Χρήστες OnLine

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Tροπολογια νομου για απελαση λαθρομεταναστων


Μολις περασε η νεα τροπολογια νομου συμφωνα με την οποια. "ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ , ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.


περισσοτερα σε λιγο..

Ο αριστερος φασιστο-δολοφονος Κουνταρδας πηγε και παραδοθηκε για τον φονο του ειδικου φρουρου πριν 5 χρονια . τον απειλουν λεει και ετρεξε να κρυφτει

Την δολοφονία του ειδικού φρουρού Χ. Αμανατίδη ομολόγησε ο αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί δύο μέρες νωρίτερα μετά από απεργία πείνας.


Την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του ειδικού φρουρού Χ. Αμανατίδη ανέλαβε o αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς, με δήλωσή του στο φρουρό της ΓΑΔΑ.

-------------------------------------------------------

Τη δολοφονία του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη ομολόγησε ο αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς.


Ο Κουνταρδάς παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ και δήλωσε στον έκπληκτο φρουρό ότι «αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη» για τη δολοφονία του ειδικού φρουρού πριν από 5 χρόνια έξω από την οικία του Βρετανού πρέσβη.


Τότε οι άγνωστοι δράστες είχαν αποσπάσει από τον ειδικό φρουρό το όπλο του, ένα υποπολυβόλο τύπου MP5. Το όπλο αυτό, σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, έχει χρησιμοποιηθεί από την οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», τόσο στην επίθεση εναντίον του Α.Τ. Κορυδαλλού, όσο και εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Alter.


Σε παρατήρηση των στελεχών της Αντιτρομοκρατικής ότι δεν είναι δυνατόν να αναληφθεί πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Αμανατίδη, αφού δεν υπάρχει προκήρυξη ή σφραγίδα κάποιας οργάνωσης που να σχετίζεται με το γεγονός και ότι μπορεί να αναληφθεί μόνο η φυσική ευθύνη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ν.Κ. απάντησε ότι αναλαμβάνει και τη φυσική και την πολιτική ευθύνη της πράξης.


Πηγές αναφέρουν ότι η Αντιτρομοκρατική οδήγησε τον Νίκο Κουνταρδά στον εισαγγελέα, με την υποσημείωση στο παραπεμπτικό, πως πριν γίνει οτιδήποτε, κρίνεται σκόπιμο να εξεταστεί από ψυχίατρο.


Ο Νίκος Κουνταρδάς κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ, Χρήστου Πολυζωγόπουλου, στα Εξάρχεια, καθώς και για εμπρησμούς σε τράπεζες. Αποφυλακίστηκε με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών της Κομοτηνής στις 17 Ιουνίου 2009, μετά από απεργίες πείνας, οι οποίες είχαν λάβει μεγάλη δημοσιότητα. Για την αποφυλάκισή του είχαν κινητοποιηθεί γιατροί, δικηγόροι και διάφορες ομάδες συμπαράστασης.


Πριν 5 χρόνια, ο Ν.Κ. ήρθε στην Αθήνα από την Ξάνθη. Είχε ενταχθεί στους Original της ΑΕΚ και δε θεωρείτο περίπτωση άξια λόγου, από τον αντιεξουσιαστικό χώρο εκείνης της εποχής.


Χάρη στις γνωριμίες του πατέρα του, ο οποίος είχε διασυνδέσεις με τη ΝΔ, είχε βρει μία θέση αργόσχολου στο Δημόσιο.


Κατά τον ξυλοδαρμό του Πολυζωγόπουλου το 2006 είναι ο μόνος, ο οποίος άφησε δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στο αυτοκίνητο του θύματος και έτσι άλλωστε εντοπίστηκε από την Αστυνομία.


---------------------------------------------------


Ο Κουνταρδάς, ο οποίος ανακρίνεται αυτή την ώρα από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, αποφυλακίστηκε πριν από δύο ημέρες, ύστερα από απεργία πείνας.


Ο Χ. Αμανατίδης είχε δολοφονηθεί έξω σπό την οικία του Βρετανού πρέσβη πριν από 5 χρόνια.


Το γνωστο αριστερο-φασιστικο site indymedia μερες τωρα προστατευε τον δολοφονο και εμπρηστη με Banner στηριξης " ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΙΚΟ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ " ( το οποιο μολις αφερεθηκε απο την κεντρικη σελιδα του κωλο-site λογω της παραδοσης του ). αυτοι ειναι οι δολοφονοι και προστατες της ηθικης και κοινωνικης καταρευσης. αυτοι ειναι οι προπαγανδιστες δολοφονοι - προστατες των φονιαδων/ψυχοπαθων.


Αυτοι στο site ειναι οι ιδιοι που προστατευονται απο την ελληνικη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος


Μπροστα στα ματια των ελληνων πολιτων οι ελληνικες ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ αρχες στηριζουν και κανουν τα στραβα ματια στις ηλεκτρονικες γιαφκες των αναρχο αριστερων φασιστων που δολοφονουν κοσμο με την ανοχη του ελληνικου κρατους! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ



Μία συγκλονιστική έκθεση του 2006 για την λαθρομετανάστευση

«Το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα είναι η λαθρομετανάστευση…»



Το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα είναι η λαθρομετανάστευση. Η ανεργία, τα ναρκωτικά, η δημόσια υγεία και Παιδεία θα ήσαν ήσσονος σημασίας προβλήματα εάν δεν συνεδέοντο πολλαπλώς και αναποτρέπτως με τη λαθρομετανάστευση.Αμφίβολο τυγχάνει εάν έχει συνειδητοποιηθεί επαρκώς και δη από τους αρμοδίους το πολλαπλώς επικίνδυνο αυτό πρόβλημα. Και τούτο διότι έχει απαγορευθεί κάθε συζήτηση γύρω από το θέμα. Για την ακρίβεια, επιτρέπονται μόνον εγκωμιαστικές συζητήσεις για τους λαθρομετανάστες και τα προβλήματά τους.


