Χρήστες OnLine

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

το indymedia μας δειχνει ποιοι ειναι οι εκπαιδευτικοι σκοποι του

δειτε εδω πως χρησιμοποιειται η ηλεκτρονικη γιαφκα των αριστερων φασιστων/δολοφονων




καλεσμα για καταστροφες και στοχοποιησεις ατομων.

ο αριστερος φασισμος και η "εκπαιδευτικη" χρηση του indymedia της ηλεκτρονικης γιαφκας δολοφονων που πληρωνει ο Ελληνικος λαος για να το χρησιμοποιουν οι ανθελληνες και οι προδοτες δολοφονοι..

υπομονη , οι ωρες σας ειναι μετρημενες
οι πολιτικοι μπορει ν ειναι ζωα αλλα οι Ελληνες πολιτες δεν ειναι


ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΕΣ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ;


Μπουκάρετε μέσα και συλλάβετε τους όλους ρε, που τους παρακαλάτε και τους νταντεύετε κιόλας, άχρηστοι και ανίκανοι! Αν είναι δυνατόν τα αναρχοναζίδια, οι εχθροί της Δημοκρατίας και της χώρας μας, που επιζητούν την ανωμαλία, το χάος και τη διάλυση αυτής εξυπηρετώντας ανθελληνικούς κύκλους, να χρησιμοποιούν ένα κρατικό ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα σαν το Πολυτεχνείο, για να διεξάγουν συνελεύσεις με σκοπό το συντονισμό και την διοργάνωση τρομοκρατικής απάντησης στο επικείμενο λουκέτο του Idymedia;

Μία την Παρασκευή και άλλη συνέλευση για αύριο Δευτέρα οργανώνουν και καλούν και μέσα από την παράνομη ηλεκτρονική αναρχοναζιστοφασιστική γιάφκα της κόκκινης χούντας, το Indymedia, όλους τους αναρχοναζίδες να συμμετέχουν στις συνελεύσεις!!! Τι είναι όλοι αυτοί, φοιτητές; Με ποιο δικαίωμα απασχολούν κρατικά ιδρύματα της Εξουσίας που αυτοί τάχα μάχονται; Ποιος τους δίνει το δικαίωμα και την άδεια; Ποιος τους νομιμοποιεί;

Ο Πλεύρης, ο Αδωνις, ο Βελόπουλος, ο Καρατζαφέρης, ο Πάγκαλος, ο Χρυσοχοΐδης, ο Καμμένος και τόσοι άλλοι ανώνυμοι πολίτες που δεν είναι αναρχικοί μπορούν ελεύθερα να μπουν στο Πολυτεχνείο Αθηνών και να εκφράσουν τη γνώμη τους παίρνοντας και μέρος σε αυτές τις συνελεύσεις των αναρχοναζίδων;


Για ποιο άσυλο μιλάμε; Μιλάμε για άσυλο πανεπιστημιακής σκέψης και ελευθερίας της επιστημονικής άποψης ή για καθαρή γιάφκα τρομοκρατών και εχθρών του δημοκρατικού μας πολιτεύματος που ονειρεύονται αντάρτικα πόλεων και άλλα άρρωστα πράγματα ανωμαλίας και χάους με τις ευλογίες και την υπόθαλψη της ίδια της Πολιτείας και των Αρχών αυτής;

Κύριοι της Κυβέρνησης, της Εισαγγελίας, κύριοι των Πρυτανικών αρχών, κύριοι της Αστυνομίας, τι διάολο κάνετε; Είστε σοβαροί; Επιτέλους θα σοβαρευτεί κάποτε αυτό το κράτος που το ρίξατε στα χέρια των αναρχοναζίδων και των τρομοκρατών της κόκκινης χούντας;


Ως πότε νομίζετε ότι θα ανεχόμαστε τέτοιες απίστευτες καταστάσεις και μη τήρηση του Νόμου, της Τάξης και της Ασφάλειας που από το Σύνταγμα είναι υποχρεωμένη η Πολιτεία να παρέχει στους πολίτες της; Πόσο δύσκολο είναι να τσακώσετε 500 αναρχοναζίδια σκουπίδια και σκουλήκια της κοινωνίας και να τα απομονώσετε μία και καλή; Ούτε 3 ώρες δε χρειάζονται, αν θέλατε....!

