Χρήστες OnLine

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ"!!!


Δεν του έφθανε το παροιμιώδες "Ευχαριστούμε πολύ τους μετανάστες που επιλέγουν την χώρα μας σαν τόπο προορισμού τους", είπε και το άλλο φοβερό και επικό απόφθεγμα: "Οι μετανάστες θα γονιμοποιήσουν την Ελλάδα και τον Ελληνικό πολιτισμό με την παρουσία τους"!!!!!!

Τώρα αν εννοεί ο Πάκης ότι οι μετανάστες, μας τα έχουν γαμήσει όλα στην Ελλάδα, τότε συμφωνώ απόλυτα μαζί του, αλλά θα έδινα και την Moto Guzzi μου ακόμα, για να μάθω τι πίνει το άτομο! Πρέπει να είναι κάτι το πολύ καλό.....


ΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ - ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ!

ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ? ΤΟΣΟ ΖΩΟ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ?

Εβραϊκή προπαγάνδα από υπαλλήλους του ελληνικού(;) κράτους στην Κρήτη!

«Από το σχόλιο της Ο.Ε.Ρ. Τα σχετικά εβραϊκά παραμύθια δεν είναι νέα, έχουν ξεκινήσει από τη δεκαετία του ‘70…»



«Η είδηση από το Έθνος: Η θεωρία των δύο αρχαιολόγων-ομιλητών αναπτύχθηκε αναπάντεχα στη διάρκεια μεγάλης συγκέντρωσης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου παρουσιάζοντας την έκδοση «Κρητών Επιχειρείν», στην οποία καταγράφεται διαχρονικά η ενασχόληση των Κρητών με το εμπόριο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Στην ομιλία της ενώπιον τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου, η διευθύντρια του Εθνικού Αρχείου Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού, κ. Μεταξία Τσιποπούλου, είπε ευθέως ότι οι Μινωίτες δεν ήταν Έλληνες!… Ο δε αρχαιολόγος επιμελητής της έκδοσης Κ. Χρηστάκης δήλωσε: «Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους οι Μινωίτες ήταν σημιτικό φύλο»…»


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΕΥΔΗ

Η Αλβανική Κυβέρνηση γκρέμισε μεγάλο μέρος του μειονοτικού χωριού Γιάλα

Η Αλβανική Κυβέρνηση με πρόσχημα δήθεν έργα που επέβαλε χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Παγκόσμιας Τράπεζας γκρέμισε μέσα σε λίγες ημέρες μεγάλο μέρος του χωριού Γιάλα στη Ν.Αλβανία, το οποίο κατοικείται από την Ελληνική μειονότητα, αφήνοντας άστεγες δεκάδες οικογένειες.

Μετά από καταγγελίες, η Παγκόσμια Τράπεζα διέκοψε τη χρηματοδότηση. Το θέμα έφτασε και στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε, με ερώτηση που κατέθεσε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά. Ολόκληρη η ερώτηση έχει ως εξής:...


«Στην έκθεση προόδου για το 2008 σχετικά με την Αλβανία, η Επιτροπή αναφέρει ακροθιγώς τα προβλήματα που εντοπίζονται στα θέματα της ιδιοκτησίας, αλλά δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στις πιέσεις που εδώ και πολλά χρόνια δέχεται η ελληνική μειονότητα στα νότια της χώρας.

Τελευταία απόδειξη αυτής της διακριτικής πολιτικής αποτελεί το γεγονός ότι οι αλβανικές αρχές χρησιμοποίησαν προσχηματικά πρόγραμμα της Παγκόσμιας Τράπεζας σε σχέση με τις παράκτιες περιοχές για να προχωρήσουν στην κατεδάφιση μέρους του ελληνικού μειονοτικού χωριού Γιάλα (Jale), αφήνοντας εν μία νυχτί άστεγες αρκετές οικογένειες ανθρώπων. Μετά από καταγγελία των άμεσα ενδιαφερομένων και μετά από σχετική έρευνα, στις 9 Ιανουαρίου 2009, η Παγκόσμια Τράπεζα διέκοψε προσωρινά τη χορήγηση σχετικού δανείου του Διεθνούς Αναπτυξιακού Συνδέσμου (IDA), κρίνοντας ότι οι πράξεις της αλβανικής κυβέρνησης αντιβαίνουν στην πάγια πολιτική της για το μη βίαιο εκτοπισμό.

Ερωτάται σχετικά το Συμβούλιο:
1. Είναι ενήμερο για τα πρόσφατα συμβάντα;
2. Σκοπεύει να προβεί σε άμεσες συστάσεις προς την αλβανική κυβέρνηση;
3. Θα ζητήσει από την Επιτροπή να παρακολουθεί στενά τα ζητήματα σεβασμού της ιδιοκτησίας της ελληνικής μειονότητας, ώστε να τα συμπεριλάβει στις επόμενες εκθέσεις προόδου της πορείας της Αλβανίας προς την ΕΕ;»

Η Ελληνική Κυβέρνηση που είναι;

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ? ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ?
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥς ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΟΛΑΜΕΝΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?




Απόρρητο, DNA και κάμερες τα επόμενα «κεφάλαια» στην ατζέντα της ασφάλειας

Επιμένοντας στην ατζέντα της ασφάλειας, η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ότι οι διατάξεις για την κουκούλα αποτελούν μόνο την αρχή μίας σειράς ρυθμίσεων, οι οποίες αφορούν το απόρρητο των επικοινωνιών, τη δημιουργία τράπεζας DNA και την ενεργοποίηση των καμερών.

Με την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι σύρεται πίσω από την ατζέντα του ΛΑΟΣ, η κυβέρνηση επιχειρεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, προαναγγέλλοντας «σειρά νομοθετημάτων» έπειτα από εκείνο που αφορά την αλλοίωση των χαρακτηριστικών, το οποίο προκάλεσε ήδη «θύελλα» κατά τη συζήτηση του στη Βουλή.


Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας από το Βήμα της Βουλής, ακολουθούν:


- Ονομαστικοποίηση των καρτοκινητών με ρύθμιση από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.


- Αρση απορρήτου των επικοινωνιών συνολικά για τα κακουργήματα


- Δημιουργία τράπεζας DNA, κατά τα πρότυπα πολλών ευρωπαϊκών χωρών και σύμφωνα και με τις εισηγήσεις της Σκότλαντ Γιαρντ


- Ενεργοποίηση των καμερών, με παρακολούθηση χωρίς προηγούμενη εισαγγελική άδεια, όπως έχει δηλώσει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης.


- Τροπολογία για τη λαθρομετανάστευση, η οποία ψηφίσθηκε ήδη από την κυβερνητική πλειοψηφία και τον ΛΑΟΣ. Μεταξύ άλλων καθιστά κακούργημα τη διακίνηση μεταναστών και διπλασιάζει το χρόνο κράτησης για τους υπό απέλαση λαθρομετανάστες.


«Μιλάμε για έξι διαφορετικές ρυθμίσεις. Τις φέρνουμε γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε με αυτές τις ρυθμίσεις να αντιμετωπίσουμε τα
προβλήματα των καιρών, γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε με αυτές τις ρυθμίσεις να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο ασφάλειας στο κέντρο των πόλεων» είπε ο κ. Δένδιας.



ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ «σεχτας κοτων»



Στοιχεία που συμπληρώνουν αργά , αλλά και σταθερά, το προφίλ και τα μέλη της Σέχτας Επαναστατών ισχυρίζονται ότι διαθέτουν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη που έγινε λίγη ώρα μετά τη δολοφονία από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Χρήστο Μαρκογιαννάκη, ο νέος διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής, Δημήτρης Χωριανόπουλος, επέμενε ότι, τόσο από τις έρευνες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας όσο και από τις πληροφορίες της υπηρεσίας του, διαφαίνεται η συμμετοχή κάποιων ατόμων του «αναρχικού χώρου» σε ενέργειες του Επαναστατικού Αγώνα και της «Σέχτας». Κάποια από αυτά τα άτομα φέρονται, μάλιστα, να έχουν πάρει μέρος και σε ληστείες τραπεζών.

Σημαντικό για την Αντιτρομοκρατική θεωρείται το εύρημα (βιολογικό υλικό) που προδίδει την ταυτότητα ενός εκ των δραστών που πήραν μέρος στην αρπαγή του όπλου (ΜΡ5) του ειδικού φρουρού από την οικία του προέδρου του Αρείου Πάγου Ρωμύλου Κεδίκογλου τον Απρίλιο του 2007, στη Γλυφάδα, όπλο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί από τον Επαναστατικό Αγώνα τουλάχιστον δύο φορές τους τελευταίους μήνες. Η Αστυνομία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η «Σέχτα» στελεχώνεται από άτομα που είχαν ενταχθεί στον Επαναστατικό Αγώνα και τα οποία στη συνέχεια για άγνωστους λόγους ακολούθησαν το δικό τους δρόμο, χρησιμοποιώντας τα όπλα , με τα οποία έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν πράξη τις στυγνές τους απειλές για εκτελέσεις αστυνομικών και δημοσιογράφων (σ.σ. σύμφωνα με την προκήρυξη της Σέχτας και απλών πολιτών μαρτύρων).


(Πληροφορίες από τον "Κόσμο του Επενδυτή" αρ. φυλ. 344, σελ.15)

Στον ανακριτή οι αλλοδαποί που ωθούσαν παιδιά στην επαιτεία



Σε τακτικό ανακριτή παραπέμφθηκαν, με την κακουργηματική κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων, οι δύο Βούλγαροι υπήκοοι οι οποίοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι ότι ανάγκαζαν με απειλές ανήλικους ομοεθνείς τους και τη μητέρα τους, να ζητιανεύουν σε φανάρια και να τους παραδίδουν τα χρήματα που συγκέντρωναν. Οι συλληφθέντες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο το πρωί.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα παιδιά ηλικίας 11 και 8 ετών υποχρεώνονταν μαζί με τη μητέρα τους να βγαίνουν καθημερινά σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και να επαιτούν. Ως αντάλλαγμα οι δύο ενήλικες που τους εκμεταλλεύονταν τους εξασφάλιζαν φαγητό και στέγη.

Το φαινόμενο της επαιτείας απασχολεί ιδιαίτερα τις διωκτικές αρχές της πόλης. Όπως έγινε γνωστό, μέσα στο πρώτο 5μηνο του 2009, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε 267 συλλήψεις ατόμων για επαιτεία (ανάμεσά τους και 9 ανήλικοι).

Σε ό,τι αφορά την εθνικότητά τους, η πλειονότητα προέρχεται από τη Βουλγαρία (126) και τη Ρουμανία (109). Σε 27 περιπτώσεις οι συλληφθέντες ήταν ελληνικής καταγωγής και σε άλλες πέντε αλβανικής.

Πηγή

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ 10 ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ! ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΚΑΙ Ο ΠΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ!


Με «βόμβα» έτοιμη να εκραγεί μοιάζει η κατάσταση στο ακριτικό Αγαθονήσι. Οι 10 εθνοφύλακες του νησιού παρέδωσαν τα όπλα τους στον πρόεδρο της Κοινότητας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξουν το αδιέξοδο στο οποίο έχει φθάσει η συγκέντρωση λαθρομεταναστών που καταφθάνουν από την Τουρκία.

Την περασμένη Πέμπτη μόνο, 193 άτομα από το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη και την Σομαλία εντοπίστηκαν σε βάρκες ανοικτά του Αγαθονησίου και προωθήθηκαν από το Λιμενικό στο νησί, όπου οι μόνιμοι κάτοικοι ανέρχονται σε 170.

Οι κάτοικοι τους προσφέρουν νερό, φαγητό και ρούχα, όπως κάνουν άλλωστε κάθε φορά όταν οικονομικοί μετανάστες εγκαταλείπονται από Τούρκους δουλεμπόρους στα ανοικτά του νησιού.

Παρ' όλα αυτά όμως, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του νησιού, αλλά και ο εκπρόσωπος των εθνοφυλάκων, τις τελευταίες ώρες οι λαθρομετανάστες άνοιξαν τα σπίτια τους, έκλεψαν ρούχα, τρόφιμα, σεντόνια, κουβέρτες, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να αφοδεύσουν στο πάτωμα και να ουρήσουν στο ιερό της εκκλησίας του νησιού. «Δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά θα μας αναγκάσουν να γίνουμε» δηλώνουν οι κάτοικοι και προειδοποιούν ότι το κακό δεν θα αργήσει να συμβεί.

Και ο Πάκης... στην κοσμάρα του....

Από το zougla.gr

ΥΓΡΟ ΠΥΡ: Λύση υπάρχει. Πετάξτε τους στη θάλασσα για να δώσετε το καλό παράδειγμα στους επόμενους ή βάλτε τους σε βάρκες και πείτε τους να κωπηλατήσουν όλο ευθεία προς Τουρκία και μη τολμήσουν να γυρίσουν πίσω γιατί θα γίνουν σουρωτήρι για μακαρονάδα. Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση, μη το ψάχνετε άλλο το θέμα.


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/10.html


Ο ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ




Αξιοποιώντας τη… γενναιοδωρία της ελληνικής κυβέρνησης, ο κ. Μιλόσοσκι όχι απλώς επιμένει να προσγειωθεί στην Κέρκυρα με σκοπιανό αεροσκάφος, αλλά τώρα προγραμματίζει τη μετάβαση της αντιπροσωπείας του με ακόμη μεγαλύτερο αεροσκάφος του επίσημου κρατικού αερομεταφορέα των Σκοπίων.

Ο υπουργός Εξωτερικών της FYROM, ο οποίος την προηγούμενη Παρασκευή επιχείρησε να γελοιοποιήσει τα επιχειρήματα της Ελλάδας στη διαμάχη για το όνομα των Σκοπίων κάνοντας αναφορά στο… κοστούμι του–«ράφτηκε στην Μακεδονία και γι αυτό γράφει «made in Republic of Macedonia», ελπίζω όμως να μου επιτρέψουν να το φορέσω στη σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα», έχει υποβάλλει αίτημα για διμερή συνάντηση με την κυρία Μπακογιάννη, στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ. Η Ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών προσανατολίζεται να ικανοποιήσει το αίτημα του κ. Μιλόσοσκι, αν και προς το παρόν το ραντεβού δεν έχει οριστικοποιηθεί με την επίκληση του φορτωμένου προγράμματος της κυρίας Μπακογιάννη στην Κέρκυρα.

Πηγή

Η «σέχτα» κήρυξε τον πόλεμο σε όλους τους Έλληνες πολίτες




Είναι ομάδα ξένων πρακτόρων
που θέλουν τη διάλυση της χώρας

Ανακοινώθηκε το κείμενο ανάληψης ευθύνης από την «τσέτα» (ομάδα άγριων σκυλιών ή λύκων) και όχι «σέχτα», και σήκωσε τεράστια κύματα οργής σε όλους όσους είναι αλλά και αισθάνονται Έλληνες… Δυστυχώς για τους ίδιους, κήρυξαν έναν πόλεμο σε έναν λαό που δεν φοβάται να πολεμήσει...

Ξεδιάντροπα, οι στυγνοί δολοφόνοι, μετατρέπονται σε εχθρούς των πολιτών και του κράτους και τοποθετούν ως βασικό σκοπό της ύπαρξής τους την πλήρη διάλυση ευελπιστώντας ακόμη και σε εθνικό διχασμό.


Ιδού τα "ιδανικά" της ΣΕΧΤΑΣ, όπως τα αποκαλύπτουν στην προκήρυξή τους:
"Ο υπέρτατος σχεδιασμός και το καθήκον ενός αντάρτη πόλης είναι να αποδιοργανώσει το εσωτερικό της χώρας του, να πλήξει την εθνική οικονομία, να κιβδηλώσει την δημόσια εξωτερική εικόνα και να δημιουργήσει διεθνή ανυποληψία, να αποσταθεροποιήσει το σύστημα και να προκαλέσει τον εθνικό διχασμό".



Η συνέχεια εδώ


.