Χρήστες OnLine

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Μια χούφτα πιτσιρίκια της γειτονιάς.....κόντρα σε εκατοντάδες επαγγελματίες αντιρατσιστές...και ένα κράτος ανύπαρκτο!




Μια χούφτα πιτσιρικάδες της γειτονιάς έδωσαν μαθήματα στους επαγγελματίες αντιρατσιστές
σε ένα κράτος ανύπαρκτο...οι κάτοικοι ανέλαβαν την αυτοπροστασία τους

Στο απόσπασμα μπορείτε να δείτε τις αναλογίες επιτιθέμενων και αμυνόμενων

Αλήθεια γεννιούνται πολλές απορίες....

Η αστυνομία συνόδευσε την πορεία των αναρχικών μέχρι την πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα....γιατί;
δεν γνώριζαν τι θα γίνει;
και αφού τους συνόδευσαν μέχρι εκεί...γιατί μετά οι αστυνομικές δυνάμεις αποσύρθηκαν στο πλάι και παρακολουθούσαν αμέτοχες;
και τελικά γιατί επενέβησαν μόνο όταν συνέβη το απροσδόκητο, να κυνηγούν μια χούφτα κάτοικοι και πιτσιρίκια εκατοντάδες αναρχικούς;

Ο οποιοσδήποτε που βρισκόταν στο σημείο κατά την ώρα των επεισοδιών...αν παρακολουθούσε τις κινήσεις της αστυνομίας...θα του φάνηκε...σαν να έφεραν τους μισθοφόρους...και όταν αυτοί δεν κατάφεραν να φέρουν σε πέρας το έργο τους...επενέβη η αστυνομία για να τους σώσει!

Λέτε για αυτό να ακούγεται στο βίντεο η φωνή ενός κατοίκου που έλεγε....

"ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ";;;

λέτε τελικά ο Αγ. Παντελέημονας να έιναι αγκάθι για κάποιους...και να χρησιμοποιούν τους χρήσιμους ηλίθιους για να απαλλαγούν από αυτό;

υπομονή...έχει και συνέχεια...

Πηγή:
greekalert

ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ!

Στις 2 Ιουλίου η εφημερίδα των Πατρών "Η ΗΜΕΡΑ" έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη, με αφορμή δηλώσεις Αφγανών λαθρομεταναστών στα ΜΜΕ!


Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι παράνομοι Αφγανοί δήλωσαν ότι σε περίπτωση που ο καταυλισμός τους ισοπεδωθεί και ως εκ τούτου και το παράνομο τζαμί παράγκα που έχουν στήσει εκεί, τότε όλοι οι Αφγανοί που βρίσκονται στην Πάτρα, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ!!!!


Αυτά συμβαίνουν με το θράσος των Αφγανών λαθρομεταναστών και ουδείς παίρνει στα σοβαρά τις απειλές των παρανόμων! Ο δε Πάκης κοιμάται όρθιος... Ενώ οι δημοτικοί άρχοντες βλέπουν... φασίστες στα πρόσωπα των αγανακτισμένων Πατρινών! Φέρτε μουσουλμάνους στην Ελλάδα και να δείτε τι έχει να γίνει!


Μαλλον δεν εχουν καταλαβει οι αφγανοι οτι η υπομονη των Ελληνων τελειωσε και νομιζουν οτι με τις πλατες των αριστερων φασιστων θα κανουν οτι γουσταρουν. πακιστανα και μογγολια ετοιμαστειτε να γυρισετε πισω στις "δημοκρατικες" σας χωρες .


ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ "ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ"

«Προσύμφωνο» για τη λειτουργία της Χάλκης δημοσιεύει η τουρκική Hurriyet

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων για το θέμα της επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.


Την Τετάρτη η Hurriyet δημοσίευσε ακόμα περισσότερα στοιχεία, υποστηρίζοντας ότι η Σχολή θα ονομάζεται «Μειονοτική Επαγγελματική Σχολή», ενώ εντείνονται οι προετοιμασίες ώστε να ανοίξει με το νέο σχολικό έτος.


Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Σχολή θα είναι λύκειο και σημειώνει τα εξής: «Εκπρόσωποι της κυβέρνησης, τις προσεχείς εβδομάδες θα συναντηθούν με εκπροσώπους του Πατριαρχείου, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν απαιτείται αναθεώρηση του Συντάγματος για την επαναλειτουργία.


