Χρήστες OnLine

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Στην Κέρκυρα 50 υπουργοί Εξωτερικών, με το αεροκάφος της ΠΓΔΜ έφθασε ο Μιλόσοσκι

Συνέρχεται το απόγευμα στην Κέρκυρα το Συμβούλιο ΝΑΤΟ - Ρωσίας, σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών, για πρώτη φορά μετά την κρίση στη Γεωργία, με στόχο την εμπέδωση της εμπιστοσύνης, μεταξύ των δύο μερών και την επεξεργασία συναινετικών λύσεων.

Με αεροσκάφος που έφερε τα διακριτικά «Δημοκρατία της Μακεδονίας» έφτασε τελικά στην Κέρκυρα ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι.


Ο Μιλόσοσκι έφθασε περίπου στις 13.00 στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας με το επίσημο αεροσκάφος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, το οποίο φέρει τα διακριτικά της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».


Το αεροσκάφος απογειώθηκε ξανά για να επιστρέψει στα Σκόπια αμέσως αφού ο κ. Μιλόσοσκι αποβιβάστηκε μαζί με την αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει. Με την ίδια διαδικασία ο κ. Μιλόσοσκι θα επιστρέψει την Κυριακή στη χώρα του.


Η Αθήνα είχε δώσει κατ' εξαίρεση άδεια για την προσγείωση του μικρού τζετ με τα διακριτικά MKD, απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.


Ωστόσο, το συγκεκριμένο αεροσκάφος παρουσίασε βλάβη και ήταν αμφίβολος ο τρόπος άφιξης του κ. Μιλόσοσκι. Τελικώς, τα τεχνικά προβλήματα φαίνεται πως ξεπεράστηκαν...


ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ


ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ


ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Τα μέλη της σέχτας, ομάδες ξένων πρακτόρων CIA και MOSSAD, τα ίδια καθάρματα που καίγανε με μίσος την Πελλοπόνησο

Ανακοινώθηκε το κείμενο ανάληψης ευθύνης από την «τσέτα» (ομάδα άγριων σκυλιών ή λύκων) και όχι «σέχτα», και σήκωσε τεράστια κύματα οργής σε όλους όσους είναι αλλά και αισθάνονται Έλληνες…

Δυστυχώς για τους ίδιους, κήρυξαν έναν πόλεμο σε έναν λαό που δεν φοβάται να πολεμήσει..

Ξεδιάντροπα, οι στυγνοί δολοφόνοι, μετατρέπονται σε εχθρούς των πολιτών και του κράτους και τοποθετούν ως βασικό σκοπό της ύπαρξής τους την πλήρη διάλυση ευελπιστώντας ακόμη και σε εθνικό διχασμό.Ιδού τα "ιδανικά" της ΣΕΧΤΑΣ, όπως τα αποκαλύπτουν στην προκήρυξή τους:"Ο υπέρτατος σχεδιασμός και το καθήκον ενός αντάρτη πόλης είναι να αποδιοργανώσει το εσωτερικό της χώρας του, να πλήξει την εθνική οικονομία, να κιβδηλώσει την δημόσια εξωτερική εικόνα και να δημιουργήσει διεθνή ανυποληψία, να αποσταθεροποιήσει το σύστημα και να προκαλέσει τον εθνικό διχασμό".

Πείτε μου σε τι διαφέρουν αυτοί οι σχεδιασμοί, από τους στόχους που θέτουν εχθροί ενός κράτους οι οποίοι αποσκοπούν στην πλήρη διάλυσή του…Πείτε μου σε τι διαφέρουν τα ως άνω γραφόμενα, από τον παραλογισμό ενός σχιζοφρενή, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να καταστρέψει το ίδιο του το σπίτι, επειδή οι «φωνές που ακούει» του υπαγορεύουν πως το σπίτι αυτό θα τον καταστρέψει.Πείτε μου σε τι διαφέρουν οι σκέψεις αυτές, από τις σκέψεις ενός πράκτορα που δρα μέσα στην περιοχή του εχθρού του, τον οποίο προσπαθεί να υποσκάψει με κάθε μέσο, ακόμη και αθέμιτο, για να ικανοποιήσει τους εντολείς του.