Δε θέλετε και δεν μπορείτε; Ε άντε στο διάολο λοιπόν, εμείς και θέλουμε και μπορούμε και θα μπορέσει επίσης σύντομα, τρέχοντας όλους εσάς με κλωτσές στον κώλο, ο υγιής Ελληνικός λαός….


περιμενουμε απαντησεις απο τους ανικανους πολιτικους

αριστεροι φασιστες ανθελληνες μετρημενες ειναι οι ωρες σας.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ξυπνησαν , ο λαος αντιδραει


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/07/blog-post_12.html



Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΚΗ! ΑΠΑΛΛΑΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ 150 ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ! ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Ξέρεις Πάκη, από το 2000 υπάρχει αυτό το αίσχος στο παλαιό Εφετείο της Σωκράτους που μας διασύρει διεθνώς μέσω των τουριστών που χάνουν τα αβγά και τα πασχάλια όταν επισκέπτονται την Αθήνα, υπάρχει το μοναδικό αυτό αίσχος παγκοσμίως αφού σε καμία άλλη χώρα πολιτισμένη δεν υπάρχει ανάλογο και υπάρχει πολύ νωρίτερα από τον καταυλισμό στην Πάτρα...

Και ενώ εδώ και πολλούς μήνες υπάρχει δικαστική απόφαση για εκκένωση του Εφετείου, δεν εφαρμόζεις το Νόμο; Γιατί; Είσαι Υπουργός και δε σέβεσαι το Σύνταγμα και τους Νόμους; Εάν εσύ δε σέβεσαι τους Νόμους και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, τότε τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες; Να πάρουν τις καραμπίνες και το Νόμο στα χέρια τους για να επιβάλουν την τάξη και το Νόμο αυτοί;


Επίσης σε όλη την Αθήνα έχουμε 10άδες παράνομες καταλήψεις δημόσιων και ιδιωτικών κτιρίων από αναρχοναζίδες και λαθραίους. Γιατί δεν τους συλλαμβάνετε;


Ο δε Μαρκογιαννάκης προχθές σε σχετική ερώτηση των κατοίκων του Άγιο Παντελεήμονα για την υπό κατάληψη Βίλλα Αμαλίας απάντησε ότι αν τους εκδιώξουμε, θα έχουμε ανεξέλεγκτη δράση αναρχοναζίδων με γκαζάκια!!!!! Δηλαδή κύριε Μαρκογιαννάκη θέλετε να μας πείτε ότι σήμερα τους έχετε υπό έλεγχο και δεν έχουμε κάθε μέρα επιθέσεις με γκαζάκια τουλάχιστον;χαχαχα


Μα τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε επιτέλους; Είμαι σίγουρος ότι και από μόνος σας θα γελάτε από μέσα σας με τις μαλακίες που λέτε.

Κοιτάξτε να δείτε κύριοι πολιτικάντηδες, εάν είστε άχρηστοι και δεν μπορείτε, άντε στο σπίτι σας για να αναλάβουν αυτοί που μπορούν. Και υπάρχουν αυτοί που μπορούν. Και μπορούν γιατί το θέλουν, εσείς δεν θέλετε να μπορείτε….


Αδειάστε μας το χώρο λοιπόν και θα δείτε πότε το ζήτημα λαθρομετανάστευση και αναρχοναζισμός θα είναι παρελθόν μέσα σε λίγες μέρες μόνο, δε χρειάζονται πολλές. Αδειάστε μας το χώρο με το καλό και από μόνοι σας γιατί αργότερα δε θα είναι και τόσο ευγενικός μαζί σας ο Ελληνικός λαός και θα σας διώξει με τις κλωτσιές.. τουλάχιστον.


