Χρήστες OnLine

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Ήλθαν χωρίς να μας ρωτήσουν, θα φύγουν χωρίς να τους ρωτήσουμε.

Εάν δεν αρέσει αυτό και στην θολοκουλτούρα, θα φύγει και αυτή μαζί τους χωρίς να τους ρωτήσουμε επίσης.

Αρκετά πια ανεχτήκαμε την μετατροπή της χώρας μας σε σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης. Η Ελλάδα δε θα μετατραπεί σε τριτοκοσμική χαβούζα και σκουπιδαριό επειδή το θέλουν οι πουλημένοι Αλαβάνοι οι οποίοι μάλιστα δε ζούνε καν μαζί με τους λαθραίους και το παίζουν προστάτες τους από τα χλιδάτα προάστια..







Στην Ελλάδα θα μείνουν μόνο όσοι μετανάστες χρειάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες της χώρας. Αυτό σημαίνει και σοβαρή μεταναστευτική πολιτική γιατί μόνο έτσι μπορούν να φιλοξενηθούν και μετανάστες έστω και λίγοι, αλλά με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και εργασία για όλους τους.

Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ!


Τα 26 κρυφά τζαμιά των Αθηνών!

Το "μούφα σκισμένο" Κοράνι, τα επεισόδια της 3ης Σεπτεμβρίου, η παράδοξη στάση του υπουργείου, που έμεινε σιωπηλό επί μία εβδομάδα, οι βίαιες και κυρίως επικοινωνιακές επιχειρήσεις – «σκούπα» φανερώνουν με ακραίο τρόπο τον στρουθοκαμηλισμό της κυβέρνησης και το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει στο θέμα των μεταναστών.


clipboard01876-thumb-small

Με μια σειρά πράξεων και παραλείψεων, οι αρμόδιες αρχές διαμορφώνουν συνθήκες για την ύπαρξη ενός εκρηκτικού «παζλ» στο κέντρο της Αθήνας, τροφοδοτώντας ακροδεξιές και ρατσιστικές συμπεριφορές.


*Αυτή τη στιγμή, στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, υπάρχουν 26 οργανωμένα τζαμιά (αραβικά και ασιατικά) και περίπου άλλοι 30 χώροι που προσφέρονται για καθημερινή προσευχή των μουσουλμάνων μεταναστών και είναι λιγότερο έως καθόλου οργανωμένοι.


Κάποιοι από αυτούς συντηρούνται από εράνους που γίνονται μεταξύ των μελών της κοινότητας, κάποιοι -η πλειονότητα- από την Ενωση Μουσουλμάνων Ελλάδος και άλλους συνδέσμους και κάποιοι από ιδιώτες.


*Βέβαια, υπάρχει και τζαμί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών για τους μουσουλμάνους πελάτες του, αλλά και ένας χώρος στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών για τους αλλόθρησκους φοιτητές της πόλης!!!



Οι 40 ιμάμηδες


Τέσσερις από τους οργανωμένους χώρους λατρείας στην Αθήνα συντηρούνται από την κοινότητα των Πακιστανών, δέκα από την κοινότητα των Μπαγκλαντεσιανών και άλλοι δέκα από την κοινότητα των Αράβων, στους οποίους, όμως, μπορούν να συγκεντρώνονται μουσουλμάνοι ανεξαρτήτως εθνικής ταυτότητας.


*Το πιο οργανωμένο τζαμί δημιουργήθηκε πρόσφατα στο Μοσχάτο με χρήματα σαουδάραβα επιχειρηματία. Το διαχειρίζεται το Ελληνοαραβικό Μορφωτικό Κέντρο.


*Ο αριθμός των μουσουλμάνων κληρικών ιμάμηδων που αντιστοιχούν σε αυτά τα τζαμιά φαίνεται να μην ξεπερνά τους 40. Και εδώ, ωστόσο, επικρατεί καθεστώς «παρανομίας», καθώς οι πράξεις των ιμάμηδων εκτός Θράκης δεν αναγνωρίζονται από την ελληνική πολιτεία.


Στην πράξη, πάντως, κάθε κοινότητα μουσουλμάνων διαθέτει και τον δικό της ιμάμη. Είναι και αυτός μετανάστης, που έχει τελειώσει κάποια ιερατική σχολή. Ορίζεται από την κοινότητα των μουσουλμάνων σε συνεννόηση με την πρεσβεία τους. Πληρώνεται είτε απευθείας από κάποιον σύνδεσμο ή με έρανο μεταξύ των μελών της κοινότητας.


Οπως μας πληροφορούν, στην περίπτωση της Ενωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος, η οποία θεωρείται ισχυρός οργανισμός, επικρατεί διαφορετικό καθεστώς: Ο ιμάμης ορίζεται από την Ενωση και πηγαίνει να λειτουργήσει στα οργανωμένα τζαμιά που συντονίζονται και παρακολουθούνται αυτήν.


*Ακόμη και σε καθεστώς «παρανομίας», οι άτυποι ιμάμηδες θεωρούνται σημαντικά πρόσωπα και συχνά είναι οι άνθρωποι – «κλειδιά» μεταξύ της κοινότητας και της κάθε πρεσβείας.


Να θυμηθούμε πως, σύμφωνα με τον νόμο 1672/1939, για να επιτραπεί στη χώρα μας η είσοδος αλλοδαπού θρησκευτικού λειτουργού κάθε θρησκείας ή δόγματος, εκτός από την περίπτωση ελληνορθόδοξων, απαιτείται ειδική άδεια από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς και από τον υπουργό Εξωτερικών.


Υπό αυτό, λοιπόν, το καθεστώς -αν και σήμερα δεν εφαρμόζεται αυστηρά ο νόμος- οι περισσότεροι μουσουλμάνοι κληρικοί έρχονται δίχως να δηλώσουν την πραγματική τους ιδιότητα.


*«Η πίστη τους είναι ό,τι τους έχει απομείνει. Είναι η τελευταία τους ελπίδα», επισημαίνει ο Θ. Κούρκουλας, μέλος της κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό» και συμπληρώνει: «Το γεγονός ότι η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει καταδικάσει το συμβάν με τη βεβήλωση των προσευχών δεν δείχνει καλή θέληση».


Να επισημάνουμε ότι μπορεί οι κοινότητες των μουσουλμάνων να είναι «μοιρασμένες» στο θέμα του Κορανίου, ωστόσο, όπως παρατηρεί σε μελέτη του ο επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Κ. Τσιτσελίκης: «Στην περίπτωση των μουσουλμάνων, η κοινωνική συσπείρωση των πιστών που αναπτύσσουν νέα δίκτυα αλληλεγγύης, σε ένα νέο αλλόθρησκο περιβάλλον, συνεπικουρείται από την ούμμα: τη θρησκευτική κοινότητα που αξιώνει την υπέρβαση των εθνικών διαφορών».