Πείτε μου σε τι διαφέρει αυτό το κείμενο – κατασκεύασμα, από την δράση που αναλαμβάνουν εν καιρώ πολέμου ειδικές εκπαιδευμένες στρατιωτικές μονάδες, που στοχεύουν στην φθορά και την πλήρη αποδιοργάνωση των υποδομών του εχθρού.Πείτε μου γιατί αυτό το κείμενο θα πρέπει να προβάλλεται ως με το κάλυμμα κάποιας ιδεολογίας, τη στιγμή που μέσα στο ίδιο το κείμενο ξεκαθαρίζεται η αντεθνική εγκληματική δράση των συντακτών του, οι οποίο αποποιούνται πλήρως το ποινικό έγκλημα (ακόμα και αυτό της ακραίας μορφής) και τοποθετούν τους εαυτούς τους ως ξεκάθαρους εχθρούς του κράτους και των πολιτών που βρίσκονται σε αυτό.Πείτε μου, γιατί θα πρέπει να πιστέψω πως πίσω από αυτή τη «σέχτα» βρίσκονται νεαροί αδέσποτοι των Εξαρχείων που στρατολογήθηκαν από παλαιότερους «τρομοκράτες», ενώ το ίδιο το κείμενο «φωνάζει» πως οι συντάκτες του είναι συντεταγμένα όργανα υπηρετούνται τον ανθελληνισμό που βρίσκεται πέραν των συνόρων μας και καλλιεργείται (ελέω προοδευτισμού) εντός της χώρας, από επιτήδειους «αφελείς», ονειροπόλους υπερασπιστές δολοφόνων και ορκισμένων εχθρών της πολιτείας.


Αυτοί οι καλά εκπαιδευμένοι μαστρωποί του θανάτου, συντάσσονται πλέον και παρατάσσονται απέναντι από όλους τους Έλληνες πολίτες, τους οποίους και απειλούν με αφανισμό, αποσκοπώντας να φέρουν σύγχυση στον τρόπο λειτουργίας των πολιτών και να δημιουργήσουν αντιμαχόμενες παρατάξεις, δηλαδή έναν εθνικό διχασμό!!! Δεν έχουν διαβάσει την ιστορία ή πολύ λίγα γνωρίζουν για τον Ελληνικό τρόπο σκέψης. Η ασθένεια του διχασμού πέρασε και τελείωσε για την Ελλάδα και ακόμη θρηνούν οι σκεπτόμενοι πολίτες για τον παραλογισμό που είχε κάποτε επικρατήσει σε αυτόν τον τόπο και είναι απολύτως βέβαιο πως ο τελικός σκοπός της «τσέτας» - συμμορίας πρακτόρων δεν πρόκειται να εκπληρωθεί.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Έλληνα, όμως, το οποίο θα όφειλαν να γνωρίζουν και που εκ μέρους τους παραγνώρισαν, είναι η συνοχή στην οποία βρίσκονται οι Έλληνες όταν κάποιος τους απειλεί ως έθνος… Ιστορικά, όποιος το τόλμησε, γνώρισε την πανωλεθρία και τον τρόμο. Αυτός ο τρόμος θα περιμένει από εδώ και στο εξής σε αυτούς τους πράκτορες που έχουν κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα. Γιατί η ανακοίνωσή τους ήταν μία κήρυξη πολέμου. Και από εδώ και στο εξής δεν μπορούν να ελπίζουν πως θα τους γλιτώσει τίποτε…

Αυτό που κατάφεραν οι εκπαιδευμένοι πράκτορες, ήταν να ενώσουν σε μία στιγμή όλους τους Έλληνες πολίτες εναντίον των ιδίων αλλά και των κέντρων που τους κατευθύνουν...

Το κείμενο εδώ της ΣΕΧΤΑΣ απο τον τίτλο Σέχτα χεχε καταλαβαίνεις ότι το βρήκανε σε λεξικό..


Πηγή http://greeknation.blogspot.com/

ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ

Μπερίσα και Ερντογάν εγκαινίασαν αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Αλβανία με το Κόσοβο

Τίρανα- Ο Σαλί Μπερίσα χαρακτήρισε τον αυτοκινητόδρομο «άξονα του αλβανικού έθνους, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο έργο υποδομής μετά την ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ανεξαρτησία του Κοσόβου». Αναφερόμενος στην παρουσία του Τούρκου ομολόγου του, στην τελετή των εγκαινίων, ο Αλβανός πρωθυπουργός μίλησε για «ένδειξη φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των δύο χωρών».

Ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο άξονας κατασκευάστηκε από τον αμερικανο-τουρκικό όμιλο Bechtel-Enka και υπογράμμισε ότι η χώρα του «είναι έτοιμη να βοηθήσει στην ανάπτυξη, την ευημερία και τη σταθερότητα της Αλβανίας και του Κοσόβου». Στα εγκαίνια δεν παρέστη ο πρωθυπουργός του Κοσόβου, Χασίμ Θάτσι, ο οποίος πριν από τρεις εβδομάδες, σε εγκαίνια σήραγγας του ίδιου έργου, δέχθηκαν τόσο ο ίδιος, όσο και ο Σαλί Μπερίσα επικριτικά σχόλια των μέσων ενημέρωσης.

Ο αυτοκινητόδρομος, που συνδέει το λιμάνι του Δυρραχίου στη δυτική Αλβανία με το Κόσοβο, είναι μήκους 170 χλμ., η κατασκευή του στοίχισε ένα δισ. ευρώ και θα μειώσει το χρόνο ταξιδιού στις 3 ώρες από τις 7, που είναι σήμερα. Το έργο αποτελείται από 29 γέφυρες, ύψους έως 80 μέτρων και μια σήραγγα μήκους 5,6 χλμ.

Πηγή

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ INDYMEDIA... οι πρακτορες δολοφονοι με τις ευλογιες του κρατους





ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΣΑΒΒΑ απο τους υπανθρώπους του γνωστού διαδικτυακού τόπου των αναρχοάπλυτων.

Που είναι οι Υπηρεσίες αυτής της χώρας; Που είναι οι Αστυνομικοί; Νομίζουν ότι με πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα δοθεί καμιά λύση; Ή περιμένουν να θρηνήσουν και άλλα θύματα.

ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, αλλά θεωρούμε απαραίτητη τη δημοσίευσή του μπας και ξυπνήσει κανένας απο τους καρεκλοκένταυρους χοντρόπετσους, που δεν υπολογίζουν όχι μόνο το Εθνόσημο, αλλά ούτε την ανθρώπινη ζωή!


ΠΗΓΗ

stop-indymedia

Τα Ελληνικά Πετρέλαια εξαγόρασαν το δίκτυο της BP


Την εξαγορά του δικτύου πρατηρίων της ΒΡ στην Ελλάδα ανακοίνωσαν σήμερα τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Η συμφωνία αφορά 1200 πρατήρια καυσίμων, αποθηκευτικές εγκαταστάσεις 170.000 κυβικών μέτρων ανά την Ελλάδα, καθώς και τον τομέα εμπορικών και βιομηχανικών πελατών. Δεν περιλαμβάνονται οι δραστηριότητες που αφορούν τα καύσιμα αεροπορίας, τα λιπαντικά και τον τομέα ηλιακής ενέργειας οι οποίες παραμένουν υπό τον έλεγχο της ΒΡ.

Η αξία της συναλλαγής ανέρχεται σε 359 εκατ. ευρώ, ποσό που περιλαμβάνει και την ανάληψη υποχρεώσεων ύψους 40 εκ. ευρώ. Με βάση τη συμφωνία, περίπου 240 εργαζόμενοι της BP θα εξακολουθήσουν να απασχολούνται στις δραστηριότητες που έχουν μεταβιβασθεί. Το υπόλοιπο προσωπικό θα εξακολουθήσει να απασχολείται στις άλλες δραστηριότητες της BP στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι η συμφωνία προβλέπει εύλογη μεταβατική περίοδο για την διαχείριση του δικτύου και των σημάτων της BP. Τόσο η Διοίκηση των Ελληνικών Πετρελαίων όσο και της BP έκαναν λόγο για ιστορική συμφωνία στο χώρο των πετρελαιοειδών, που ανοίγει νέες προοπτικές στην αγορά.

Πηγή

20χρονος Βούλγαρος συνελήφθη για απαγωγή 23χρονης


Το μεσημέρι της Πέμπτης αστυνομικοί του τμήματος Μεσσήνης, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, συνέλαβαν στο σπίτι του έναν 20χρονο Βούλγαρο, διότι από την 1 Μαΐου, κρατούσε παρά τη θέλησή της μια 23χρονη ομοεθνή του.

Η 23χρονη που δεν μιλά Ελληνικά, πριν δύο ημέρες κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με συγγενικό της πρόσωπο που ζει στην Ελλάδα και μέσω αυτού ειδοποιήθηκε ο αδελφός της στη Βουλγαρία, ο οποίος χθες έφτασε στην Μεσσήνη και κατήγγειλε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα.

Η 23χρονη συνοδευόμενη από αστυνομικούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας για εξετάσεις.

Ο 20χρονος Βούλγαρος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας και προανάκριση ενεργεί το αστυνομικό τμήμα Μεσσήνης.

Πηγή

Σκόπια: Εσωτερική διαμάχη για την ονομασία




Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM), απέρριψε την Παρασκευή συνάντηση με τον εκπρόσωπο της ΠΓΔΜ στις διαπραγματεύσεις για την εκκρεμότητα της ονομασίας, Ζόραν Γιόλεφσκι, στην οποία ο τελευταίος επρόκειτο να ενημερώσει τον αρχηγό του κόμματος, Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το θέμα της ονομασίας.Χθες, ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, μετά τη συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας κατά την οποία ο κ. Γιόλεφσκι προέβη σε ενημέρωση για τις συνομιλίες, που είχε τη Δευτέρα στη Γενεύη ο μεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, με τους εκπροσώπους της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, δήλωσε ότι σήμερα, ο κ. Γιόλεφσκι θα ενημέρωνε σχετικά και τους αρχηγούς των μεγαλύτερων κομμάτων της χώρας.

Το SDSM αντί συνάντησης του κ. Τσερβένκοφσκι με τον κ.Γιόλεφσκι, ζήτησε να πραγματοποιηθεί συνάντηση των αρχηγών των μεγαλύτερων κομμάτων, στην οποία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός της χώρας θα πρέπει να ενημερώσουν τους αρχηγούς των κομμάτων για τις θέσεις τους σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Αλλά και ο πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου «Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανών» (DPA), Μέντουχ Θάτσι, αρνήθηκε να συναντηθεί με τον κ. Γιόλεφσκι.

Ο κ. Γιόλεφσκι συναντήθηκε σήμερα μόνο με τον αρχηγό του έτερου αντιπολιτευόμενου αλβανικού κόμματος «Νέα Δημοκρατία», Ιμερ Σελμάνι, ενώ θα έχει και συνάντηση με τον αρχηγό του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος ,DUI, Αλι Αχμέτι.

Πηγή

Η λύση του δημογραφικού ,όχι από τους αλλογενείς αλλά από τους ελληνογενείς .



υπό Δημητρίου Πούλου

Το δημογραφικό πρόβλημα ( η μείωση του πληθυσμού ) στην Ελλάδα το δημιούργησαν οι ελληνικές κυβερνήσεις των προηγουμένων δεκαετιών .


Στην δεκαετία του 80 οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ( Α. Παπανδρέου ) διόρισαν χιλιάδες υπαλλήλους με μόνο κριτήριο την κομματική ταυτότητα .

Την δεκαετία του 90 έγινε η εισβολή των Αλβανών στην Ελλάδα , και τότε οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ με τον κ. Σημίτη δεν έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν τους Έλληνες να κάνουν παιδιά .

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δίνονται δουλειές στους οικογενειάρχες με σκοπό να κάνουν παιδιά . Για παράδειγμα να διορίζονται στο στρατό ,αστυνομία , λιμενικό τα παιδιά των πολυτέκνων άνευ εξετάσεων . Οι πολύτεκνοι γονείς να διορίζονται στο δημόσιο άνευ διαγωνισμού .Οι οικογένειες υπαλλήλων με παιδιά να μετατίθενται σε κοινούς τόπους ώστε να είναι η οικογένεια ενωμένη και όχι ο πατέρας να δουλεύει στην Καρδίτσα και η μαμά στο Μεσολόγγι .

Τα παιδιά των πολυτέκνων να εισάγοντα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τα μισά μόρια .

Τα παιδιά των πολυτέκνων να πηγαίνουν σε δημοσίους βρεφικούς , νηπιακούς , παιδικούς , σταθμούς καθ` όλη την εργάσιμη ημέρα των γονέων , αλλιώς να δικαιούνται άδεια ανατροφής με αποδοχές . Ακόμα και αν για μια ώρα ή μια μέρα δεν λειτουργήσουν αυτοί οι σταθμοί να δικαιούνται άδεια οι γονείς , γιατί παρατηρείτε πολλή συχνά τα νηπιαγωγεία , λόγω άδειας λόγω συμβουλίων λόγω απεργίας λόγω γιορτών , μια μέρα λειτουργούν και μια μέρα είναι κλειστά , και άντε μετά να πάει ο γονιός στην δουλειά του με τα μωρά στην αγκαλιά του .

Οι πολύτεκνες οικογένειες θέλουν δουλειές και όχι παραγκωνισμό από τις κυβερνήσεις.