ο Ελληνικος λαος εχει ξυπνησει και εχει παρει την κατασταση στα χερια του. η Ελλαδα δεν θα γινει ερμαιο στα χερια των εβραιων και των αριστερων φασιστων δολοφονων.

Περιμενουμε απαντησεις στα ερωτηματα μας. Αν συνεχισουν να "αργουν" τοτε ο λαος αναλαμβανει δραση. τελειωσαν οι μαλακιες και τα ψεματα.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Οι Αυστραλοι εχουν αρχιδια .. Αυστραλία: Πλοίο του Ναυτικού απέτρεψε την είσοδο 70 λαθρομεταναστών

Πλεούμενο, το οποίο μετέφερε τουλάχιστον 70 λαθρομετανάστες αναχαιτίστηκε από το πολεμικό ναυτικό της Αυστραλίας στα ανοικτά της χώρας, δήλωσε σήμερα Κυριακή εκπρόσωπος της κυβέρνησης.


Οι πολλαπλές αφίξεις μεταναστών, κυρίως από την Ινδονησία, ώθησαν την συντηρητική αντιπολίτευση να κατηγορήσει την κυβέρνηση των Εργατικών ότι αντιμετωπίζει με "μαλθακότητα" την προστασία των συνόρων.


Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις στο σκάφος επιβαίνουν 73 άνθρωποι, αγνώστων στοιχείων.



Βουλγάρικη συμμορία "ρημάζει" σπίτια στο δήμο Δίου

Βουλγάρικη συμμορία με τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων σε σπίτια έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των κατοίκων Αγίου Σπυρίδωνα και Νέας Εφέσου στο δήμο Δίου. Η αδίστακτη συμμορία των αλλοδαπών διαρρηκτών απείλησε με μαχαίρι την ιδιοκτήτρια ενός εκ των οικιών και μια φίλη της, όπου "μπουκάρισαν" οι κακοποιοί.

Μετά και από αυτό το τελευταίο απειλητικό κρούσμα κάτοικοι του Αγίου Σπυρίδωνα σε συγκέντρωση τους χτες στην πλατεία του χωριού τόνισαν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους για να προστατεύσουν την ζωή και την περιουσία τους από τους Βούλγαρους συμμορίτες.

lefteria.blogspot.com



Επιχείρηση «σκούπα» στον Πειραιά

Επιχείρηση «σκούπα» στον Πειραιά





Μεγάλη επιχείρηση «σκούπα» πραγματοποίησαν χθες άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά και του Τμήματος Ασφαλείας Πειραιά.


Στην επιχείρηση που κράτησε 12 ώρες, από τις 06:00 το απόγευμα έως τις 06:00 σήμερα το πρωί, συμμετείχαν 77 αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν 26 άτομα για υγειονομικές παραβάσεις, παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και του νόμου περί ναρκωτικών.


Συνολικά ελέχθησαν 449 άτομα και 134 καταστήματα.


Ακόμη, υποβλήθηκαν 174 τακτικές μηνύσεις, 110 από τις οποίες αφορούσαν σε παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., 38 σε υγειονομικές παραβάσεις καταστημάτων, 16 στη λειτουργία παράνομων πισινών και 10 σε οικοδομικές παραβάσεις.



Γκρεμίστηκε ο καταυλισμός των μεταναστών στην Πάτρα.. η πολη καθαριζει και τα αποβρασματα τρεχουν να κρυφτουν


Γκρεμίστηκε το πρωί μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας ο καταυλισμός των μεταναστών στην Πάτρα (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου και Ευρώτα). Πλέον είχαν απομείνει 150 (από τους πάλαι... ποτέ 4.000 Αφγανούς) και η μεταφορά τους έγινε με 2 λεωφορεία. Τριάντα περίπου άτομα που διέθεταν χαρτιά έφυγαν μόνοι τους.