Εθνικές κοινότητες

Το νέο μεταναστευτικό Ισλάμ στη χώρα μας -όπως έχει χαρακτηριστεί- εκπροσωπείται από δεκάδες διαφορετικές κοινότητες. Σύμφωνα με τη χαρτογράφηση του Κ. Τσιτσελίκη, από το σύνολο των μεταναστών «περίπου 200.000 είναι μουσουλμάνοι, χωρίς όμως κανείς να είναι σε θέση να υπολογίσει το ποσοστό των θρησκευόμενων μουσουλμάνων μεταξύ του μισού εκατομμυρίου αλβανών μεταναστών». Για τους περισσότερους αλβανούς, το Ισλάμ παίζει από ανύπαρκτο έως δευτερεύοντα ρόλο, σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες στις οποίες αποτελεί καθοριστικό για τη συνοχή τους στοιχείο.


*Μεταξύ των πολυπληθέστερων κοινοτήτων μουσουλμάνων μεταναστών είναι η πακιστανική, η αιγυπτιακή, η μπαγκλαντεσιανή, η νιγηριανή και η αλγερινή. Υπολογίσιμη θεωρείται και η παρουσία των αφγανών.


*Ορισμένες ομάδες έχουν οργανωθεί με τη μορφή εθνικών κοινοτήτων ή θρησκευτικών οργανώσεων. «Συχνά οι οργανώσεις αυτές συνεργάζονται και επικοινωνούν στη βάση της ευρύτερης ισλαμικής κοινότητας», επισημαίνει ο Κ. Τσιτσελίκης και διευκρινίζει: «Το Ισλάμ μπορεί να ενώνει υπερεθνικά ομάδες που συνιστούν μειονότητα στο κράτος προέλευσης (Ινδία, Γκάνα) ή αλλού να ταυτίζεται με την εθνική ιδεολογία κράτους (Πακιστάν, Αφγανιστάν, Σουδάν) ή ομάδας (Κούρδοι από Τουρκία, Ιράκ και Ιράν)».


*Σύμφωνα με άλλη έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από τους κοινωνικούς ανθρωπολόγους Δ. Αντωνίου και Αννα Μιχαλακέλη: «Αυτό που δυσαρεστεί τους μουσουλμάνους είναι πως οι Ελληνες δεν δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμό στη θρησκεία τους και στη διαφορετική τους κουλτούρα».


Το στοιχείο αυτό, σε συνδυασμό με ένα ακόμη που προέκυψε πριν από λίγο καιρό από δημοσκόπηση της Pew Global Aptitude Project και διαπιστώνει πως στην πλειονότητά τους οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη νιώθουν πρώτα μουσουλμάνοι και μετά πολίτες, αποδεικνύει σε πόσο λάθος δρόμο κινείται η ελληνική πολιτεία.


Της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΛΙΝΑΡΔΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 31 Μαΐου 2009

Πάνω από 5.000.000 λαθρομετανάστες σε μία δεκαετία!

Η πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων προκάλεσε στη δεκαετία 1990 ένα μεγάλο κύμα λαθρομετανάστευσης από ανατολικοευρωπαϊκές χώρες προς την Ελλάδα. Οι ροές αυτές δεν έχουν σταματήσει, αλλά τα τελευταία χρόνια είναι σαφώς μικρότερες. Αντιθέτως, διογκώνονται με εντυπωσιακό ρυθμό οι ροές λαθρομεταναστών από ισλαμικές χώρες, κυρίως από το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Μπανγκλαντές, την Παλαιστίνη, την Σομαλία και την Ερυθραία.


Οι Ανατολικοευρωπαίοι λαθρομετανάστες, που σε μεγάλο βαθμό έχουν πια νομιμοποιηθεί, λόγω πολιτισμικής ταυτότητας και τρόπου ζωής, έχουν εισέλθει σε τροχιά κοινωνικής ενσωμάτωσης. Δεν αναμένεται να συμβεί το ίδιο με την συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων. Πρώτον, επειδή η πολιτισμική - θρησκευτική τους ταυτότητα δεν διευκολύνει την ενσωμάτωσή τους, όπως έχει αποδείξει και η πείρα με παλαιότερες μουσουλμανικές κοινότητες σε δυτικοευρωπαϊκές χώρες.

metanastes

Δεύτερον, επειδή ο αριθμός τους στην Ελλάδα είναι ήδη πολύ μεγάλος και ζουν σε ιδιότυπα γκέτο.

Οι λαθρομετανάστες εισέρχονται στην Ελλάδα με πολύ διαφορετικούς τρόπους. Μία μειοψηφία (κυρίως Αιγύπτιοι) φθάνει με πλοιάρια στα νότια παράλια της χώρας. Αρκετοί λαθρομετανάστες έρχονται με ποντοπόρα φορτηγά πλοία, που τους αποβιβάζουν σε έρημες ακτές ανά την επικράτεια. Ορισμένοι (κυρίως Πακιστανοί) έρχονται αεροπορικώς, συνήθως από χώρες του Κόλπου, εφοδιασμένοι με πλαστά έγγραφα ότι δήθεν εργάζονται στην Ελλάδα. Ο μεγάλος όγκος, όμως, διοχετεύεται στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας με τους εξής τρόπους:

- Πρώτον, με βάρκες και πλοιάρια από τα μικρασιατικά παράλια στα νησιά του Αιγαίου, ενίοτε και δυτικότερα. Οταν εντοπίζονται, βουλιάζουν τις βάρκες, γεγονός που υποχρεώνει τους λιμενικούς να περισυλλέξουν τους ναυαγούς. Συνήθως, οι δουλέμποροι διαφεύγουν με ταχύπλοα.


- Δεύτερον, μέσω του Εβρου. Ορισμένοι εισέρχονται με λεωφορεία, που έχουν διπλή οροφή. Αλλοι εισέρχονται με βάρκες στο Δέλτα του ποταμού. Οι περισσότεροι διασχίζουν τον ποταμό από καθορισμένα σημεία με την συνοδεία ένοπλων οδηγών. Τα καραβάνια αυτά συχνά προειδοποιούν με ταμπούρλα τα στρατιωτικά φυλάκια, προκειμένου να αποφευχθούν ανεπιθύμητες συναντήσεις! Αυτό σημαίνει, βεβαίως, ότι στο κόλπο είναι πολλοί.


- Τρίτον, μέσω της χερσαίας διαδρομής Τουρκία - Βουλγαρία - Ελλάδα.


Επειδή μόνο ένα ποσοστό συλλαμβάνεται, οι αριθμοί (ανά έτος) όσων εισήλθαν παρανόμως στην Ελλάδα είναι πολλαπλάσιοι όσων γράφονται στον γράφημα. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την μεγάλη αυξητική τάση, το γεγονός ότι έρχονται πια ολόκληρες οικογένειες και τον πολύ υψηλό δείκτη γεννητικότητας, το πρόβλημα των λαθρομεταναστών σε μερικά χρόνια θα έχει προσλάβει εφιαλτικές διαστάσεις.


