Χρήστες OnLine

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Αφγανοί απήγαγαν Αφγανό και… συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν, το απόγευμα της Δευτέρας, δύο Αφγανοί, ηλικίας 31 και 20 ετών, οι οποίοι είχαν απαγάγει έναν 15χρονο ομοεθνή τους και τον κρατούσαν, δεμένο μέσα σε τσιμεντένιο παράπηγμα στο Πεδίο του Άρεως, αξιώνοντας 400 ευρώ, ως λύτρα, από τους συγγενείς του, προκειμένου να το αφήσουν ελεύθερο.


Οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων και συνελήφθησαν, ενώ, σήμερα παρουσιάστηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, κατηγορούμενοι για εκβίαση και παράνομη κατακράτηση.

Μυστική συνάντηση στην Άγκυρα

Διαβουλεύσεις με το Υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας είχε χτες ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Μπίτσιος, για το θέμα της λαθρομετανάστευσης.


Η συνάντηση, που δεν είδε το φως της δημοσιότητας, αποκαλύφθηκε σήμερα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Χουριέτ.


Η τουρκική εφημερίδα δημοσιεύει μέρος του διαλόγου που είχε ο κ. Μπίτσιος με ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων, στους οποίους παραχώρησε συνέντευξη.


Το περιεχόμενο του διαλόγου έχει ως εξής:

- Η Αθήνα είναι διατεθειμένη να στηρίξει την Τουρκία στην καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης .


- Αν η Τουρκία δεν προβεί στα απαραίτητα βήματα, τότε η Αθήνα θα είναι υποχρεωμένη να φέρει το ζήτημα στην ημερήσια διάταξη στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας στην ΕΕ.


Σε ερώτηση δημοσιογράφου, εάν αυτή η θέση συνιστά απειλή, ο κ. Μπίτσιος απάντησε πως όχι, αλλά και πως έφτασε η ώρα της κρίσης και του τελικού ξεκαθαρίσματος σε αυτή την δύσκολη υπόθεση.


-Ο Έλληνας αξιωματούχος δήλωσε πως απεκόμισε θετική εντύπωση από τις διαβουλεύσεις με το Υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας, στο οποίο έθεσε και το ζήτημα της υλοποίησης του «πρωτοκόλλου του 2000», που αποτελεί διμερή συμφωνία για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης.


- Σε ερώτηση, εάν η Τουρκία μπορεί να εκβιάσει την ΕΕ με το θέμα της λαθρομετανάστευσης, ώστε να αποκομίσει οφέλη στην ενταξιακή της πορεία, ο κ. Μπίτσιος απάντησε κατηγορηματικά πως «τότε η Τουρκία θα παίξει με τη φωτιά».


Επισημαίνεται πως ο τίτλος του δημοσιεύματος της Χουριέτ είναι: «Ο Έλληνας γενικός γραμματέας απειλεί».

H Δυναμικη του ΛΑΟΣ

Tου Δημητρη Ρηγοπουλου

Aν υπάρχει ένα κόμμα που έχει πραγματικούς λόγους να πανηγυρίζει από το βράδυ της Κυριακής αυτό είναι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Το μόνο από τα κοινοβουλευτικά κόμματα που αύξησε τις ψήφους του σε πραγματικούς αριθμούς, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα το μεγαλύτερο εκλογικό ποσοστό της ιστορίας του.

Ας σκεφτούμε πώς ξεκίνησε ο ΛΑΟΣ, ένα προσωποπαγές πολιτικό μόρφωμα, στα όρια της γραφικότητας, και πού βρίσκεται σήμερα: τέταρτη πολιτική δύναμη της χώρας, λαμβάνοντας 125.717 ψήφους περισσότερες από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ισως πολλοί σπέυσουν να αποδώσουν την εκλογική επιτυχία του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη στην ευνοϊκή πολιτική συγκυρία και στην παραδοσιακά χαλαρή στάση των ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές. Αλλά γιατί ήταν ο ΛΑΟΣ που ευνοήθηκε και όχι άλλα κόμματα με βαθύτερες ρίζες.


Μας αρέσει - δεν μας αρέσει, ο ΛΑΟΣ είναι από τα λίγα κόμματα στην Ελλάδα που δεν αερολόγουν.