Στην Αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν 6 διμοιρίες των ειδικών δυνάμεων, όλη η δύναμη της ομάδας Ζήτα, τουλάχιστον πενήντα άτομα της Ασφάλειας,ΟΠΚΕ, κλπ. Η μετακίνηση των αλλοδαπών έγινε μέσα σε μία ώρα χωρίς να ανοίξει μύτη!


Οι αστυνομικοί εντόπισαν 44 ανήλικους, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν σε κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων, ενώ 15 μετανάστες οι οποίοι είχαν νόμιμα έγγραφα φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Πάτρας.


Επίσης, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση 15 μετανάστες, οι οποίοι δεν είχαν μαζί τους νομιμοποιητικά έγγραφα.


Καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης, σημειώθηκαν εμπρησμοί αυτοκίνητων στην πόλη, γεγονός που εκτιμάται ως κίνηση αντιπερισπασμού απο ομάδες αντιεξουσιαστών.


Την ίδια ώρα, τη δημιουργία νέων κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών - όπως τα αποκαλεί - σε Ρίο, Έβρο, Ριτσώνα, Καβάλα και Ασπρόπυργο, προαναγγέλλει με συνέντευξη του ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.


Οι αντιεξουσιαστές της Πάτρας είχαν ενημερωθεί για την επιχείρηση, όμως δεν πλησίασαν τον καταυλισμό! Βρέθηκαν εκεί μόνο 4 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο τα οποία προσήχθησαν στην Αστυνομία, χωρίς όμως να δώσουν κάποια αφορμή. Μάλιστα είχαν "αναμειχθεί" με τους δημοσιογράφους, εικονολήπτες και φωτορεπόρτερ. Φαίνεται όμως ότι η Αστυνομία ...τους γνώριζε.


Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομική επιχείρηση επεκτάθηκε στην νότια πλευρά του λιμανιού και συγκεκριμένα στην περιοχή του Φάρου. Εκεί οι αστυνομικοί έλεγχαν μετανάστες που προέρχονται κυρίως από χώρες της Αφρικής. Όσοι δεν είχαν έγγραφα, προσάγονταν στην Αστυνομική Διεύθυνση. Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή για την αποφυγή τυχόν απρόοπτων.


Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ . ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ . ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ




ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΙ ΖΩΗ ΠΕΡΝΩ...


Κάποτε η Πλατεία Ομονοίας ήταν όμορφη, ασφαλής και... Ελληνική!

Της Ελένης Σπανού,
Ιθαγενούς, γέννημα-θρέμμα του κέντρου-γκέτου Αθήνας

Καλημέρα!

Δείτε μερικές σκηνές από το κέντρο της Αθήνας, εκεί που διάλεξα να ζω, γιατί μου άρεσε πολύ και θέλω να βρίσκομαι συνεχώς κοντά στα αυθεντικά πράγματα και τόπους και όχι σε άλλα νεοπλουτίστικα και χωρίς καμία προσωπικότητα και αυθεντικότητα. Εδώ στην πατρίδα μας, κοιτίδα του πολιτισμού των πολιτισμών και της παράδοσης και της πίστης και της ελευθερίας και της Δημοκρατίας, και της ενεργού αρχαίας Πολιτείας! Όμως ήλθαν τα μπουλούκια των μεταναστών από την Αφρική και την Ασία να μας πάρουν την μπάλα παντελώς και να καταλάβουν κυριολεκτικά το χώρο μας!

Τώρα δεν μπορώ να γυρίσω ασφαλής στο σπίτι μου, να πάω στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι για καφέ και βόλτα και μεζέδες και να γυρίσω ασφαλής στο σπίτι μου, δεν μπορώ να καλέσω φίλους στο σπίτι μου, Έλληνες και ξένους και να τους πάω στα πέριξ και στην Ακρόπολη και να γυρίσουμε ασφαλείς στο σπίτι, δεν μπορώ να πάω δίπλα μου στο Εθνικό Θέατρο και να γυρίσω ασφαλής να μπω στην πόρτα μου, κινδυνεύω άμεσα, δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου κάθε στιγμή και να είμαι ασφαλής! Έγινε τριτοκοσμικό ΑΒΑΤΟ!

