Χρήστες OnLine

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Εξιχνιάστηκε δολοφονία στα Γιάννενα: Αλβανός συνελήφθη και ομολόγησε αποτρόπαιο έγκλημα

"Μετά από έξι μήνες, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων εξιχνίασε την δολοφονία ενός 66χρονου άνδρα στον Γεροπλάτανο Ιωαννίνων. Ο ηλικιωμένος είχε βρεθεί την 1η Δεκεμβρίου 2008 απανθρακωμένος στο σπίτι του και οι αξιωματικοί της αστυνομίας είχαν εκφράσει από τότε υπόνοιες περί εγκληματικής ενέργειας...

Η έρευνα είχε ανατεθεί στην Πυροσβεστική όμως μετά από εντολή του Εισαγγελέα η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια, η οποία οδηγήθηκε στην σύλληψη του δράστη. Πρόκειται για έναν 34χρονο Αλβανό, που εργάζονταν στην περιοχή και ο οποίος λίγη ώρα μετά την προσαγωγή του στο Αστυνομικό Μέγαρο ομολόγησε το έγκλημα.


Ο 34χρονος, σύμφωνα με την ομολογία του, χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι τον 66χρονο Κλεάνθη Νίκου. Τα χτυπήματα ήταν συνεχή μέχρι που ξεψύχησε. Στην συνέχεια τον μετέφερε στο δωμάτιο του σπιτιού του, τον τύλιξε με μία κουβέρτα και στη συνέχεια έβαλε φωτιά, προσπαθώντας έτσι να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος.
Από το σπίτι πήρε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Έφυγε περπατώντας από τον Γεροπλάτανο και έφτασε μέχρι την Βήσσανη. Από κει πήρε ταξί, πήγε στα σύνορα και διέφυγε στην χώρα του..!!



Η Αλβανία όμως δεν τον κράτησε πολύ και πριν λίγο καιρό επέστρεψε στην Ελλάδα. Μάλιστα δεν έφυγε μακριά από την περιοχή του Πωγωνίου. Κάτοικοι που τον ήξεραν τον έβλεπαν το τελευταίο διάστημα να κινείται στην περιοχή και ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας. Την Πέμπτη οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στη Βελλά, όπου αναζητούσε δουλειά. Τον συνέλαβαν και πολύ γρήγορα ομολόγησε την πράξη του.


Να θυμίσουμε ότι ο 66χρονος Κλεάνθης Νίκου στον Γεροπλάτανο είχε βρεθεί καμένος μέσα στο σπίτι του. Η φωτιά όμως δεν είχε προκαλέσει φθορές στο παλιό διώροφο σπίτι που ζούσε. Είχε καεί ολοσχερώς το κρεβάτι όπου είχε τοποθετηθεί το πτώμα του και μερικά μικροέπιπλα στον χώρο της κουζίνας. Αυτό ήταν το στοιχείο που είχε προβληματίσει εξ αρχής τους αστυνομικούς και όπως αποδείχθηκε είχαν απόλυτο δίκιο."


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΖΩΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΑΥΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ . ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ



Διαμαρτυρία εργαζομένων έξω από το παλαιό εφετείο

Διαμαρτύρονται ότι κινδυνεύει η δημόσια υγεία από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή, με τους «φιλήσυχους ενοίκους» του εφετείου. ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της Διοίκησης του ΙΚΑ στην Αγ.Κωνσταντίνου πραγματοποίησαν την Τρίτη οι εργαζόμενοι, καταγγέλλοντας τις συνθήκες εργασίας στην περιοχή. Στο επίκεντρο της διαμαρτυρίας τους βρίσκεται και το εγκαταλελειμμένο κτίριο του Εφετείου στη Σωκράτους, όπου κάτω από άθλιες συνθήκες διαβιούν περισσότεροι από 500 λαθρομετανάστες. Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ διαμαρτύρονται ότι κινδυνεύει και η δική τους υγεία από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή. Η πραγματικότητα όμως είναι ακόμα πιο σκληρή.


Η πόλη απέκτησε νέο «άσυλο»

Εκτός από τον κίνδυνο εξάπλωσης ασθενιών λόγω της παρουσίας των λαθρομεταναστών στην Σωκράτους, υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες τον τελευταίο μήνα για κλοπές περαστικών, επιθέσεις σε αστυνομικούς, μέχρι και… βιασμό γυναίκας εντός του εφετείου! Τις καταγγελίες αυτές «πνίγουν» όλα τα ΜΜΕ ανεξαιρέτως ενώ και η στάση της αστυνομίας είναι εντελώς παθητική ακόμα και όταν έχουν δεχθεί και οι ίδιοι επιθέσεις από τους… «οικονομικούς» λαθρομετανάστες.

Στο παιχνίδι έχουν μπει και οι περίφημες «αντιρατσιστικές» οργανώσεις, που τόσο ενδιαφέρονται για τους λαθρομετανάστες ακόμα και όταν κινδυνεύει η δημόσια υγεία ή όταν τελούνται κακουργηματικές πράξεις εις βάρος πάντα του κοινωνικού συνόλου!



Ο Δήμος κοροϊδεύει τους Αθηναίους

Επιχείρηση καθαρισμού στον προαύλιο χώρο, γύρω από το κτίριο του παλαιού Εφετείου στην οδό Σωκράτους, ξεκίνησαν συνεργεία του Δήμου Αθηναίων. Για να γίνει ακόμα και αυτή η ελάχιστη ενέργεια, έπρεπε να ειδοποιηθεί η αστυνομία και ο εισαγγελέας, ενώ η δαπάνη για τον καθαρισμό θα επιβαρύνει το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Εμποροϋπαλλήλων, όπου ανήκει το κτίριο! Και το πράγμα δεν τελειώνει εκεί… Η κυβέρνηση «υπόσχεται» ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ πως θα εκκενώσει τον χώρο από τους λαθρομετανάστες, για να τους πάνε… άγνωστο που! Πάντως εμείς μέσα από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα έχουμε προτείνει λύση στο ζήτημα:

Βρέθηκε λύση για τους λαθρομετανάστες της οδού Σωκράτους!

Εναλλακτικά θα μπορούσαν να φροντίσουν οι «αντιρατσιστικές» οργανώσεις να φιλοξενήσουν τους λαθρομετανάστες. Είναι κρίμα τόσο χρήμα που ρέει από την Ευρώπη προς τις Μ.Κ.Ο. να πηγαίνει μόνο στις τσέπες κάποιων επαγγελματιών «αντιρατσιστών»!



Αθήνα: Η Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της ανομίας

Μοναδικό φαινόμενο στην Ευρώπη

Ίσως δεν ταιριάζει στο πολιτικό κλίμα των ημερών, αλλά οι βραδινές κυριακάτικες εικόνες των οδών Μενάνδρου και Γερανίου στην Αθήνα δεν επιτρέπουν αναστολές. Όποιος ανυποψίαστος οδηγός πέρασε από εκεί σχετικά νωρίς, στις 8.30 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, θα ένιωσε τουλάχιστον ανασφάλεια, όσο ψύχραιμος κι αν ήταν.

Στρίβοντας στην οδό Μενάνδρου αντιλαμβάνεται ο καθείς το άναρχο πολύχρωμο πλήθος και αισθάνεται ότι οι διαθέσεις δεν είναι οι καλύτερες. Περίπου 2.000 νέοι Αφρικανοί και Ασιάτες, ανακατεμένοι με ανθρώπινες σκιές χρηστών ηρωίνης, κινούνται ή σταθμεύουν δεξιά και αριστερά, κατά μήκος των δύο συνεχόμενων δρόμων, ανάμεσα σε εμπορεύματα και συναλλαγές κάθε είδους.

Πολύβουο το ετερογενές πλήθος, εμφανώς επιθετικό, παρατηρεί τους... «τολμητίες» που εισέρχονται στην ελεύθερη και άνομη ζώνη, αναζητώντας παράθυρα ανοιχτά, πόρτες ξεκλείδωτες και τσάντες ξεχασμένες.

Και όταν προσφέρονται τέτοιες ευκαιρίες, χέρια μπαίνουν απ΄ τα ανοιχτά παράθυρα, πόρτες ανοίγουν, τσάντες, κινητά και πορτοφόλια αρπάζονται εν μέσω πανηγυρισμών.
Και αν τα θύματα κάνουν το μοιραίο λάθος και εξέλθουν των οχημάτων, τους περιμένουν τρικλοποδιές, ύβρεις και προπηλακισμοί.

Σε αυτό το κλίμα, σ΄ αυτή την ατμόσφαιρα, η έξοδος από την οδό Μενάνδρου γίνεται αγωνιώδης και η κάθοδος στην Πειραιώς λυτρωτική.

Κακά τα ψέματα, η Αθήνα απέκτησε στο κέντρο της μια εκτεταμένη και διαρκώς επεκτεινόμενη ζώνη ανομίας και παρανομίας, όπου ανθούν η απλή παραβατικότητα, οι μικροκλοπές, η εκμετάλλευση γυναικών, η προστασία, αλλά και η βαριά εγκληματικότητα των ναρκωτικών, των συμμοριών, των συγκρούσεων και των φονικών.

Τα πάντα μπορεί να γεννήσει αυτή η ζώνη. Απ΄ τα απλούστερα μέχρι τα πιο σύνθετα. Μπορεί να εξελιχθεί βαθμιαία σε υγειονομική βόμβα ή σε ελεύθερη περιοχή για κάθε σέχτα εγκληματική ή θρησκευτικο-πολιτική. Όπως και να έχει, η γιγάντωσή της δεν μπορεί να είναι ανεκτή. Καμία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα δεν έχει τέτοια ζώνη στο κέντρο της.
Μέχρι τώρα οι Αρχές απλώς παρατηρούν.

Ο Δήμος Αθηναίων κάνει πως δεν βλέπει και η Αστυνομία δρα πυροσβεστικά, μόνο όταν έχει να αντιμετωπίσει πολύ σκληρά περιστατικά.

Οι μόνοι που παρεμβαίνουν είναι οι "ρατσιστές" και οι προστατευτικοί αναρχικοί.
Όμως το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό για να μείνει στη διαχείριση των άκρων.

Στη συγκεκριμένη ζώνη αναδεικνύονται ζητήματα ασφάλειας, υγείας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τόσα άλλα.

Η πολιτεία οφείλει μια οργανωμένη, δυναμική παρέμβαση πολλαπλών επιλογών, πέρα από τη ρατσιστική βία και την αρρωστημένη ανεκτικότητα. Και μάλιστα το ταχύτερο, πριν το ιδιότυπο γκέτο του κέντρου των Αθηνών γιγαντωθεί και λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΤΑ - ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ .

ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΕΤΕ!

Του Α. Καρακούση
http://greece-salonika.blogspot.com/


Γνωστή η ύπαρξη μουσουλμανικών εξτρεμιστικών ομάδων στην Ελλάδα, από το 2007

Μας ειδοποίησαν οι Σερβικές μυστικές υπηρεσίες...

Ελληνοποιημένοι άραβες τρομοκράτες
κινούνται ανεξέλεγκτα στην Ευρώπη!


Νοέμβριος του 2007. Με ειδικό σήμα των Σερβικών Μυστικών Υπηρεσιών, γίνεται γνωστό στην Ελλάδα και στην κυβέρνηση Καραμανλή, πως υπάρχουν στη χώρα μας επικίνδυνες ομάδες εξτρεμιστικών μουσουλμανικών στοιχείων. Αυτόματα σημαίνει συναγερμός στις ελληνικές αρχές και στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας ολόκληρης της χώρας.

Οι σερβικές μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν πριν αρμόδια επιτροπή του σερβικού Κοινοβουλίου πως ομάδα ακραίων μουσουλμάνων που ανήκουν στην εξτρεμιστική ισλαμική οργάνωση Σαλάφ δραστηριοποιείται στα νότια σύνορα της Σερβίας.

Όπως μάλιστα υποστήριξαν τα στελέχη της ΒΙΑ, όπως ονομάζεται η σερβική υπηρεσία πληροφοριών ασφάλειας, μέλη της Σαλάφ διατηρούν στρατόπεδα σε Βουλγαρία, Βοσνία- Ερζεγοβίνη, Αλβανία, αλλά και στην Ελλάδα!
«Η Σαλάφ είναι το πιο ακραίο κομμάτι της ισλαμικής τρομοκρατίας, αλλά αποτελεί κάτι περισσότερο από οργάνωση. Είναι η πιο εξτρεμιστική έκφραση της ισλαμικής θρησκείας και είναι ενδεικτικό πως η Αλ Κάιντα ξεκίνησε ως παρακλάδι της. Σήμερα η Σαλάφ αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες νεαρούς μουσουλμάνους σε όλον τον κόσμο που είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους για τους σκοπούς της», αποκάλυψε τότε αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής, που ασχολείτο με τη διεθνή τρομοκρατία.

Όπως μάλιστα επισήμανε, «οι ελληνικές αρχές γνωρίζουν πως στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη, το Κόσοβο και ενδεχομένως και σε περιοχές της Βουλγαρίας βρήκαν καταφύγιο έμπειροι μουσουλμάνοι πολεμιστές από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, και την Αλγερία, που ανέλαβαν την εκπαίδευση νέων στελεχών. Πριν από μερικές εβδομάδες 37 μέλη της Σαλάφ συνελήφθησαν σε Ιταλία και Γερμανία σε αντιτρομοκρατική επιχείρηση».
«Οργανωμένο στρατόπεδο της Σαλάφ δεν υπάρχει στην Ελλάδα», υποστηρίζει ανώτερο στέλεχος της ΕΥΠ που ασχολείται με την αποφυγή δραστηριοποίησης ισλαμικών οργανώσεων στη χώρα μας. Όπως όμως αποκαλύπτει, «η Ελλάδα έχει χρησιμοποιηθεί ως κέντρο διερχόμενων τρομοκρατών που κατευθύνονται είτε προς τη Δυτική Ευρώπη είτε προς χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Επίσης έχουμε ενδείξεις πως η Ελλάδα έχει χρησιμοποιηθεί ως χώρα υποστήριξης ισλαμικών τρομοκρατικών δικτύων»!

Η πιο σημαντική σύλληψη από τις ελληνικές αρχές μουσουλμάνου τρομοκράτη, που μάλιστα συνδεόταν και με δίκτυο της Αλ Κάιντα, έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου 2005. Τότε συνελήφθη στο Τελωνείο Κήπων, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ο Μαροκινός υπήκοος Ανουάρ Μαζράρ, ο οποίος καταζητούνταν από τις γαλλικές και τις μαροκινές αρχές για συμμετοχή του σε οργάνωση φανατικών μουσουλμάνων που δρούσε ως παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη βορειοαφρικανική χώρα.

Κυνηγημένος από τη μαροκινή Αστυνομία ο Μαζράρ είχε καταφέρει να διαφύγει στη Γαλλία, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών φέρεται να οργάνωσε δίκτυο μουσουλμάνων εξτρεμιστών. Λίγο πριν από τη σύλληψή του από τις γαλλικές αρχές, κατάφερε να διαφύγει σε αραβική χώρα χρησιμοποιώντας πλαστό γαλλικό διαβατήριο. Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν τις αντίστοιχες ελληνικές πως ο Μαζράρ θα προσπαθούσε να εισέλθει στην Ελλάδα από την Τουρκία με λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη- Θεσσαλονίκη.

Αμέσως μετά τη σύλληψή του κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες και ο Μαζράρ απελάθηκε στο Μαρόκο όπου και δικάστηκε για τη συμμετοχή του σε εξτρεμιστική ισλαμική οργάνωση. Επιπλέον οι αμερικανικές, βρετανικές, ιταλικές και γαλλικές μυστικές υπηρεσίες είχαν ενημερώσει τις αντίστοιχες ελληνικές αρχές πως στελέχη ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων, έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως «χώρα υποστήριξης», επικαλούμενες τον αριθμό των Αράβων μουσουλμάνων φονταμενταλιστών που έχουν συλληφθεί τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ευρώπη, έχοντας στη διάθεσή τους ελληνικές ταυτότητες ή διαβατήρια. Συλλήψεις «ελληνοποιημένων» Αράβων έχουν γίνει στη Βρετανία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ολλανδία, ενώ όπως αποκαλύφθηκε, είχαν προμηθευτεί τα πλαστά έγγραφα από δίκτυα πλαστογράφων συμπατριωτών τους.

Δίκτυο Τούρκων πρακτόρων στη Νότια Βουλγαρία και στην ορεινή Θράκη!

Κι ενώ αυτά συνέβαιναν στα τέλη του 2007, στις ημέρες μας η δράση μουσουλμανικού δικτύου ανακαλύπτεται στη νότια Βουλγαρία με σαφή προσανατολισμό την συλλογή πληροφοριών για στρατιωτικές μονάδες της Ελληνικής Θράκης και ιδιαίτερα του Έβρου.

Ταυτόχρονα, κινήσεις ομάδων τούρκων τουριστών ανδρών έχουν σημειωθεί μέσα στο έδαφος της Ελληνικής επικράτειας. Οι κινήσεις αυτών των ομάδων είναι ιδιαίτερα έντονες στα ορεινά των νομών Ροδόπης και Ξάνθης, όπου έρχονται σε επαφές με μουσουλμάνους (υποχείρια του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής) και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την μορφολογία του εδάφους, καθώς και για τα περιπατητικά μονοπάτια της ευρύτερης περιοχής.

Η πλήρης δραστηριοποίηση του Τουρκικού Προξενείου προς τους κατοίκους της ορεινής Θράκης, έχει επισημανθεί από το ιστολόγιο αυτό, όπως έχει τονισθεί και η διαφοροποίηση του Ελληνικού Πομακικού πληθυσμού προς τις ανθελληνικές δράσεις που αναπτύσσονται στα χωριά όπου διαβιούν οι Έλληνες Πομάκοι (μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα). Ο οποιοσδήποτε σχολιασμός για την ανυπαρξία της Ελληνικής πολιτείας περιττεύει, λόγω της πλήρους ανεπάρκειας που έχει σημειωθεί αλλά και της γενικότερης αδιαφορίας των αρμοδίων υπουργών και εν γένει πολιτικών για την περιοχή της Θράκης και τις «επικίνδυνες» δράσεις που αναπτύσσονται τελευταίως από άγνωστα στοιχεία, τουρκικής προέλευσης, που σχεδόν πάντα κινούνται με την συνοδεία ανθρώπων του Τουρκικού Προξενείου.

Η επιθετικότητα των κατοίκων, μίας μικρής αλλά σημαντικής περιοχής, στα ορεινά της Ξάνθης, καταδεικνύει την αλλαγή που επέρχεται και που δυστυχώς δεν προοιωνίζεται ως η ιδανικότερη για την σχέση των κατοίκων της περιοχής (οι «άρχοντες» της οποίας έχουν συνεχή και αγαστότατη σχέση με το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής) με το Ελληνικό κράτος.

Παυλόπουλος (υπουργός Εσωτερικών), Μπακογιάννη (υπουργός Εξωτερικών) και Καραμανλής (πρωθυπουργός), οφείλουν να ενεργήσουν τάχιστα έτσι ώστε να προλάβουν τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις που θα αποτελέσουν, κυριολεκτικά, έκρηξη στο εσωτερικό της Ελλάδας και θα δημιουργήσουν πολλά περισσότερα προβλήματα από τα σημερινά.

Οφείλουν να προστατεύσουν τους Πομάκους της περιοχής της Θράκης, από την παρέμβαση ξένων στοιχείων, που επιθυμούν την δημιουργία "ανώμαλων καταστάσεων" στην περιοχή. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή συνέχιση της εφαρμογής της «μη πολιτικής δράσης» και της πλήρους αδιαφορίας για τις εξελίξεις που καταγράφονται στη Θράκη, οι τρεις αυτοί θα είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για όλα όσα θα επακολουθήσουν και που θα είναι εις βάρος της ίδιας της χώρας, της Ελλάδας.

http://kostasxan.blogspot.com/2009/06/2007.html


ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ : Ανοιχτή επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων προς το Μ.Τρεμόπουλο


“Εδώ και αρκετό καιρό περιμέναμε να συναισθανθείς το βάρος των πολιτικών και ιστορικών ανοησιών που κατά καιρούς έχεις εκτοξεύσει, εις βάρος της ιστορίας, των προγόνων μας και της αξιολογήσεως των ιστορικών προσώπων.


Δυστυχώς όμως με την συνέντευξή σου στα ΝΕΑ του Κυριακάτικου φύλλου της 31/5/09... προτείνεις όχι η οδός Αγίου Δημητρίου αλλά η οδός του Απ. Παύλου, να μετονομαστεί σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ.


Αγαπητέ αγωνιστή ο οποίας καμιά φορά λες και «μαλακίες», δανείζομαι την απάντησή σου όπως ο ίδιος αυτολεξεί την είπες στα ΝΕΑ της Κυριακής χαρακτηρίζοντας τον εαυτό σου, πρέπει να γνωρίζεις ότι δύο ήταν οι ιδεολογίες του θανάτου τον τελευταίο αιώνα στην Ευρώπη. Η ιδεολογία του Κεμάλ Ατατούρκ και του Χίτλερ και οι δύο είναι ιδεολογίες της φυλετικής καθαρότητας και των εθνοκαθάρσεων. Χωρίς την ιδεολογία του Κεμάλ Ατατούρκ, 353.000 Πόντιοι δεν θα ήταν νεκροί και εμείς θα ήμασταν ακόμα στην Τραπεζούντα, Σαμψούντα, Κερασούντα και τις άλλες ιστορικές περιοχές του Πόντου. Εκατομμύρια Αρμένιοι, Ασσύριοι και άλλοι λαοί μη Τουρκικοί και Μουσουλμανικοί, δεν θα είχαν σφαγιασθεί και δεν θα είχαν ξεριζωθεί από τις πατρίδες τους. Εάν η Ευρώπη μπορούσε να αντιληφθεί το μέγεθος και τη βαρβαρότητα αυτής της ιδεολογίας και να την σταματήσει, εκατομμύρια Εβραίοι θα ήταν ζωντανοί, δεν θα υπήρχαν Άουσβιτς, Καλάβρυτα, Χορτιάτης και άλλα μέρη, όπου χιλιάδες αγωνιστές σφαγιάστηκαν από την ίδια ιδεολογία του θανάτου, με εκφραστή όμως αυτή τη φορά τον Χίτλερ.


Ως απάντηση της ανοήτου πολιτικά και ιστορικά προτάσεώς σου, σου προτείνουμε η οδός του Απ. Παύλου, η μισή να μετονομαστεί σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ και η άλλη μισή σε οδό Αδόλφου Χίτλερ.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων μπροστά σ΄ αυτά που εσύ γνωρίζεις και αποτελούν τη Θεσσαλονίκη για σένα, σου προτείνει να ανοίξεις κανένα βιβλίο και να μάθεις για τον Βησσαρίωνα εκ Τραπεζούντας, στον Στράβωνα, τον Ενεπεκίδη, τον Ιασονίδη, τον Χρύσανθο εκ Τραπεζούντας και για να μην μακρηγορώ, αν διαβάσεις καλά θα ανακαλύψεις και άλλους.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων ποτέ δεν άσκησε κομματική πολιτική καθοδήγηση στα εκατοντάδες σωματεία της, στα οποία μετέχουν εκατοντάδες χιλιάδες Πόντιοι.


Επειδή όμως μ΄ αυτά που λες και κάνεις σε θεωρεί επικίνδυνο πολιτικά, επικίνδυνο δηλαδή για όσα εμείς αγωνιζόμαστε και έχουμε ιεραρχήσει ως πρώτα στην κλίμακα των αξιών μας, για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια ιστορίας, σε καλούμε ευθέως και χωρίς περιστροφές να μας απαντήσεις:

1) Πώς δεσμεύεσαι και ποιες δράσεις θα αναλάβεις, για τη διεθνοποίηση του Ποντιακού ζητήματος, δηλαδή της αναγνωρίσεως της Γενοκτονίας μας από τους Τούρκους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;


2) Πώς θα αγωνιστείς και αν σκοπεύεις, για τα ανθρώπινα δικαιώματα στον Πόντο χιλιάδων Ποντιόφωνων Χριστιανών ή και Μουσουλμάνων, των οποίων τα δικαιώματα σήμερα καταπατούνται;


3) Για την απόδοση προς χρήσιν και θρησκευτική λατρεία των θρησκευτικών και ιστορικών μας μνημείων στον Πόντο, ώστε οι εκκλησιές μας να πάψουν να είναι στάβλοι και αχούρια και η Παναγία Σουμελά μουσείο.

Καλή η οικολογία αγαπητέ Τρεμόπουλε, αλλά και ολίγη ιστορική μνήμη δεν βλάπτει. Όχι ως έκφραση επαρχιωτικού εθνικισμού ή ακροδεξιών κορόνων ή άναρθρων κραυγών, αλλά ως συνειδητή γνώση και αξιολόγηση της ιστορίας και αποφυγή καινούργιων ολοκαυτωμάτων.

Εάν λοιπόν επιμείνεις σε όσας μας λες, σου έχω και εγώ μια πρόταση. Στην νέα οδό Κεμάλ Ατατούρκ - Αδόλφου Χίτλερ, να εγκαταστήσεις το πολιτικό σου γραφείο.


Σε κάθε δε περίπτωση σου δηλώνουμε απερίφραστα, ότι αν δεν συναισθανθείς τα όσα είπες και δεν επανορθώσεις, μη έχοντας τη δυνατότητα να σου προσφέρουμε την οικολογική τούρτα που σου πρόσφερε η Νατάσσα Γερασιμίδου, χωρίς να είμαστε ενάντια στους οικολόγους και το πράσινο, θα σου προσφέρουμε «μαύρο στον Μαυρογιαλούρο» στις επερχόμενες εκλογές, διότι επιτέλους όπως και ΄συ ο ίδιος καλά γνωρίζεις, ένας πράσινος κόσμος δεν σημαίνει τίποτα όταν είναι αιματοβαμμένος.


Χαιρετίσματα και περιμένουμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Π.Σ
Ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Αποστολίδης
Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω”



ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ! ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΡΑΝΙ! ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!


το γραψαμε παλιοτερα και το ξαναβαζουμε να το δειτε

Μιά φοβερή αποκάλυψη έκανε την Δευτέρα 1-6-09 στην εκπομπή: "ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ" του Άδωνι Γεωργιάδη στο "ΤΗΛΕΑΣΤΥ" ο πιστός Μουσουλμάνος, Κούρδος Ιστορικός κ. ALI KARDUHO.

Κατήγγειλε ΕΥΘΕΩΣ όσους μιλούν για "σκίσιμο" του Κορανίου απο τον Αστυνομικό και κατηγόρησε τα κόμματα που παρότρυναν τους Μουσουλμάνους να κατέβουν στην Αθήνα και να κάνουν ζημιές. Γεγονός που εξέθεσε όλους τους φιλήσυχους Μουσουλμάνους που διαβιούν ειρηνικά με τους Έλληνες πολίτες.

Το επίμαχο χαρτί που υποτίθεται ότι ήταν το Κοράνι και έγινε όλος αυτό ο σάλος, μπορεί να ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο πάντως όχι το Κοράνι.

Και εξήγησε ο Αλή Καρδούχος (τον οποίο έχει επανειλημμένως φιλοξενήσει στην εκπομπή του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος:

1. Το Κοράνι είναι ΜΟΝΟ βιβλίο βιβλιοδετημένο.

2. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ανατύπωσή του σε φωτοτυπίες γιατί αποτελεί ΙΕΡΟ κείμενο.

3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο διαχωρισμός του Κορανίου σε σελίδες.

4. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι Μουσουλμάνοι να περιφέρουν το ΙΕΡΟ Κοράνι σε τόπους εκτός απο τόπους λατρείας και προσευχής.

5. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το Κοράνι να το έχουν πάνω τους οι Μουσουλμάνοι διότι... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έρχεται σε επαφή με σωματικά υγρά κ.λ.π.

6. Οι Μουσουλμάνοι για να πιάσουν στα χέρια τους το ΙΕΡΟ Κοράνι, πρέπει ΠΡΩΤΑ να ΠΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ!! και μετά να το αγγίξουν.

7. Φυσικά απαγορεύεται να κυκλοφορεί φωτοτυπικό αντίγραφο τσαλακωμένο, τυλιγμένο και κολλημένο με ταινίες συσκευασίας.


Άρα το επίμαχο έγγραφο που "κακοποιήθηκε" ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτός από το ΙΕΡΟ ΚΟΡΑΝΙ.

Και ΤΩΡΑ; ΤΙ ΕΧΟΥΝ να πουν οι "ψευτοπροοδευτικοί" και"Αντιρατσιστές";

Κι εσύ ρόμπα ψευτοαντιρατσίστρια, ως γυναίκα, θα σου άρεσε να ζεις σε μία μουσουλμανική χώρα, να κυκλοφορείς με μαντήλα, να μην μπορείς να έχεις εραστή, να σε λιθοβολούν αν τολμήσεις να μοιχεύσεις και να μοιράζεσαι τον άνδρα σου με άλλες τρεις γυναίκες;

Επιτέλους, γιατί δεν λέτε τίποτα εσείς οι Ελληνίδες, όταν θα είσθε οι πρώτες που θα ζημιωθήτε αν κυριαρχήσουν στην Ελλάδα οι Μουσουλμάνοι;

Από το http://kostasxan.blogspot.com/


Τι λες ρε Μάκη; Πας καλά ή να φωνάξουμε τον γιατρο? ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ με παρασημο εισαι



















Τι μας λες ρε Μάκη; Υπάρχουν Σλαβομακεδόνες στην Ελλάδα και δεν το ξέρουμε; Μήπως ζούνε στην Εκάλη και δεν τους είδαμε; Το "ουράνιο τόξο" που εκπροσωπεί τα Σκόπια με αντεθνική στάση τους λες Σλαβομακεδόνες;


Ντροπή ρε Μάκη. Και πες μας και φασίστες και αριστερούς και δεξιούς. Ανιστόρητοι και χαιβάνια δεν είμαστε.


Από πότε το "Ουράνιο Τόξο" έγιναν Σλαβομακεδόνες; Το ξέρεις κυρ Μάκη ότι αυτοί εκπροσωπούν την δήθεν Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα; ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. Και τότε γιατί τους κάνεις αβάντα;


Ρε ουστ από εδώ όλοι σας. Θα σου λέγαμε ότι σε γράφουμε στα υποδήματα του... Πρετεντέρη(που ήταν παλιά)αλλά είναι το θέμα τέτοιο.


ΝΑΤΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ . ΒΔΕΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩ .


Δυναμικό εθνικιστικό παρόν στην προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

2JΕκατοντάδες μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής συμμετείχαν χθες στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Η ατμόσφαιρα ήταν από νωρίς θερμή, με γαλανόλευκες σημαίες και εθνικιστικά λάβαρα να κυματίζουν στον ουρανό της Αθήνας και στρατιωτικά εμβατήρια να δίνουν ένα διαφορετικό τόνο στη ζωή της πόλης.



Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τους εκπροσώπους του Μετώπου Νεολαίας και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Κύπρου, που συμμετέχει αυτόνομο στις ευρωεκλογές και δίνει ένα μεγάλο αγώνα στη μεγαλόνησο.



Ακολούθησαν ομιλίες υποψηφίων ευρωβουλευτών και εν συνεχεία, μέσα σε έντονες επευφημίες, ανέβηκε στο βήμα ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Ο λόγος του μεστός και επιθετικός, ενθουσίασε τους συγκεντρωμένους και ξεκαθάρισε την πολιτική μας γραμμή σχετικά με τα φλέγοντα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Μία μεγάλη πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Κολοκοτρώνη με κατεύθυνση την πλατεία Συντάγματος και το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.


Λίγο πριν το κοινοβούλιο, ανακοινώθηκε η είδηση ότι ομάδα μελών μας παρενέβη και διαμαρτυρήθηκε για την εθνικά επικίνδυνη εκδήλωση του “ουράνιου τόξου” στην αίθουσα ανταποκριτών ξένου τύπου.



Το κλίμα οξύνθηκε, όταν δύο διμοιρίες ΜΑΤ απέκλεισαν και πάλι την πρόσβαση προς τον Άγνωστο Στρατιώτη.


Τελικά, κατόπιν παρέμβασης του γενικού γραμματέα, η κατάσταση εκτονώθηκε και τα μέλη μας έψαλλαν με μία φωνή τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Για μία ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή ήταν κυρίαρχη στους δρόμους της Αθήνας.


2J-A


http://xryshaygh.wordpress.com/2009/06/03/proekl_ath/

Καθάρισαν το παλιό Εφετείο

Συνεργεία του δήμου Αθηναίων ξεκίνησαν σήμερα επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το κτίριο του παλαιού Εφετείου στην οδό Σωκράτους, στον προαύλιο χώρο.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Δημόπουλος σημείωσε πως η δαπάνη για τον καθαρισμό θα επιβαρύνει το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Εμποροϋπαλλήλων, όπου ανήκει το κτίριο, ενώ θα καλέσει και εγγράφως το Ταμείο, τη Νομαρχία και το υπουργείο Εσωτερικών να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Στο κτίριο του παλαιού Εφετείου ζουν περίπου 600 λαθρομετανάστες σε άθλιες συνθήκες.

Δεν πέρασε χωρίς απάντηση ΕΘΝΙΚΗ η σκοπιανή πρόκληση

Ομάδα Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής μπήκε μέσα στην εκδήλωση και την ακύρωσε. Παρέμβαση Εθνικιστών σταμάτησε την εκδήλωση της ντροπής

Νωρίς τα απόγευμα αναδημοσιεύσαμε την είδηση από την εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ πως οι γνωστοί πρακτορίσκοι των Σκοπίων είχαν το θράσος να παρουσιάσουν στην αίθουσα Ανταποκριτών Ξένου Τύπου το δήθεν “μακεδονικό λεξικό”.


Είχαν το θράσος να το κάνουν σε ένα κράτος ανίκανο να υπερασπιστεί το Έθνος. Για κακή τους τύχη όμως δεν είναι όλοι προσκυνημένοι και υπόδουλοι του συστήματος και έτσι μια ομάδα Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής κάνοντας το καθήκον της παρενέβη στην εκδήλωση και την ακύρωσε.




Στην αίθουσα βρίσκονταν και ο Βαλλιανάτος, με τον... αρχηγό των Ιών, Τρίμη.

Πολύ κλάμα πάντως έπεσε αργότερα όταν έκαναν την παρέμβασή τους παιδιά της Χρυσής Αυγής στην κατάπτυστη αυτή εκδήλωση, στην ίδια μάλιστα αίθουσα που είχε παρουσιάσει την επίσης κατάπτυστη και φτιαχτή έκθεσή της η "ανεξάρτητη" εμπειρογνώμων εκ Μπρονξ, Μακ Ντούγκαλ! Κατατρομοκρατήθηκαν οι παρευρισκόμενοι και μόνο που τους είδαν!


ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ


Βούλγαροι ''Ποντικοί'' ΑΤΜ έπεσαν στην παγίδα τους!

Δύο άνδρες βουλγαρικής καταγωγής συνελήφθησαν χθες από άνδρες του Τμήματος Οικονομικών Εγκλημάτων, με την κατηγορία ότι παγίδευαν μηχανήματα αυτόματης ανάληψης τραπεζών.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 27 και 42 ετών, τοποθέτησαν μηχανισμό παγίδευσης σε ΑΤΜ Αγροτικής τράπεζας στο Ηράκλειο Αττικής και κατάφεραν να υποκλέψουν τα προσωπικά δεδομένα τουλάχιστον 10 καρτών ανυποψίαστων πελατών.

Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν στη συνέχεια κάρτες κλώνους, προκειμένου να αφαιρέσουν χρήματα από τους λογαριασμούς των πελατών.

Η ζημιά που θα προκαλούσαν υπολογίζεται στα 15.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Εναντίον τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.



Κύριοι πολιτικοι, πάρτε στα μούτρα σας μια έρευνα για την ασφάλεια στη χώρα μας!

Να πάρτε στα μούτρα σας κύριοι, αυτό το παραμυθάκι που μας λέτε, ότι δηλαδή ζούμε στην πιο ειρηνική χώρα του κόσμου!

Είμαστε στην 57η θέση του κόσμου, κάτω από την Αίγυπτο, την Μαλαισία, την Εσθονία και πολλές άλλες, που εμείς αποκαλούμε τριτοκοσμικές!

Η έρευνα, στην οποία κατατάσσονται 144 χώρες σύμφωνα με 123 κριτήρια, διεξήχθη από το Ινστιτούτο Μελετών για την Οικονομία και την Ειρήνη της Ουάσινγκτον και το Economist Intelligence Unit (EIU) του Λονδίνου.

Στα κριτήρια περιλαμβάνονται ο αριθμός των στρατιωτών που μετέχουν σε ειρηνευτικές αποστολές, ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η εξαγωγή όπλων και οι σχέσεις με τις γειτονικές χώρες.

Στην κλίμακα από το 1 έως το 5, (1 είναι η πιο ειρηνική χώρα), η Σλοβενία βαθμολογήθηκε με 1 για τον αριθμό δολοφονιών ανά 100.000 κατοίκους, τον αριθμό φυλακισμένων, το επίπεδο βίαιων εγκλημάτων και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ . ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.


Κρίσιμη είναι η κατάσταση του ειδικού φρουρού

Ξαφνική επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του ειδικού φρουρού της ομάδας Δέλτα Σπύρου Θεοδώρου, ο οποίος υπεβλήθη εσπευσμένα σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Ο 30χρονος ειδικός φρουρός είχε δεχθεί επίθεση με πυρά από κακοποιούς και είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα τα ξημερώματα της 3ης Απριλίου όταν μαζί με συνάδελφό του διενεργούσε τυπικό αστυνομικό έλεγχο στην περιοχή της Κυψέλης.

Σοκ στην κοινή γνώμη είχε προκαλέσει το περιστατικό καθώς μια επιχείρηση ρουτίνας είχε μετατραπεί σε αιματηρή συμπλοκή. Ωστόσο, οι διωκτικές αρχές βρίσκονται μια ανάσα από την εξιχνίαση της υπόθεσης, αφού φέρονται να έχουν καταλήξει στην ταυτότητα των δραστών, χωρίς να έχουν καταφέρει ακόμα να τους εντοπίσουν.


newsblog


Καραούλι φυλάνε οι κάτοικοι για τους αλλοδαπούς διαρρήκτες

Μέσα σε τρεις μήνες σημειώθηκαν 30 κλοπές στο χωριό Τριάδα της Εύβοιας. Σε ένα χωριό που τα τελευταία είκοσι χρόνια δεν είχε σημειωθεί το παραμικρό κρούσμα. Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι. Κάθε εβδομάδα υπάρχουν και δύο... κρούσματα.

Πρόσφατα οι δράστες μπήκαν από την πόρτα σαν καλοί κύριοι, έκλεψαν 1000 ευρώ, κινητά τηλέφωνα και εξαφανίστηκαν. Οι άντρες του χωριού αναγκάζονται κάθε βράδυ να κάνουν περιπολίες. Αξίζει να σημειωθεί πως και η αστυνομία κάνει φιλότιμες προσπάθειες ενώ μέσα σε δύο μήνες έχει συλλάβει πάνω από 40 κακοποιούς ενώ κάθε βράδυ ένα αυτοκίνητο της υπηρεσίας κάνει περιπολίες.

www.evianews.com


Οικολόγοι Πράσινοι Ανθέλληνες - Προδότες με κρατικές και ιδιωτικές χρηματοδοτήσεις

Α. Χρήμα από τους τραπεζίτες

Όπως αποκάλυψε το τρωκτικό (βλέπε σχετικές αναρτήσεις: http://troktiko.blogspot.com/2009/05/marfin.html και http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_4711.html), ο Βγενόπουλος και η Marfin έχουν αποδεδειγμένα, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι οι Οικολόγοι Πράσινοι, πάρει 6 ολοσέλιδες καταχωρήσεις εντός του 2008 και του 2009 στην ΕΠΙΣΗΜΗ εφημερίδα του κόμματος, την Πράσινη Πολιτική (κι ας λέει ο εκδότης ότι δεν είναι επίσημη, πώς γίνεται 16 σελίδες να γράφουν ψηφίστε Οικολόγους Πράσινους και να μην είναι επίσημη;). Το αντίτιμο από αυτές τις καταχωρήσεις είναι 20.000 Ευρώ, τα οποία έχουν ήδη αρχίσει να εισπράττουν. Η δε σελίδα της εφημεριδούλας που κυκλοφορεί σε 3.000 αντίτυπα χρεώθηκε στην Marfin από τους Οικολόγους Πράσινους 4.000 Ευρώ, όσο περίπου εισπράττει για μια σελίδα (χωρίς το αγγελιόσημο και το ΦΠΑ) μια σαββατιάτικη εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας.

Β. Κρατικές χρηματοδοτήσεις – Τρεμόπουλος

Ο Μ. Τρεμόπουλος ισχυρίζεται ότι έχει πολύ μικρό εισόδημα. Είναι όμως επαγγελματικό στέλεχος (αντιπρόεδρος) της Αντιγόνης, μια Μη κυβερνητική οργάνωση που ρουφιανεύει την Ελλάδα στους διεθνείς οργανισμούς για περιστατικά βίας και ρατσισμού –όχι ότι δεν υπάρχουν, η Αντιγόνη όμως ακόμη και ασημαντότατα θέματα τα κάνει κολοσιαία… Η εν λόγω οργάνωση χρηματοδοτείται, σύμφωνα με το στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων, με 180.000 Ευρώ τον χρόνο από κρατικούς πόρους για να κάνει διάφορα projects (http://olympia.gr/2009/04/05/greekblock/
). Οι υπολογισμοί όμως που έκανε ένας προσεκτικός αναγνώστης δείχνουν έσοδα 350.000 Ευρώ τον χρόνο, εκ των οποίων 120.000 κρατικοί πόροι από το υπουργείο Απασχόλησης (http://greekblock.blogspot.com/2009/04/blog-post_3526.html)….

Γ. Κρατικές χρηματοδοτήσεις - Χρυσόγελος

Ο τρίτος υποψήφιος για τις ευρωεκλογές των Οικολόγων Πράσινων, ο Νίκος Χρυσόγελος είναι επί σχεδόν 20 χρόνια πρόεδρος στην περιβαλλοντική οργάνωση ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, ενώ επί πολλά χρόνια ήταν και πρόεδρος στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ SOS. Και οι δύο οργανώσεις υπήρξαν από τις αγαπημένες του πρώην υπουργού ΥΠΕΧΩΔΕ του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλιώτη, ο οποίος τις επιχορηγούσε με σημαντικά ποσά καθ’ όλη την διάρκεια της δεκαετίας του 1990 για να κάνουν περιοδείες στις Κυκλάδες με ένα καΐκι και να «ευαισθητοποιούν» τον κόσμο να διατηρεί καθαρές τις θάλασσες. Τα ποσά που έδινε κάθε χρόνο το ΥΠΕΧΩΔΕ κυμαίνονταν περί τα 70 εκατομμύρια δραχμές, κι αυτό γινόταν χωρίς δημόσια προκήρυξη για να υποβάλουν προτάσεις προγραμμάτων και άλλες ΜΚΟ.


Όμως, οι οργανώσεις του κου Χρυσόγελου δεν υποστηρίχθηκαν μόνο από τον Λαλιώτη, αλλά και από τον σκληρά καθυβριζόμενο από τους Οικολόγους Πράσινους (για το ξεκάρφωμα;) νυν ΥΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά. Εντυπωσιάζει η αποδοχή της έκτακτης επιχορήγησης που έδωσε πέρυσι το ΥΠΕΧΩΔΕ σε διάφορες περιβαλλοντικές ΜΚΟ, με το Μεσόγειος SOS να είναι η μόνη οργάνωση που εισέπραξε τα 100.000 Ευρώ, όταν η Greenpeace, το WWF, η Ορνιθολογική και οι φωκάδες απέρρριψαν κάθε χρηματοδότηση από το ΥΠΕΧΩΔΕ… Δείτε: http://www.avgi.gr/NavigateActiongo.action?articleID=391058.

Μετά από όλα αυτά και επειδή εγώ θα ψηφίσω –δεν τους κάνω την χαρη της αποχής για να διαιωνισθεί ο δικομματισμός- επιλέγω τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ και τους αγνούς- για αυτό και έξω από τα φώτα της δημοσιότητας - ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (http://www.oikologoi.gr/). Μπορεί ο Παπανικόλας με το ΤΗΛΕΦΩΣ να είναι κάπως ιδιόρρυθμος, όμως είναι αγωνιστής της οικολογίας, δεν έχει κάνει αρπαχτές και το σημαντικότερο, στις κρυφές δημοσκοπήσεις πιάνει 2,3 – 2,6%, απέχοντας μια ανάσα από την ευρωβουλή.

Ας σκεφτούμε ποιον θέλουμε στην Ευρωβουλή να δίνει τους αγώνες για την Ελλάδα; Τον μισέλληνα Τρεμόπουλο ή τον ταγμένο στην υπόθεση της οικολογίας Κ. Παπανικόλα;

Για να δούμε.


Αναγνώστης
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/06/blog-post_1813.html



Ο δρόμος των λαθρομεταναστών περνάει από την Γευγελή

Βλέπω συχνά να υπάρχει μια διαμάχη μεταξύ των “προστατών” των λαθρομεταναστών και όσων αντιτίθενται στη λαθρομετανάστευση. Προσωπικά εμένα μου προκαλεί θλίψη το να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους να περιφέρονται προσπαθώντας να βρουν την καλύτερη ζωή που κάποιοι σκλαβέμποροι τους έταξαν. Επίσης μου προκαλεί θυμό να βλέπω κάποιους από αυτούς να γίνονται πιόνια στα χέρια έχθρων της χώρας, να γυρίζουν να δαγκώσουν το χέρι που προσπαθεί να τους θρέψει, να καίνε την ελληνική σημαία…

Ένα χαρακτηριστικό του Έλληνα ήταν πάντα η φιλοξενία. Από τον καιρό του Ξένιου Δια η αρετή αυτή ήταν από τις σημαντικότερες του Λαού μας και την αποδείξαμε και πάλι έμπρακτα γιατί ουσιαστικά αγκαλιάσαμε τους μετανάστες!

Θα πρέπει όμως οι υπεύθυνοι να σκεφτούν το πόσο μπορεί να αντέξει αυτή η χώρα. Δεν έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενούμε εκατομμύρια λαθρομεταναστών ούτε οικονομικά αλλά ούτε πληθυσμιακά. Είναι καιρός να προσέξουμε ιδιαίτερα τα σύνορα μας τόσο εξ’ ανατολών όσο, και ίσως πολύ περισσότερο, .. τα βόρεια σύνορα.


Οι SE Times αναφέρουν ότι οι Σκοπιανοί συνέλαβαν 12 λαθρομετανάστες, 3 από αυτούς στη Γευγελή καθώς προσπαθούσαν να εισέλθουν στην Ελλάδα. Αυτό το δημοσίευμα δεν δείχνει παρά την κορυφή του παγόβουνου διότι η Γευγελή αποτελεί βασικό σημείο εισόδου λαθρομεταναστών. Τα χαλαρά μέτρα ασφάλειας και η συνεχής κίνηση τουριστών και τζογαδόρων την έχουν μετατρέψει σε δρόμο του μεταναστευτικού καραβανιού καθώς είναι εύκολο να μένουν εκεί και να περιμένουν την ευκαιρία να μπουν στην Ελλάδα. Άραγε αυτά τα λεωφορεία των καζίνο τα ελέγχει κανένας? Πρέπει επιτέλους η πολιτεία να ελέγξει αυστηρότερα τις επίσημες εισόδους γιατί αν περιμένουμε από τη Σκοπιανή αστυνομία… καήκαμε.

Πέτρος Α.

ΥΓ: Το άρθρο των SETimes είναι στο http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/el/newsbriefs/setimes/newsbriefs/2009/06/01/nb-10

Δεν πέρασε χωρίς απάντηση ΕΘΝΙΚΗ η σκοπιανή πρόκληση

Ομάδα Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής μπήκε μέσα στην εκδήλωση και την ακύρωσε. Παρέμβαση Εθνικιστών σταμάτησε την εκδήλωση της ντροπής

Νωρίς τα απόγευμα αναδημοσιεύσαμε την είδηση από την εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ πως οι γνωστοί πρακτορίσκοι των Σκοπίων είχαν το θράσος να παρουσιάσουν στην αίθουσα Ανταποκριτών Ξένου Τύπου το δήθεν “μακεδονικό λεξικό”.


Είχαν το θράσος να το κάνουν σε ένα κράτος ανίκανο να υπερασπιστεί το Έθνος. Για κακή τους τύχη όμως δεν είναι όλοι προσκυνημένοι και υπόδουλοι του συστήματος και έτσι μια ομάδα Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής κάνοντας το καθήκον της παρενέβη στην εκδήλωση και την ακύρωσε.


Στην αίθουσα βρίσκονταν και ο Βαλλιανάτος, με τον... αρχηγό των Ιών, Τρίμη.

Πολύ κλάμα πάντως έπεσε αργότερα όταν έκαναν την παρέμβασή τους παιδιά της Χρυσής Αυγής στην κατάπτυστη αυτή εκδήλωση, στην ίδια μάλιστα αίθουσα που είχε παρουσιάσει την επίσης κατάπτυστη και φτιαχτή έκθεσή της η "ανεξάρτητη" εμπειρογνώμων εκ Μπρονξ, Μακ Ντούγκαλ! Κατατρομοκρατήθηκαν οι παρευρισκόμενοι και μόνο που τους είδαν!


ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ


Είστε σίγουροι ότι τελικά αυτό που σκίστηκε ήταν Κοράνι;ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ..

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΚΟΥΡΔΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠ'ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!


"Επιστροφή στον οικουμενικό Ελληνισμό – Είναι αυτό εφικτό; "

"Όταν οι Έλληνες ενώθηκαν κάτω από την αρχηγία του Λεωνίδα, του Θεμιστοκλή και τελικά του Αλέξανδρου, άλλαξαν τον ρουν της Ιστορίας. Το στοιχείο που τους έκανε να ξεχωρίσουν και να προκαλέσουν μια «έκρηξη» στην ανθρώπινη εξέλιξη και... πρόοδο, ήταν η απομόνωση των ενστίκτων από την λογική σκέψη(*). Τι σημαίνει αυτό;
.
Αυτό σημαίνει ότι κατάφεραν να ξεπεράσουν το φόβο του άγνωστου και τόλμησαν να έρθουν αντιμέτωποι με ό,τι δεν μπορούσε να κατανοήσει ο νους. Χρησιμοποίησαν πρώτοι την κριτική σκέψη και ξεκίνησαν το δύσκολο ταξίδι της αντικειμενικής επιστημονικής έρευνας. Τίποτα το οποίο δεν έβρισκε αντανάκλαση στη λογική δεν γινόταν αποδεκτό ως καθοδηγητής. Πράγματα για τα οποία δεν υπήρχε λογική ερμηνεία, θα έμπαιναν απλά στο «ντουλάπι» του υποσυνείδητου (για τους στωικούς) ή θα απορρίπτονταν (για τους επικούρειους) ως παράλογα.
.
Οδηγός στις αποφάσεις και τελικά στη δράση τους τέθηκε η λογική.
.
Αυτή ήταν η επανάσταση που ισοπέδωσε την κυριαρχία της δεισιδαιμονικής ανατολής και γέννησε τελικά τον δυτικό πολιτισμό!
.
Αυτό που αποδείχτηκε ως πρόβλημα, όμως, στη περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνισμού, το οποίο οδήγησε στον διχασμό και τελικά στον κατακερματισμό μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου, ήταν αυτά τα στοιχεία τα οποία είχαν αφεθεί να φωλιάσουν στο υποσυνείδητο. Όταν έφτασαν να αποτελούν την παγκόσμια δύναμη εκείνης της εποχής, χαλάρωσαν, άφησαν τη λογική σκέψη (την κατευθυντήριο δύναμη που τους είχε συσπειρώσει) να αδρανήσει, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν τα πάθη και οι φιλοδοξίες τους.
.
Από αυτή τη διάσπαση δύο ήταν οι δυνάμεις που τελικά υπερίσχυσαν. Η δυναστεία των Πτολεμαίων και η δυναστεία των Σελευκιδών. Από αυτές τις δύο δυνάμεις αναπτύχθηκαν δύο διαφορετικές σχολές πολιτικής. Η μία ήταν αυτό που κατέληξε να χαρακτηρίζεται σήμερα «συντηρητισμός» και προήλθε από τους Πτολεμαίους και η άλλη ήταν η πολιτική του μιλιταρισμού, του επεκτατισμού, της βίαιης απόκλισης από το χθες, της υποτιθέμενης προόδου. Η πρώτη πολιτική δύναμη είχε πολλά στοιχεία από τους στωικούς, ενώ η δεύτερη ήταν καθαρά δωρική, με κεντρική φιλοσοφική σκέψη την «επικούρεια λογική».
.
Οι δυο αυτές δυνάμεις που συσπειρωμένα λειτούργησαν σαν «ανεμοστρόβιλος», που συνέτριψε το σκοταδισμό και την καταδυνάστευση της ανατολής, χωρισμένες τώρα είχαν πλέον αποδυναμωθεί. Το αποτέλεσμα ήταν να αφομοιωθούν τελικά από τους "βάρβαρους" Ρωμαίους, οι οποίοι είχαν πολλά κοινά στοιχεία με τη δωρική νοοτροπία, η οποία έδινε ιδιαίτερη έμφαση στη φυσική δύναμη (μιλιταρισμό), στον επεκτατισμό, στην οργάνωση, και στην ανανέωση (πρόοδο). Η πολιτική αυτή δύναμη, μολονότι στην ελληνική της εκδοχή, επί Σελευκιδών, ελάμβανε ακόμα σχετικά υπόψη το «θέλημα των θεών», στη νέα της εκδοχή, των Ρωμαίων, το ζήτημα που αφορούσε τη θρησκεία απαλλοτριώθηκε, και έφτασε ο ανώτατος άρχοντας να θεωρείτε ο ίδιος θεός. Αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από την ολοφάνερη βίαιη κατάληψη της λογικής και την ισοπέδωση του θρησκευτικού συναισθήματος του λαού, το οποίο αναφέρεται απευθείας στην ανθρώπινη συνείδηση! Κάνοντας λοιπόν αρχή από τους Σελευκίδες, η θρησκευτική πίστη είχε αρχίσει να ξεφτίζει και ο χώρος αυτός έφτασε να καλύπτεται τελικά από το ένστικτο αυτοσυντήρησης, όπως γίνεται με τα ζώα.
.
Εδώ βρίσκεται και η ειδοποιός διαφορά, ανάμεσα στους ενωμένους Έλληνες επί Αλεξάνδρου και στις κατοπινές πολιτικές εκδοχές που προέκυψαν από τη διάσπασή τους.
.
Το κεντρικό νόημα το οποίο βγαίνει από αυτή τη σύντομη ανάλυση είναι, πως ο ελληνισμός εμπεριείχε (και είμαι βέβαιος ότι αυτό συμβαίνει ακόμη και σήμερα) την οικουμενική εκδοχή της ανθρώπινης ύπαρξης, η οποία ναι μεν αποβλέπει στο μέλλον αλλά δεν είναι αποσπασμένη εντούτοις από το παρελθόν. Που σέβεται τους κανόνες της συνείδησης, έχει ανθρωπιά, πολιτισμό, που καθοδηγητής της είναι η λογική, η οποία θρέφεται από την δεξαμενή της αντικειμενικής γνώσης (όχι υποκειμενικής, που πηγάζει ίσως από διάφορες θρησκευτικές δοξασίες, ήθη και έθιμα), και που σύντροφο έχει το ατσαλένιο θάρρος.


Οι Έλληνες πρέπει να ξυπνήσουν από την πνευματική νάρκη στην οποία τους έχουν ρίξει τα ένστικτα, τα πάθη, ο καταιγισμός διαφόρων -αμφιλεγόμενης ποιότητας και ορθότητας- φιλοσοφικών θεωριών, και η φανατική θρησκευτική πίστη σε μια παράλογη μυστικιστική θρησκεία. Πρέπει να αφήσουν την συνείδηση να λειτουργήσει στον τομέα της δικής της αρμοδιότητας (χωρίς φίλτρα μυστικισμού και δήθεν θεϊκών εκπροσώπων), καθώς και τη λογική να αναλάβει πάλι ρόλο ηγετικό στις αποφάσεις και στη δράση τους.

Αν ο εσωτερικός τους κόσμος είναι συνδεδεμένος με μια –οποιαδήποτε- θρησκευτική πίστη, αυτή (ή οι εκπρόσωποί της) δεν πρέπει να αποτελεί ανεξέλεγκτα τον αποφασιστικό παράγοντα δράσης, διότι τότε γίνεται ο άνθρωπος φανατικός «φονταμενταλιστής» και δεν έχει πια τον έλεγχο ούτε των αποφάσεων ούτε της δράσης του. Γίνεται όργανο -αυτό έχει αποδείξει η ιστορία- αλλότριων συμφερόντων, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται στο τέλος ότι δεν υπήρξε παρά ένα απλό αντικείμενο εκμετάλλευσης. Το ίδιο ισχύει και με τα διάφορα «πολιτικά ρεύματα». Δεν πρέπει να είναι τα ένστικτα, ούτε τα προσωπικά συμφέροντα, ούτε οι «φανφάρες» των πολιτικών και των …παπαγάλων τους, αυτά που θα διευθύνουν τις αποφάσεις μας.


Δεν είναι υποχρεωμένος ο ελεύθερος άνθρωπος -διότι αυτό υπήρξαν οι Έλληνες- να ακολουθήσει ή να υποστηρίξει κάτι, το οποίο δεν βρίσκει αντανάκλαση στη συνείδηση και στη λογική του. Όποιος προσπαθεί να διαπεράσει βίαια (ή με απάτη) αυτά τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, δεν είναι φίλος. Είναι εχθρός, είναι καταπατητής, είναι εισβολέας!


Αν δεν καταφέρει ο Ελληνισμός να ανακτήσει τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματά του, που είναι η απελευθερωμένη από «σκουπίδια» σκέψη, το δικαίωμα της ελεύθερης από «πατρώνους» συνείδησης, και η αντικειμενική γνώση, τότε η πιθανότητα να διατηρηθεί -στους καιρούς που έρχονται- η εθνική συνοχή, θα αποτελεί απλά «όνειρο θερινής νυκτός».
.

***
.
(*)Σύμφωνα με τα λεξικά, «η Λογική ως επιστημονικό αντικείμενο μελετά τη βασική δομή της ορθής σκέψης. Η ικανότητα διάγνωσης έγκυρων και ορθών επιχειρημάτων, η ανάπτυξη κριτικής σκέψης και η εκφορά υποστηριγμένων από επιχειρήματα απόψεων είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την κατανόηση των αρχών και των κανόνων της Λογικής.»
Το άρθρο αυτό προσεγγίζει τη λογική με την έννοια της ακριβής αντίληψης ή κατανόησης καθώς επίσης της πρακτικής σοφίας ή κρίσης. Αναφέρεται στη λογική η οποία υποδηλώνει ότι ένα άτομο έχει την ικανότητα να κρίνει και να αποφασίζει με νόηση. Η κοινή αυτή λογική απαιτεί προφανώς να χρησιμοποιούμε την ικανότητα σκέψης.
Πολλοί άνθρωποι θα προτιμούσαν να σκέφτονται οι άλλοι για λογαριασμό τους. Επιτρέπουν στα μέσα ενημέρωσης, στον περίγυρό τους ή στην κοινή γνώμη να αποφασίζουν αντί για αυτούς.

Αυτήν την αντίθεση επιχείρησα να επισημάνω μέσα από αυτό το άρθρο, με τη πρόθεση να συμβάλω στην αφύπνιση των θετικών στοιχείων που έχει μέσα του ο μέσος Έλληνας, καθώς βλέπω να έχει γίνει έρμαιο παραπληροφόρησης και ιδεολογικής εκμετάλλευσης."


http://alkimosarchive.blogspot.com/2009/06/blog-post.html


ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ .. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ .. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ..

..ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ..

32 Λαθρομετανάστες στοιβαγμένους σε δύο φορτηγά μετέφεραν οι διακινητές. Τους παρέλαβαν από παραλία της Νότιας Εύβοιας. Το αρχικό τους σχέδιο ήταν να τους κρύψουν σε δύο φορτηγά και να τους μεταφέρουν από την Εύβοια στην Αθήνα...

Λίγο έξω από την Χαλκίδα, στο Παντείχι οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο. Από την εμπειρία που έχουν κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα φορτηγά και τα σταμάτησαν για έλεγχο. Ξαφνικά αντίκρυσαν 32 ψυχές στοιβαγμένες στα οχήματα με όνειρο μία καλύτερη ζωή. Κατευθείαν τους συνέλαβαν καθώς και τους δύο διακινητές.



ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ , ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ! ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΟ ΡΕ ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΡΑ!