Χρήστες OnLine

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Εννέα προτάσεις για την παράνομη μετανάστευση παρουσίασε η κυβέρνηση στα κόμματα

Τις προτάσεις της κυβέρνησης για το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης παρουσίασε στους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΟΣ ο αναπληρωτής ΥΠΕΣ Χρ.Μαρκογιαννάκης.


Η σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Από τη ΝΔ συμμετείχε ο βουλευτής Δημήτρης Σαπαζιώτης, από το ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Γιώργος Ντόλιος, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Θόδωρος Δρίτσας και από τον ΛΑΟΣ ο πρέσβης Γεώργιος Γεωργίου.


Τα σημεία που παρουσίασε ο αναπληρωτής υπουργός είναι

>η εντατικοποίηση των ελέγχων στα σύνορα,

>η αξιοποίηση πληροφοριών για τους διακινητές και τη μαζική ροή στα πλαίσια διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας,

>η άσκηση πιέσεων στην Τουρκία,

>η αξιοποίηση δυνατοτήτων και πόρων μέσω του Frontex για τον έλεγχο των συνόρων,

>οι συμφωνίες επανεισδοχής με χώρες προέλευσης λαθρομεταναστών,

>επικοινωνιακή καμπάνια στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στις χώρες προέλευσης,

>η δημιουργία νέων χώρων κράτησης των προς απέλαση μη νομίμων μεταναστών ,

>η συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.



Μετά τη σύσκεψη ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι έγινε μια πολύ χρήσιμη συζήτηση για το μεγάλο πρόβλημα των μη νομίμων μεταναστών στη χώρα μας και βεβαίως δεν συμφώνησαν σε όλα οι εκπρόσωποι των κομμάτων.



Ο ίδιος είπε ότι τα μέτρα θα αξιολογηθούν από τα αποτελέσματα που θα έχουν.


Όλες οι πλευρές συμφώνησαν στην προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί για να μειωθεί η εισροή μη νομίμων μεταναστών ιδιαίτερα από τα ανατολικά σύνορα με πιέσεις προς την Τουρκία τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και από την Ελλάδα.


Τέλος ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε ότι οι συναντήσεις αυτές θα πρέπει να επαναληφθούν και σε αυτό συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων.


http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1029627&lngDtrID=244



"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ": ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ

Εκπομπές επί εκπομπών για να εξηγήσουν το «φιάσκο» του «Ελεύθερου Τύπου»… Μόνο ο 84χρονος (πρώην κομμουνιστής κι αυτός) βετεράνος δημοσιογράφος Χρήστος Πασαλάρης τόλμησε να πει την αλήθεια:


Η Γιάννα Αγγελοπούλου μάζεψε ένα τσούρμο αριστερούς γραφιάδες που στα νιάτα τους υμνούσαν τον Μάο και τον Χότζα, τους έδωσε ηγεμονικούς μισθούς και τους ανέθεσε να γράψουν μία εφημερίδα της Κεντροδεξιάς. Έπαιρνε ο δεξιός τον «Ελεύθερο Τύπο» της Γιάννας και διάβαζε σελίδες επί σελίδων για τα δικαιώματα των Λαθρομεταναστών, πόσο δίκιο είχαν τα παιδιά που έκαψαν την Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβρη και πόσο ρατσιστική είναι η Ελλαδική Εκκλησία. Πώς να μη πάει κατά διαβόλου ο «Ελεύθερος Τύπος»; Βάλε αριστερούς να διοικήσουν μία ανθούσα επιχείρηση και θα σου την οδηγήσουν στην κατάρρευση, όπως έκαναν με την πάμπλουτη Σοβιετική Ενωση.