Γιατί, τι άλλαξε; Ναι, εφόσον όλες τις ώρες της ημέρας πια, και φυσικά και...της νύχτας στο κατακόρυφο, τα επεισόδια των οργανωμένων επιθέσεων με μαχαίρι και ληστειών σε πεζό άτομο μόνο του, σε εποχούμενα άτομα με αυτοκίνητα ή μηχανή άνδρες ή γυναίκες, σε αυτοκίνητα στο σπίτι μου μπροστά, ΟΛΑ ΑΥΤΑ κατ’ επανάληψη σε κάποιο αριθμό κάθε μέρα! Και ακόμα τα ναρκωτικά στα κουτιά του ΟΤΕ και στα ρείθρα και στα δεντράκια των πεζοδρομίων κρυμμένα για τα βαποράκια και τους χρήστες – πελάτες και το Αστυνομικό Τμήμα στα 100 μέτρα, με βασικό μέλημα την προστασία τους αυτών των ιδίων κάθε βράδυ! Χιλίαδες αλλοδαποί μετανάστες ζούνε στους 3 δρόμους μας εδώ και είμαστε το πολύ 150 Έλληνες, τα πρωινά όταν είναι και οι επαγγελματίες των ισογείων.

ολοκληρο το αρθρο ΕΔΩ


Οι δύο όψεις του νομίσματος:η Ελλάδα της σαπίλας και η Ελλάδα της Εθνικής Αντίστασης!

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ,ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΜΜΕ.Η ΔΕΥΤΕΡΗ,ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Ή ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ,ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΟΜΩΣ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!


Α κόμα ένα καλοκαίρι γεμάτο σκάνδαλο,σήψη και διαφθορά:λες και δεν έφτανε όλη η χρονιά που ήταν γεμάτη από αυτά,πρέπει η μιζέρια να ακολουθεί τον Νεοέλληνα και στις διακοπές του!Τόσα χρόνια,"ενημέρωση" βγαλμένη από καρμπόν:σκάνδαλα,σκάνδαλα και πάλι σκάνδαλα!Ποτέ τίποτα θετικό γι'αυτή τη χώρα!Ποτέ κάτι που να μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε,έστω για μερικές στιγμές μόνο,εθνικά υπερήφανους!Μόνο μπόχα,σαπίλα και πλήρης απαξίωση των πάντων.


Θα πει κάποιος,αφού αυτά συμβαίνουν,να μην τα πουν τα Μμε;ΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!Ακούσατε εσείς τίποτα;Μάθατε την αλήθεια ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ;;;


Μια τυπική αθηναική γειτονιά έμελλε να γίνει το ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:σας φαίνονται βαρύγδουπα και υπερβολικά όλα αυτά;Μα αν ήταν,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!Όμως,οι καναλάρχες και οι μεγαλονταβατζήδες που βρίσκονται πίσω από αυτούς,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ!
Δεν θέλουν να ξέρουν οι μίζεροι νεοέλληνες ότι ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ
ΚΑΤΟΙΚΩΝ,ΠΑΙΔΩΝ,ΕΦΗΒΩΝ,ΝΕΩΝ,ΜΕΣΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ,ΤΑ 'ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ:γιατί αυό έγινε αυτές τις μέρες στον Άγιο Παντελεήμονα!Κόντρα στην τρομοκρατία,ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και ενάντια στα πάσης φύσεως τσιράκια,ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΗΛΘΑΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ!


Κάποτε,οι ιστορικοί του μέλλοντος,απαλλαγμένοι από τα μισελληνικά κόμπλεξ της σύγχρονης εποχής,θα καταγράψουν με ευνοικά σχόλια την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΔΩΝ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ",ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΧΑΡΗ Σ'ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ;;;Ο ΕΝΑΣ ΚΟΙΛΑΡΑΣ,Ο ΑΛΛΟΣ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΣ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΥΠΙΣΣΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ!!!