Θέτουν στο τραπέζι πραγματικά προβλήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και το καλύτερο (ή το χειρότερο, για κάποιους) προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις. Μπορεί οι λύσεις του ΛΑΟΣ να προκαλούν προβλήματα δερματολογικής φύσεως σε μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων, αλλά φαίνεται πως αυτές οι προτάσεις βρίσκουν απήχηση. Από την Κυριακή ξέρουμε και το νούμερο: σε περίπου 366.615 ψηφοφόρους.

Τα θέματα-ταμπού της ασφάλειας και της μετανάστευσης έχουν εξελιχθεί σε προνομιακό πεδίο άσκησης πολιτικής για τον ΛΑΟΣ, μιας και όλα τα υπόλοιπα κόμματα αρκούνται σε εκθέσεις ιδεών.

Στη χθεσινή Μetropolis (υπογράφει ο Γεώργιος Κ. Καρατζάς) δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα εκλογικών τμημάτων της ενορίας του Αγίου Παντελεήμονα, στην Αχαρνών. Η εκλογική επιρροή του ΛΑΟΣ αυξάνεται κατακόρυφα σε μια γειτονιά της Αθήνας με σοβαρά προβλήματα δημόσιας ασφάλειας. Σε όλα τα εκλογικά τμήματα ο ΛΑΟΣ «πετάει» ανάμεσα στο 10,69% έως το 15,79%, με την εξαίρεση ενός τμήματος που η «Χρυσή Αυγή» αποσπά λίγο λιγότερο από 4%!

Είναι εύκολο (και, φυσικά, «πολιτικά ορθό») να αποδοκιμάζεις τις αντιδράσεις κατοίκων σε περιοχές με αυξημένη παρουσία ξένων από την ασφάλεια του Κολωνακίου, της Βουλιαγμένης και του Ψυχικού.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι υποχρεωτικά ρατσιστές ή φασίστες επειδή αισθάνονται απομονωμένοι και απειλούμενοι. Οταν δεν σε ακούει κανείς ή ακόμα χειρότερα όταν αυτός που σε ακούει σπεύδει να σε υποτιμήσει με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς θα στραφείς στον μοναδικό πρόθυμο συνομιλητή. Και αυτός σήμερα είναι ο ΛΑΟΣ.

Τα προβλήματα δεν λύνονται δυστυχώς με καλόκαρδους εξορκισμούς. Αν ο ΛΑΟΣ επενδύει πολιτικά στην απελπισία και στην ανασφάλεια ενός σοβαρού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας, σημαίνει ότι κάποιοι άφησαν ελεύθερο το γήπεδο.

Σήμερα κανείς δεν μπορεί να έχει αυταπάτες: το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη ήρθε για να μείνει.

Αναγκαιότητα για την Ελλάδα η αύξηση στα 12 ναυτικά μίλια

Σε χωρικά ύδατα και εναέριο χώρο

Η Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης Εθνικών Θεμάτων ΑΧΙΛΛΕΥΣ δια του Προέδρου της Μιχαήλ Δ. Ρέλλου έχει δηλώσει ότι η Ελλάς πρέπει να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα και τον εναέριό της χώρο στα 12 ναυτικά μίλια αφού λάβει όλα τα αναγκαία στρατιωτικά και διπλωματικά μέτρα.

Η Τουρκία ισχυρίζεται ότι η πιθανή επιβολή των χωρικών υδάτων των 12 μιλίων στο Αιγαίο θα καθιστούσε αδύνατη την επικοινωνία ανάμεσα στα λιμάνια της.
Το επιχείρημα αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα και μια φτηνή προπαγάνδα, διότι η Συνθήκη του Μοντέγκο-Μπαίϋ παρέχει το δικαίωμα της "διελεύσεως διόδου" (άρθρα 37, 38, 39) και της "αβλαβούς διελεύσεως" (άρθρα 17, 18, 45).

Σύμφωνα με αυτά τα άρθρα όλα τα πλοία μπορούν να διέρχονται ειρηνικώς από τις Ελληνικές θάλασσες χωρίς προβλήματα. Άρα τα Τουρκικά παράπονα είναι παράνομα και κρύβουν ιμπεριαλιστικούς σκοπούς.

Εκτός αν η Τουρκία συμμορφωθεί με το διεθνές δίκαιο, δεν μπορεί να αποτελέσει μέρος της ενωμένης Ευρώπης με κανένα τρόπο.

http://kostasxan.blogspot.com/2009/06/12.html




Δεν χρειάζεται τζαμί στην Αθήνα

Τι πρέπει να ξέρουν οι Έλληνες πολίτες

Η κυβέρνηση, τα χουντοκάναλα, και τα αριστερά αντιπολιτευόμενα κόμματα, και η μαύρη «επιθεωρήτρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων» των ΗΠΑ κ. Μακντούγκαλ, προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να ανεγερθεί στην Αθήνα, ένα Τζαμί για τις εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που ζουν στη χώρα μας.
Από πρώτη άποψη φαίνεται σαν υπόθεση ελεύθερης άσκησης της θρησκευτικής λατρείας. Και απέναντι σε αυτό το αίτημα, κάθε δημοκράτης το ελεύθερος άνθρωπος, θα πρέπει να τοποθετηθεί θετικά.

Ωστόσο,οι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες έχουν στη διάθεσή τους 155 Τζαμιά, στην ευρύτερη περιφέρεια της Αθήνας. Περισσότερα από τις ορθόδοξες εκκλησίες. Επομένως δεν υπάρχει ζήτημα ελεύθερης άσκησης της θρησκευτικής λατρείας.
Τα χουντοκάναλα, τα κόμματα, (Παπανδρέου,αλ-Αλαβάν, και αλ-Παπαρήγα) και η κυβέρνηση προσπαθούν να μας πείσουν ότι χρειάζεται ένα «επίσημο Τζαμί».
Το «ένα και επίσημο Τζαμί», είναι ένα τεράστιο πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει ένα και ενιαίο ισλάμ. Δεν είναι μόνο οι διαφορές ανάμεσα στους Σιίτες και τους Σουνίτες.
Οι ερμηνείες του κορανίου είναι πολύ διαφορετικές στον αραβικό κόσμο.

Το Τζαμί στην Αθήνα, είναι σχέδιο, της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο υποστηρίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Σαουδική Αραβία, είναι η πνευματική εστία του Βαχαμπιτισμού (Wahabism).

Τι είναι πραγματικά ο Βαχαμπιτισμός;
Πολλοί στη δύση το θεωρούν εξτρεμιστική παρέκκλιση που δεν είναι το πραγματικό και αληθινό ειρηνικό Ισλάμ. Ο Βαχαμπιτισμός δεν είναι μια χωριστή αίρεση. Είναι το αυθεντικό Ισλάμ του 7ου αιώνα. Για τους πιστούς δεν υπάρχει κανένα πράγμα αποκαλούμενο βαχαμπιτισμός, αλλά μόνο αληθινό Islam. Οι Σαουδαράβες φοιτητές και ο μέσος Σαουδαράβας πιστεύει ότι το δικό τους Ισλάμ είναι και το αληθινό.

Αυτή η «αίρεση» του ισλάμ δημιουργήθηκε από τον Μοχαμετ Ιμπν Βαχάμπ (1115-1206 AH/ 1703-1791- CE), (Mohammad Ibn Wahab), στο τέλος του 18ου αιώνα και οδήγησε σε θεμελιώδεις αλλαγές του Ισλάμ, στην επιστροφή στο ισλάμ του Μωάμεθ με βάση όμως τα θεολογικά κείμενα και τις ερμηνείες του Βαχάμπ.

Ο Ibn Wahab σπόυδασε στην αγγλοκρατούμενη Βαγδάτη και γνωρίστηκε με τους αγγλοεβραίους πράκτορες και ανέλαβε την αποστολή να ενωθούν οι άραβες της αραβικής χερσονήσου και να στραφούν κατά της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Τον 19ο αιώνα, ένας από τους φύλαρχους ο Μοχάμετ Ιμπν Σαούντ ( Ibn Saud),εμίρης της ad-Dir'iyah, δέχθηκε τον Βαχάμπ στον καταυλισμό του, και ασπάστηκε το δόγμα των βαχαμπιτών.

Το 1791 όταν πέθανε ο Βαχάμπ οι περισσότεροι καταβλισμοί στην Αραβία ακολουθούσαν το δόγμα του και τους Σαούντ. Κατόπιν αυτού η Μεγάλη Βρετανία βοήθησε κατά τη διάρκεια του πρώτου παγκόσμιου πολέμου, την οικογένεια των Σαούντ για να αποτινάξουν τον οθωμανικό έλεγχο και να αναλάβουν οι Σαούντ τον έλεγχο της αραβικής χερσονήσου, και να περιέλθει η Παλαιστίνη στους Ρότσιλντ

Οι Σαούντ και ο Βαχαμπιτισμός επομένως, είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τους αγγλο-εβραιο-αμερικανούς τραπεζίτες.
Κατόπιν ήρθε ο πλούτος του πετρελαίου.
Οι Σαουδάραβες δεν έχουν βασιλιάδες.Οι Σαούντ είναι « προστάτες του ισλάμ». Αυτός είναι ο τίτλος τους.

Ο Βαχαμπιτισμός επιμένει ότι το Ισλάμ πρέπει να εξαπλωθεί και να «κατακυριεύσει» τη Γη. Αυτή την αποστολή πρέπει να εκπληρώσουν οι Σαούντ. Η Σαουδική Αραβία μετά δολάρια του πετρελαίου προσπάθησε και προσπαθεί να επιτύχει τη διάδοση της αληθινής θρησκείας με το χρήμα, αφού απέτυχε το σπαθί στην Κωνσταντινούπολη και το Πουατιέ.
Δισεκατομμύρια δολαρίων δαπανήθηκαν από την Σαουδική Αραβία για να διαδοθεί ο Βαχαμπιτισμός σε όλο το μουσουλμανικό κόσμο, με την οικοδόμηση χιλιάδων μουσουλμανικών τεμενών, θεολογικών σχολών (Madrassahs), ισλαμικών κέντρων, κλπ

Το Πακιστάν πλημμύρισε με madrassas Wahabi (ισλαμικά σχολεία ή εργοστάσια της τρομοκρατίας) που ήταν η κύρια εστία παραγωγής Ταλιμπάν και η βάση της δύναμης της Al-Qaeda Jhadi .Η επίθεση στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης έγινε από Σαουδάραβες βαχαμπίτες. Ο Οσάμα μπιν Λάντεν είναι ένας αφιερωμένος Wahabite.
Το μεγάλο κόλπο των αγγλο-εβραιο-αμερικανών τραπεζιτών, ξεκίνησε το 1979 με την ανατροπή τους αρχή και την εγκατάσταση το θεοκρατικού καθεστώτος Χομεϊνί με στόχο τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, με την εξαγωγή μουσουλμανικού φανατισμού στις μουσουλμανικές δημοκρατίες.

Η Αμερική απέναντι στον σιιτικό φανατισμό πρόσθεσε τον σουνίτικο Βαχαμπιτισμό Οι Βαχαμπίτες διδάσκουν ότι το ιρανικό Σιιτικό ισλάμ , που σέβεται διαφορετικούς θεολόγους και ερμηνευτές του κορανίου , είναι μια αίρεση που ιδρύθηκε από τους Εβραίους για να καταστρέψει το Ισλάμ.

Ο Πόλεμος Ιρακ-Ιράν χρηματοδοτήθηκε και καθοδήγηθηκε από τη Σαουδική Αραβία.
Επομένως είναι ζωτικά αναγκαίο να αντιληφθούν όλοι ότι το «σαουδαραβικό Τζαμί» στην Αθήνα, δεν αφορά στους δύστυχους λαθρομετανάστες αλλά στην διάδοση του Βαχαμπιτισμού και του Φουνταμεταλισμού. Ο δε μιναρές, θα είναι το σύμβολο και της επέκτασης στην Αθήνα στο κέντρο του ελληνικού πολιτισμού στην πόλη της Αθηνάς , στην πόλη τον Παρθενώνα στην πόλη του Πλάτωνα και του Επίκουρου, στην πόλη το Αισχύλου και του Αριστοφάνη.

Και που θέλουν να χτίσουν το Τζαμί; Στον Ελαιώνα. Πάνω στην Ιερά οδό. Μόλις 3 χιλιόμετρα από την Ομόνοια και μόνο 2 χιλιόμετρα από την Ακρόπολη και τον Κεραμεικό. Στο Κάλλιστον Προάστειον». Θα τρίζουν τα κόκαλα του Περικλή Γιαννόπουλου, του Σικελιανού και όλων των πεθαμένων μας.

Γι αυτό, όχι στο Σαουδαραβικό Τζαμί. Όχι στους Βαχαμπίτες. Όχι στον Μιναρέ.Όχι στους Αμερικανούς πράκτορες.

Ολοι τώρα στον αγώνα.
Σπύρος Χατζάρας

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας τελείωσε και ο Τσίπρας στην ανεργία!!!

Το πήραμε το μήνυμα πατριώτη…

Αγώνα υπέρ πάντων δίνουν στον Συναπισμού προκειμένου να απαλλαγούν από την ίωση που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ… Γνωρίζουν πολύ καλά, πως η ασθένεια είναι μεταδοτική και σε μία απέλπιδα προσπάθειά τους να «απαλλαγούν» σπρώχνουν το κατασκεύασμα ελπίζοντας πως οι «παραδοσιακές συνταγές» θα μπορέσουν να επαναφέρουν την «τάξη».

Το βαρίδιο «Τσίπρας» πρέπει να φύγει επειγόντως… γιατί οι κύριοι του Συναπισμού ευελπιστούν πως έτσι θα καταφέρουν να γλυτώσουν και να ξαναγίνουν κόμμα και να πάψουν να είναι απόκομμα, ελέω αποφάσεων και στρατηγικών του νεαρού…

Ο Αλαβάνος αμίλητος, ο Κύρκος ομιλητικότατος, ο Τσίπρας χαμογελαστός και της «τρελής το… κάγκελο»… Οι εκλογές που με τόση ανυπομονησία περίμεναν, έβγαλαν το αποτέλεσμα ενός κόμματος που δεν υπάρχει… Γιατί, με τόση διαφήμιση, τόση φασαρία και τόσο «σαματά» που έγινε γύρω από το (απο)κόμμα αυτό, λογικά θα έπρεπε να έχει ξεπεράσει το ΚΚΕ και να έχει διψήφιο αριθμό ψήφων. Και όχι μόνο αυτό δεν πέτυχε, αλλά αποδείχθηκε πως η «πλύση εγκεφάλου» στην Ελλάδα δεν πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένη.

Ο νεαρός όμως Τσίπρας, διαβλέποντας την πιθανότητα συντριβής, μερικές ημέρες πριν τις ευρωεκλογές είχε κάνει μία σημαντική δήλωση προς την πλευρά των «Οικολόγων Πράσινων» (που ούτε Οικολόγοι, αλλά ούτε και Πράσινοι είναι), σε μία προσπάθεια να ανοίξει πόρτα διαφυγής, να δημιουργήσει ένα μαξιλαράκι όταν τα πράγματα θα «σκούραιναν» κάτω από την πολιτική στέγη του Συνασπισμού. Μετά τους ιδεολογικούς εναγκαλισμούς με τους κουκουλοφόρους, ο Τσίπρας αποπειράται έναν ακόμη εναγκαλισμό, με τους ανθέλληνες οικολόγους του Τρεμόπουλου!!!

Προσωπικά, νομίζω πως πρόκειται για μία ημι-ειλικρινή τάση-στάση του κυρίου Τσίπρα, ο οποίος στο «πρόσωπο» των Οικολόγων Πρασίνων βρήκε ένα μέρος του ονείρου του! Φυσικά, υπάρχει και η άλλη αναγκαιότητα για τον επίδοξο (αλλά τελικά άκομψο) πολιτικό νεανία. Πρέπει να μεταπηδήσει κάπου (όταν θα τον έχουν πετάξει με τις κλωτσιές από τον Συναπισμό) και να βρει κάποια ενασχόληση… εξάλλου δεν είναι δυνατόν να έχουνε γίνει τόσο μεγάλες επενδύσεις στο πρόσωπό του και στο όνομά του και αυτός να εξαφανιστεί από τη μία μέρα στην άλλη!!!

Και τι θα κάνει ο μελλοντικός σωτήρας της χώρας; Να κάθεται να πίνει το καφεδάκι του στο Κολωνάκι, σχολιάζοντας με τους γνωστούς του παπαγαλο-δημοσιοκάφρους τα πολιτικά τεκτενόμενα και τι καφέ πίνει ο τάδε πολιτικός ή τι χρώμα στρινγκ φοράει η δείνα ηθοποιός; Δεν είναι δυνατόν, το πολιτικό βάρος και η «καριέρα» ενός εθνοσωτήρα να αναλωθούν στα τραπεζοκαθίσματα μίαςκουτσουμπολιστικο-καφετέριας…

Έτσι, ο νεαρός εύελπις (αλλά άτυχος επειδή τον πήραν χαμπάρι μέχρι και οι γριές στη λαϊκή) Τσίπρας, σύντομα θα κατέβει μόνος του από το καλάμι του Συνασπισμού (θα κατέβει προκειμένου να μην τον πετάξουν κλωτσηδόν οι Αλαβανο-Παπαδημούληδες… εξάλλου, για μία αξιοπρέπεια ζούμε όλοι μας) και θα πάρει το τρένο της Οικολογίας για να δώσει και πάλι τους αγώνες του κατά ενός καλύτερου αύριο, κατά μίας καλύτερης νεολαίας, κατά της αξιοπρέπειας του Ελληνισμού…

Ξέρει αυτός…
Αν χρειαστεί, θα βγει ραντεβού και με λαθρομετανάστρια από το Αφγανιστάν…

http://kostasxan.blogspot.com/2009/06/blog-post_7739.html

Αισιόδοξη νότα Παυλόπουλου για τους λαθρομετανάστες

Αισιόδοξος, ότι το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης θα λυθεί, εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real-Fm.


Όπως ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος, το θέμα της παράνομης μετανάστευσης δεν είναι καινούργιο, καθώς ξεκίνησε στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 και όλα αυτά τα χρόνια «αφέθηκε στην τύχη του με την Ελλάδα να είναι ξέφραγο αμπέλι».


Κατά τον υπουργό Εσωτερικών, η Ελλάδα -σαφέστατη πολιτική αιχμή κατά των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ- δεν είχε έχει θέσει ποτέ σε Σύνοδο Υπουργών Εσωτερικών στην Ευρώπη το θέμα της παράνομης μετανάστευσης, το οποίο τέθηκε για πρώτη φορά από τον ίδιο στη Σύνοδο επί ολλανδικής προεδρίας, το Νοέμβριο του 2004, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο κ. Παυλόπουλος επανέλαβε τη θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης, ότι η Τουρκία –βασική πύλη εισόδου παράνομων μεταναστών προς την Ελλάδα- δεν μπορεί να προχωρήσει στην ενταξιακή διαδικασία, αν δεν συμμορφωθεί πλέον με το κοινοτικό κεκτημένο.


Όσον αφορά την εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση, ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για μικροπολιτική.


Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 41 λαθρομετανάστες (!) έκρυβε αλλοδαπός οδηγός στο φορτηγό του στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 37χρονος αλλοδαπός, οδηγός φορτηγού οχήματος, καθώς και σαράντα ένας (41) αλλοδαποί, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, οι οποίοι βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένοι μέσα στην καρότσα του φορτηγού, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το φορτηγό, το οποίο πρόκειται να παραδοθεί στο Τελωνείο Ηγουμενίτσας.

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΚΗ, ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ. (15-06-09)




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ PC...

Delivery boy έχει κάνει τους αστυνομικούς του ο Μάκης - Μέχρι και πράγματα από το σπίτι του μεταφέρουν όταν τα ξεχνάει

Επειδή γίνεται λόγος για τους αστυνομικούς του Μάκη που δήθεν δεν θέλει -αλλά τον ...βαράνε από την κυβέρνηση για να τους έχει - να πούμε κάτι(εμείς που ξέρουμε και λιγουλάκι παραπάνω):

1). Πριν από 6 μήνες με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, απομακρύνθηκαν οι αστυνομικοί που είχε δίπλα του ο Μάκης. Εκεί λοιπόν ο ίδιος προκάλεσε πανικό. Πήρε τον Παυλόπουλο και διαμαρτυρήθηκε έντονα που δεν θα είχε...ορντινάτσες μαζί του. Αλλά ο Παυλόπουλος είναι τόσο λίγος που αντί να του πει πλήρωσε ασφάλεια με τα 15 εκ ευρώ, τους ξαναέστειλε.

2). Έλα όμως που ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ επέμεινε και τους πήρε πίσω! Και τότε ξανά μανά τα ίδια από τον Μάκη που ήθελε να έχει την προστασία των αστυνομικών που εμείς πληρώνουμε...

3). Οι αστυνομικοί του Μάκη πάνε μαζί του και για τα γλέντια του και για τα ψώνια του. Ακόμα και το στυλό από το σπίτι(όταν τον ξεχνάει) τους ζητάει να πάνε να του φέρουν με τις μηχανές τους.

4). Είναι πολλές οι φορές που ο Μάκης Τ. έχει κάνει delivery boy τους αστυνομικούς του. Aυτό είναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΟ. Και δεν αναρωτιέται κανείς; Αν πάθει κάτι ο Μάκης εκείνη την στιγμή και ο αστυνομικός βρίσκεται αλλού, ποιος θα την πληρώσει; Αυτός που τον έστειλε ή αυτός που πήγε;

Και συνεχίζουμε για Μάκη γιατί πολύ απλά όπως έχετε διαπιστώσει όλα τα άλλα blog σταματήσανε. Κανένα πια δεν αναφέρει τον Μάκη γιατί φοβούνται για τις δουλειές τους οι άνθρωποι. Λογικό. Δημοσιογράφοι είναι και θέλουν να τα έχουν καλά. Εμάς που δεν μας ενδιαφέρει θα γράφουμε και για αυτόν και για τον Ψυχάρη και για ...εμάς.


Σιγά το πρόβλημα δηλαδή. Λες και είναι ο Πάπας της Ρώμης...


Οι αστυνομικοί που πληρώνει ο Ελληνικός λαός στον ανθελληνα-κοτα Μάκη Τ. κουβαλάνε τα ψώνια του!









Αυτός ρε παιδιά δεν είναι αστυνομικός, αλλά ...κουβαλητής. Είναι ξεφτίλα για την ΕΛ.ΑΣ και το δημόσιο να πληρώνει τους δημοσιογράφους να έχουν αστυνομικούς για την ασφάλεια του Μάκη Τ.(και του κάθε δημοσιογράφου)για να κουβαλάνε τα ψώνια της ...Κιμ Κίλιαν. Οι ίδιοι πως το δέχονται;


Ας πληρώσουν από την τσέπη τους και ας τους κάνουν οδηγούς, κουβαλητές, σερβιτόρους και ότι άλλο θέλουν. Όχι όμως τους αστυνομικούς που τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός όταν η εγκληματικότητα έχει πάει στα ύψη.
Κατ'αρχάς είναι ξεφτίλα για τον ίδιο τον Μάκη Τ. να δέχεται να έχει ...μπάτλερ τους αστυνομικούς του.


Και όπως σωστά λέει το gossip-tv.gr που έβγαλε το θέμα, αν κάποιος ο μη γένοιτο κάνει επίθεση ο αστυνόμος-κουβαλητής τι θα κάνει; Θα πετάξει τα ψώνια στο κεφάλι του επιτιθέμενου;
Τον βλέπετε εσείς έτοιμο να αντιδράσει;


Και εσείς στο gossip έχετε καταντήσει γραφικοί με αυτό το πλέγμα στην μέση. Βάλτε το πάνω δεξιά. Δεν σας κλέβει κανείς στο διαδίκτυο. Δεν είναι ρε Γουμενίδη τηλεόραση το διαδίκτυο που κλέβετε ο ένας τον άλλον. Θα μπει η πηγή αλλά να φαίνονται οι φωτογραφίες. Όχι αυτό το παλούκι στην μέση που τα κρύβει όλα.


ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ !

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ

ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΦΛΩΡΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