Όσο για τον ραδιοσταθμό «City 99,5 FM» που έκλεισε η Γιάννα μαζί με τον «Ελ.Τύπο», ήταν πιο αριστερός και από τον «902 Αριστερά» του ΚΚΕ. Απομαγνητοφωνώ ένα μικρό απόσπασμα από την εκπομπή του (χρυσοπληρωμένου από την Γιάννα για 10 λεπτά καθημερινές παρλαπίπες) Τζίμη Πανούση που μεταδόθηκε στις 17 και επανελήφθη στις 19 Ιουνίου:

«Αφού πρώτα μας κτίσανε οι μετανάστες τα Ολυμπιακά Ακίνητα, μας φτιάξανε δρόμους, γέφυρες, τα σπίτια μας τα εξοχικά με παραδοσιακή πέτρα, τώρα αρχίσαμε να τους φοβόμαστε: «Να φύγουνε, να πάνε αλλού», ουρλιάζουνε οι κρυπτοφασίστες από τα παράθυρα, γιατί γνωρίζουν ότι ο μετανάστης που σου καθαρίζει το σπίτι, σου πλένει το αυτοκίνητο, σου σκαλίζει τον κήπο, κάποια στιγμή θα σκαλίσει και την γυναίκα σου. Διότι το ένστικτο θα την οδηγήσει στην αγκαλιά του, για να κάνει εύρωστα παιδιά και να απαλλαγεί η Φυλή επιτέλους από την κοιλίτσα του τεμπέλη Ελληναρά»!!..
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

Μαχαίρια αλλοδαποι μεθυσμένοι και παιδιά στον ίδιο χώρο



Φωνάζουν οι μανάδες που πάνε τα παιδιά τους στην παιδική χαρά του «Μπόνη», αλλά οι φωνές δεν ακούγονται πουθενά μέχρι που θα έχουμε κάποιο θύμα και τότε!


Πριν λίγες ημέρες...
μερικοί αλλοδαποί οι οποίοι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ έβγαλαν τα μαχαίρια να σφαχτούν και όλα αυτά μπροστά στα μάτια δεκάδων μικρών παιδιών. Οι μητέρες κάλεσαν την αστυνομία αλλά «κόλλησε» στην κυκλοφορία και πήγε πάρα πολύ αργότερα, τόσο πολύ αργότερα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μανάδων που θα μπορούσαν να είχαν πάθει κακό και αυτές και τα παιδιά τους. Κινδυνεύουν καθημερινά από μεθυσμένους αλλοδαπούς που κάνουν χώρο κατασκήνωσης την παιδική χαρά και αισθάνονται ανασφάλεια αφού όπως λένε « έχουμε μιλήσει με ανθρώπους του Δήμου πάρα πολλές φορές και μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει τίποτα, τι πρέπει να κάνουμε τελικά να μην πηγαίνουμε τα απιδιά μας στην παιδική χαρά για να μην ενοχλούμε τους μεθυσμένους και τους ναρκομανής που το κάνουν στέκι τους; Ή επιτέλους θα βρεθεί κάποιος να μας προστατέψει από αυτούς;

Στον μεγάλο καυγά η αστυνομία ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση, ενώ όταν τους πήραμε για έναν μεθυσμένο που κοιμόταν στο παγκάκι ήρθαν αμέσως. Επιτέλους τι θέλουν να φύγουμε για να γίνει το πάρκο χώρος για καυγάδες και διακίνηση ναρκωτικών;

Αν είναι έτσι να μας το πουν αλλιώς να πάρουν μέτρα σήμερα, γιατί ούτε εγώ ούτε καμία μάνα δεν διαπραγματεύεται την ζωή του παιδιού της».

Εάν συμβεί το παραμικρό κύριοι να βρείτε μέρος να κρυφτείτε, γιατί θα πρέπει να δώσετε λόγο και στην δικαιοσύνη αλλά και στις μανάδες μιας και σας έχουν κάνει γνωστή την κατάσταση και δεν έχετε πάρει κανένα μέτρο.

parapolitikaargolida.blogspot.com


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Ο Βοσκόπουλος του Ουράνιου Τόξου είχε καλέσει σε εξέγερση τους ψευτομακεδόνες από την εκπομπή Αθέατος Κόσμος!!

Και φυσικά δεν ντράπηκε καθόλου ο Βοσκόπουλος, πρώτον, να τολμήσει να χρησιμοποιήσει την φιλοξενία της εκπομπής για να καλέσει σε ξεσηκωμό τους ψευτομακεδόνες σκοπιανούς, ενάντια στους Έλληνες, και δεύτερον, δεν ντράπηκε και δεν δίστασε, να μεταφράσει ψευδώς στα Ελληνικά όλα όσα είπε...!

Πράξεις τέτοιες αναρωτιόμαστε...είναι ανεκτές σε μια κοινωνία;

Είναι δυνατόν αυτός ο κύριος να καλεί σε εξέγερση εναντίον του κράτους μας τους ομοίους του...και να μην κουνιέται φύλλο στον Ελληνικό κρατικό και πολιτικό μηχανισμό;

Δηλαδή ο οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να βγαίνει στα κανάλια και να καλεί σε ξεσηκωμό μια μερίδα ανθρώπων, και στη συνέχεια να μην έχει καμία συνέπεια...;

Ειλικρινά απορούμε....σε άλλο κόσμο ζουν οι αρμόδιοι που θα έπρεπε να ευαισθητοποιηθούν αμέσως από αυτό το γεγονός;

Ειναι δυνατον οι προδοτες , πρακτορες , ανθελληνες να βγαινουν ανοιχτα και να προκαλουν την ελληνικη κοινωνια και το ανικανο πολιτικο συστημα? Σε σοβαρη χωρα θα ειχαν καλεστει απο εισαγγελεα και θα ειχαν παρει τον πουλο οι κωλο-προδοτες.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ. αυτο ειναι το πραγματικο προσωπο του κινδυνου.

ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ , ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ . ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ



Δείτε το βίντεο εδώ

Νέα Τάξη υπέρ λαθρομετανάστευσης

Τι βρίσκει άμα ψάχνει κανείς.

Διαβάστε στη συνέχεια ένα καταπληκτικό κομμάτι για τα επιχειρήματα που επιστρατεύουν Αμερικανοί παράγοντες υπέρ της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη ως μέσου αντιμετώπισης της πληθυσμιακής γήρανσης και αύξησης της απασχόλησης - για τα κέρδη των πολυεθνικών δηλαδή..............

Την 18 Ιουνίου του 2009, το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο ψήφισε έναν νόμο, βάσει του οποίου επιτρεπόταν πλέον η κράτηση κάποιου λαθρομετανάστη μέχρι και 18 μήνες χωρίς δίκη επιπρόσθετα οδήγησε στην δημιουργία μιας σειράς νομικών εμποδίων με σκοπό την αποτροπή επανεισόδου στη χώρα, μέχρι και έως 5 χρόνια, για κάποιον που κρίνεται ανεπιθύμητος ή που απελαύνεται. Ο νόμος αυτός ήταν το αποτέλεσμα πολύχρονων διαπραγματεύσεων και υπογράμμιζε τη νέα αντίληψη που κυριαρχούσε πλέον στις χώρες της Ε.Ε. σχετικά με το τεράστιο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Την εποχή εκείνη υπήρχαν περίπου 8.000.000 παράνομοι μετανάστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Προσέξτε τώρα πως αντέδρασε εκείνη την εποχή το αμερικανικό think tank Stratfor: Αφού παρουσίασε την απόφαση του ΕΚ την αντιπαρέβαλε με την σοβαρή δημογραφική κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη η οποία επιβάλλει σύμφωνα με το ίδιο την αύξηση της μετανάστευσης, αντί της καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Οι «Ρεπούσηδες» εισβάλλουν και στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

Την περασμeνη Δευτέρα, 22 Ιουνίου, το εκπαιδευτικό συμβούλιο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων εξέλεξε καθηγητή έδρας Ιστορίας αυτόν για τον οποίο η εφημερίδα μας είχε προειδοποιήσει εγκαίρως για τα επιβαρυντικά στοιχεία που υπήρχαν, στο φύλλο της 7ης Ιουνίου.