Όλος αυτός ο επιδοτούμενος συρφετός,έχει το θράσος να θέλει να διώξει τους κατοίκους από τη γειτονιά τους!!!Τους αποκαλεί "φασίστες",ενώ με τόσα καλέσματα για πορείες,εκατομμύρια αφίσες καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας και...αλληλεγγύη,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.


Δεν αναρωτιούνται όλοι αυτοί,ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ "ΡΑΤΣΙΣΜΟ";Μα ούτε καν τους ενδιαφέρει!Οι "άνθρωποι" ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ:ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.Τι νομίζετε,ότι ξανφικά τους έπιασε ο πόνος για τους μετανάστες,παράνομους και μη;ΜΑ ΑΝ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ 1/1000 ΑΠ'ΟΣΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΦΙΣΩΝ Σ'ΑΥΤΟΥΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;


Όσο κι αν τα αποβλακωτικά Μμε και τα υπόλοιπα μίσθαρνα όργανα της Νέας Τάξης θέλουν τους Έλληνες ραγιάδες και αδιάφορους,το ποτάμι δεν γυρίζει πλέον πίσω:είναι θέμα χρόνου αυτό που έγινε στον Άγιο Παντελεήμονα να γίνει και σε κάθε άλλη ελληνική γειτονιά (πιθανότατα πρώτα στην Πλατεία Αττικής,όπου έχει μεταφερθει το εν Αθήναις...Ισλαμαμπάντ).ΚΑΙ ΤΟΤΕ,ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/07/blog-post_3144.html


Ο Γενικός Γραμματέας και Στελέχη της Χρυσής Αυγής χτές στον Άγιο Παντελεήμονα

Σε μία κίνηση συμβολικού χαρακτήρα προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουλίου 2009 το Πολιτικό Συμβούλιο της Χρυσής Αυγής.



Πιο συγκεκριμένα, ο Γ.Γ. του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και πολυπληθής ομάδα στελεχών και μελών, επισκέφθηκαν την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, έπειτα από πρόσκληση συναγωνιστών και φίλων που κατοικούν στην περιοχή. Για μία περίπου ώρα οι Χρυσαυγίτες συζήτησαν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με τον κόσμο, που καθημερινά πλέον δίνει τη δική του μάχη για να κρατήσει την πλατεία Ελληνική.


Ανταλλάξαμε απόψεις για το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, αλλά και για την παρακρατική αλητεία, που πολύ πρόσφατα “ξεβρακώθηκε” από τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα. Κυρίως όμως γίναμε δέκτες θερμών συγχαρητηρίων για το δικό μας αγώνα, που δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν γίνει ολόκληρη η Ελλάδα ξανά ΕΛΛΗΝΙΚΗ!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ



Η Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα μετατρέπεται σε σύμβολο αντίστασης των Ελλήνων!
http://www.greekalert.com/2009/07/blog-post_6262.html


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ! http://youtube.com/watch?v=Gpu2LJQG7y4


Περί Indymedia
http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1872:-indymedia


Επιμένει ο ΟΤΕ για Indymedia
http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1877:-indymedia


Υπενθυμίζεται ότι από το Μάιο του 2009 εκκρεμεί ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών έγκληση-μήνυση Ελλήνων πολιτών που συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα της 24.11.2008 & της 19.01.2009 καθώς & στη συγκέντρωση στην Πλατεία Ομονοίας 09.05.2009 για σωρεία κακουργηματικών & πλημμεληματικών πράξεων από τις πρυτανικές αρχές του ΕΜΠ,λοιπούς εμπλεκόμενους & άλλους υπεύθυνους μέσω κυρίως της αναρχοτρομοκρατικής ιστοσελίδας Indymedia του ΕΜΠ
http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/05/blog-post_2788.html

Σαν την Αθήνα .. αλλή καμιά!