Εάν συνεχισθεί η ροή με το σημερινό ρυθμό, οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα θα είναι σε μία δεκαετία πάνω από πέντε εκατομμύρια. Ας σημειωθεί ότι ο ανά έτος αριθμός των συλληφθέντων για παράνομη είσοδο στην Ιταλία είναι περίπου 30.000 άτομα σε πληθυσμό που υπερβαίνει τα 60 εκατομμύρια. Εκεί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης θεωρείται κρίσιμο και λαμβάνονται αυστηρά μέτρα, όπως και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Αντιθέτως, στην Ελλάδα αντιμετωπίζεται σαν πρόβλημα ρουτίνας και με ανέξοδες αντιρατσιστικές ρητορικές, που στην πράξη τροφοδοτούν τον ρατσισμό.


Η μεγάλη πλειοψηφία των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα έχουν τελικό προορισμό άλλες δυτικοευρωπαϊκές χώρες. Μόνο ένα μικρό ποσοστό τους, όμως, καταφέρνει να φύγει από τη χώρα μας. Εχει αποδειχθεί στην πράξη ότι είναι πιο εύκολη η παράνομη είσοδος από την παράνομη έξοδο. Με άλλα λόγια, η Ελλάδα αντιμετωπίζεται σαν χώρα–τράνζιτ, αλλά καταλήγει να γίνεται τελικός προορισμός, με αποτέλεσμα να λιμνάζει εδώ ο κύριος όγκος των λαθρομεταναστών, που έρχεται εξ Ανατολών.


Ακόμα και όσοι καταφέρνουν να μεταβούν σε άλλες κοινοτικές χώρες, εάν συλληφθούν εκεί, η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να τους δεχθεί πίσω. Με βάση τη συμφωνία «Δουβλίνο ΙΙ» (2003) την ευθύνη για κάθε λαθρομετανάστη έχει η πρώτη χώρα εισόδου. Εκτός αυτού, το ποσοστό επαναπροώθησης είναι ασήμαντο, επειδή τα κράτη προέλευσης των λαθρομεταναστών κατά κανόνα αρνούνται να τους δεχθούν πίσω.

Ρεπορτάζ: Σταύρος Λυγερός, Καθημερινή

Ανάρτηση από PressGr, 04/06/2009


Συνοριακούς ελέγχους ζητεί η Ε.Ε. για τους μετανάστες.

«Η αποτελεσματική συνεργασία σε θέματα διαχείρισης των συνοριακών ελέγχων και επανεισδοχής λαθρομεταναστών, με τις μεσογειακές χώρες προέλευσης και διέλευσης της λαθρομετανάστευσης, συμπεριλαμβανομένων της Τουρκίας και της Λιβύης, είναι θέμα στο οποίο θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα», αναφέρει το τελικό κείμενο της δήλωσης.

Στην δήλωση τσεχικής Προεδρίας και Κομισιόν υπογραμμίζεται και η σημασία της εφαρμογής συμφωνιών επανεισδοχής και ενίσχυσης της Frontex, του ευρωπαϊκού οργανισμού για τη διαχείριση της επιχειρησιακής συνεργασίας στα εξωτερικά σύνορα των κρατών μελών της ΕΕ.Νωρίτερα, ο Πρ.Παυλόπουλος είχε επικεντρωθεί στην Τουρκία και στην «μη τήρηση» από πλευράς της του Συμφώνου για την Μετανάστευση και το Άσυλο, αναφερόμενος ιδιαίτερα στο θέμα της επανεισδοχής μεταναστών, τονίζοντας την «ιδιομορφία της Ανατολικής Μεσογείου, όπου το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης είναι σαφώς οξύτερο».Οι προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «κινούνται σε γενικές γραμμές στην σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο υπουργός, και χαρακτήρισε «σκόπιμη και αναγκαία» την σύναψη συμφωνιών επανεισδοχής με άλλες χώρες, όπως το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, η Νιγηρία, το Αφγανιστάν και η Σομαλία.

Ανέφερε ότι, τα τελευταία επτά χρόνια, «από τους περίπου 65.947 μη νόμιμους μετανάστες για τους οποίους ζήτησε η Ελλάδα την επανεισδοχή, η Τουρκία έκανε δεκτούς, χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις, μόνο 2.271». Επανήλθε πολλές φορές στο ότι η διαδικασίας ένταξης στην ΕΕ «συνεπάγεται και σαφείς υποχρεώσεις», τονίζοντας ότι «είμαστε ανοιχτοί στα βήματα που θα κάνει η Τουρκία στην Ευρώπη, αλλά με ταυτόχρονα βήματα εκσυγχρονισμού της και κυρίως σεβασμού του κοινοτικού κεκτημένου», μέρος του οποίου είναι το Σύμφωνο για την Μετανάστευση και το Άσυλο.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ




Πρωτοφανές περιστατικό στην Σαντορίνη- 29χρονος Αλβανός μπήκε σε ξενοδοχείο, βίασε και πήγε να την πνίξει με το σουτιέν της!

Αντιγράφουμε λέξη προς λέξη από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων χωρίς να προσθέσουμε ούτε μιά οξεία. Η παρακάτω είδηση δείχνει ότι η επίθεση που δεχόμαστε ώς Κράτος και ώς Έθνος είναι καθολική και πολύμετωπη. Η είδηση κάνει τον γύρο της Αμερικής, χτυπώντας ανελέητα την τουριστική μας βιομηχανία, αφού παρόμοια περιστατικά με δράστες αλλοδαπούς συμβαίνουν όλο και συχνότερα στα πλέον εμπορικά τουριστικά θέρετρα μας. Έχουμε και λέμε λοιπον:

Συνελήφθη 29χρονος Αλβανός στην Σαντορίνη(Θήρα)όταν τα ξημερώματα πήγε μέσα σε πολυτελές ξενοδοχείο και παραβίασε την πόρτα και βίασε Αμερικανίδα τουρίστρια την οποία προσπάθησε να πνίξει με το σουτιέν της!


Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Νίκαιας αλλά το περιστατικό είναι πρωτοφανές. Σε μεγάλο ξενοδοχείο κάποιος...κόζαρε μια τουρίστρια και...παραβίασε την πόρτα; Βίασε μια τουρίστρια και πήγε να την πνίξει;

Η παθούσα κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας και άνδρες του κινητοποιήθηκαν εντοπίζοντας τελικά το δράστη, τον οποίο αναγνώρισε αμέσως η νεαρή. Η κοπελα μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Τι λέτε ρε παιδιά; Λουκέτο κατευθείαν στον ξενοδοχείο. Χωρίς συζήτηση. Που είναι η ασφάλεια; Βάλτε και ένα πρόστιμο και από Σεπτέμβριο ας ξανανοίξει. Όχι ρε παιδιά. Κρίμα η κοπέλα.


ΚΡΕΜΑΣΜΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΖΩΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ


Οι πραγματικές θέσεις που προσπαθούν να κρύψουν οι Οικολόγοι Πράσινοι

Αφυπνισθείτε Έλληνες!






















Αν θέλετε πραγματικά να διαμαρτυρηθείτε ψηφίστε πατριωτικά κόμματα...!


Διαβάστε μερικές αλήθειες για τους "πράσινους οικολόγους" με τις ...μαύρες θέσεις και απόψεις, όσοι από εσάς σκέφτεστε να ρίξετε προς τα εκεί ψήφο διαμαρτυρίας.
Από την εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΑ που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Ιουνίου.











http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/06/blog-post_2987.html


Τώρα θυμήθηκε την λαθρομετανάστευση ο Πάκης

6.6.09

Δριμύ κατηγορώ στην Τουρκία για την μη υιοθέτηση και εφαρμογή του Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, εξαπέλυσε από το Συμβούλιο των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο ο Υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, ο όποιος τόνισε ότι η μη τήρηση των κανόνων επανεισδοχής των λαθρομεταναστών θα αποτελέσει πρόβλημα στην ενταξιακή πορεία της γείτονος χώρας. Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εσωτερικών μετά την συνεδρίαση δήλωσε: «Στο σημερινό Συμβούλιο Υπουργών της Ε.Ε τέθηκε το θέμα του σεβασμού εκ μέρους της Τουρκίας των κανόνων που αφορούν την επανεισδοχή των μη νόμιμων μεταναστών, σε επίπεδο ενταξιακής διαδικασίας της Τουρκίας. Πολύ απλά θέσαμε το θέμα ο,τι από την στιγμή που η Τουρκία θέλει να γίνει μέλος της Ε.Ε., οφείλει να τηρεί το κοινοτικό κεκτημένο.

Μέρος του, μετά τον περασμένο Οκτώβριο, είναι το Σύμφωνο για την Μετανάστευση και το Άσυλο. Κανόνες που η Τουρκία οφείλει να εφαρμόζει και δεν το κάνει μέχρι σήμερα. Η Τουρκία λοιπόν, θα υποχρεωθεί από την Ε.Ε να υπογράψει Συμφωνία και με την Ε.Ε. και υποχρεούται πλέον να εφαρμόσει την Συμφωνία που έχει υπογράψει η Ελλάδα μαζί της από το 2001.


Η Τουρκία είναι σε διαδικασία ένταξης στην Ε.Ε, πράγμα που της παρέχει αρκετά προνόμια, πλην όμως συνεπάγεται και σαφείς υποχρεώσεις, τόσο έναντι της ΕΕ όσο και, συνακόλουθα, έναντι των κρατών μελών της που συνορεύουν με αυτή, όπως π.χ. η Ελλάδα. Η Τουρκία τώρα με συνέπειες, σε ο,τι αφορά την ενταξιακή της διαδικασία, θα εφαρμόσει και αυτή την Συμφωνία».


Επίσης, ο κ. Παυλόπουλος είπε πως η Τουρκία, μόνο για τα έτη 2007 και 2008, έχει λάβει χρηματοδότηση ύψους 95 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των δομών της στην αντιμετώπιση των παράνομων μεταναστευτικών ροών. Για τα επόμενα δε έτη πρόκειται να χρηματοδοτηθεί με κοινοτικά κονδύλια ύψους 700 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη των υποδομών της στον τομέα του ελέγχου των συνόρων, του ασύλου, της καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος και των ναρκωτικών.


Υποστηρίζουμε τη συνέχιση των χρηματοδοτήσεων αυτών αλλά, παράλληλα, θεωρούμε ως αυτονόητα αναμενόμενη την ύπαρξη σαφών αποτελεσμάτων, καθώς και τη βελτίωση της συνεργασίας της Τουρκίας με την Ένωση και τα κράτη - μέλη, στους τομείς αυτούς. . Είμαστε ανοιχτοί στα βήματα που θα κάνει η Τουρκία στην Ευρώπη αλλά με ταυτόχρονα βήματα εκσυγχρονισμού της και κυρίως σεβασμού του κοινοτικού κεκτημένου εφόσον θέλει να ενταχθεί στην ΕΕ και να συνεχίζονται οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις.


Ακόμη θέλοντας να τονίσει τις διαστάσεις που έχει λάβει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ο υπουργός είπε: «Για να υπάρχει απλώς και μόνο μια εικόνα του προβλήματος, αναφέρω ότι από περίπου 65.947 μη νόμιμους μετανάστες για τους οποίους ζητήσαμε την επανεισδοχή, η Τουρκία έκανε δεκτούς, χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις, μόνο 2.271, σε επτά χρόνια».


http://ventetta.blogspot.com/2009/06/blog-post_29.html



ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ! Ο ΔΕ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ..



Μετά σου λέει ότι το κύμα λαθρομετανάστευσης είναι ασυγκράτητο... Μα πως να μην είναι όταν το γελοίο υπουργείο δικαιοσύνης και η κυβέρνηση του Καραμάν Αλή φοβάται τους Αλαβάνους και δε θεσπίζει κακουργηματικές ποινές για όσους μεταφέρουν και διακινούν λαθρομετανάστες; Με 6 μήνες φυλάκιση και με αναστολή, ποιος δουλέμπορος θα πτοηθεί; Χεσμένους μας έχουν....


Μία είναι η ουσία, οι κύριοι της κυβέρνησης της ΝΔ και των προηγούμενων του ΠΑΣΟΚ, δε σκοπεύουν να σταματήσουν τη λαθρομετανάστευση όσο και αν σας κοροϊδεύουν για το αντίθετο. Τα λόγια δεν έχουν σημασία και η πράξη μετράει και μόνο. Και η πράξη τους κατακεραυνώνει αλλά πρέπει και ο λαός να έχει λίγο νιονιό στο κεφάλι...


Και αλήθεια πόσο γελοίος μπορεί να είναι ένας πρωθυπουργός (βλέπε Κωστάκης) όταν χθες τον άκουσα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του, να λέει ότι "δε θα επιτρέψουμε την αθρόα λαθρομετανάστευση στη χώρα μας και θα τιμωρήσουμε παραδειγματικά τους δουλέμπορους και διακινητές λαθρομεταναστών και δε θα επιτρέψουμε επίσης να ανθήσει η εγκληματικότητα στην Ελλάδα και η ανασφάλεια στον Έλληνα πολίτη!!!"


Συγνώμη κύριε Καραμάν Αλή αλλά ποιος κυβερνάει εδώ και 5μισι χρόνια; Εγώ; Τι κάνατε τόσο καιρό; Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εντελώς ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και απίστευτα πρωτοφανής έξαρση εγκληματικότητας στη χώρα μας; Σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζείτε κύριε Καραμάν Αλή μου και πόσο θράσος χρειάζεται κάποιος να κοροϊδεύει τόσο πρόστυχα αλλά και ευδιάκριτα τους πολίτες; Νομίζετε ότι όλοι είμαστε όρνια σαν και αυτά που συνεχίζουν να σας ψηφίζουν;


Και το χειρότερο από όλα δεν είναι αυτό, αλλά είναι το να βλέπεις τα όρνια από κάτω να ζητωκραυγάζουν κουνώντας σημαιάκια... Πραγματικά όρνια εκτός τόπου και χρόνου.... σαν τον αρχηγό τους...


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/6.html



Οι τρείς προσπάθειες των Εβραίων για την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας.

Το «Μακεδονικό ζήτημα» τέθηκε ουσιαστικά όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Θεσσαλονίκη αποτους Τούρκους και ανέλαβαν την εξουσία στην πόλη.


Η τότε εβραϊκή κοινότητα τηςπόλης δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να αναγνωρίσει τους Έλληνες σαν κυρίαρχους στην πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας γιατί πίστευαν πως ηανάπτυξη της πόλης οφείλοταν στην εβραϊκή κοινότητα και ότι «η μοίρα της πόλης συνταυτίζεται με τη κοινότητά τους,κινητοποιούνται διεθνώς για την εξεύρεση λύσης που θα διασφαλίζει τη θέση τους»(Ρένα Μόλχο-Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης).


Βέβαια οι Εβραίοι γνωστοί παγκοσμίως δεν είναι για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη τωνπεριοχών που διαμένουν,αλλά για την ικανότητά τους να δανείζουν και σκλαβώνουνμε τα δάνειά τους,τους πληθυσμούς των περιοχών αυτών.
«Στα1821, κατά την έκρηξη της ελληνικής επανάστασης, πολλοί χριστιανοί τηςΘεσσαλονίκης συνελήφθησαν. Για την απελευθέρωσή τους, οι Τούρκοι αξιωματούχοιεισέπραξαν ως λύτρα 440.000 γρόσια. Για να συγκεντρώσουν αυτό το ποσόν οιχριστιανοί, δανείσθηκαν από Εβραίους τραπεζίτες προς 30-50% επιτόκιο, μεενέχυρο τιμαλφή και σκεύη των ναών, λαμβάνοντας μετρητά το ένα δεύτερο ή ένατρίτο της αξίας.


Ο Αβραάμ Μπεναρόγια.
Δυστυχώς δεν ξέρουμε από ποιους τραπεζίτες».Εκμεταλεύονται την φτώχεια στις διάφορεςπεριοχές που έχουν πληγεί απο πολέμους που ο Διεθνής Σιωνισμός και οιΤραπεζίτες προκαλούν σε όλες τις περιοχές της Γής ανεξαρτήτου φυλής ή έθνους.

Η πρώτη προσπάθεια για να επιτευχθεί η ανεξαρτησία της Μακεδονίας πραγματοποιείται αποτους Εβραίους το 1927 όταν εντός της ελληνικής Βουλής οι Εβραίοι ιδρυτές και βουλευτές του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια και Κούν Βεντούρα θέτουν θέμα ανεξαρτητοποιήσεως του ευρύτερου χώρου της Μακεδονίας.


Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε απο τον Γιόζιπ Μπρόζ Τίτο, και τον Υπουργό Εξωτερικών της Γιουγκοσλαβίας,οι οποίοι ήταν και οι δύο εβραϊκής καταγωγής,που υποστήριζαν την άμεση δημιουργία Μακεδονικού κράτους.Την ίδια εποχή 1945-6 πρέπει να σημειωθείοτι οι πιέσεις του Αμερικανο-ισραηλινού λόμπι μέσω Εβραίων γερουσιαστών πίεζετους πολιτικούς τις Ελλάδας να δεχθούν την κατάσταση αυτή στο Μακεδονικό γιατίαλλιώς δεν θα βοηθούσαν οικονομικά την Ελλάδα.


Η τρίτη προσπάθεια λαμβάνει χώρα στις μέρες μας.Εκατομμύρια δολάρια δαπανούνται στα Σκόπια απο τον Εβραίο Τζόρτζ Σόρος.Ο επίσης Εβραίος Ροκφέλλερ,πρώτος ύψωσε την σημαία των Σκοπίων στο μέγαρο της οικογένειας στη Νέα Υόρκη,ο Πρόεδρος τουΙνστιτούτου «Καρνέγκι»,Μόρτον Αμπράμοβιτς προπαγανδίζει ασταμάτητα υπέρ τωνΣκοπίων,ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα,Ρίτσαρντ Μπέρνς εβραϊκής καταγωγής,επίσηςπαίρνει θέσεις υπέρ των Σκοπίων και πολλοί άλλοι γνωστοί και μη εξαιρεταίοιεπιφανείς Εβραίοι προωθούν την «Μακεδονία» μέσα απο Ιδρύματα και ΔιεθνείςΟργανισμούς.



Ο Τζόρτζ Σόρος.

Την ίδια στιγμήπου υποκριτικά «μάχονται» για το Μακεδονικό ζήτημα, υπονομεύουν κατά τον χειρότερο τρόπο τιςΕλληνικές θέσεις σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς που ελέγχουν.Ο πρωθυπουργόςΣημίτης(πολλά ακούγονται σχετικά με την καταγωγή του), ισχυρίζεται ότι τοΜακεδονικό θα λυθεί «με αμοιβαίες υποχωρήσεις» και «συνεργασία», δηλώνοντας ότι«η συζήτηση γύρω από το όνομα των Σκοπίων δεν οδηγεί πουθενά», προαναγγέλλονταςτην επερχόμενη μειοδοτική υπαναχώρηση.


Οι αμερικανοτραφείς πολιτικοί της Ελλάδας σήμερα προωθούν την σύνθετη ονομασία.Τατέσσερα απο τα 5 κόμματα της Βουλής(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ)συμφωνούν στην σύνθετηονομασία για τα Σκόπια.


Είδαμε στασχολικά βιβλία χώρα «Μακεδονία».Την ίδια στιγμή Εβραίοι καθηγητές πανεπιστημίωντης Αμερικής διδάσκουν ότι οι Έλληνες έκλεψαν την γη των Μακεδόνων.Παρ'όλα αυτάπολλοί Έλληνες της Αμερικής είναι φίλοι με τους Εβραίους της Αμερικής.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα επ' αυτού, είναι η περίπτωση της μεταπτυχιακής ερευνήτριας τουΠανεπιστημίου του Πρίνστον, Αναστ. Καρακασίδου, η οποία υπό την προτροπή και συνεπικουρία του εβραίου ανθρωπολόγου Χέρτσφελντ, πανεπιστημιακού καθηγητή τουΧάρβαντ, παρουσίασε μία ιστορική ανθρωπολογική εργασία, δια της οποίας αμφισβητεί την Ελληνική προέλευση των Μακεδόνων.


Η ΥΠΕΞ ΝτόραΜπακογιάννη συναντήθηκε με την ΥΠΕΞ Κοντολίζα Ράϊς,πρόσφατα και η Ράϊς ανάφερεδύο φορές την Μπακογιάννη ώς ΥΠΕΞ του Ισραήλ.Η Μπακογιάννη έσπευσε να την διορθώσει και «η Αμερικανίδα υπουργός,δικαιολογήθηκε διπλωματικά, λέγοντας ότι εκτιμά τις προσπάθειες της Ντόρας καιτων ελληνικών διπλωματικών αποστολών στις ΗΠΑ να τιμούν ότι έχει σχέση με τοΟλοκαύτωμα, περισσότερο και από τους Ισραηλινούς, Εβραίους και μή, στις ΗΠΑ.Μάλιστα, ανάφερε χαραχτηριστικά ότι ''μπορεί οι διπλωμάτες σου, με πρώτον καικαλύτερο τον πρέσβη σου στην Ουάσιγκτον και οι Οργανώσεις σας εδώ να μην τιμούντις ελληνικές εθνικές επετείους ή να εργάζονται γιά την αναγνώριση γενοκτονιώνεις βάρος των Ελλήνων, αλλά σε ότι έχει σχέση με το Ολοκαύτωμα, πρωτοστατούνκαι το εβραϊκό λόμπι μόνο καλά λόγια έχει να πει γιά σένα''.


Λέτε τυχαία ναμπερδεύτηκε η Κοντολίζα;Ή μήπως οι σχέσεις κάποιων Ελλήνων πολιτικών με τους Εβραίους είναι τόσο καλές που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν οι Αμερικάνοι ανείμαστε Εβραίοι ή Έλληνες;


Η αλήθεια είναιότι η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη Μακεδονία απο τη στιγμή που έφτασαν την εποχή της Τουρκοκρατίας Εβραίοι απο την Ισπανία,αποτελεί στόχο για τους ΕβραίουςΣιωνιστές που έχουν μόνο καλά λόγια να λένε για τη Θεσσαλονίκη.Βέβαια όπως αναφέραμε παραπάνω οι Εβραίοι δεν χάρηκαν καθόλου όταν ο ελληνικός στρατός κατέλαβε την πόλη και απο τότε προσπαθούν με χίλιους δύο τρόπους να ανεξαρτητοποιηθεί η «Μακεδονία του Αιγαίου» απο την Ελλάδα για να την αρπάξουνμελλοντικά αυτοί.


Εάν λοιπόν η Ελλάδα διαθέτει τους εβραίους συμπαραστάτες της στο Μακεδονικό αλλά και σε κάθεάλλο Εθνικό ζήτημα, δεν έχει να φοβηθεί, πέραν της ολοκληρωτικής υπονομεύσεως,τίποτε απολύτως άλλο...


ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ . ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ . ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙ


http://antipliroforisi.blogspot.com/2008/08/blog-post.html



Τι ψηφίζουμε στις 7 Ιουνίου

Του Σπύρου Χατζάρα

Τι μπορείς να περιμένεις από έναν αποχαυνωμένο πληθυσμό , που κολλάει στις οθόνες για να δει τον Λαζόπουλο, την Πετρούλα , και τη Eurovision.;;; Λογικά, Κεμάλ Τρεμόπουλος-Αλαφούζος 40% και κάθε πόλη και Τζαμί!!!!

Τι μπορείς να περιμένεις από έναν λιμασμένο λαό που τον κλέβουν ασύστολα και αυτός ονειρεύεται να μπει στην «επενδυτική» συμμορία για να... γλείψει ,κανένα κοκαλάκι...;;; Λογικά, Κεμάλ Τρεμόπουλος-Αλαφούζος 40% και κάθε πόλη και Τζαμί!!!!

Τι μπορείς να περιμένεις από έναν αποβλακωμένο λαό που ψηφίζει ότι του πει, η χούντα των καναλαρχών και το «βαθύ αθηναϊκό κράτος »;;;Λογικά ,Κεμάλ Τρεμόπουλος-Αλαφούζος 40% και κάθε πόλη και Τζαμί.!!!!


Ας πούμε λοιπόν στους «τηλεθεατές»:

Ψήφος στον Καραμανλή σημαίνει: Μιναρέδες στην Αθήνα και 2000000 μουσουλμάνοι κάτοικοι της Ελλάδας. Ψήφος στον Παπανδρέου, σημαίνει : Μιναρέδες στην Αθήνα και 2000000 μουσουλμάνοι κάτοικοι της Ελλάδας.

Ψήφος στον Καραμανλή σημαίνει ότι ο ηλίθιος Έλληνας που πληρώνει φόρους, θα συνεχίσει να πληρώνει την δωρεάν υγεία αλλά και την δωρεάν εκπαίδευση των παιδιών του λαθρομετανάστη-τζαμπατζή. Ψήφος στον Παπανδρέου σημαίνει ότι ο ηλίθιος Έλληνας που πληρώνει φόρους, θα συνεχίσει να πληρώνει την δωρεάν υγεία αλλά και την δωρεάν εκπαίδευση των παιδιών του λαθρομετανάστη-τζαμπατζή.

Ψήφος στον αλ-Αλαβάν σημαίνει μιναρέδες στην Αθήνα. Ψήφος στους Οικολόγους-Αλαφουζικούς, σημαίνει μιναρέδες στην Αθήνα. Ψήφος στην Αλέκα ,που βρήκε νέο χορηγό, σημαίνει μιναρέδες στην Αθήνα.

Ψήφος στον Καραμανλή, στον Παπανδρέου, στον Κεμάλ Τρεμόπουλο (Αλαφούζος) στους αλ-Αλαβαν, αλ-Τσίπρα και αλ-Παπαρήγα, σημαίνει Τούρκος διοικητής στο στρατηγείο της Λάρισας, «δημιουργική λύση» στο Μακεδονικό, και η Θράκη στους Τούρκους.
Για αυτό.

Βρείτε έναν Καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους. Καραμανλή- Παπανδρέου-Οικολόγους –Αλαβανότσιπρες-και ψευτοκομμουνιστές της Γερμανός αε, μαζί με το Καρτέλ της ενημέρωσης και της διαπλοκής.


Ψηφίζουμε: Όχι στα Τζαμιά στις ελληνικές πόλεις. Όχι στους μιναρέδες.
Ψηφίζουμε Όχι στον εποικισμό της Ελλάδας με μουσουλμάνους.
Ψηφίζουμε: Όχι στην παράδοση των συνόρων μας στην Τουρκία.
Ψηφίζουμε: Όχι στον Τούρκο διοικητή στην Λάρισα.
Ψηφίζουμε: Όχι στα Καρτέλ, Όχι στη Χούντα των καναλαρχών και των τραπεζιτών. Ψηφίζουμε: Όχι στους Κλέφτες!!! (Μπλέ και πράσινους) Ψηφίζουμε: Όχι στους παπαγάλους και τους τηλεπαραθυράτους
Ψηφίζουμε: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Η Μακεδονία είναι ελληνική.
Η Κύπρος είναι ελληνική.
Ψηφίζουμε: «Αυτό το χώμα δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει».

Ψηφίζουμε μαζικά, τα πατριωτικά κόμματα.
Στις 7 Ιουνίου κάντε τους μια έκπληξη


Μην ξεχνάτε: Ζήμενς-Βατοπέδιο-Δομημένα Ομόλογα- Χρηματηστήριο κλπ.Μπλεγμένοι και οι Μλπέ και οι Πράσινοι. Και κανείς στη φυλακή. Αλληλοσυγχωρέθηκαν.

πηγη


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ




ΤΕΣΤ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ Α.Τ. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ «ΚΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ» ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Νέα «εντυπωσιακή» τρομοκρατική ενέργεια, φοβάται η ΕΛ.ΑΣ. Η ηγεσία της Αστυνομίας και η Αντιτρομοκρατική κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα μετά από την επίθεση στη Eurobank Αργυρούπολης, τη «σιωπή» του Επαναστατικού Αγώνα και τις πληροφορίες για νέο χτύπημα. Το κτίριο του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και της ΕΥΠ στη λεωφόρο Κατεχάκη θυμίζει πλέον φρούριο καθώς έχουν ενισχυθεί οι περιπολίες σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων ενώ ανάλογα μέτρα έχουν ληφθεί σε όλους τους πιθανούς «αστυνομικούς στόχους» τρομοκρατών.

Παρά την επαγρύπνηση όμως, αντιεξουσιαστές χτύπησαν ανενόχλητοι με μολότοφ το ΑΤ Μελισσίων και καταστήματα τραπεζών την Τετάρτη. Θεωρείται πιθανόν να λειτούργησαν ως βραχίονες τρομοκρατικών ομάδων, για να τεστάρουν τα αντανακλαστικά της Αστυνομίας διαπιστώνοντας ότι το…πεδίο είναι ελεύθερο.

Οι όποιες ελάχιστες πληροφορίες φτάνουν από τα δίκτυα του τρόμου στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας αξιολογούνται διασταυρώνονται διαρκώς, με τους δέκα «συνήθεις ύποπτους» να μπαινοβγαίνουν για «φιλικές κουβέντες» στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ δύο και τρεις φορές τη μέρα. Οι παρακολουθήσεις προσώπων έχουν αυξηθεί και τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει μπει στις έρευνες η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς στο Διαδίκτυο εντοπίστηκαν νέα ύποπτα ηλεκτρονικά ίχνη. Εξήντα άτομα ηλικίας 25-60 ετών έχουν δημιουργήσει ισχυρούς «πονοκεφάλους» στους αστυνομικούς, οι οποίοι τους εποπτεύουν νυχθημερόν και παράλληλα προσπαθούν να αντλήσουν πληροφορίες για τη δράση και τις διασυνδέσεις τους με το οργανωμένο έγκλημα το προηγούμενο διάστημα.


Φοβούνται προβοκάτσια

Τα αποτελέσματα των ερευνών είναι πενιχρά, γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα την αγωνία για τον φόβο εκδήλωσης προβοκάτσιας. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στο υπουργείο Δημόσια Τάξης είναι ότι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, κάθε πρωί, από την περασμένη εβδομάδα, κατεβαίνει στην Κρήτη συμμετέχοντας σε πολιτικές εκδηλώσεις για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου και το βράδυ επιστρέφει στην Αθήνα, όπου έχει εγκατασταθεί κυριολεκτικά στο κτίριο της Κατεχάκη.

Ο Αττικάρχης Γιάννης Ραχωβίτσας έχει πυκνώσει τις περιπολίες με πολιτικά στο κέντρο της Αθήνας, όπου υπολογίζεται ότι καθημερινά αναπτύσσονται πάνω από 5.000 αστυνομικοί: από το Κολωνάκι μέχρι το Μοναστηράκι και από την πλατεία Κουμουνδούρου μέχρι την Αλεξάνδρας αλλά και μέσα στα Εξάρχεια.

Σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής ενισχύθηκαν οι εξωτερικές περιπολίες και το ίδιο συμβαίνει στις Φυλακές Κορυδαλλού, αλλά και σε όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα.


Ελλιπής πληροφόρηση

«Δεν έχουμε καλή πληροφόρηση. Μπορούν ανά πάσα στιγμή να μας χτυπήσουν οπουδήποτε. Δεν ξέρουμε που στοχεύουν», αναφέρουν αξιωματικοί της Ασφάλειας, θεωρώντας ότι αυτή τη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει στα τυφλά ή, το χειρότερο, περιμένει επίθεση για να αντιδράσει. Η πραγματικότητα δεν είναι και πολύ διαφορετική πάντως, μιας και η νεοσύστατη πολυπληθής Ομάδα Δ που περιπολεί με μοτοσικλέτες μικρού κυβισμού στα κεντρικά σημεία της πόλης διαθέτει πλέον και εφεδρείες συγκεντρωμένες σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας.

Το σχέδιο της Αστυνομίας στην ανάπτυξη των δυνάμεών της είναι αρκετά σύνθετο και χαρακτηρίζεται από τους στρατηγούς ως «πολύ αποτελεσματικό» αν ξεδιπλωθεί αμέσως μετά την εκδήλωση τρομοκρατικής επίθεσης. Σύμφωνα με αυτό, σε όλες τις μεγάλες οδικές αρτηρίες (Κηφισίας, Μεσογείων, Κατεχάκη, Βουλιαγμένης, Ποσειδώνος, Ιερά Οδός, Πειραιώς, Βάρης Κορωπίου κ.τ.λ.) περιπολούν σε διασταυρούμενη και αντίθετης φοράς διάταξη δεκάδες οχήματα της Ασφάλειας και δικυκλιστές με πολιτικές μοτοσικλέτες. Οι δυνάμεις έχουν διασκορπιστεί σε όλα τα σημεία της Αττικής – από το Λαγονήσι μέχρι τον Ασπρόπυργο και από τον Πειραιά μέχρι την Κηφισιά – και κατευθύνονται ανά ώρα σε νευραλγικά σημεία ,με βάση οδηγίες που λαμβάνουν από δύο κέντρα συντονισμού τους στην Αθήνα και τον Πειραιά.


30.000 αστυνομικοί σε συναγερμό

Υπολογίζεται ότι μόνο στο Λεκανοπέδιο θα βρίσκονται μέχρι την Κυριακή το βράδυ σε επιφυλακή 30.000 αστυνομικοί. Επίσης, έχουν δοθεί νέες οδηγίες στους φρουρούς «ακίνητων στόχων» (πρεσβείες, προξενεία, υπουργεία, υπηρεσίες, Βουλή, Αστυνομικά Τμήματα κ.τ.λ.) και «κινούμενων στόχων» (πολιτικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες, δικαστικοί κ.τ.λ.) Η ΕΥΠ, με τον σύγχρονο εξοπλισμό παρακολούθησης κινητών και τις δυνάμεις της σε πλήρη ανάπτυξη, παρακολουθεί κυρίως τις επικοινωνίες μελών ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου καθώς και πυρήνες μεταναστών.

Οι αστυνομικοί που θα φρουρούν τα εκλογικά κέντρα την Κυριακή έχουν λάβει επίσης πρόσθετες οδηγίες, ενώ έχει αποφασιστεί ο διπλασιασμός των δυνάμεων της Άμεσης Δράσης που θα περιπολούν έξω από αυτά.

Μπορεί στον σχεδιασμό, με τη βοήθεια των αξιωματούχων της Σκότλαντ Γιαρντ που επανεμφανίστηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Κατεχάκη, η Αστυνομία να έχει οργανικό προνόμιο, στην πράξη όμως το ενδεχόμενο εκδήλωσης τρομοκρατικών ενεργειών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας είναι εκείνο που δημιουργεί βασανιστικές σκέψεις.

Η εντολή όμως από το Μαξίμου είναι σαφής: «Ο παραμικρός εφησυχασμός αυτές τις ώρες μπορεί να έχει οδυνηρές συνέπειες, γι αυτό και λειτουργούμε υπό συνθήκες ανάλογες με εκείνες της περιόδου των Ολυμπιακών Αγώνων». Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ενημερώνεται διαρκώς από τους αρμόδιους υπουργούς Προκόπη Παυλόπουλο και Χρ. Μαρκογιαννάκη, εφιστώντας ιδιαίτερα την προσοχή τους στην άμεση αντιμετώπιση μιας ενδεχόμενης τρομοκρατικής ενέργειας.

Πηγή:presstime
Αρ.φυλ.159
Σελ.22


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ-(ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!)

Νέο ρατσιστικό κρούσμα κατά φιλήσυχου μουσουλμάνου μετανάστη σε Ελληνικό σχολείο.


Ευτυχώς η έγκαιρη επέμβαση της αντιρατσίστριας δασκάλας αποσόβησε ένα νέο κύκλο βίας στη πατρίδα μας!




Ισχυρό πλήγμα για τους Οικολόγους Πράσινους η αποχώρηση και καταγγελία του βραβευμλενου με εναλλακτικό Νόμπελ καθηγητή της Ομοιοπαθητικής .......

............Γιώργου Βυθούλκα.....

Αγαπητοί κύριοι,
Το 2004 ήμουν υποψήφιος (τελευταίος κατά σειρά, τιμής ένεκεν) στο ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων μετά από παρότρυνση των Γερμανών-Πράσινων, οι οποίοι με έφεραν σε επαφή με το ελληνικό κόμμα των Οικολόγων.
Σήμερα, το Μάιο του 2009 και λίγο πριν από τις ευρωεκλογές, θέλω να καταστήσω σαφές με αυτήν την επιστολή μου ότι όχι μόνο δεν στηρίζω το κόμμα των Οικολόγων με επικεφαλής τον κύριο Τρεμόπουλο αλλά και είμαι κάθετα αντίθετος στις θέσεις του για τα εθνικά μας θέματα.

Με τιμή
Καθ. Γεώργιος Βυθούλκας
Εναλλακτικό Βραβείο Νόμπελ για την Υγεία, 1996
Αλόννησος, 30.5.2009


===============================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΈΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
ΒΥΘΟΥΛΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΒΆΣΙΝ ..ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ....... ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΚΑΤΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ" ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τρεχαλιτσες πάλι στο Πολυτεχνείο κατέφυγαν..

Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε και σήμερα. Αυτή την φορά επετέθηκαν στον κόσμο που αποχωρούσε από την εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο πεδίο του
Άρεως μέσα από τον περιβάλλοντα χώρο του Πολυτεχνείου πετώντας αντικείμενα και πέτρες.

Τεικά επενέβησαν τα Ματ και οι νεαροί κοπρίτες αποχώρησαν

Ερώτηση

Εχθές επιτέθηκαν σε μέλη του ΠΑΣΟΚ και ως διαφυγή βρήκαν άσυλο στην Νομική

Σήμερα επετέθηκαν σε μέλη της Νέας Δημοκρατίας και ως διαφυγή βρήκαν άσυλο στο Πολυτεχνείο

τι άλλο θα πρέπει να κάνουν για να αποδειχτεί πως τα πανεπιστήμια χρησιμοποιούνται από αυτούς τους κοπρίτες μόνο για να παρανομούν;


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


Πηγή:Greekalert



ΑΝΤΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...


...
Η ΘΥΣΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ!
...
ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ, ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ...
...
...ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΗΣΥΧΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΗΜΑ, ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ. Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΡΙΜΥΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΑΛΛΟΔΑΠΟ. ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΟ 1981 ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 22 ΕΤΩΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΠΡΟΠΑΤΖΙΔΙΚΟ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 50 ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ 3ΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ. Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΗΜΑ...την εχουμε στα υποψη μας .. οπου το κρατος κλεινει τα ματια και η δκαιοσυνη δεν αποδιδεται .. αναλαμβανουν οι ελληνες..

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ("Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία") ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΗΜΑ;



Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΥΣ...



Μήνυμα Ν. Γ. Μιχαλολιάκου Προς κάθε Χρυσαυγίτισσα και κάθε Χρυσαυγίτη,…

Αγαπημένοι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, πριν λίγα λεπτά έληξε η προεκλογική περίοδος. Οι εκλογές αυτές τόνισα εξ αρχής ότι είναι για εμάς μία μάχη και όχι ο πόλεμος. Ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη!

Όποιο όμως και εάν είναι το αποτέλεσμα και μόνο η συμμετοχή μας στις εκλογές αποτελεί μία μεγάλη Νίκη για το Κίνημά μας. Νίκη αφιερωμένη στους μαχητές της Χρυσής Αυγής, τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του αληθινού Εθνικισμού από τον Έβρο και την Μακεδονία μας μέχρι την Κρήτη και την Ρόδο, από την Ήπειρο μέχρι την Λακωνία και την Μεσσηνία, απ’ άκρη σ’ άκρη σε αυτή την χώρα οι ασυμβίβαστες και απροσκύνητες Λαϊκές Εθνικιστικές δυνάμεις σήκωσαν τα λάβαρα της Ιδέας και έδωσαν μάχες αποφασιστικές.