Το εκπαιδευτικό συμβούλιο της Σχολής Δοκίμων, παρά τις πολλές επιφυλάξεις που υπήρχαν, ψήφισε, με δέκα ψήφους υπέρ και μία κατά, υπέρ της αναγόρευσης του υποψηφίου σε τακτικό καθηγητή της Σχολής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε δοθεί εντολή από πάρα πολύ ψηλά για την πρόσληψή του. Ο προστάτης του είναι μεγάλος καθηγητής, με δυνατή θέση και τον είχε βοηθό του.

Τον είχε μάλιστα διαβεβαιώσει ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για τις καταγγελίες που είχαν γίνει, διότι δεν θα επηρεάζαν κανέναν, αφού ήδη είχαν δοθεί οδηγίες.

Από τους έντεκα λοιπόν οι δέκα πειθάρχησαν στις εντολές και ο ένας καταψήφισε τον υποψήφιο, έχοντας προφανώς το θάρρος της γνώμης του για την ακαταλληλότητά του. Είναι πραγματικά σπάνιο γεγονός στη δημόσια ζωή του τόπου ένας άνθρωπος να αναλαμβάνει ευθύνες ενώπιον της εξουσίας, όταν κάτι δεν ανταποκρίνεται στη συνείδησή του και στον όρκο του.

Οι νεωτερικοί ιστορικοί λοιπόν, μετά το δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο, άρχισαν τη διείσδυσή τους και στης ανώτατες στρατιωτικές σχολές.

Σε λίγο οι αξιωματικοί μας του Πολεμικού Ναυτικού θα έχουν μια διαφορετική άποψη για τον Μιαούλη, τον Κανάρη και τον Τομπάζη.

Ίσως ο συνωστισμός στην παραλία της Σμύρνης μεταφερθεί και στα Ψαρά, στην ολοκληρωτική σφαγή του πληθυσμού.

Ίσως τότε ακυρωθούν και οι στίχοι του εθνικού μας ποιητή «Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη περπατώντας η δόξα μονάχη…».

Ακόμα και ο Ντελακρουά στη «Σφαγή της Χίου» θα ήταν επηρεασμένος από τους… Ελληναράδες και ζωγράφιζε αδικώντας τους καλούς Οθωμανούς.

Ο κατήφορος της παιδείας του τόπου μας δεν έχει τελειωμό. Δυστυχώς στο τέλος θα μας συμπαρασύρει όλους στον Καιάδα.

πηγή: το παρόν - Π.Σ. Θερμοπύλαι

ΣΕ 80 ΛΕΠΤΑ ΕΓΙΝΑΝ 5 ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ! ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ!



Μπαράζ ληστειών σημειώθηκε το απόγευμα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, καθώς σε διάστημα 80 λεπτών, ένοπλοι εισέβαλαν σε πέντε super market!!!

Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε στο super market Βερόπουλος, που βρίσκεται επί της οδού Γεννηματά 106 και Μυστρά στη Γλυφάδα. Δύο ένοπλοι άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Κατά τη διαφυγή τους, μάλιστα, πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα και διέφυγαν πεζή.

Στη συνέχεια, δύο άτομα εισέβαλαν στο super market, Μαρινόπουλος, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και Λευκάδος, στην Ηλιούπολη, απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Ακολούθησε άλλη μία ληστεία, στην οδό Παπανδρέου 146 στη Μεταμόρφωση, στο super market Προμηθευτική. Αυτή τη φορά, δράστης ήταν ένα άτομο το οποίο διέφυγε πεζό.

Στη διασταύρωση Δικελείας και Τρωάδος στη Νέα Φιλαδέλφεια, έγινε η τέταρτη απογευματινή ληστεία, όταν δύο άγνωστοι άρπαξαν τα χρήματα από τα ταμεία του super market Ατλάντικ και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Δέκα λεπτά αργότερα, επίσης δύο ένοπλοι, εισέβαλαν και πάλι σε super market Ατλάντικ, στην οδό Μεσηνίας 31 στη Νέα Ιωνία και αφού πυροβόλησαν μέσα στο κατάστημα, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.