Πλούσιο ήταν to προχθεσινοβραδινο δελτίο "τρέλας" για την πρωτέυουσα

-Άγνωστος με καπέλο και βερμούδα πυροβόλησε κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.
Όλοκληρη διμοιρία, και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στην περιοχή δεν μπόρεσαν να συλλάβουν τον άγνωστο που διέφυγε... ΠΕΖΟΣ
!

-Λίγο πιο κάτω στην Ομόνοια άγνωστοι έκαναν drive-by. Τρεις αλλοδαποί τραυματίστηκαν.

-Πιο πέρα, 3 όροφοι του παλαιού Εφετείου λαμπάδιαζαν, και οι λαθρομετανάστες πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά των .... πυροσβεστών!!!

-Στο Π. Φάληρο οι γνωστοί άγνωστοι αναρχο-γκαζάκηδες ξαναχτύπησαν. Αυτή την φορά στη πυλωτή της πολυκατοικίας που διαμένει ο ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Χηνοφώτης.

Τις προάλλες επιχείρησαν να κάψουν τα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. εν ώρα λειτουργίας σε κτίριο που φιλοξενεί φροντιστήριο με παιδάκια, και ιατρείο. Όταν κάποια ημέρα θα θρηνήσουμε θύματα από αυτές τις ενέργειες θα είναι ήδη πολύ αργά!
Οι αριστεροι φανατισμενοι φασιστες δολοφονοι δεν εχουν κανεναν ενδοιασμο προκειμενου να πετυχουν τους ανθελληνικους σκοπους τους. Γιαυτους οι Ελληνες ειναι στοχος.

-Προχθές κακοποιοί σκότωσαν ιδιοκτήτη Προ-πο στην προσπάθεια τους να τον ληστέψουν.

-Αλλά και στην Θεσσαλονίκη, 5 άτομα προσπάθησαν "αλά Ζωνιανά" να ξηλώσουν ολόκληρο ΑΤΜ χρησιμοποιόντας φορτηγό.

-Το κέντρο της Αθήνας έχει τα χάλια του, και όλοι ασχολούνται με την αισθητική του νέου μουσείου της Ακρόπολης!


Ζούγκλα σπείρατε, ζούγλα θερίζετε!

http://ellinopsychos.blogspot.com/2009/07/blog-post_11.html

Προπαγάνδα σε Πανεπιστήμια, διαδίκτυο ότι οι αρχαίοι Κρήτες ήταν Σημίτες!

«Σύμφωνα με τον Brian Colless, κατόπιν εξετάσεως όλων των πιθανών εκδοχών για την γλώσσα της μινωικής Κρήτης, αυτή δεν ανήκει στην ίδια οικογένεια με την γραμμική «Β» (σημ. Χρυσής Αυγής: που έχει αποδειχθεί ότι είναι ελληνικά), αλλά είναι μάλλον σημιτική!»

Το ελληνικό κράτος όχι μόνον αγνοεί το θέμα, αλλά δύο αρχαιολόγοι σε συνέδριο στην Κρήτη ισχυρίστηκαν ότι οι Μινωίτες ήταν σημίτες! Αυτοί οι οποίοι εφησυχάζουν τον λαό λέγοντας ότι όλα αυτά δεν έχουν σοβαρή βάση αγνοούν το τι διαδραματίζεται στην παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα,

Δυστυχως για τους ανθελληνες και τους απλυτους .. Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ .. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ..




Δίσκος αλλαγής πλεύσης και αποκατάστασης βλάβης,
έχω αλλάξει πρέπει να το καταλάβεις
Μη με ψάξεις μέσα σε διεθνιστικές τάσεις,
οι διεθνισμοί δεν πατούσαν σε υγιείς βάσεις.
Αρκετά με αυτό το παραμύθι !
Η στάθμη της σούπας του κοσμοπολίτη
έχει ανέβει τόσο που μου αγγίζει τη μύτη.
Υπάρχει πρόβλημα!
Προσπαθώ να μην χάσω την εθνική μου ταυτότητα
μέσα σε αυτό το πλήθος
που του επιβάλλανε το Υδροχοϊκό ήθος,
φορείς της νέας εποχής που δουλέυανε στο ημίφως.

Γι αυτό στην εποχή μας ως συνήθως ,
είν 'απών το πολιτικό όν του Αριστοτέλη,
Η νέα παγκόσμια τάξη θέλει έναν άνθρωπο κουρέλι,
απλό αριθμό μέσα σε στατιστικές,
Μια κοινωνία από ομογενοποιημένους καταναλωτές,
Μας θέλει πιόνια στην σκακιέρα
των παγκόσμιων εξουσιαστών,
των καρτέλ πετρελαίου και των πολυεθνικών εταιρειών,
Και δυστυχώς πάει κάπως έτσι λοιπόν....

Όλοι ζούνε δίχως τη παραμικρή υποψία ,
ενώ η αρρώστεια έχει αρχίσει να μας τρώει το πόδι
Θα είναι αργά όταν θα ανακαλύψουν τη συνομωσία ,
θα είναι αργά ότα θα βρισκόμαστε στο ξόδι.

Σοφόν το σαφές ,
Όμως όλοι μιλάνε με μισόλογα κι υπεκφυγές.
Η σύγχρονη διανόηση φέρνει σύγχηση και συσκότιση
αντί να δίνει φώτιση.
Είναι γεγονός πώς τελούμε υπό κατοχή,
Μας διοικούνε πολιτικοί με ομιχλώδη καταγωγή,
σκοτεινών κέντρων αποφάσεων υποτακτικοί.
Δήθεν πνευματικοί ταγοί
τηρούν μιά ένοχη ανοχή.
Όλα μας ωθούνε πρός μια νέα εποχή ζόφου,
η πτώση είναι συνώνυμο της προόδου.
Δεν μας θέλουν Έλληνες
αλλά πολίτες του κόσμου
...βλέπεις του μαζανθρώπου η ιδεολογία
βολεύει τα παγκόσμια εξουστιατικά ιερατεία,
τα οποία εξάγουν ένα μοντέλο
και προσπαθούν να μας το επιβάλλουν
με το έτσι θέλω.

Δεν θέλουν μια ειρηνική παγκόσμια κοινότητα,
που να αφήνει περιθώρια στην πολλαπλότητα.
Κατ'αυτούς παγκοσμιοποίηση
σημαίνει ισοπεδωτική μονομορφοποίηση.
Γι' αυτό έχουνε στο στόχαστρο
το όμαιμον, το ομόγλωσον,
το ομόθρησκον και το ομότροπόν μας.
Έχουν φτιάξει μια θηλειά για το λαιμό μας.
παραχαράσουνε το παρελθόν μας
προς όφελος του δικού τους μέλλοντος,
ετοιμάζουνε το έδαφος για την έλευση ενώς κυβερνομεσαίωνος
Σκοταδισμός για σένα και για μένα
σκοταδισμός 2001
Βάλλουνε πανταχώθεν εσκεμμένα
ενάντια στο αδογμάτιστο ελληνικό πνεύμα.(Ναι!)
Μη σου προκαλεί καθόλου έκπληξη,
η επιχείρηση εθνοκτονία σε εξέλιξη.
Χωρίς αντίδραση μπαίνουμε στο στόμα του λύκου,
η Ελλάς μια αποικία νέου τύπου.
Ρόλο Δούρειου Ίππου
παίζουνε τα στρατευμένα τους φερέφωνα.
Αυτοί που εκλέγονται δουλέυουνε για ξένα συμφέροντα,
ανοίγουν την Κερκόπορτα,
συνεπικουρούμενοι απο σύγχρονους
Ηρόστρατους κι Εφιάλτες.
Δεν γίνονται αντιληπτοί
από ένα έθνος με υπνοβάτες.