Άλλου είδους προβληματισμοί θεωρούνται, άμα τη διατυπώσει, ως αιρετικοί και τιμωρητέοι δια δημοσίας διαπόμπευσης. Άλλο το ζήτημα ότι την επομένη στιγμή θα ολοφύρονται οι ίδιοι οι διαπομπευτές, γιατί η “αλλοδαπή” εγκληματικότητα θα τους χτυπάει την πόρτα.


Βέβαια, η Αριστερά “θα κάνει πάρτυ” όταν θα καίγεται η Αθήνα, η αλωθείσα και υπό κατάληψη τελούσα. Δεν εξέφρασαν, άλλωστε, ποτέ τη θλίψη τους ή την καταδίκη τους για το φαινόμενο και τις δραματικές επιπτώσεις του. Η επανάσταση κατά του αστικού καθεστώτος και κατά του εθνικού τρόπου με την αξιοποίηση “του στρατού των εισβολέων-καταληψιών” θα είναι το πιθανό ή και επιδιωκόμενο γεγονός.


Όπως κατεβαίνουμε την Σοφοκλέους και περνούμε την Αιόλου και την Αθηνάς βλέπουμε την αλήθεια. Τη δραματική και απειλητική αλήθεια. Μενάνδρου, Γερανίου, Κλεισθένους, Σωκράτους, αριστερά Λεωχάρους (όπου στο στενάκι βρίσκεται το Α.Τ. και Τ.Α. Ακροπόλεως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΣ), Μοναστηράκι, Πετράλωνα, Θησείο, Ομόνοια, Κοτζιά, (Θεάτρου) και στη συνέχεια ΒΔ Πατησίων, Γ΄ Σεπτεμβρίου, Αχαρνών, Λένορμαν, Βάθη, Μεταξουργείο, Πατήσια, Άγιο Παντελεήμονα (όπου και βρίσκεται το Α.Τ. και Τ.Α. Παντελεήμονος, πάλι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΣ), Κυψέλη, εκτός από τα γνωστά και παραδοσιακά “άβατα και άδυτα” της Κουμουνδούρου, του Πολυτεχνείου και των Εξαρχείων (όπου και εκεί Α.Τ. και Τ.Α. βρίσκονται επίσης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΣ) είναι οι υπό κατάληψη περιοχές. Η μισή Αθήνα υπό κατάληψη.


Εκεί βλέπεις το δράμα ιδίοις όμμασι. Εκεί βλέπεις τα graffities, που δηλούν σήματα ύπαρξης “στεκιών” ή “διανομής δόσεων”. Δεν υπάρχει ποτέ και πουθενά αθώο graffity που απεφάσισαν κάποια μεμονωμένα και αργόσχολα νεαρά άτομα να αποτυπώσουν χάριν καλαισθησίας στον τοίχο. Βλέπεις την εγκατάλειψη της γειτονιάς και των πολυκατοικιών από τους χθεσινούς ενοίκους, εκεί βλέπεις ομίλους 3-5 νεαρών ατόμων (συνήθως μελαψής απόχρωσης) να στέκονται ή να κινούνται νωχελικά στις γωνίες των δρόμων, να παρατηρούν ασκαρδαμυκτί και να επιλέγουν στόχους. Εκεί κυρίως διαμένουν για την ακρίβεια στοιβάζονται, οι αλλοδαποί, σε καταλύματα ημιπαρανόμων μισθώσεων (γιατί οι ιδιοκτήτες δεν δηλώνουν τη μίσθωση ή γιατί μισθώνουν το διαμέρισμα “με το κεφάλι”) ή και καταλήψεων σε εγκαταλελειμμένα υπόγεια ή και ανώγεια πεπαλαιωμένων κτηρίων.


Ούτε λόγος για καταγραφή ή απογραφή του αριθμού (και των άλλων στοιχείων) των διαμενόντων σε κάθε πολυκατοικία ή γειτονιά. Το εμπόριο αγαθών, τροφίμων και βιομηχανικών προϊόντων είναι “εσωτερικού κυκλώματος”. Ουδείς έμπορος γηγενής κάνει τζίρο από αυτούς. Όλες οι μορφές εγκλήματος ευδοκιμούν εκεί.


Η “κοινωνία” εκεί είναι άρθροισμα πολλαπλών εθνοτικών, φυλετικών, θρησκευτικών, γεωγραφικών, κουλτουριστικών κοινωνιών. Κίνδυνοι υγείας, από ανύπαρκτες προϋποθέσεις και συνθήκες υγιεινής, άμεσοι.


Τονίζω, όλες οι μορφές εγκλήματος. Από την επαιτεία, τις μικροκλοπές, τις διαρρήξεις, τις αρπαγές τσαντών και τις μικροληστείες στον δρόμο, τις ένοπλες ληστείες, τις κλοπές οχημάτων, τις βιαιοπραγίες και τις σωματικές βλάβες (έργω και λόγω εξυβρίσεις δεν λογίζονται πλέον ως αδικήματα, διότι απερροφήθη ο άδικος χαρακτήρας τους από την “κοινωνική προσφορότητα” της πράξεως), μέχρι βαρέα εγκλήματα οργανωμένου τύπου.


Μία είναι η παραδεκτή νομιμότητα εκεί: ο νόμος του πιο δυνατού ή του πιο αδίστακτου. Οι μικρές, με τάση να γίνουν μεγάλες, και ποικίλες συμμορίες φυτρώνουν σε όλο το πεδίο σαν μανιτάρια.


Ο αριθμός των λαθρομεταναστών (νομιμοποιηθέντων και μη) των διαβιούντων στην Αθήνα (την ως άνω “καταληφθείσα”) υπολογίζεται γύρω στις 800.000. Τα “ποιοτικά” τους χαρακτηριστικά: Απελπισμένοι, άρρωστοι, άνεργοι, άστεγοι, γονείς (με γάμο ή χωρίς) μικρών παιδιών, αδέλφια ανήλικα ή στην εφηβεία, ευεπίφοροι στην μίσθωση των εγκληματικών υπηρεσιών τους σε πρώτη ζήτηση (οι σχετικές και όχι αξεπέραστες δυσκολίες έγκειται μόνον στο ύψος της αμοιβής του προσλαμβανομένου).

Αυτός ο αριθμός των επήλυδων δεν είναι ένα απλό μέγεθος. Δεν είναι κάτι σαν μια “υπεργεννητικότητα” των κατοίκων της Αττικής από το 1990 μέχρι το 2006. Είναι κάτι άλλο. Που απαιτεί (για να μην μετατρέπουμε την εισήγηση σε κοινωνιολογική μελέτη) πρόσθετο αστυνομικό προσωπικό προκειμένου να αντιμετωπισθεί το σε απίθανα μεγέθη αυξηθέν και προσφάτως προστεθέν αστυνομικό έργο.


Καμία συζήτηση δεν γίνεται, ούτε απλή αναφορά καν, για την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα, η οποία κατά πάσαν μέτρηση δεν δημιουργήθηκε το τελευταίο δεκάμηνο. Συζήτηση ή ψέλλισμα για τη λαθρομετανάστευση είναι απηγορευμένη “διά ροπάλου”. Όχι να μας πουν και ξενόφοβους ή ρατσιστές!!!


Οι πάντες (πολιτικοί, θρησκευτικοί, τοπικοί, ακαδημαϊκοί, πνευματικοί και δημοσιογραφικοί άρχοντες) ασκούνται σε υποκριτικές ρητορικές φιλανθρωπίας και συμπόνοιας. Έννοιες ξεχασμένες όμως για τους δυστυχείς “ιθαγενείς”. Γι’ αυτούς η προτεινόμενη λύση είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας στην παλιά τους γειτονιά, ή άνευ αντιστάσεως παράδοση των κινητών πραγμάτων, χρημάτων, ρούχων, κινητών τηλεφώνων προκειμένου να σώσουν την πολύτιμη μεν, αλλά χωρίς αξιοπρέπεια πλέον χαρισθείσα από τους μεγάθυμους κακοποιούς, ζωής τους. “Ζωή στα γόνατα” προ του κουκουλοφόρου του κραδαίνοντος τις “μολότωφ” ή των πολιτικών προστατών του, ιδού η συνταγή και η καινούργια πρόταση πολιτισμού και επιβίωσης!!!


Προτείνεται επίσης και ο “σιδηρόφρακτος εγκλεισμός” των παλαιών, των αυτοχθόνων και των δήθεν ελεύθερων πολιτών στα σπίτια τους. Των εναπομεινάντων, γιατί οι πολλοί έχουν μετοικήσει ήδη για άλλες περιοχές, πιο “καθαρές “. Είναι εκεί, στην κάτω Αθήνα, η διοίκηση της φιλανθρωπίας και της κοινωνικής πρόνοιας, που οργανώνει συσσίτια και φιέστες και θεάματα υπέρ των εισβολέων-καταληψιών ως κακέκτυπο και φάρσα των παλαιών “βασιλικών δραστηριοτήτων”.


Των πραγμάτων ούτως εχόντων, αστυνόμευση δεν μπορεί να γίνει εύκολα και κυρίως συμβιωτικά με το έγκλημα. Τα σκουπίδια είναι πολλά και το χαλί μικρό. Το κοινωνικό φαινόμενο είναι απείρως μεγαλύτερο από το υποπροϊόν της εγκληματικότητας. Η ανισότητα είναι δυσμενέστατη συνθήκη σε βάρος του θεσμού (της Αστυνομίας) που καλείται να αποκρούσει την εγκληματικότητα σαν χιονοστιβάδα στη βάση του βουνού. Λύση αδύνατη. Το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα. Ήδη είναι πολύ αργά».


Το παραπάνω συγκλονιστικό κείμενο που διαβάσατε, με το οποίο κάθε λογικός άνθρωπος δε μπορεί παρά να συμφωνήσει, είναι τα πιο σημαντικά σημεία μιας έκθεσης που συνέταξε το 2006, ο τότε υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας. Η έκθεση αυτή, που κάθε άλλο παρά απόρρητη ήταν, ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, προφανώς γιατί κανείς δεν δέχθηκε να την δημοσιεύσει, προς δόξαν της μαρξιστικής ιδεολογικής –και όχι μόνον- τρομοκρατίας που καταδυναστεύει την πατρίδα μας (εν τέλει δημοσιεύθηκε στις 26 Μαΐου 2009, στην εφημερίδα «Ελεύθερος» και στις 31 Μαΐου στο «Παρόν»). Η έκθεση αυτή εξηγεί, σε μεγάλο βαθμό, και τις φαινομενικώς ακατανόητα λυσσώδεις επιθέσεις που δεχόταν ο Πολύδωρας, από το σύνολο των ΜΜΕ και του πολιτικού κόσμου και τις απόπειρες γελοιοποιήσεώς του. Δείχνει, επίσης, ότι υπάρχουν –ελάχιστοι είναι αλήθεια- σωστοί πατριώτες ακόμη και μέσα στα κόμματα του κατεστημένου, αλλά όσο παραμένουν εκεί μέσα… χάνονται!


Και τώρα αυτοί θέλουν να μας πείσουν πως στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων υπάρχουν πολίτες;


Η είδηση έχει ως εξής
Εχθές το βράδυ γύρω στις 12 η ομάδα Δέλτα επιχείρησε στο γνωστό πάρκο Κύπρου και Πατησίων. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης έγιναν 15 προσαγωγές.

Αμέσως έγινε κάλεσμα από το indymedia για εκδήλωση συμπαράστασης και άρχισαν τα γνωστά καλόπαιδα των Εξαρχείων να φωνάζουν περί άδικης επίθεσης της αστυνομίας, κατασταλτικές δυνάμεις και όλα τα γνωστά τσιτάτα που συνήθως χρησιμοποιούν.


Υποστηρικτικά προς όλο αυτό τον συρφετό που παρουσιάζεται ως "πολίτες" βγήκε και ο ΣΚΑΙ ο οποίος ανέφερε πως όλη η επιχείρηση έγινε για να κατεβάσουν πανό που έκραζε τον δήμαρχο!!!


Ξέρετε ποιός ΣΚΑΙ; το γνωστό κανάλι τους γνωστού και μη εξαιρεταίου Αλαφούζου που επέβαλε και εξέλεξε και Ευρωβουλευτή στις Ευρωεκλογές(βλέπε Τρεμόπουλος και φούσκα των ψευτοοικολόγων)....


Και εμείς ρωτάμε Κύριοι του ΣΚΑΙ γνωρίζετε τι έγινε η απλά γνωρίζετε πως να χρησιμοποιήτε το κανάλι σας για πολιτική προπαγάνδα;ψευτόμαγκες των Εξαρχείων που κρύβεστε πίσω από κουκούλες και που δολοφονείται αθώους έχετε καθόλου περιεχόμενο στο παντελόνι σας ώστε να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεων σας;Εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές θα αναρωτιέστε γιατί τα γράφουμε αυτά...η εξήγηση είναι απλή....


Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε γιατί οι δήθεν "πολίτες" του πάρκου στην Πατησίων και Κύπρου είχαν γράψει στο πλακάτ των ανακοινώσεων τους που βρίσκεται στην γωνία του πάρκου, με μεγάλα γράμματα "ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ" αναφερόμενοι στην προχθεσινή άνανδρη δολοφονία του άτυχου αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα.


Περιμένουμε να δούμε...θα βρούνε το θάρρος οι προβοκατορίσκοι του indymedia να παραδεχτούν τι πραγματικά έγινε και ποιά ήταν η αιτία της επιχείρησης ή θα ψευτοκλαψουρίζουν και θα τρέχουν προς βοήθεια στα συνεργαζόμενα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που στηρίζουν τον χώρο τους;θα βρουν το θάρρος ή θα κάνουν για ακόμη φορά το άσπρο μαύρο για να το εκμεταλευτούν πολιτικά οι πάτρωνες τους; και τέλος...πείτε μας σας φαίνονται αυτές πράξεις "πολιτών";

http://www.greekalert.com/2009/06/blog-post_7605.html



Η Τουρκία αποκτά θωρακισμένες πλατφόρμες γεφύρωσης μεγάλων ποταμών.






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Τουρκία αποκτά θωρακισμένες πλατφόρμες γεφύρωσης μεγάλων ποταμών.

Να αντιδράσει άμεσα η ελληνική κυβέρνηση

Αθήνα, 19 Ιουνίου 2009

Οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για το υπό εξέλιξη πρόγραμμα απόκτησης από τον τουρκικό στρατό ενός μεγάλου αριθμού από πλωτές θωρακισμένες πλατφόρμες, οι οποίες εξασφαλίζουν την εντός 15 λεπτών γεφύρωση σε μεγάλα ποτάμια, επιτρέποντας την ταχεία απόβαση μεγάλου εκστρατευτικού σώματος στην απέναντι όχθη, συνιστά πρωτοφανή κλιμάκωση της επιθετικής στάσης που τηρεί η Τουρκία το τελευταίο διάστημα (υπερπτήσεις στο Αγαθονήσι κοκ) έναντι της χώρας μας. Επίσης, δεν συνάδει με την ιδιότητά της ως χώρας - μέλους του ΝΑΤΟ και τυπικής συμμάχου της χώρας μας.

Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ (
www.dimokratikoi.gr) καλούν την ελληνική κυβέρνηση οφείλει να καταγγείλει άμεσα το γεγονός αυτό στους διεθνείς οργανισμούς, στους οποίους συμμετέχει η Ελλάδα και να επίσης να ζητήσει από την τουρκική κυβέρνηση την άμεση διακοπή της υλοποίησης του συγκεκριμένου προγράμματος.
Το γραφείο τύπου: grafeio_typou@dimokratikoi.gr

"Πολύ βρωμάει αυτή η «σέχτα»!"

"Κατ αρχάς η «σέχτα» δεν είναι υποκειμενικός προσδιορισμός. Οι έχοντες έστω και κάποια ελάχιστη σχέση με την αριστερά ξέρουν ότι ουδέποτε ένας αριστερός αυτοπροσδιορίζεται και αυτοχαρακτηρίζεται ως «σέχτα». Η «σέχτα» είναι πάντα ένας αντικειμενικός προσδιορισμός που απευθύνεται στους άλλους, συνήθως ως κατηγορία.

Στην εκκλησιαστική ιστορία οι «σέχτες» θεωρούνται αιρέσεις, στην δε ιστορία της αριστεράς, στην καλύτερη περίπτωση, σκληροί δογματικοί πυρήνες. Όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει αριστερός που του αρέσει να αυτοαποκαλείται δογματικός ή να τον βρίζουν ως σεχταριστή!

Στον “προκήρυξη” υπάρχουν επίσης απειλές προς τους αστυνομικούς του τύπου «όπως τα ντόνατς που τρώνε, δεν είναι ωραίοι χωρίς μια τρύπα στην μέση» που παραπέμπουν σε αμερικανό “συγγραφέα” γιατί ως γνωστόν οι Έλληνες αστυνομικοί, ακόμα και τη λέξη ντόνατς, την αγνοούν. Φαίνεται λοιπόν ότι, με αυτήν τη «νέα γενιά» δολοφόνων στο χώρο της τρομοκρατίας, λογικώς πρέπει να συμβαίνουν δύο τινά. Είτε είναι συνειδητοί προβοκάτορες και όχι απλώς εξ αντικειμένου προβοκάτορες όπως όλοι οι τρομοκράτες, είτε είναι κάποιοι κλανιάρηδες και κωλόπαιδα δολοφόνοι που βλέπουν αστυνομικές ταινίες με αμερικάνους μπάτσους να τρώνε ντόνατς και ψάχνουν για κάποιο πολιτικό πρόσχημα επειδή τους αρέσει να σκοτώνουν γιατί μόνο έτσι καταξιώνουν την γ....μένη ύπαρξη τους!

Γέρνω περισσότερο προς την δεύτερη περίπτωση. Επειδή μελέτησα πολύ καλά το ύφος και το περιεχόμενο της «προκήρυξης», διαπίστωσα ότι ουδέποτε στην ιστορία υπήρξαν τρομοκράτες που ήταν τόσο άσχετοι και αποκομμένοι, όχι απλώς από την αριστερά, αλλά ακόμα και από τις πιο ακραίες και φανατικές εκφάνσεις της. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι ούτε και με την πολιτική ή κάποια ιδεολογία έχουν κάποια σχέση.

Τόσο παιδαριώδες και τόσο απολιτίκ κείμενο δεν έχω ξαναδιαβάσει. Ακόμα και ένας πράκτορας της CIA θάγραφε πιο πειστικά. Πρόκειται λοιπόν για κωλόπαιδα της διπλανής πόρτας που έχουν μετατρέψει το μίσος τους σε ιδεολογία και βρήκαν στην δολοφονία του Αλέξη από τον τραμπούκο μπάτσο, την μεγάλη ευκαιρία και το άλλοθι για να σκοτώνουν αθώους αστυνομικούς!

Και με την ευκαιρία θα τολμήσω να πω, έστω και αν σπεύσουν να με «κεραυνοβολήσουν» ορισμένοι «εξεγερμένοι» της μπλογκόσφαιρας που μάθανε κι αυτοί να χρησιμοποιούν τους αγώνες της αριστεράς ως σκαλοπάτι για την προσωπική τους αναρρίχηση, ότι οι τρομοκράτες δολοφόνοι χρειάζονται και ένα κατάλληλο κλίμα για να δράσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι ασέλγησαν στον τάφο του μικρού Αλέξη αφήνοντας πάνω του την προκήρυξη-σκατά τους.

Στα “Δεκεμβριανά” τα “εξεγερμένα” μίντια, για λόγους αντιπολιτευτικούς αλλά και εμπορικούς (τηλεθέαση), καλλιέργησαν ένα κλίμα αστυνομοκρατίας, παρότι η ελληνική αστυνομία είναι αποδεδειγμένα η πλέον ανίκανη και διαλυμένη δημόσια υπηρεσία της χώρας.

Τελικά υπερίσχυσε το ενιαίο και απολιτίκ σύνθημα «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» και το κλίμα αυτό υποστηρίχτηκε αντικειμενικά και από τον τσαμπουκαλίδικο λαϊκισμό των Αλαβάνου-Τσίπρα. Όχι φυσικά, δεν πρέπει να σταματήσουν οι αγώνες επειδή καιροφυλακτούν δολοφόνοι. Κι ούτε περιμένουμε κάποια υπευθυνότητα από τα μίντια.

Έχουμε όμως την απαίτηση από τις ηγεσίες της αριστεράς να προσέχουν περισσότερο γιατί όταν οι αγώνες αποκόπτονται από την κοινωνία και τα προβλήματα της και διολισθαίνουν εναντίον μιας κοινωνικής ομάδας, τότε αυτό δεν είναι μόνο φασιστικό αλλά και άλλοθι για δολοφόνους!"


http://sofistis.wordpress.com


ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ

Η ΤΣΙΛΕΡ, Η ΜΙΤ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ CIA

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ» ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ – ΣΑΜΠΟΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΟΤΙ Η ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥΣ!

Μπορεί το λεγόμενο «βαθύ κράτος» της Τουρκίας να είχε στήσει έναν ολόκληρο μηχανισμό καταστροφής στην καρδιά της Ελλάδας; Μπορεί οι παρακρατικοί-μέλη του να οργανώνουν εξτρεμιστικές ενέργειες στη χώρα μας;

Όπως αποκαλύπτει ο εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος ερευνά την υπόθεση της παρακρατικής οργάνωσης Εργκένεκον στην Τουρκία, έχει στα χέρια του καταθέσεις πρώην μέλους της που αποκαλύπτει ότι είχαν στήσει στην Ελλάδα παρακλάδι της με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας!

Το σκάνδαλο που αποκαλύπτεται είναι γιγαντιαίο. Το ίδιο κύκλωμα που οργάνωνε την πτώση της κυβέρνησης στην Τουρκία και την επιβολή χούντας και σχεδίαζε τρομοκρατικά χτυπήματα κατά βάσης του ΝΑΤΟ στη χώρα και δολοφονίες στρατιωτικών (μεταξύ των οποίων και Ελλήνων) επεδίωκε την αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα και τη δημιουργία έντασης στο Αιγαίο.


Ο ίδιος μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε ότι η Εργκένεκον είχε παρακλάδια και σε άλλες χώρες της Ε..Ε., επιδιώκοντας την πλήρη αποδιοργάνωσή τους.

Το κουβάρι που προσπαθούν να ξετυλίξουν οι Τούρκοι δικαστές, πράκτορες της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ και αστυνομικοί είναι τόσο μπερδεμένο και έχει τόσες άκρες που ξεπερνά το σενάριο και της πιο «τραβηγμένης» ταινίας κατασκοπείας. Κι αυτό γιατί τα στοιχεία που έχουν οι εισαγγελείς στα χέρια τους συνδέουν την οργάνωση με τον πρώην αρχηγό του τουρκικού στρατού, πολιτικούς, δικαστές, δημοσιογράφους, πράκτορες της ΜΙΤ κ.ά. Η Εργκένεκον συνδέεται με το σκάνδαλο Σουσουρλούκ, το οποίο με τη σειρά του, βάσει στοιχείων που έχουν οι δικαστές, συνδέεται με την πρώην πρωθυπουργό της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ, την οποία φάκελος της ΜΙΤ και Αμερικανοί πράκτορες συνδέουν με τη CIA, καταδεικνύοντάς τη ως πράκτορα. Εδώ, βέβαια, προστίθεται και ο περίεργος θάνατος του πράκτορα της CIA που την είχε κατονομάζει ως «συνάδελφό» του.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οι έρευνες στην Τουρκία γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πράγμα λογικό αν σκεφτεί κανείς και μόνο ότι η ύπαρξη της Εργκένεκον αποκαλύφθηκε μια «ανάσα» πριν από την ανατροπή Ερντογάν με στρατιωτικό πραξικόπημα και από τρομοκρατικό χτύπημα της οργάνωσης σε βάση του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, την προηγούμενη εβδομάδα, προστατευόμενος μάρτυρας (κατά πληροφορίες πρόκειται για τον TG, πρώην αξιωματικό της ΜΙΤ που είχε εισχωρήσει στην Εργκένεκον) κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι η οργάνωση είχε στήσει «παραμάγαζα» και εκτός Τουρκίας για να προωθήσει τα σατανικά σχέδιά της.
Αν και το πλήρες περιεχόμενο της κατάθεσης αυτής που δίνει νέα συγκλονιστική τροπή στην υπόθεση δεν έχει διαρρεύσει η Presstime (αρ.φυλ.160.σελ.6-7, 13-14 Ιουνίου) είναι σε θέση να γνωρίζει το μεγαλύτερο μέρος της, σύμφωνα με το οποίο το πρώτο παρακλάδι της Εργκένεκον στήθηκε στην Ελλάδα, ενώ ακολούθησαν και σε άλλες χώρες της Ε.Ε. όπως η Ιταλία.

Ο ίδιος μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι ο λόγος ύπαρξης της «αντιπροσωπείας» της Εργκένεκον στην Ελλάδα ήταν τα εκ των έσω χτυπήματα με διάφορους τρόπους. Κατά τον μάρτυρα, ο οποίος θα συνεχίσει την κατάθεση την επόμενη εβδομάδα, τα μέλη της είχαν στόχο να οργανώνουν ενέργειες οι οποίες θα αποδιοργάνωναν τον κρατικό μηχανισμό, θα αποδυνάμωναν τη χώρα και στο τέλος θα οδηγούσαν σε διχασμό.

Απώτερος στόχος φέρεται να ήταν η δημιουργία έντασης με την Τουρκία, αφού είχε επιτευχθεί πολιτική αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα!

Σε πρώτη φάση, βέβαια, οι πράκτορες της Εργκένεκον (ενδεχομένως και της ΜΙΤ, αφού η οργάνωση είχε εισχωρήσει βαθιά σε αυτή) «αρκούνταν» στο να οργανώνουν εν κρυπτώ καταστροφές στη χώρα, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν αποδεδειγμένα να αποδοθούν σε ανθρώπινο παράγοντα ή , ακόμα κι αν γινόταν αυτό, δεν θα παρέπεμπε σε πράκτορες.

Τα μέλη της ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ φαίνονται να έρχονται στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστες από αραβικές χώρες και να κάλυπταν έτσι την ταυτότητα και την δράση τους.

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι προ ετών είχε διεξαχθεί έρευνα της ΕΥΠ ύστερα απ΄΄ο καταγγελίες και υπόνοιες ότι οι Τούρκοι πράκτορες βρίσκονταν πίσω από εμπρησμούς δασών σε ολόκληρη τη χώρα. Το πόρισμα κρατήθηκε μυστικό (αν και κατά πληροφορίες δεν στάθηκε δυνατόν να τεκμηριωθεί η καταγγελία) και τέθηκε στο αρχείο. Μήπως τελικά οι εμπρηστές ήταν Τούρκοι παρακρατικοί; Ίσως, τελικά ,αυτό να τα μάθουμε από τον εισαγγελέα Κωνσταντινούπολης, ο οποίος προχωρά ταχύτατα, με σοβαρότητα και σε μεγάλο βάθος τις έρευνες.

Κατά πληροφορίες οι τουρκικές δικαστικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποστείλουν αίτημα συνεργασίας στις ελληνικές με αφορμή την κατάθεση. Προς το παρόν πάντως και προτού προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο, θέλουν να διαλευκάνουν και να διασταυρώσουν κάθε πτυχή της υπόθεσης. Ανάλογα αιτήματα θα σταλούν και στις άλλες χώρες, στις οποίες ο μάρτυρας κατέθεσε ότι η Εργκένεκον δρούσε με στόχο την αποδιοργάνωση της Ε.Ε. Σε μία τέτοια περίπτωση είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ομάδα εισαγγελέων από διάφορες χώρες, η οποία και θα χειριστεί το φάκελο συνεργαζόμενη

Η ΤΣΙΛΕΡ Η ΜΙΤ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ CIA


Για την Τουρκία η «βόμβα» έσκασε όταν οι δικαστικές αρχές ζήτησαν από τη ΜΙΤ έξι CD με στοιχεία «φωτιά» για την οργάνωση. Σε αυτά ήταν αποθηκευμένα έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η ΜΙΤ σχεδίασε το οργανόγραμμα της Εργκένεκον, τη σχέση με τη Χεζμπολάχ, στρατιωτικά έγγραφα, άρθρα της εφημερίδας «Aydinlik», ο εκδότης της οποίας είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση, και καταθέσεις πρακτόρων που είχαν εισχωρήσει στην οργάνωση. Ένα από τα έγγραφα όμως ξεχωρίζει, αφού αφορά στην πρώην πρωθυπουργό της Τουρκίας.

Σύμφωνα με αυτό, η Τανσού Τσιλέρ είναι από το 1967 πράκτορας της CIA με το κωδικό όνομα «Istanbul Gulu», δηλαδή «Τριαντάφυλλο της Κωνσταντινούπολης». Στο έγγραφο αναφέρθηκε ότι η αποκάλυψη έγινε από νομική εταιρεία στην οποίαν απευθύνθηκαν πολιτικοί αντίπαλοι της Τσιλέρ ψάχνοντας για την περιουσία της στις ΗΠΑ. Η εταιρεία συνεργάστηκε με ένα πρώην στέλεχος της CIA με τον κωδικό «Cal». Ο «Cal» τους παρέπεμψε στον εν ενεργεία πράκτορα της CIA στην Πράγα με τον κωδικό «Fish». Ο «Fish» κατέθεσε σε αμερικανική βάση στη Φρανκφούρτη, παρά τις περί του αντιθέτου απαγορεύσεις των προϊσταμένων του, ότι γνώριζε προσωπικά την Τσιλέρ, ότι ήταν πράκτορας της CIA και ότι είχε πάρει την αμερικανική υπηκοότητα το 1979 κάνοντας χρήση του νόμου 8 USC 1427 f, σύμφωνα με τον οποίο δίνεται υπηκοότητα με μυστική διαδικασία σε όποιον εξυπηρετεί τα αμερικανικά συμφέροντα.

Στο ίδιο έγγραφο υπάρχει έγγραφο σημείωμα άλλου πράκτορα της CIA με την ονομασία «Motta Gur». Ο πράκτορας εξηγεί τι απέγινε ο «Fish» μετά την κατάθεσή του για την Τσιλέρ. «Ο «Fish» έχασε τη ζωή του εξαιτίας μιας πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σπίτι του. Έτσι, εκτός από τον ίδιο τον «Fish» χάθηκαν και τα στοιχεία που αφορούσαν τη σχέση της Τσιλέρ με τη CIA». Άραγε η πρωθυπουργός της κρίσης των Ιμίων δούλευε όντως για τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες; Σύντομα ια το μάθουμε κι αυτό….

ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

Εκτός από το σκάνδαλο Εργκένεκον, στην Τουρκία, έχει αποκαλυφθεί μία άλλη υπόθεση που θέτει θέμα εθνικής ασφάλειας, κι αυτό γιατί αποκαλύφθηκε ότι απόστρατος και μέλος της οργάνωσης καθώς και στελέχη του τουρκικού Στρατού έφτιαξαν δεκάδες ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο . Οι περισσότερες ήταν ανθελληνικές, κάποιες εναντίον των Κούρδων και των Αρμενίων, ενώ υπήρχαν και σελίδες-προβοκάτσια, οι οποίες ήταν φτιαγμένες – υποτίθεται- από Έλληνες και έβριζαν τους μουσουλμάνους.

Τις 35 ιστοσελίδες έστησε ο εκπαιδευμένος στις ΗΠΑ, απόστρατος λοχαγός πληροφοριών Αταμάν Γιλντιρίμ, ο οποίος κρατείται για τη συμμετοχή του στην Εργκένεκον, σε συνεργασία με τον εργαζόμενο στον τουρκικό στρατό Μεχμέτ Μπουλέντ Σαρίκαχια. Αυτοί είχαν αγοράσει και δημοφιλείς ιστοσελίδες, μέσω των οποίων οδηγούσαν στις σελίδες μίσους.

Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι οι συγκεκριμένοι καθώς και συνεργάτες τους πυροδοτούσαν κόντρες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, αναρτώντας υβριστικά και προσβλητικά βίντεο σε δημοφιλείς ιστότοπους όπως το Youtube. Άλλωστε είχαν ολόκληρη εταιρεία πληροφορικής για να στηρίζουν το εγχείρημά τους.

Και Σκοπιανοί πράκτορες στο «παιχνίδι»



Από το παιχνίδι δημιουργίας μίσους και αποσταθεροποίησης της Ελλάδας δεν θα μπορούσαν να απέχουν οι Σκοπιανοί. Εδώ βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί δεν είναι παρακρατικοί, αλλά οι κρατικοί που στήνουν τις προβοκάτσιες.

Ο διοικητής της σκοπιανής υπηρεσίας πληροφοριών, πρώτος ξάδερφος και γιος του μέντορα του Νίκολα Γκρούεφσκι, έχει φροντίσει να φτιάξει έναν ολόκληρο στρατό πρακτόρων, τον οποίο έχει «στρέψει» προς την Ελλάδα. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έχουν εγκατασταθεί σε διάφορες περιοχές της χώρας μας προκαλώντας εντάσεις και διαδίδοντας τα περί «καταπιεσμένων μειονοτήτων» στην Ελλάδα. Για τους αντιφρονούντες δε και τους υποστηρικτές της αλήθειας στα Σκόπια οι μυστικές υπηρεσίες της γείτονος έχουν βρει την ιδανική λύση: τους απάγουν, τους χαρακτηρίζουν τρελούς και τους κλείνουν στο κρατικό ψυχιατρικό ίδρυμα (σ.σ. βλέπε εδώ τι έγινε με τον Βάσκο), όπου οι συνεργάτες του καθεστώτος γιατροί φροντίζουν να τους μετατρέψουν σε «φυτά» με τη χορήγηση ισχυρών φαρμάκων.

Η ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ



ΦΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ....ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ....ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΙΚΑ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ..... ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ HONDOS CENTER..OXI ΣΤΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΟΥ Π.ΨΥΧΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΡΜΟΥ..ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΟΡΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ...

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ..(ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?) ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΙΛΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.......ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...Η ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ.....ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ...ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ......


ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΡΕ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΦΕΡΑΝ,ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.......
ΤΙΠΟΤΑ......
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΤΙ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΚΡΑΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ...ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ.......
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ...ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ...ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ..ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΩΣ ΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΤΕ..
ΠΑΡΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.....ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΟΝΟΙΑΣ,ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ,ΚΟΛΟΝΟΣ,ΣΕΠΟΛΙΑ,ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ,ΚΥΨΕΛΗ,ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ,ΠΑΤΡΑ,ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ,ΣΑΜΟΣ,ΠΑΡΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,
ΙΩΑΝΝΙΝΑ,ΑΡΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.......
ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ ΑΝΑ ΠΟΛΗ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ????ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΟΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ Η ΒΗΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ??

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ......

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ,ΤΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.......
ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ Η ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΕΚΕΙ???
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ..ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΡΤΥ......ΦΩΝΑΞΕΣ ΤΟΝ ΕΚΠ.ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΗ ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΕΚΕΙ???
ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΑΞΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΝΑ ΣΠΑΓΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ???

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΑΑ ΝΑ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ,ΜΕ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ......ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΕΜΑΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΠΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΣΑΚΩΝΟΤΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ"..LOL...ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ "ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ" ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..

TA AKOYEI AYTA H ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ....ΠΑΛΙ LOL.....ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΡΑΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ...........ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ,ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΡΗΜΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ

...ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΠΗΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ...ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΙ ΟΛΑΣ.....ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΥΡΕΣ..ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ..ΑΠΛΥΤΟΙ..ΛΙΓΔΑ ΤΟ ΜΑΛΙ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ,ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΟΣ,ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΛ ΚΤΛ...ΕΣΥ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ....ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ....

Πηγή:Εγκληματικότητα

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ!

Παύει η προσωρινή κράτηση του αναρχικού, Νίκου Κουνταρδά. Ύστερα από χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, ο κρατούμενος θα είναι ελεύθερος αφού καταβάλλει την εγγύηση τερααστίο ύψους... 3.000 ευρώ.



Ταυτόχρονα, τίθενται νέοι περιοριστικοί όροι, που προβλέπουν ξανά την εμφάνιση του αποφυλακισμένου στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, εντός του πρώτου πενθήμερου κάθε μήνα.
Ο Νίκος Κουνταρδάς είχε κατηγορηθεί για εμπρησμό ΑΤΜ στην Ξάνθη, καθώς και για παραβίαση των περιοριστικών όρων – ήταν ήδη κατηγορούμενος (υπόθεση Πολυζωγόπουλου, ανάρτηση πανό πολιτικού περιεχομένου σε εξέδρα γηπέδου)!


Γιατροί, δικηγόροι και "αλληλέγγυες συλλογικότητες" (περιττεύουν τα σχόλια) στήριξαν την προσπάθεια για παύση της προσωρινής κράτησής του, υπό το πρίσμα ότι ο ίδιος έχει στοχοποιηθεί πολιτικά από την κεντρική και δικαστική εξουσία.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ . ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ

Σχεδιο τουρκικής απόβαση με 1.000.000 λαθρομετανάστες



Δυο πολύ ενδιαφέροντα άρθρα έχει η σημερινή "ΣΦΗΝΑ".


Στο πρώτο αναφέρει τον αστρονομικό αριθμό του 1.000.000 παράνομων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα,


το δεύτερο είναι το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με το τι είπαν οι τρομοκράτες στα κινητά τους.