» Οι επαφές που συνεχίζονται σε ανεπίσημο επίπεδο, θα πραγματοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες σε επίσημο επίπεδο με το Πατριαρχείο, ώστε να γίνει ανταλλαγή πληροφοριών για τα βήματα που θα γίνουν.»


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι απόφοιτοι της Μειονοτικής Επαγγελματικής Σχολής Χάλκης θα παίρνουν απολυτήριο λυκείου και κατά τη διάρεια των σπουδών τους θα έχουν τα δικαιώματα των μαθητών λυκείου.


Όταν οι Έλληνες αντιστέκονται και τα δειλα σκουληκια αναρχο-αλβανοι τρεχουν να γλιτωσουν

Όσα ψέμματα και αν γράφουν οι «αντιρατσιστές» για την δήθεν… συνεργασία Αστυνομίας και κατοίκων, οι εκόνες μιλούν όσο χίλες λέξεις. Η κλάψα των ανθελλήνων «επαναστατών» των ασύλων που τους παρέχει το κράτος δεν πείθει κανέναν πια… Το βίντεο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στους επαγγελματίες της… «αντιπληροφόρησης», έχουν την άδειά μας να το αναδημοσιεύσουν προς ενημέρωση, γνώση και συμμόρφωση των “αντιρατσιστών” συντρόφων τους που τους λένε πως πέτυχαν μια… μεγάλη νίκη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΝΕΑ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα και στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια της αντιρατσιστικής πορείας των «αντιεξουσιαστών». Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα, πέρασε από την οδό Αγίας Σοφίας, πήγε στην Αμερικανική πρεσβεία και από την οδό Τσιμισκή και Εγνατία. Παρούσα από απόσταση κατόπιν εντολών ΑΝΩΘΕΝ Η Αστυνομία.


Έτσι χωρίς κανένα εμπόδιο ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΠΑΛΙ τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου! Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από το Zougla.gr

NAOS1

NAOS2



ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΖΩΩΝ. ΟΤΑΝ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΨΕΥΤΟ-ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΚΙΣΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ, ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ.


ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.. ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ"

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ: ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ - ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ...


Πορεία 1000 περίπου άπλυτων( 100 απλυτοι - 350 λαθρομεταναστες - 150 αλβανοι δολοφονοι - 200 ξεμπαρκοι φλωροι απο συνδικατα και οργανωσεις του κωλου - 20 κοπελιτσες για να σπαει η μονοτονια και 25 σκυλια ) και συνοδοιπόρων που είχε από νωρίς μαζευτεί στην Ομόνοια, επιχείρησε κατάληψη της πλατείας Αγίου Παντελεήμονα κατευθυνόμενη προς αυτή μέσω της οδού Κοδριγκτώνος.

Οι κάτοικοι όμως του Αγίου Παντελεήμονα και κυρίως οι ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ της γειτονιάς, είχαν τελείως διαφορετική άποψη για την πλατεία τους. Εκεί στην Κοδριγκτώνος πάιχτηκε άλλο ένα δράμα του "γνωστού χώρου" που παρά τις μολότωφ, τα καδρόνια, τις πέτρες και τους λοστούς που κουβαλούσε ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ από τους κατά πολύ λιγότερους αλλά με περισσότερη ψυχή Έλληνες της περιοχής.

Η άτακτη υποχώρηση προς τα άσυλα της ΑΣΟΕΕ και του Πολυτεχνείου μετατράπηκε σε φαρσοκομωδία αφού χρειάστηκε η δυναμική επέμβαση των ΜΑΤ για να σωθούν τα υποτακτικά του Σόρος από την αντίδραση των Ελλήνων που συνέχισαν με πείσμα για αρκετή ώρα την ανεύρεση τους. Μάταια όμως μέχρι στιγμής αφού μετά την ήττα το κρυφτό είναι η ειδικότητα τους.

Με χημικά και δακρυγόνα οι Αστυνομικές δυνάμεις ανέκοψαν την αντεπίθεση των κατοίκων στην Κοδριγκτώνος, οι οποίοι ξαναγύρισαν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, έχοντας κερδίσει μιά ακόμη μάχη. Σαφώς μεγαλύτερη απόκάθε άλλη φορά...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ


http://www.stoxos.gr/2009/07/blog-post_370.html


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ












































ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ - ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ" ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ "ΕΙΡΗΝΙΚΗ" ΠΟΡΕΙΑ ... ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ..