωρίς αστυνομία, χωρίς σοβαρούς νόμους, χωρίς εφαρμογή των νόμων και χωρίς σοβαρούς πολιτικούς, λογικό επόμενο είναι να συμβαίνουν αυτά που θα δείτε στο βίντεο...

Μέχρι την ερχόμενη πρωτοχρονιά, δε θα έχει μείνει ούτε ένας λαθραίος, είτε αλβανός είτε κούρδος, είτε εξωγήινος στην Ελλάδα γιατί ο νόμος θα περάσει στα χέρια των Ελλήνων πολιτών που πλέον είναι αποφασισμένοι. Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες και λαθρομετανάστες, υπάρχουν παράνομα νομιμοποιημένοι λαθρομετανάστες και λαθραίοι. Και θα λογοδοτήσουν όλοι αυτοί που παρανόμως νομιμοποίησαν τους λαθραίους και συνεχίζουν να τους εισάγουν.

Αυτό είναι υπόσχεση προς όλους τους υπευθύνους για τη συμφορά που βρήκε την πατρίδα μας από αυτούς τους άχρηστους και πουλημένους γραικύλους πολιτικάντηδες που κυβέρνησαν από το 1990 μέχρι σήμερα και όλους όσους στήριξαν τις πολιτικές αυτές προδοσίας. Και αυτός είναι ο τελευταίος λόγος, την πρωτοχρονιά του 2010 θα τη γιορτάσουν στην Ελλάδα οι Έλληνες και μόνο. Και αυτό είναι υπόσχεση που θα υλοποιήσουμε εξαναγκάζοντας σας με κάθε μέσο και τρόπο είτε θέλετε είτε δε θέλετε κύριοι θολοπροοδευτικάντηδες και πολιτικάντηδες.


Ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων και ο ανθελληνισμός σας δε θα περάσει. Είναι υπόσχεση λέμε.

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/07/blog-post_6108.html


Νέο δακρύβρεχτο άρθρο της "Ελευθεροτυπίας":Οι καημένοι...πρόσφυγες επιστρέφουν στην πατρίδα τους με την...Swissport!!!

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ,ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,Τ'ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ"!-ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!

Η γνωστή και μη εξαιρεταία Γεωργία Δάμα,που προφανώς κατάλαβε ότι για να ανέλθει στη δημοσιο-καφρία πρέπει να γράφει συνεχώς τέτοια άρθρα υπέρ λαθρομεταναστών και εναντίον οτιδήποτε Ελληνικού,ξαναχτύπησε:αυτή τη φορά μ'ένα εμετικό ρυπαρογράφημα με τίτλο «Προτιμάμε την... αυτοαπέλαση, στην Αθήνα δεν μπορείς να σταθείς πουθενά».Όπως καταλαβαίνετε,η κλάψα αρχίζει από την πρώτη...λέξη!Εμείς,για οικονομία χώρου,θα δημοσιεύσουμε ορισμένα μόνο χαρακτηριστικά σημεία:αν θέλετε-και αντέχετε-να το διαβάσετε ολόκληρο,μπορείτε εδώ.

" Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» πριν από μερικές μέρες οι αστυνομικοί ήταν αμήχανοι. Για πρώτη φορά, αντί να επιτηρούν απελάσεις, διεκπεραίωναν τις διαδικασίες της οικειοθελούς επιστροφής μεταναστών στην πατρίδα τους. Εντεκα Μαροκινοί δέχονταν χωρίς δυσφορία και φόβο τους ελέγχους, αδημονώντας να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος που θα τους μετέφερε στην Καζαμπλάνκα.

Οι ελπίδες διαψεύστηκαν. Μένει ανοιχτός μόνο ο δρόμος της επιστροφής Οι ελπίδες διαψεύστηκαν. Μένει ανοιχτός μόνο ο δρόμος της επιστροφής. Μόνη αποσκευή τους, η οδυνηρή εμπειρία και το «κέρδος» σε μια σακούλα σούπερ μάρκετ για τον καθένα. Ενα ζευγάρι σαγιονάρες, δύο σοκολάτες για τα παιδιά, μία πετσέτα. Επέστρεφαν με άδεια χέρια, με τη διάψευση της προσμονής. Με τα ρούχα που φορούσαν όταν ήλθαν στην Ελλάδα. Χωρίς ένα κέρμα στις τσέπες, κρατώντας σφιχτά το εισιτήριο και την κάρτα επιβίβασης, κατευθύνονταν προς την έξοδο."

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία αριστερά,τα μόνα...υπάρχοντα των λαθρομεταναστών,εκτός από τις μελό περιγραφές της συντάκτριας,ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ...SWISSPORT!!!ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑΣ ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;;;

"Ο 23χρονος Μοχάμετ Ζαχίρ επιστρέφει και αυτός γιατί στην Ελλάδα διαπίστωσε πως δεν έχει καμία ελπίδα να ζήσει νόμιμα. «Αρχικά, μου έδωσαν ένα χαρτί που ισχύει για ένα μήνα. Αν σε πιάσουν μετά τη λήξη του, σε κρατούν για 4 μέρες και την επόμενη φορά για τρεις μήνες. Εμεινα ήδη αρκετά στα κρατητήρια. Εξάλλου, δεν είχα σκοπό να παραμείνω. Ηθελα να φτάσω στη Γαλλία. Εκεί ζουν οι γονείς μου».

Στο Μαρόκο, όπου τον περιμένουν η γυναίκα και η κόρη του, εργαζόταν σε πολυκατάστημα. Τι βρήκε εδώ; «Η μόνη προσφερόμενη δουλειά είναι να πουλάς "μαύρο" με 7-8 ευρώ ένα κομμάτι. Στην Ομόνοια, το Σύνταγμα, την Κυψέλη, τη Βικτώρια, παντού. Δεν είμαι κλέφτης, δεν θέλω να μπλεχτώ σε εγκληματικές πράξεις».

Ο Μοχάμετ έμεινε δύο μήνες, ξόδεψε 3.500 ευρώ και επιστρέφει με τα ίδια ρούχα που έφυγε από το Μαρόκο πριν από τρεις μήνες. Ούτε με μία φανέλα παραπάνω. Η περιπέτειά του μέχρι να φτάσει είναι η γνωστή σε όλους: έμεινε 20 μέρες στην Τουρκία και μία εβδομάδα στα κρατητήρια της Σάμου. Υστερα πήγε στην Κρήτη για δύο μήνες και από εκεί ήλθε στην Αθήνα για να βγάλει το εισιτήριο της επιστροφής.

Σε οίκο μόδας εργαζόταν ο 37χρονος Ναάνα Αμπντέλ Χάντι μέχρι που έφυγε από το Μαρόκο στις 15 Φεβρουαρίου. Να πώς περιγράφει την κατάσταση που βιώνουν οι μετανάστες στην πρωτεύουσα: «Στην Αθήνα δεν μπορείς να σταθείς πουθενά αν ζεις παράνομα. Κινδυνεύεις να περάσεις τη ζωή σου στη φυλακή. Ενα μήνα έξω, τρεις μήνες μέσα. Ξόδεψα όλες μου τις οικονομίες για να έρθω, πάνω από 2.000 ευρώ. Φεύγω και δεν έχω ούτε ένα κέρμα επάνω μου. Στην Ιταλία έχω φίλους, αλλά δεν κατάφερα να φτάσω».

Απορία:ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΣΑΦΩΣ ΝΑΙ(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΔΕΞΙΑ)!ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!!!
ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ!

Επίσης,γίνεται σαφής λόγος για ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός!!!Κατά τ'άλλα,οι γνωστοί θολοκουλτουριάρηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι η εγκληματικότητα δεν...αυξάνεται από τους "καημένους πρόσφυγες"!

" Και άλλοι, χωρίς ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα, έζησαν την οδυνηρή εμπειρία βλέποντας την Ελλάδα ως ενδιάμεσο σταθμό, όπως ο 30χρονος Μοχάμετ Μπουταγέ. Δείχνει την κάρτα επιβίβασης, τη φωτογραφία της αρραβωνιαστικιάς του στο κινητό τηλέφωνο και εξηγεί γιατί έφτασε ώς εδώ. «Ο πατέρας μου έχει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Δεν ήθελα να είμαι εξαρτημένος οικονομικά κι αποφάσισα να πάω στη Γαλλία, όπου ζουν οι θείοι για να δουλέψω. Από το Μαρόκο έφυγα στις 14 Ιουνίου, έμεινα 10 μέρες στη Σάμο κι ήρθα στην Αθήνα αναζητώντας δουλειά.

Από την πρώτη μέρα κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να μείνω ούτε δευτερόλεπτο. Γιατί έζησα με τους συμπατριώτες μου στο Εφετείο. Δεν άντεχα να ζω μέσα στις ακαθαρσίες. Ξόδεψα 4.000 ευρώ, αλλά δεν μετανιώνω που επιστρέφω. Οσα είδα εδώ μ' έκαναν να μισήσω την Ευρώπη. Η Αθήνα είναι η μοναδική πόλη που σε κάνει να νιώθεις τόση ανασφάλεια. Καθόμουν σε εστιατόρια για φαγητό και με κοιτούσαν στραβά, είμαι μελαχρινός. Πρόσθεσε και το κυνηγητό της Αστυνομίας. Καλύτερα να φύγω. Θ' ανοίξω στην πατρίδα μου παραδοσιακό καφενείο. Νέοι είμαστε».


Αφήνουμε για λίγο τις εμπειρίες των λαθρομεταναστών,που ας πούμε ότι μπορεί να έχουν και δίκιο για τις άθλιες συνθήκες διαβιώσής τους (ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ,ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ).Ας επικεντρωθούμε στα...επιχειρήματα των αυτόκλητων υπερασπιστών τους:δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό το άρθρο καταρρέουν και γελοιοποιούνται;

Διότι,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ...ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΝΑΙ,ΤΑ'ΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ!);ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Ας αφήσουν λοιπόν τα παραμυθάκια κάποιοι ότι ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ...ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ!!!


Ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλοι "κακόμοιροι" που θα θελήσουν να επιστρέψουν στις χώρες του επειδή "στην Ελλάδα δεν μπορείς να σταθείς"!Μια παράκληση μόνο:ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ όσους και όσες τους υπερασπίζουν,ακόμα και λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο.Έτσι,ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ,ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ...

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/07/swissport.html


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 15.07.2009 ΩΡΑ : 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΑΔΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΚΡΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΗ ΒΙΑ, ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΕΤΑΡΤΗ 15.07.2009 ΩΡΑ : 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΑΔΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΚΡΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΕΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ
Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ , Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.

ΕΝΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ.


ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Η θέση του εξυπηρετητή του Indymedia στο ΕΜΠ ... EΔΕΤ και πρυτανεια ΕΜΠ ,τα βρηκαμε εμεις για εσας...

Indymedia_network_small.jpg

Το άρθρο θα ανανεώνεται συνέχεια και με τις άλλες ιστοσελίδες που υπάρχουν παράνομα στο ΕΜΠ και σε άλλα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Ο πρύτανης και η ΕΔΕΤ μας κοροϊδεύουν γιατί για να αποκόψουμε έναν εξυπηρετητή (server) από το διαδίκτυο (διαδικασία πέντε λεπτών) χρειάζεσαι την διεύθυνση δικτύου και τίποτα άλλο, δεν χρειάζεσαι να εντοπίσεις τον εξυπηρετητή. Για να καταλάβουν και αυτοί που δεν ξέρουν από δίκτυα ένα ανάλογο παράδειγμα είναι όταν μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θέλει να μπλοκάρει ένα αριθμό τηλεφώνου. Δεν χρειάζεται να βρεί την συσκευή για να μπλοκάρει τον συγκεκριμένο αριθμό.


Βλέπουμε την ανταλλαγή των εξωδίκων μεταξύ ΕΔΕΤ και ΟΤΕ και τους ανήξερους γα την τοποθεσία στο ΥΠΕΠΘ και στο ΕΜΠ για την διακοπή των υπηρεσιών του Indymedia. Δεν επιτράπηκε ο έλεγχος του ΟΤΕ στο ΕΜΠ για την ανεύρεση του εξυπηρετητή από την ΕΔΕΤ και το ΕΜΠ. Προσπαθούν ματαίως να παρατείνουν την ζωή της ιστοσελίδας. Αφού δεν μπορείτε να τον βρείτε εσείς θα σας πούμε εμείς που είναι. Βρίσκεται στο Σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ και ειδικότερα στο εργαστήριο Εργαστήριο Οργανικής Χημικής Τεχνολογίας με διεύθυνση δικτύου 147.102.85.33. Το όνομα του εργαστηρίου στους υπολογιστές φαίνεται σαν biotopos.chemeng.ntua.gr και από ότι είδαμε διαθέτει και ένα ωραίο έγχρωμο laser εκτυπωτή.


Γενικά στο υποδίκτυο υπάρχουν αρκετοί υπολογιστές, εξυπηρετητές ιστοσελίδων, εξυπηρετητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δρομολογητές. Σας το δίνω και σε σχεδιάκι μήπως "εντοπίσουν" οι υπεύθυνοι του ΕΜΠ τον εξυπηρετητή, εκτός αν δεν μπορούν να βρούν το συγκεκριμένο εργαστήριο...


Στο ίδιο εργαστήριο και στον ίδιο εξυπηρετητή φιλοξενούνται και άλλες ιστοσελίδες του Indymedia: patras.indymedia.org, community.athens.indymedia.org, thessaloniki.indymedia.org και valencia.indymedia.org



Να σημειώσουμε ότι το όνομα athens.indymedia.org δεν ανήκει σε κάποιον Έλληνα πολίτη, αλλά όπως είχαμε δείξει και στην πρώτη αποκάλυψή μας ότι η ιστοσελίδα φιλοξενείται σε εξυπηρετητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, αλλά σε μια εταιρεία: IMC Tech
Organization: IMC
Address 1: Rua Paulistania # 432, cj.132, Sumarezinho
City: Sao Paulo
State: SP
Zip: 05440-00
Country: BR
Phone: +55.119491645



Συνεχίζουμε με http;//www.indy.gr. Ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ με διεύθυνση 147.102.2.61 και όνομα εξυπηρετητή indy.cc.ece.ntua.gr. Βρίσκεται στο Υπολογιστικό Κέντρο (Υ.Κ.) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του ΕΜΠ που σαν σκοπό έχει

  • την εξάσκηση σπουδαστών σε εργαστηριακά μαθήματα, κατά ομάδες ή ατομικά
  • την εργασία των μελών της κοινότητας της Σχολής ΗΜΜΥ και του ΕΠΙΣΕΥ (ειδικότερα, στήριξη του έργου προπτυχιακών / μεταπτυχιακών σπουδαστών, μελών ΔΕΠ, ερευνητών και συνεργατών)
  • την προσφορά τεχνογνωσίας στα μέλη της κοινότητας της Σχολής ΗΜΜΥ και του ΕΠΙΣΕΥ.

Υπεύθυνοι:

  • Διοικητικός Διεθυντής
    Σπύρος Τζαφέστας, Καθηγητής ΕΜΠ, Διευθυντής ΕΠΙΣΕΥ,
    τηλ: 210 772 2489, fax: 210 772 2490,
    e-mail: tzafesta@softlab.ece.ntua.gr
  • Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος
    Γιάνης Μαΐστρος, Επίκ. Καθηγητής ΕΜΠ,
    τηλ: 210.772.2510, 210.772.1536,
    fax: 210.772.2321, e-mail: maistros@cs.ntua.gr
  • Συνεργάτες - Υπεύθυνοι Διαχείρισης
    τηλ: 210.772.1535, e-mail: staff@cc.ece.ntua.gr
    Τάσος Νάνος, e-mail: ananos@ece.ntua.gr,
    Μιχάλης Παπακυριάκου, e-mail: mpapakyr@softlab.ntua.gr
  • Συνεργάτες - Διαχειριστές
    τηλ: 210.772.1537, 210.772.1535,
    e-mail: staff@cc.ece.ntua.gr
    Νίκος Νικολέρης, Γεράσιμος Σπανάκης, Στράτος Ψωμαδάκης

στον 2ο όροφο του κτηρίου Β, των Γενικών Εδρών - Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου - ΕΜΠ.



Ερχόμαστε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στην Πολυτεχνική Σχολή. Εκεί υπάρχουν παράνομοι εξυπηρετητές ραδιοφώνου όπως ο http://www.1431am.gr με διεύθυνση 155.207.18.114 και όνομα εξυπηρετητή radiofono.eng.auth.gr. Εκεί φιλοξενείται και μια άλλη ιστοσελίδα http://anarxikoiaigaleo.squat.gr/ (Πρωτοβουλία αναρχικών Αιγάλεω) και η http://pat61.squat.gr/ (Κατάληψη Πατησίων και σκαραμαγκά) με διεύθυνση 155.207.18.107 και με όνομα εξυπηρετητή radioplayer.eng.auth.gr. Οι εξυπηρετητής βρίσκεται μέσα στο Κέντρο Υπολογιστών.

Διαχειριστές του κέντρου:

Μαμαλάκης Γεώργιος, Σωτηρόπουλος Αναστάσιος
E-mail: support@eng.auth.gr
Τηλέφωνο: 2310 996310 ή όπως βρίσκουμε από τα αρχεία εγγραφής του χώρου το τηλέφωνο 2310-998417 είναι για αναφορά κακόβουλων χρήσεων των υπηρεσιών.



Πάμε τώρα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου βρίσκουμε την σελίδα Θερσίτης http://www.thersitis.gr/ με διεύθυνση 194.177.218.66 με όνομα εξυπηρετητή betatester.panteion.gr στο ίδιο υποδίκτυο που βρίσκεται το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων.

Υπεύθυνοι:

Πανταζής Γεώργιος, System Administrator, 210 921 0214

Χρήστος Ζώτος, System Administrato, 210 920 1463

Ζαφειράτος Γιώργος, System Administrator, 210 920 1469



και συνεχίζουμε την έρευνα...


http://www.thermopilai.org/content/e-these-tou-exuperetete-tou-indymedia-sto-emp



Γεμάτα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα με παράνομους εξυπηρετητές (servers) αναρχοαριστερών ιστοσελίδων


Με την μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα του Indymedia μετά από την αποκάλυψή μας τον Δεκέμβριο του 2008 ότι ο εξυπηρετητής βρίσκεται μέαα στο Πολυτεχνείο χρησιμοποιώντας παρανόμως την σύνδεση μεταξύ ΕΔΕΤ και ΟΤΕ για σκοπούς άλλους πέραν των εκπαιδευτικών και ερευνητικών, κάναμε μια μικρή έρευνα σε διάφορες αναρχοσελίδες και κοιτάξτε τι ανακαλύψαμε...

Ο εξυπηρετητής του Athems.indymedia.org βρίσκεται στο εργαστήριο Οργανικής Χημικής Τεχνολογίας της σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Φιλοξενεί στο ίδιο μηχάνημα και άλλες ιστοσελίδες του Indymedia.org (patras.indymedia.org, community.athens.indymedia.org, thessaloniki.indymedia.org και valencia.indymedia.org).

το indy.gr Βρίσκεται στο Υπολογιστικό Κέντρο (Υ.Κ.) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του ΕΜΠ

το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.1431am.gr στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στην Πολυτεχνική Σχολή

Πρωτοβουλία αναρχικών Αιγάλεω (anarxikoiaigaleo.squat.gr) και Κατάληψη Πατησίων και Σκαραμαγκά (pat61.squat.gr) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στην Πολυτεχνική Σχολή

η ιστοσελίδα Θερσίτης (www.thersitis.gr) στο Πάντειο Πανεπιστήμιο


Αυτά τα γράφουμε γιατί ο κάθε διαχειριστής του δικτύου του αντίστοιχου εκπαιδευτικού ιδρύματος μπορεί σε δύο λεπτά να αποκλείσει την στυγκεκριμένη ιστοσελίδα από το διαδίκτυο χωρίς να τον ενδιαφέρει που είναι το μηχάνημα (server).

Παρόμοιο παράδειγμα έχουμε όταν μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θέλει να διακόψει ένα αριθμό τηλεφώνου. Μπορεί να το κάνει μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να χρειάζεται να βρεί την συσκευή και τον κάτοχο συτής.

Το ΥΠΕΠΘ και η πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου προβάλλουν την δικαιολογία ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν τον εξυπηρετητή. Νομίζουν ότι όλοι οι Έλληνες είναι ηλίθιοι.

Γιατί δεν λένε φανερά ότι δεν θέλουν να κλείσει το Indymedia και οι άλλες αναρχοαριστερές ιστοσελίδες, αλλιώς θα το είχαν κάνει σε πέντε λεπτά.




Τα ψαξαμε και τα βρηκαμε εμεις για εσας λοιπον, οριστε τωρα στα χερια σας ειναι να κανετε τις ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ για να κλεισουν οι ηλεκτρονικες γιαφκες των αριστερων τρομοκρατων και φασιστων.


Επειδη νομιζετε οτι ο Ελληνικος λαος ειναι χαζος, ετοιμαστειτε και οι λοιποι αριστεροι μεσα στο ΕΜΠ να υποστειτε τις συνεπειες του νομου. Κανεις δεν παιζει με την Ελλαδα , η αληθεια εχει μαθευτει και οι Ελληνες περιμενουν απαντησεις. Ποσο ηλιθιοι παιζει να ειστε για να νομιζετε οτι ο Ελληνας τρωει απο το "κουτοχορτο" σας? Βουτηγμενοι μεσα στα σκατα και το ΥΠΕΠΘ και η Πρυτανεια του ΕΜΠ που κρυβεται πισω απο το δακτυλο της.



Ετοιμαστειτε ανθελληνες, με τον ενα η τον αλλο τροπο ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.
ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ



Η έρευνα συνεχίζεται... για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες στο άρθρο "Η θέση του εξυπηρετητή του Indymedia στο ΕΜΠ"

Πηγή:Π.Σ. Θερμοπύλαι

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ:"Αντιρατσιστές" μαζί με λαθρομετανάστες σε ανθελληνικό και αντιχριστιανικό παραλήρημα!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"!

Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τις πραγματικές τους προθέσεις...ας τις καταλάβουν επιτέλους κι όσοι παρασύρονται από την "προοδευτική" θολοκουλτούρα...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:Η απάντηση στο "Hasta la victoria siempre" ειναι...ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ;;;




Πηγή: hellas-orthodoxy


Η επίσκεψή μας σε μία πλατεία του κέντρου των Αθηνών

Πως με «φήμες» προσπάθησαν κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι να μας εμποδίσουν να επισκεφθούμε την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών

Το πρώτο μεγάλο κτύπημα στην Αθήνα ήλθε με την τρομερή αστυφιλία, που καλλιεργήθηκε συστηματικά επί δεκαετίες. Οι παλαιότεροι θυμούνται την Αθήνα με τις γειτονιές. Έναν παράδεισο σε σχέση με την κόλαση των σημερινών ημερών. Το δεύτερο κτύπημα είναι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, που ζούμε τα τελευταία χρόνια. Περισσότερο από ένα εκατομμύριο ξένοι(στην συντριπτική τους πλειοψηφία ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ) ήλθαν στη πόλη μας. Σε μία πλατεία της παλιάς Αθήνας βρεθήκαμε το απόγευμα του Σαββάτου εμείς οι Χρυσαυγίτες και όπως μας είπαν οι κάτοικοι της περιοχής δεν είμαστε τα τέρατα που περιγράφουν τα κανάλια!


AGPAD3


Σεβάσμιες κυρίες, γυναίκες γεμάτες Αθηναϊκή αρχοντιά, σοβαροί κύριοι, επαγγελματίες και νέα παιδιά γεμάτα ζωή σε μια πλατεία, που ήταν και είναι και πάλι Ελληνική. Την επίσκεψή μας δεν την ήθελαν πολλοί και μεταξύ αυτών και κάποια παρακρατικά σκουπίδια, που είναι εναντίον του Ελληνικού Λαού και τα οποία είχαν διαδώσει ότι θα γίνει συγκέντρωση εναντίον μας εάν πάμε στην πλατεία… Φυσικά και δεν έγινε και ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ στη πράξη οι αποτυχημένοι ρουφιάνοι και όσο για εμάς ασφαλώς και δεν πιστέψαμε τα παραμύθια τους. Βρεθήκαμε, λοιπόν, το Σάββατο το απόγευμα σε μια πλατεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ, καθαρή, ήσυχη, νοικοκυρεμένη. Αυτό μετά από πολλούς αγώνες των κατοίκων και με πολλούς μηχανισμούς εναντίον τους.

AGPAD4


Όχι, δεν είναι Χρυσαυγίτες οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, όπως τους θέλουν οι διάφοροι θολοκουλτουριάρηδες! Απλά έφθασαν σε ένα σημείο που είπαν φτάνει πια δεν αντέχουμε άλλο!

Εμείς από την πλευρά μας τους ευχαριστούμε για το χαμόγελό τους και για την διαπίστωσή τους ότι δεν είμαστε τέρατα, όπως λένε στα κανάλια οι ντελάληδες των νταβατζήδων της δημόσιας ζωής της χώρας, τα πανίσχυρα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης.