Χρήστες OnLine

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Φωνές απόγνωσης ελλήνων…

Στο Βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε ακόμα μια φωνή απόγνωσης των Ελλήνων που δεν ζούνε στην Εκάλη και Μαρούσι, φωνές που κάποιοι τους χαρακτήρισαν ως «φαντάσματα» (δεν υπήρξαν ποτέ, ήταν απλά φωνές Ναζιστών) και θάφτηκαν, κατασυκοφαντήθηκαν κανονικότατα από το σάπιο σύστημα μας. Ακούστε την πρόεδρο της επιτροπής των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα και να κρίνετε μόνοι σας, είναι κάποια τρελή ή φοβερή Ναζίστρια? Μήπως είναι η έσχατη φωνή ενός προαναγγελθέντος θανάτου που κάποιοι ξεπουλημένοι μας επέβαλαν κατόπιν εντολών του “Big Boss”?



Πατριωτική, Εθνική αντίσταση και αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα η μόνη λύση…



«Στόχος στην Ευρωβουλή ο καθορισμός των συνόρων με την Τουρκία», λέει ο Γ.Καρατζαφέρης






«Να αναλάβει η Ευρώπη την ευθύνη του προσδιορισμού των συνόρων μας με την Τουρκία» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. Γιώργος Καρατζαφέρης , σε συνέντευξη Τύπου στη Λιβαδειά, ότι αποτελεί τον στόχο του κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο για την επόμενη πενταετία.

«Ο στόχος μας για την επόμενη πενταετία είναι να πετύχουμε να αναλάβει η Ευρώπη την ευθύνη του προσδιορισμού των συνόρων μας με την Τουρκία» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, προσθέτοντας ότι ενώ η Ευρώπη έχει προσδιορίσει με σαφήνεια τα σύνορά της τόσο στην Βαλτική όσο και στην Αφρική με την Ισπανία, αποφεύγει να καθορίσει τα σύνορά της με την Τουρκία στο Αιγαίο.


«Ασφαλίζοντας τα σύνορά της η Ευρώπη στο Αιγαίο, κλείνει την πόρτα στην λαθρομετανάστευση. Με τον τρόπο αυτό εμείς παύουμε να δεχόμαστε τον αβάσταχτο όγκο των 150.000 και πλέον λαθρομεταναστών το χρόνο στην χώρα μας. Επιπλέον βγάζουμε και από πάνω μας το φορτίο των εξοπλισμών όπου το ποσό που ξοδεύεται μόνο από την Ελλάδα είναι ίσο με το ποσό που ξοδεύεται σε ολόκληρη της Ευρώπη. Επομένως θα μπορούσαμε, εξοικονομώντας τα χρήματα αυτά, να αντιμετωπίσουμε το συνεχώς διογκούμενο έλλειμμα» είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ.


Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε επίσης στην πρόσφατη τηλεμαχία των αρχηγών των κομμάτων, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός θέλει να υποκαταστήσει τη δικαιοσύνη δίνοντας συγχωροχάρτι στα σκάνδαλα, κατακρίνοντας τη θέση του Γ.Παπανδρέου για τους Μουσουλμάνους της Θράκης.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σχολίασε επίσης τις θέσεις του κ. Τρεμόπουλου για την Θράκη τα Σκόπια και τον Κεμάλ Ατατούρκ και δήλωσε πως πολύ γρήγορα θα ξεσκεπαστούν τα πραγματικά τους κίνητρα.


«Εμείς πιστεύουμε πως κάθε μέρα που περνά υπάρχει τουλάχιστον και ένας Έλληνας που βγάζει τις παρωπίδες απέναντι στα ψέματα των δύο μεγάλων κομμάτων. Τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ σας υπόσχονται πως θα φτιάξουν την Οικονομία της χώρας ενώ την ίδια στιγμή δεν μπορούν να τακτοποιήσουν τα οικονομικά των κομμάτων τους. Και βλέπετε πως ξοδεύουν τεράστια ποσά για διαφημίσεις, σκεφτείτε πως κάθε μέρα που περνά μόνον η ΝΔ για τηλεοπτικά σποτ σπαταλά 700 συντάξεις. Εμείς επειδή αυτά που πιστεύουμε τα κάνουμε πράξη, αντί να ξοδέψουμε χρήματα για τηλεοπτικά σποτ με παπαγαλάκια και βαρβαρότητες, προτιμήσαμε να δώσουμε τα χρήματα αυτά στο Ταμείο Φτώχειας. Δώσαμε ένα εκατομμύριο ευρώ στο Ταμείο Φτώχειας» είπε ο κ. Καρατζαφέρης ολοκληρώνοντας την ομιλία του.


Το μεσημέρι της Δευτέρας θα διεξαχθεί η διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στο Ζάππειο.


http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1019107&lngDtrID=244


Οι Έλληνες θα αντιδράσουν στον όλεθρο που έρχεται


7628883Μια εικόνα από την εκπομπή του Θεοδωράκη για το εφετείο πέρασε στα γρήγορα μπροστά από τις οθόνες μας αλλά όσοι την συγκρατήσαμε μας προκάλεσε ανατριχίλα. Οι φιλήσυχοι λαθρομετανάστες, «ένοικοι» του εφετείου γονατισμένοι να προσεύχονται στον Αλλάχ κρατώντας καδρόνια και ρόπαλα λες και έκαναν προσευχή για… ιερό πόλεμο λίγο πριν επιτεθούν σε έλληνες πολίτες! Δεν πέρασαν λίγες μέρες από την προβολή της εκπομπής και είχαμε ξανά εκτεταμένα επεισόδια με τους λαθρομετανάστες και την αστυνομία που έκαψαν το κέντρο της Αθήνας.

Οι… φιλήσυχοι «ένοικοι» του εφετείου όπου ο Χαρδαβέλας έπρεπε να πάρει «άδεια» από τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει! Την ίδια ώρα η συμμαχία των πρόθυμων, είναι λαλίστατη και βομβαρδίζει συντονισμένα την ελληνική κοινή γνώμη, με άρθρα, παρεμβάσεις κ.λ.π. όταν δημιουργείται ένα θέμα, που έχει σχέση με την ορθόδοξη πίστη. Οποιαδήποτε επίδειξη φανατισμού, ακόμη και μια κουβέντα, από Έλληνες πατριώτες, προκαλεί άμεσα τα αντανακλαστικά των “πρόθυμων”.


Αν πείτε κάτι εναντίον ενός άχρηστου, που καίει την Ελληνική σημαία π.χ. θα δείτε το διαδίκτυο να πλημμυρίζει με ειρωνικά σχόλια για “ιερό φανατισμό”, “εθνικισμό”, “ελληνοτσολιάδες”, “μακεδονομάχους” και άλλα τέτοια. Μια στρατιά επαγγελματιών αποδόμησης του εθνικού ή του χριστιανικού κατά περίσταση φρονήματος, αναλαμβάνει δράση.


Τι έγινε στην Αττική και κάηκαν 40 αυτοκίνητα και έγιναν τόσα έκτροπα;

Μια απλή συνήθης έρευνα αστυνομικών. Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους υπόπτους να αδειάσουν ό,τι είχαν στις τσέπες τους. Μεταξύ άλλων ένας αλλοδαπός, άφησε μια φωτοτυπημένη σελίδα χαρτιού, την οποία είχε διπλωμένη σε συρραμμένη σακούλα, για να μη λερώνεται, αφού δηλώνει ελαιοχρωματιστής αλλά… έχει συλληφθεί με την κατηγορία μαστροπείας μαζί με 2 ιερόδουλες! Ο αστυνομικός έσκισε τη σακούλα, όπως ΕΠΡΕΠΕ, για να δει αν μέσα σε αυτή τη συσκευασία, υπάρχει κάποιο “φιξάκι”. Πιθανώς, να έσκισε έτσι και κάποιο κομμάτι, ας πούμε μια γωνίτσα, από τη φωτοτυπία.


Παρατήρηση 1: Εμείς δεν ζητούμε από τους αστυνομικούς, να “κάνουν κάτι” με το πρόβλημα των ναρκωτικών, που θερίζουν; Πώς νομίζουν κάποιοι, ότι γίνεται η έρευνα; Με μέντιουμ;

Παρατήρηση 2: Θέλει πολύ μυαλό για το αυτονόητο; Πώς μπορεί να ξέρει (και μάλιστα σε ώρα ελέγχου) ένας Έλληνας αστυνομικός, ότι ένα χαρτί με κάτι περίεργα Αραβικά, είναι απόσπασμα από το Κοράνι; Πόσο μυαλό θέλει για να το σκεφτεί αυτό κανείς; Κι όμως, αυτό το απλό, απολύτως ασήμαντο περιστατικό, δημιούργησε ιερό φανατισμό στους κόλπους των μουσουλμάνων.

FV5Και εμείς ρωτάμε: Γιατί η “συμμαχία των πρόθυμων”, δεν καταδικάζει αυτό το γελοίο υπερ-φανατικό ιερό “πόλεμο”; Ακόμη ένα ξεβράκωμα των δήθεν κοσμοπολιτών και δήθεν “ευαίσθητων” ακαδημαϊκών.


Αν ξεσηκωνόταν π.χ. κάποιοι χριστιανοί, επειδή ένας αστυνομικός έσκισε μια φωτοτυπία από το Ευαγγέλιο, πόσα θα ακούγαμε και θα διαβάζαμε; Φαντάζεστε να πυρπολείται το κέντρο της Αθήνας, με μια τέτοια αφορμή;

Ο αστυνομικός που “σκίζει το Κοράνι”, ο Εθνικός μας ενημερωτής Κούλογλου που φροντίζει η είδηση να διαδοθεί στους ισλαμιστές Αφγανούς Ταλιμπάν. Κράτος και παρακράτος σε αγαστή συνεργασία.

«Ξεκίνησαν» το νέο πανηγύρι με τους λαθρομετανάστες και τους γραικύλους πρωταγωνιστές και τον ελληνικό λαό κομπάρσο. Οι έλληνες όμως θα αντιδράσουν στον όλεθρο που με μαθηματική ακρίβεια έρχεται. Έναν όλεθρο από τον οποίο κανείς δε θα ξεφύγει, εκτός και αν νομίζουν οι τηλεοπτικοί και πολιτικοί αστέρες του αντιρατσισμού, ότι θα σεβαστούν τον … θεσμικό τους ρόλο οι Αφγανοί και οι Σομαλοί.


Έχω πρόσφατα γράψει ότι θα έχουμε σύντομα μεγάλες φυλετικές εντάσεις στην πατρίδα μας. Κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι επιθυμούν την αποσταθεροποίηση στην χώρα μας και κάνουν πρόβες και η ωρολογιακή βόμβα της λαθρομετανάστευσης τους βολεύει. Και τότε θα βγουν τα παπαγαλάκια να κατηγορήσουν την Χρυσή Αυγή. Μόνο που δεν θα αντιδράσει μόνο η Χρυσή Αυγή. Θα αντιδράσει όλος ο ελληνικός λαός. Χρυσαυγίτες θα είναι τότε όλος ο ελληνικός λαός; Εκτός κι αν γίνουν… βλέποντας να χάνουν την πατρίδα τους, να μη μπορούν πια να ζήσουν ως άνθρωποι, χρεωμένοι, άνεργοι, φοβισμένοι, να βλέπουν ένα ολόκληρο μηχανισμό να τους κατηγορεί ως ενόχους για κάτι που δεν έκαναν ποτέ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ


πηγη : xryshaygh

Η εφημερίδα "Καθημερινή" στην υπηρεσία του Ισλάμ


Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πυρηνικός επιστήμονας για να αντιληφθεί ότι το συγκρότημα Αλαφούζου μέσω της εφημερίδας και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ είναι το Μέσο ενημέρωσης που προωθεί περισσότερο από κάθε άλλο, τα προνόμια των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Εδώ επιχειρώ να αποκαλύψω το μήνυμα που επιχειρεί να περάσει το κάθε άρθρο, καθώς και τον πιθανό λόγο για τον οποίο ο όμιλος της Καθημερινής ασχολείται τόσο παθιασμένα με το θέμα.


Μια ματιά στους τίτλους και το περιεχόμενο των άρθρων αρκεί. Φυσικά όπως πάντα η ενημέρωση είναι μονόπλευρη. Ρίχνουν έμμεσα τις κατηγορίες τους στους αγανακτισμένους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα δίχως να δημοσιεύουν την απάντηση η έστω μία γνώμη εξ αυτών. Στην Ελλάδα η αντικειμενική ενημέρωση έχει πάει περίπατο! Σε όλες άλλες ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, οι σοβαροί δημοσιογράφοι δεν εκφέρουν ανοιχτά άποψη. Στην Ελλάδα η δημοσιογραφία μόνο δημοσιογραφία δεν είναι.


Τα άρθρα


«Η ζωή μας εδώ έχει γίνει αβίωτη»


Εννοείται ότι μιλούν για την ζωή των αριστεριστών και λαθρομεταναστών που έχει γίνει "αφόρητη" από τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας των Ελλήνων κατοίκων. Ο μάρτυρας και γραφών παροτρύνει μάλιστα την αστυνομία να ασκήσει βία κατά των κατοίκων! Στις πορείες τους οι αριστεροί κατηγορούν την δήθεν αστυνομική βία, αλλά όταν πρόκειται για δικό τους συμφέρον η βία αυτή είναι ευπρόσδεκτη.


“Κλείδωσαν ακόμη και την παιδική χαρά...“


Μαρτυρίες κατά των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα από την γνωστή ακτιβίστρια και βασική προασπίστρια των λαθρομεταναστών στον άγιο Παντελεήμονα κ. Μαρίνα Βήχου!


“Είναι υποχρέωση της εκκλησίας να βοηθήσει“


…τους αλλοδαπούς. Η δηλώσεις συμπαράστασης στους λαθρομετανάστες, του πατέρα Προκόπιου, ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα.


“Τους χωρίζει η θρησκεία, τους ενώνει η αγάπη“


“Τα τελευταία χρόνια για όλο και περισσότερους Έλληνες η αγάπη έρχεται από την Ανατολή.“


Η ιστορία ενός ζευγαριού μεταξύ μίας Ελληνίδας Χριστιανής και ενός μουσουλμάνου. Το μήνυμα φυσικά, είναι… μπορούμε να συμβιώσουμε, Ελληνίδες αφομοιώστε τους…


“Στον Πρόεδρο και μετά στο Ευρωδικαστήριο“


Το άρθρο εκφέρει τους πόθους, τα αιτήματα και το εκβιασμό των μουσουλμάνων στην Ελλάδα οι οποίοι σχεδιάζουν να προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προκειμένου να αποκτήσουν στην Αθήνα μουσουλμανικό τέμενος. Τέμενος που θα χτιστεί σε δημόσια γη, με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων. Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη η είδηση ότι την προσφυγή έχουν αναλάβει οι συνήθεις κατήγοροι της χώρας μας: ο Παναγιώτης Δημητράς και το Παρατηρητήριο συμφωνιών του Ελσίνκι.


Το άρθρο φιλοξενεί και την δήλωση του προέδρου της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδος κ. Ναΐμ Ελγαντούρ.


«Έχουν περάσει τριάντα χρόνια από τότε που υποτίθεται ότι άρχισε να δρομολογείται η ανέγερση ισλαμικού τεμένους, αλλά ακόμα είμαστε στα λόγια. Θεωρώ ότι δεν είναι αίτημα μόνο δικό μας, αλλά κάθε φιλελεύθερου ανθρώπου πάνω στον πλανήτη»


Το Ισλάμ απέχει από τον φιλελευθερισμό όσο ο Ερμής από τον Πλούτωνα! Ας πάει ο κ. Ελγαντούρ να ζητήσει χριστιανικό τέμενος στην Σαουδική Αραβία. Την θρησκεία της οποίας η ιερή πόλη Μέκκα είναι χώρος απαγορευμένος για του αλλόθρησκους.


Εάν πράγματι τους λείπει το Ισλάμ, οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να εξετάσουν το ένδέχομενο να μείνουν στην Τουρκία από όπου και εισέρχονται λαθραία! Η αναχρονιστική και άκρα δογματική θρησκεία του Ισλάμ δεν συμβαδίζει με τις ευρωπαϊκές αξίες! Εξάλλού η τουρκία παρουσιάζει ρυθμούς ανάπτυξηες της τάξεως του 5% ετησίως. Γιατί να μην μπορούν να απασχοληθούν εκέι οι οικονομικοί Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες;


Τουλάχιστον οι δηλώσεις αυτές εκφράζουν και μια αλήθεια που θα πρέπει να εγείρει συναγερμό: To γεγονός ότι στην Αθήνα μόνο κατοικούν 700.000 οι Μουσουλμάνοι! Η προέλαση του Ισλάμ που διαρκεί αιώνες συνεχίζεται μέσω του εποικισμού.


“Αλλαγή τοπίου σε δέκα χρόνια“


ο βοηθός Συνήγορος του Πολίτη κ. Ανδρέας Τάκης σχολίασε ότι «η Ελληνική Αστυνομία χρειάζεται αρωγούς στην προσπάθεια να διατηρήσει διαύλους επικοινωνίας με τις ηγεσίες των κοινοτήτων Αφρικανών και Ασιατών που ζουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα.


Με άλλα λόγια οι γνωστοί ανθέλληνες αριστεριστές του Συνήγορου του Πολίτη θέλουν να μετατρέψουν την αστυνομία σε ένα είδος διπλωματικού εγχώριου σώματος που θα καλείται να τελέσει ως δίαυλος επικοινωνίας με τους λαθρομετανάστες. Μέλη του Συνήγορου του Πολίτη συμμετέχουν σε πολλές οργανώσείς που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση, την Ε.Ε. και αμερικανικά Φιλανθρωπικές οργανώσεις για να προωθήσουν την ένταξη των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία.


Για παράδειγμα ο κοινωνιολόγος κ. Μίλτος Πάυλου: μέλος του ΚΕΜΟ, διευθυντής της Εθνικού Παρατηρητηρίου του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας HLHR-KEMO, μέλος της Ελληνικής Ένωσης για τα δικαιώματα του ανθρώπου, μέλος του Συνήγορου του πολίτη και συντάσσει αναφορές γα το Migration Policy Group – ένα ευρωπαικό think tank υπέρ της μετανάστευσης.


Το όνομα του Πάυλου εμφανίζεται σε κείμενο πηγή στο επόμενο άρθρο με τίτλο


“Η (ελληνική) νεύρωση με το Ισλάμ“


nfo


- Μίλτου Παύλου - Δημήτρη Χριστόπουλου (επιμ.), «Η Ελλάδα της μετανάστευσης», Αθήνα 2004, εκδ. Κριτική

- Ερνεστ Γκέλνερ, «Μουσουλμανική Κοινωνία», Αθήνα 2006, εκδ. Αλεξάνδρεια

- Μarc Ferro, «Το σοκ του Ισλάμ», Αθήνα 2009, εκδ. Αλεξάνδρεια

- Edward Said, «Ο Φρόυντ και οι μη-Ευρωπαίοι», Αθήνα 2004, εκδ. Αγρα

- Reza Aslan, «Ενας είναι ο κύριος ο Θεός μου», Αθήνα 2007, εκδ. Κέδρος

- Κωνσταντίνος Π. Ρωμανός, «Ελληνιστικό Ισλάμ», Αθήνα 2001, εκδ. Αλεξάνδρεια"


Εδώ ο γραφών κ. Τάκης Καμπύλης έχει συλλέξει μαρτυρίες από έλληνες ακαδημαικούς οι περισσότεροι εκ των οποίων ανήκουν στους γνωστούς κύκλους, που προσπαθούν να πιστοποιήσουν την επιρροή του Αρχαιοελληνικού πολιτισμού στον ισλαμικό κόσμο, τον οποίο χρίζουν ως φωτοδότη των Ελληνικών ιδεών στην Ευρώπη κατά των μεσαίωνα.


Ίσως - εάν κρίνει κανείς ότι η παρακμή και την καταστροφή που έφερε η Οθωμανική κατοχή στις ελληνορωμαϊκά εδάφη την εποχή εκείνη, ώθησε πολλούς Έλληνες του πνεύματος να διαφύγουν στην Ευρώπη. Λίγο ακόμα και γράφουν ότι ο Γάλλος φιλόσοφος Descartes γνώρισε τα έργα του Πλάτωνα μέσω φίλου Πακιστανού λαθρομετανάστη!


Προφανώς το άρθρο προσπαθεί να μας καθησυχάσει προβάλλοντας μια εικόνα όπου ο μουσουλμανικός κόσμος δεν απέχει τόσο πολύ από τον Ελληνικό πολιτισμό!


“Κερδίζουν έδαφος οι αλλοδαποί αστυνομικοί“


“Το θέμα επανέρχεται στην ΕΛ.ΑΣ., παρόλο που το ισχύον νομικό πλαίσιο αποκλείει (προς το παρόν) τέτοιο ενδεχόμενο“


Το περιεχόμενο αποκαλύπτει ότι στο θέμα συμμετέχει και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η ένταξη αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ είναι σχέδιο που ανήκει στον Υπ. Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Είναι ένας δούρειος ίππος για το άνοιγμα των δημοσιών θέσεων στους αλλοδαπούς που θα επιτρέψει την προσχώρηση τους στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος. Μέχρι τώρα το σύνταγμα απαγορεύει την πρόσληψη αλλοδαπών σε δημόσιες θέσεις.


Φυσικά από την παρέα δεν μπορούσε να λέιψει ούτε ο αγαπητός κ. Πάσχος Μανδραβέλης με το άρθρο του.


“O Aλλάχ και η οικονομία“


Ο δημοσιογράφος περιγράφει την οικονομική άνθιση του μουσουλμανικού κόσμου και την γνωστή θεωρία ότι η Δύση πείρε το επάνω χέρι διότι ο Ισλαμικός νόμος απέτρεπε την διαιώνιση εταιριών πέραν του θανάτου του ιδρυτή τους. Η εξήγηση αυτή δίδεται συχνά ως η κύρια πηγή του προβλήματος που οδήγησε στην γιγάντωση των πολυεθνικών από τους αντικαπιταλιστές αριστεριστές. Το μήνυμα που επιχειρεί να περάσει υπογίως ο κ. Μανδραβέλης είναι ότι ο μουσουλμανικός παραδοσιακός κόσμος ήταν από την φύση του οικονομικά ισχυρός αλλά με σωστές δικλείδες προστασίας κατά του υπέρμετρου καπιταλισμού. Ιδέα που είναι προσιτή στους νέο-προοδευτικούς της Αριστεράς.


Εδώ ο κ . Μανδραβέλης μας πληροφορεί ότι:


Aλλά κι εντός των ισλαμικών κρατών οι θρησκευτικές μειονότητες των Xριστιανών και Ιουδαίων είχαν τα ίδια πλεονεκτήματα σε σχέση με τους μουσουλμάνους“


Με το σκεπτικό αυτό ο δημοσιογράφος θέλει να μας πει ότι οφείλουμε και εμείς να ανταποδώσουμε τα ίδια δικαιώματα στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα δικαιώματα που μας παρείχαν οι ίδιοι. Μόνο που στην περίπτωσή των Ελλήνων οι Μουσουλμάνοι ήλθαν ως κατακτητές, ενώ στην προκειμένη οι Μουσουλμάνοι επιστρέφουν ως απρόσκλητοι εισβολείς!


“To 1880 η πρώτη υπόσχεση για τζαμί“


Ένα ιστορικό των διεκδικήσεων για το τζαμί. Στόχος του συγκεκριμένου άρθρου είναι να μας πείσει ότι το ζήτημα έχει διαιωνιστεί για πολύ καιρό και είναι επιτέλους ώρα η Ελληνική πολιτεία να ενδώσει στις απαιτήσεις των Mουσουλμάνων.



Η πιθανή εξήγηση...


Γιατί όμως η Καθημερινή αγωνίζεται για τα δίκαια των μουσουλμάνων; Εάν παρατηρήσετε, ουδέποτε ασχολήθηκαν με τα δίκαια άλλων λαθρομεταναστών όπως στην περίπτωση των Αλβανών.


Ο όμιλος της Καθημερινής ελέγχεται από δύο οικογένειες που δραστηριοποιούνται στα ναυτιλιακά, αποκλειστικά με το εμπόριο πετρελαίου. Αν και η εταιρία Αργοναύτης, θυγατρική της Καθημερινής, έχει πουλήσει τρία από τα τέσσερα πετρελαιοφόρα πλοία που είχε στην κατοχή της, ο συνέταιρος της οικογένειας Αλαφούζου είναι από τους μεγάλους παίκτες στον χώρο. Ο κ Ευάγγελος Μαρινάκης έχει το 25% της Καθημερινής. Μέσω των εταιριών Capital και Barclay διαθέτει άνω των 30 δεξαμενόπλοιων και ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος του ενεργειακού εμπορίου στην Μαύρη Θάλασσα και όχι μόνο.


Η δραστηριοποίηση στο εμπόριο πετρελαίου απαιτεί καλές σχέσεις με τις χώρες του ΟΠΕΚ, εννέα εκ των δεκαπέντε, και οι μεγαλύτερες εκ των οποίων, είναι Mουσουλμανικές. Επίσης, Mουσουλμανικές είναι και πετρελαιοπαραγωγικές χώρες εκτός του OPEK όπως η Αίγυπτος και η Λιβύη. Ας θυμηθούμε ότι οι ταραχές που προκλήθηκαν παγκοσμίως από τα σκίτσα με θέμα το Ισλάμ που εκδοθήκαν στην Δανία, είχαν ως αποτέλεσμα τον οικονομικό αποκλεισμό των Δανέζικων εταιριών στις Mουσουλμανικές χώρες.


Είναι σχεδόν σίγουρο λοιπόν, ότι το ενδεχόμενο κινητοποίησης του Mουσουλμανικού στοιχείου στην Ελλάδα και η πιθανή απόρριψη των αιτημάτων τους, τρομάζει τους εφοπλιστές πετρελαιoφόρων που διακρίνουν ορατό τον κίνδυνο αντιδράσεων των Mουσουλμανικών κρατών προς τις εταιρίες Ελληνικών συμφερόντων. Από την άλλη όμως η Δανέζικη ναυτιλιακή A. P. Moller-Maersk Group ήταν από τις λίγες που δεν επιρρεάστηκαν από την κρίση, πιθανώς διότι δεν έχουν άμεση επα΄φη με καταλανωτές.


Επιπλέον, η Σαουδική Αραβία χρηματοδοτεί την υποδομή του Ισλάμ στην Ευρώπη μέσω Μουσουλμανικών Φιλανθρωπικών οργανώσεων. Το γεγονός αυτό αποτελεί σοβαρή ένδειξη του ενεργού ρόλου που παίζει το πολιτικό, και όχι απλά θρησκευτικό, Ισλάμ της Σαουδικής Αραβίας στην διάδοση του Mουσουλμανικού στοιχείου.


Πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ.

Περίπου 1000 μέλη και φίλοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έκαναν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Χτές το βράδυ ολοκληρώθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος στην παραλία της πόλης όπου βρίσκεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με κεντρικό ομιλητή τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Εθνικιστικά συνθήματα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας αντηχησαν στην οδό Τσιμισκή.

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη

THESS2

ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ – ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ!

Στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ακούστηκε ξανά, μετά από καιρό, η καθαρή φωνή του Ελληνισμού λέγοντας αλήθειες που οι περισσότεροι κρύβουν. Στην προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματός μας στην Θεσσαλονίκη πλήθος συμπατριωτών μας άκουσε αυτήν τη φωνή. Φωνή δική τους. Φωνή οργής και αγανάκτησης για το πώς κατάντησαν την Πατρίδα μας αυτοί που εκλέγονται απ’ τον Λαό της για να την υπηρετούν. Αυτοί, που είτε στο εθνικό κοινοβούλιο μετέχουν είτε στο ευρωπαϊκό, υπηρετούν όλοι τους αλλότρια συμφέροντα.

Η συγκέντρωσή μας έγινε στην παραλία της Θεσσαλονίκης, χωρίς την παραμικρή παρενόχληση από «αντιφασιστικές» ομάδες-οργανώσεις-κόμματα-αποκόμματα. Χωρίς την παραμικρή αναφορά σε αυτήν από τα ΜΜΕ.

Καταιγιστικές ομιλίες, από εκπροσώπους του Λαϊκού Συνδέσμου στην Βόρεια Ελλάδα, περιέγραψαν την κατάσταση που αντιμετωπίζει ο λαός μας και τις δράσεις του Κινήματός μας αναφορικά με αυτά. Ο Γενικός Γραμματέας και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, σε έναν πύρινο λόγο του ανέφερε τις προτάσεις μας για την επίλυσή τους. Εξήγησε τις επιδιώξεις του συστήματος και τους τρόπους που χρησιμοποιεί για ν’ αναχαιτίσει την λαϊκή αντίδραση σ’ αυτές. Έδωσε το στίγμα της δικής μας θέσης στο πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό, καθώς και τον σκοπό αλλά και τις προσδοκίες μας από την συμμετοχή μας στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουνίου. Επίσης παρουσιάστηκαν οι αδιαπραγμάτευτες θέσεις του Κινήματός μας για τα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα.

Γύρω από την παράταξη των μελών μας, πλήθος Θεσσαλονικέων άκουγε προσεκτικά και επιδοκίμαζε τακτικά χειροκροτώντας. Μέρος τους συμμετείχε και στην μαζική πορεία που ακολούθησε στο κέντρο της πόλης, η οποία συνάντησε μεγάλη αποδοχή από τους διερχόμενους, που λάμβαναν προκηρύξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για πρώτη φορά. Δυναμικά συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας μας ακούστηκαν σε όλο το κέντρο της πόλης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος στην Αθήνα, την ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, στις 7 μμ!

THESS1THESS3


ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ 1.000.000 ΕΔΩ!!!




ΕΠΕΙΓΟΝ : ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ «ΒΟΜΒΑ» ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!



Η κατάσταση σε αριθμούς αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο, λαμβάνοντας πρωτοφανείς διαστάσεις αλλοίωσης του κοινωνικού ιστού της πρωτεύουσας.
Μόνο στο Λεκανοπέδιο Αττικής υπολογίζεται ότι εισέρχονται καθημερινά 2.000-3.000 αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων και θρησκευτικών πεποιθήσεων. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι έχοντας μεταξύ τους χαώδεις πολιτικές και θρησκευτικές διαφορές, καθώς χωρίζονται σε σουνίτες και σιίτες. Οι διαμάχες μεταξύ τους είναι σχεδόν καθημερινές και λαμβάνουν χώρα στο τρίγωνο μεταξύ Ομόνοιας – οδού Αθηνάς- πλατείας Κουμουνδούρου.

Ο αριθμός των λαθρομεταναστών είναι άγνωστος –κατά προσέγγιση υπολογίζεται στις 500.000, πλέον των 700.000 που διαβιούν ήδη στην πρωτεύουσα και των 300.000 που έχουν εγκατασταθεί σε άλλες περιοχές της χώρας, κυρίως παραθαλάσσιες, περιμένοντας να βρουν τρόπο διαφυγής προς Ιταλία και κεντρική Ευρώπη. Πακιστανοί, Ιρακινοί, Αφγανοί, Σύριοι και Κούρδοι αποτελούν την πλειοψηφία των λαθρομεταναστών, οι οποίοι εκτός από τους δρόμους γύρω από την Ομόνοια και το Μεταξουργείο έχουν επεκταθεί προς τον Άγιο Παντελεήμονα και τα Κάτω Πατήσια.
Όπως αναφέρουν αξιωματικοί του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, μόνο στις πολυκατοικίες της Μιχαήλ Βόδα και στις κάθετες οδούς από την αρχή του δρόμου στην πλατεία Βάθης μέχρι τον ηλεκτρικό σταθμό του Αγίου Νικολάου μπορεί να ζουν πάνω από 100.000 μετανάστες αυτών των εθνικοτήτων, οι οποίοι στοιβάζονται σε μικρά διαμερίσματα κατά 30-40 άτομα. Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα κάτω από τις γραμμές του τρένου, «όπου εκεί δεν υπάρχει Έλληνας ούτε για δείγμα!» μας λένε.

Το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα ζητά διαρκώς ενισχύσεις από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, καθώς στις περιπολίες που πραγματοποιούνται, λόγω των συνεχών εγκληματικών ενεργειών και ανθρωποκτονιών που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή, απαιτείται μεγαλύτερος αριθμός αστυνομικών.

Ελληνες αφυπνιστείτε .. βρισκόμαστε στην μέση επικίνδυνων καταστάσεων

ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ


ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΧΟΡΟ


30 ΥΠΟΠΤΟΙ ΥΠΟ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΦΟΒΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


ΣΗΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές την τελευταία εβδομάδα μετά τις επιβεβαιωθείσες πληροφορίες ότι ομάδες μεταναστών μουσουλμάνων ετοιμάζουν εξτρεμιστικές ενέργειες, κάνοντας λόγο για κήρυξη «ιερού πολέμου» σε βάρος της Ελλάδας.

Η αφορμή είναι οι διαδηλώσεις των μεταναστών που ξεκίνησαν μετά το επεισόδιο με τον ισχυρισμό μουσουλμάνου για σκίσιμο του Κορανίου από αστυνομικό, ενώ στο «παιχνίδι» έχουν μπει και οι πρεσβείες των χωρών από τις οποίες κατάγονται οι φερόμενοι ως υποκινητές.

Το υπουργείο Εσωτερικών συγκεντρώνει πληροφορίες για άτομα που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν σε έναν κύκλο βίας στο κέντρο της Αθήνας, ενώ τα Αστυνομικά Τμήματα προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο επιθέσεων. Οι φόβοι άλλωστε επικεντρώνονται στους ένστολους, οι οποίοι έχουν λάβει σαφείς οδηγίες να είναι πολύ προσεχτικοί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, στο υπουργείο Εσωτερικών υπάρχει απόρρητη αναφορά που προειδοποιεί για ξέσπασμα επεισοδίων από ομάδες αλλοδαπών. Η αναφορά «δείχνει» τους κυριότερους ύποπτους και τους πιθανούς στόχους και έχει θέσει σε κόκκινο συναγερμό τις Αρχές που περιμένουν πλέον «ιερό πόλεμο» από μουσουλμάνους εξτρεμιστές.

Την ίδια ώρα το ΥΠΕΣ έστειλε ειδικό απόρρητο σήμα στις πρεσβείες της χώρας μας σε όλο τον κόσμο, με τις οποίες τις θέτει σε κατάσταση επιφυλακής για επιθέσεις από μουσουλμάνους εξτρεμιστές. Αυτό πάντως που «τρομάζει» τις Αρχές είναι το γεγονός ότι, όπως έχει αποδειχτεί, από τη χώρα μας έχουν περάσει και υψηλόβαθμα στελέχη οργανώσεων όπως η Αλ Κάιντα, πράγμα που καταδεικνύει ενδεχόμενους «δεσμούς» με μόνιμα εγκατεστημένους στην Αθήνα μετανάστες.


Σε στενό κλοιό
Τριάντα αλλοδαποί καταγόμενοι από το Πακιστάν, τη Συρία, το Ιράκ και την Αίγυπτο παρακολουθούνται διαρκώς, καθώς υπάρχουν πληροφορίες, αλλά και «αποχρώσες ενδείξεις» ότι θα επιχειρήσουν να επιτεθούν – στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις ευρωεκλογές – στοχευμένα κατά αστυνομικών και αστυνομικών κτιρίων. Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης Χρήστος Μαρκογιαννάκης βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τις πρεσβείες των αλλοδαπών, οι οποίες, παρέχοντας τα απαραίτητα στοιχεία που τους ζητήθηκαν, κάνουν σε ορισμένες περιπτώσεις λόγο για ακραίους φονταμενταλιστές. Από τα άτομα αυτά τα οποία φέρονται να οργανώνουν την έναρξη του «ιερού πολέμου» έχουν λάβει αποστάσεις οι επίσημες κοινότητες των μεταναστών στην Αθήνα. Οι κοινότητες μάλιστα έχουν φτάσει στο σημείο να ζητήσουν προστασία από την Αστυνομία προκειμένου να αποτρέψουν τα μέλη τους από τη συμμετοχή σε επεισοδιακές πορείες που ετοιμάζονται τις επόμενες ημέρες. Η αρχή έγινε με τις συγκεντρώσεις που έκαναν προχθές στην Ομόνοια οι μετανάστες, τις οποίες και περιφρούρησαν, αφού είχαν δεσμευτεί να αποφύγουν τα επεισόδια και να διαδηλώσουν ειρηνικά.

Στο «παιχνίδι» έχουν μπει βέβαια και οι πράκτορες της ΕΥΠ, οι οποίοι από την πλευρά τους πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες στην Αθήνα, την Πάτρα, την Ηγουμενίτσα και σε ακριτικά νησιά του Αιγαίου. Κατά πληροφορίες, οι έρευνες της ΕΥΠ δεν επικεντρώνονται μόνο στα παραπάνω «ύποπτα» πρόσωπα, αλλά και σε άλλους, τυχόν υποκινητές επιθέσεων κατά αστυνομικών στόχων, καθώς και στη συλλογή πληροφοριών για τη δράση των δουλεμπόρων και τη συνεργασία τους με Έλληνες και Τούρκους αξιωματούχους. Κι αυτό γιατί θεωρούν πως εκεί ίσως να βρίσκεται ένα συνδετικός κρίκος με τους εξτρεμιστές, που να οδηγήσει σε πιο «βαθιά» μονοπάτια.

Και βέβαια, στο ρόλο που παίζουν οι Τούρκοι και Σκοπιανοί πράκτορες, οι οποίοι έσπευσαν στην Ελλάδα για να υποκινήσουν ταραχές. Τα τρία αυτά πρόσωπα θεωρήθηκαν σημαντικά γιατί στα καρνέ τους βρέθηκαν τηλεφωνικοί αριθμοί οι οποίοι ανήκουν σε τρομοκρατικούς πυρήνες στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν και στην Αίγυπτο. Πως μπορεί να συνδέονται όλα τα παραπάνω; Ίσως και να μπορεί…


Το φιτίλι που άναψε το μπαρούτι, δημιουργώντας το εκρηκτικό αυτό σκηνικό, ήταν η ενέργεια του αστυνομικού που αλλοδαπός ισχυρίζεται ότι έσκισε σελίδες από το κοράνι. Ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε πως επρόκειτο για ιερά κείμενα, πραγματοποιώντας απλώς τυπικό έλεγχο, καθώς σε πλείστες περιπτώσεις έχουν βρεθεί μικροποσότητες ναρκωτικών που διακινούν μεταξύ τους οι αλλοδαποί μέσα σε βιβλία, περιοδικά, χαρτιά και άλλα αντικείμενα. Κι όμως, η τρίχα έγινε τριχιά, οι μουσουλμάνοι ξεσηκώθηκαν και το θέμα πήρε διαστάσεις.

Εκπρόσωποι της μουσουλμανικής κοινότητας πάντως αναφέρουν ότι η συμμετοχή στην πορεία της περασμένης εβδομάδας ήταν πολύ μικρή, καθώς από τους 700.000 ομόθρησκούς τους που ζουν στην Αθήνα μόνο 700 κατέβηκαν στον δρόμο και περίπου 200 προκάλεσαν τα επεισόδια.


ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ

Οι τελευταίες εξελίξεις έφεραν ξανά στη επικαιρότητα το θέμα ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα Ζητούν επιτακτικά πλέον τη δημιουργία τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου... Καλά περιμένετε βρωμιαρηδες...


(πληροφορίες από την Presstime αρ. φυλ.158, σελ.6-7)

Πηγη : hellenic revenge

"Αν δεν τους αρέσει να φύγουν" δηλώνει ο Ανδριανόπουλος για μουσουλμάνους

Σήμερα θα σας παραθέσω ένα άρθρο του Ανδρέα Ανδριανόπουλου, για τον οποίο ουδεμία εκτίμηση τρέφω, για τη στάση του υπέρ των Δυτικών σφαγέων παντός τύπου, είτε αυτοί λέγονται ΗΠΑ, είτε ΝΑΤΟ, είτε Ισραήλ.

Αλλά στο άρθρο του παίρνει μια γενναία στάση στο θέμα των κινητοποιήσεων των μουσουλμάνων, φτάνοντας να πει "οφείλουν και οι μετανάστες να καταλάβουν πως στην κοινωνία που ήλθαν οφείλουν να σέβονται τις αξίες και τα ήθη της χώρας υποδοχής. Και όχι να επιβάλουν πάνω της τα δικά τους. Σε όποιον κάτι τέτοιο δεν αρέσει υπάρχει πάντοτε ο δρόμος της επιστροφής.

Στην Ελλάδα δεν εφαρμόζεται η Σαρία (ιερός μουσουλμανικός νόμος). Και η ούμα (μουσουλμανική κοινότητα) δεν είναι παρά μιά μικρή νησίδα σε ένα διαφορετικό και αλλόθρησκο πέλαγος. Διαδηλώσεις λοιπόν και βανδαλισμοί για παραβίαση κάποιων ενδεχόμενα ιερών κανόνων η συμβόλων συνιστούν προσβολή των αρχών και των αξιών της χώρας υποδοχής
. Και αυτή δικαιούται να αντιδράσει. Με κάθε μέσον."

Ιδού το άρθρο:

Πριν χρόνια είχα επισημάνει πως η έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής και η αλλοπρόσαλλη στάση του ελληνικού κράτους απέναντι των μουσουλμάνων κατοίκων της χώρας θα οδηγήσει σε αναταράξεις και κοινωνικές συγκρούσεις. Δυστυχώς, οι φόβοι μου για μια ακόμη φορά άρχισαν να επαληθεύονται.


Οι περισσότεροι τομείς απασχόλησης των ξένων έχουν πάψει από πολλού να ελκύουν έλληνες. Ελάχιστες κατηγορίες ντόπιων εργαζομένων αντιμετωπίζουν, για την ώρα τουλάχιστον, σοβαρό ανταγωνισμό από μετανάστες. Η αντίδραση όμως που δημιουργείται είναι σοβαρή. Και οφείλεται κυρίως σε δύο ζητήματα. Οι περισσότεροι ξένοι δεν είναι ενσωματωμένοι, για διάφορους λόγους, στο σύστημα λειτουργίας της ελληνικής κοινωνίας. Δεν καταγράφονται, δεν έχουν νόμιμα χαρτιά, δεν πληρώνουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Εν τούτοις τα παιδιά τους πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία, δίχως την κατάλληλη γνώση της γλώσσας και του αντικειμένου των σπουδών τους. Το αποτέλεσμα είναι καθυστέρηση πολλών σχολείων στην αποτελεσματικότητα της αποστολής τους αλλά και επιβάρυνση οικονομική του εκπαιδευτικού συστήματος εφ’ όσον δεν υπάρχει συμμετοχή των γονιών στα βάρη.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην υγεία. Τα κρατικά συστήματα περίθαλψης είναι ανοιχτά σε όλους τους ξένους (και δεν μπορεί να είναι και διαφορετικά) αδιάφορο αν είναι αυτοί νόμιμοι και επίσημα ασφαλισμένοι η παράνομοι. Τα οικονομικά βάρη συνεπώς διογκώνονται ενώ οι συνεισφορές φθίνουν. Το αποτέλεσμα βέβαια όλων των παραπάνω είναι χειρότερη παιδεία και περίθαλψη για όλους. Οι κοινωνικές αντιδράσεις που προκαλούνται είναι λοιπόν εύλογες και δεν εδράζονται σε κάποιον τυφλό εθνικισμό η υστερική ξενοφοβία. Αυτά είναι ζητήματα υπαρκτά και το κράτος οφείλει να τα αντιμετωπίσει.

Η ανεξέλεγκτη εισροή ξένων στην χώρα μαζί με την αυξανόμενη οικονομική δυσπραγία θα οδηγήσει σε απερίγραπτες κοινωνικές συγκρούσεις. Η χάραξη μιάς αποτελεσματικής μεταναστευτικής πολιτικής δεν είναι βέβαια ευχερής. Είναι όμως απαραίτητη. Οφείλουν οι αρχές να αποσαφηνίσουν τους αριθμούς και τις επι μέρους ειδικότητες των ξένων που η χώρα μπορεί να ανεχθεί και να απορροφήσει. Και να ξεκαθαρισθεί αν είμαστε χώρα αφομοίωσης η φιλοξενίας. Δηλ. δεχόμαστε ξένους για ορισμένο διάστημα η για μόνιμη εγκατάσταση;

Στην πρώτη περίπτωση οφείλουν όλοι να δηλώνονται, να καταγράφονται και να αποκτούν κάποιου είδους έγγραφο διαμονής. Μέσα σε 7 μήνες θα πρέπει με ήπιες εξετάσεις να αποδεικνύουν επάρκεια στην ελληνική γλώσσα και απόδειξη κάποιας επαγγελματικής εξειδίκευσης (όλα αυτά με διαδικασίες απλές, δίχως γραφειοκρατία και δίχως ένταξη σε φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα). Σε ανάγκη περίθαλψης η ένταξης παιδιών στο εκπαιδευτικό σύστημα θα είναι απαραίτητη η ύπαρξη εργοδότη και η δική του σχετική επιβάρυνση. Το παιδί θα πρέπει υποχρεωτικά να πάρει την ελληνική υπηκοότητα και να ενταχθεί σαν κανονικός πολίτης στο σύστημα. Αρνηση των γονιών θα οδηγεί σε υποχρεωτική και άμεση απέλαση όλων.

Στην περίπτωση της πολιτικής της αφομοίωσης οι παραπάνω διαδικασίες θα συνοδεύονται από δύο πρόσθετες κινήσεις. Με την καταγραφή ο ξένος θα ορκίζεται αφοσίωση και πίστη στο ελληνικό κράτος, θα εξετάζεται στο 7μηνο για επάρκεια γλώσσας και ελληνικής ιστορίας και, εφ’ όσον βρίσκεται στην κατηγορία που το κράτος επιθυμεί την παρουσία του, θα παίρνει ταυτότητα, ΑΦΜ και ασφαλιστικό μητρώο. Ανάλογα με την ηλικία θα καλείται για στράτευση αλλά θα απαγορεύεται η πρόσκληση συγγενών από την χώρα προέλευσης για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Αυτονόητα, κάθε ένας που θα βρίσκεται δίχως τα σχετικά χαρτιά θα απελαύνεται ανεξάρτητα από αντιδράσεις και συνέπειες. Τα καραβάνια των παράνομων εισβολέων στην χώρα θα αντιμετωπίζονται όπως επιβάλλει η κανονική νομοθεσία. Εφ’ όσον η ΕΕ διατυπώσει αντιρρήσεις ας αναλάβει και την σχετική ευθύνη απορρόφησης και συντήρησης των ανθρώπων αυτών. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως οι ίδιοι αποφάσισαν να παρανομήσουν. Ουδείς τους το επέβαλε…

Ιδιαίτερο ζήτημα είναι αυτό της θρησκείας. Και μάλιστα της μουσουλμανικής. Εφ όσον οι υπόλοιποι, ασιάτες κυρίως, μετανάστες δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν κάποιο σχετικό πρόβλημα. Αφού η παρουσία μεταναστών δεν θα είναι ανεκτή δίχως τα απαραίτητα χαρτιά και την δήλωση αφοσίωσης στην Ελλάδα είναι αυτονόητο πως όλοι θα οφείλουν να ομιλούν την ελληνική γλώσσα. Παρεξηγήσεις λοιπόν σχετικές με την θρησκεία, τα ιερά κείμενα και κακοπροαίρετες προσβολές δεν θα είναι δυνατόν να γίνονται. Από την άλλη μεριά, κι επειδή οι άνθρωποι αυτοί είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι στην αυστηρή τους θρησκεία, είναι αυτονόητο πως θα πρέπει να διευκολύνονται από το κράτος στην λατρεία τους. Τζαμιά λοιπόν θα προει να υπάρχουν. Δίχως όμως την παραμικρή ανάμιξη ξένων κρατών και την διδασκαλία του Ισλάμ από επαγγελματίες ταραξίες.

Το λεπτό όμως ζήτημα βρίσκεται στον σεβασμό αξιών και αρχών. Πιθανότατα οι εθνικές αξίες της χώρας υποδοχής μεταναστών, όπως λ.χ. η Ελλάδα, να συγκρούονται με τις αξίες των επισκεπτών της. Το habeas corpus λ.χ. που κυριαρχεί στη Δύση, και κατά συνέπεια αποτελεί βασική αρχή κάθε κοινωνικής αντίληψης και στην χώρα μας, επιβάλλει τον σεβασμό κάθε αντίθετης άποψης και την ανοχή ακόμη και – μη βίαιων βέβαια – ακροτήτων. Στην χώρα μας η προσβολή συμβόλων, κατ’ αρχήν, δεν τιμωρείται. Υπάρχουν βέβαια τα δικαστήρια στα οποία προσφυγές είναι δυνατόν να γίνουν εφ’ όσον θίγονται αρχές και ηθικοί κανόνες που για κάποιους λογίζονται σαν απαράβατοι.

http://gkaratheodoris.blogspot.com/2009/05/blog-post_4223.html



Στην λογική πάνω αυτή οφείλουν και οι μετανάστες να καταλάβουν πως στην κοινωνία που ήλθαν οφείλουν να σέβονται τις αξίες και τα ήθη της χώρας υποδοχής. Και όχι να επιβάλουν πάνω της τα δικά τους. Σε όποιον κάτι τέτοιο δεν αρέσει υπάρχει πάντοτε ο δρόμος της επιστροφής. Στην Ελλάδα δεν εφαρμόζεται η Σαρία (ιερός μουσουλμανικός νόμος). Και η ούμα (μουσουλμανική κοινότητα) δεν είναι παρά μιά μικρή νησίδα σε ένα διαφορετικό και αλλόθρησκο πέλαγος. Διαδηλώσεις λοιπόν και βανδαλισμοί για παραβίαση κάποιων ενδεχόμενα ιερών κανόνων η συμβόλων συνιστούν προσβολή των αρχών και των αξιών της χώρας υποδοχής. Και αυτή δικαιούται να αντιδράσει. Με κάθε μέσον.

Είναι αυτονόητο βέβαια πως όταν ορδές νεαρών αλητών καίνε τις ελληνικές πόλεις και η κοινωνία σχεδόν εκστατικά θαυμάζει τον «καταπιεσμένο δυναμισμό» της νέας γενιάς το μήνυμα που εκπέμπεται στους μετανάστες – ιδιαίτερα τους νέους – είναι πως αυτές οι αξίες κυριαρχούν στην χώρα που ήρθαν. Και πως οι βανδαλισμοί συνιστούν μεθοδολογία αντίδρασης σε οτιδήποτε δυσάρεστο η και καταδικαστέο.

Όπως στρώνεις δηλ., έτσι και θα κοιμηθείς…"

ΕΝΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ, ΔΕΚΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ!



Το τελευταίο καιρό το κρούσματα φίμωσης των blogs έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.
Τελευταία περίπτωση αυτή του alkimosarchive όπου μετά από έντονες διαμαρτηρίες του διαχειριστή του στη google, αφαιρέθηκε η προειδοποίηση για κακόβουλο περιεχόμενο.
Το greek alert κάνει σήμερα μια ανακοίνωση προς ''φίλους'' και εχθρούς η οποία μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους.

Επειδή κάποιοι νομίζουν πως θα μας κλείσουν
η πιο απλά θα μας φιμώσουν
καλό θα ήταν να γνωρίζουν πως αυτό έχει προβλεφθεί εδώ και καιρό
και πως ήδη πολλοί πραγματικοί φίλοι έχουν προσφερθεί στην περίπτωση που φιμωθεί το greekalert με τον οποιονδήποτε τρόπο να δημιουργηθούν 10 greekalert στην θέση του ακόμη πιο μαχητικά.
Να σας θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως στο παρελθόν είχε επιχειρηθεί να κλείσει το press-gr και τελικά το μόνο που κατάφεραν κάποιοι ήταν να σταθεί η αφορμή ώστε να δημιουργηθούν δεκάδες ιστολόγια σαν το press-gr που σε πολλές περιπτώσεις ξεχνούν και την χρήση οποιουδήποτε λιπαντικού....
Αν θέλετε να βρεθείτε σε αυτή την θέση...επιχειρήστε το....

Φυσικά και η ανάρτηση αυτή δεν αποτελεί απειλή παρά μόνο απλή ενημέρωση.

........................................................................................................

Ας καταλάβουν όλοι ότι το μονoπώλιο της ενημέρωσης έσπασε. Οι bloggers το έσπασαν. Οι νέοι δημοσιογράφοι δε κάνουν πλέον ρεπορτάζ αλλά αντλούν πληροφορίες από το διαδίκτυο και τα blogs. Αυτοί που ενοχλούνται από τα blogs καλά θα κάνουν να μην σκεφτούν ούτε κατά διάνοια να τολμίσουν να προσπαθήσουν να μας προκαλέσουν προβλήματα είτε με μυνήσεις είτε με επισημάνσεις. Όποιοι νομίζουν ότι θα καταφέρουν να μας φιμώσουν είναι οικτρά γελασμένοι.

http://egersis.blogspot.com/2009/05/blog-post_3085.html?zx=281bfba2e11c8e59


ΒΙΝΤΕΟ από το προκλητικό "αντιρατσιστικό" συλλαλητήριο στις 29 Μαίου,ανήμερα της επετείου της Αλώσεως

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΝΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ".
Απλά δείτε το...




ΣΥΡΙΖΑ & ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE! 1 ΡΙΧΝΕΤΕ 1000 ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ, ΚΑΦΡΟΙ!

Όπως βλέπετε μου έριξαν οι γραικύλοι και προδότες Οικολόγοι του Κεμάλ Τρεμόπουλου, το βίντεο μου που τους ξεβράκωνε για τις δηλώσεις τους για τη Μακεδονία άσχετα εάν αυτό το βίντεο το έπαιξε και ο ALTER στον αέρα και το έχουν ανεβάσει και 10άδες άλλοι YTubers.. Το ΥΓΡΟ ΠΥΡ τους κάθεται καιρό τώρα στο λαιμό…..

Και τιμωρήθηκε το κανάλι του Υγρού Πυρός στο ΥΤ για 15 μέρες χωρίς να μπορώ να μπω καν στο λογαριασμό μου ούτε μου έγραψαν το λόγο που έπεσε το βίντεο και τιμωρήθηκε και το κανάλι. Community Guidelines το λέμε τώρα....


Όπως βλέπετε στο screenshot το κανάλι έχει ήδη 2 warnings και στο τρίτο πέφτει δια παντός. Το άλλο warning το είχα φάει πριν λίγους μήνες από το ΣΥΡΙΖΑ όταν είχα ανεβάσει ένα καθαρά σατιρικό βίντεο με τίτλο ΣΥστημα, ΡΙΖικής Αποτρίχωσης.... Οι ίδιοι προκάλεσαν και τη ρήξη του Υγρού Πυρός 1 του παλαιού blog μου....


Συγκεκριμένα το μήνυμα τιμωρίας έχει ως εξής:

"ATTENTION
The following video(s) from your account have been disabled for violation of the YouTube Community Guidelines:
• ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ... - (HYGROPYR)
This is the second Community Guidelines warning strike your account has received within six months. Accordingly, the ability to post new content to YouTube from this account has been disabled and will not return until two weeks after you acknowledge this message."

Οι γραικύλοι και οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων Πράσινων, νομίζουν ότι θα μας φιμώσουν έτσι. Ήδη ανοίγω άλλα 10 υγρά πυρά για καβάντζα και ανεβάζω σιγά σιγά όλα τα βίντεο που τα έχω κρατήσει φυσικά στο αρχείο μου.


Εγώ περιμένω να μου ρίξουν το κανάλι με τρίτο warning για να αρχίσω όχι μόνο το ξεβράκωμα αλλά και το πήδημα χωρίς σάλιο, του ΣΥΡΙΖΑ, των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ του Κεμάλ Τρεμόπουλου, της θολοκουλτούρας και της ΣΟ του Indymedia με ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις και φωτογραφίες αυτή τη φορά γιατί το θέλει ο οργανισμός τους και εγώ έχω πολύ ενδιαφέρον αρχείο με "καλούδια" και ατζέντες... που ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας. Αν θέλουν λοιπόν ας μου ρίξουν το κανάλι με τρίτο warning και θα δούμε ποιος θα γελάσει καλύτερα στο τέλος! Στην καφρίλα απαντάμε όπως της αξίζει γιατί τα παραμύθια και η ανοχή τέλειωσε πια με αυτούς τους κάφρους ψευτοδημοκράτες του κώλου και της πορδής.


Μέχρι τώρα και επί τόσα χρόνια δεν έριξα ούτε ένα flag, ούτε καν για πλάκα να δω πως λειτουργεί, σε κανάλι του ΥΤ ούτε σε blog κανενός και το διαβεβαιώνω αυτό στην ανδρική μου τιμή γιατί σιχαίνομαι τη φίμωση του λόγου του άλλου και ας είναι ο χειρότερος εχθρός μου. Δε χρειάζομαι τέτοια ποταπά μέσα για να αντιμετωπίσω τους γραικύλους, αντίθετα τους θέλω με ελευθερία λόγου για να τους ξεβρακώνω καλύτερα και σε κοινή θέα. Από εδώ και στο εξής όμως, όπου βλέπω θολοκουλτουριαραίο (εξαιρείται ο φίλος μου Urf) θα τρώει flag με τη μία γιατί….


...ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ, Η ΑΝΟΧΗ, ΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!



ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΕΡΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ
...
Η Διχόνοια που βαστάει
ένα σκήπτρο η δολερή,
καθενός χαμογελάει,
πάρ' το, λέγοντας, και συ.
...
Υπάρχει αλήθεια κανείς σκεπτόμενος άνθρωπος που να ελπίζει πως όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών θα αλλάξει ουσιαστικά κάτι στον τόπο μας; Θα επιλυθούν μήπως δικαίως τα Εθνικά μας προβλήματα; Θα ευημερήσει ο λαός μας και θα αναπτυχθεί η Πατρίδα μας; Θα πάρουμε την Πόλη; Θα λευτερώσουμε την Κύπρο και την Βόρειο Ήπειρο; Θα απαλλαγούμε από λαμόγια, νταβατζήδες, μιζαδόρους, εργολάβους και πολιτικάντηδες; Στις 8 Ιουνίου τίποτα από όλα αυτά δεν θα έχει συμβεί.Τουλάχιστον έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια το πολιτικό και εκλογικό σκηνικό, μόνο ελαφρόμυαλοι και άσχετοι θα μπορούσαν να ελπίζουν σε κάτι τέτοιο.
...
Ανάμεσα όμως σε αυτό το σκηνικό υπάρχει ένας κόσμος, που έχει ξυπνήσει, ένας κόσμος που αντιστέκεται, ένας κόσμος που διψάει να μάθει και να βοηθήσει και ακόμη περισσότεροι που υποψιάζονται και είναι έτοιμοι να κάνουν ένα μεγάλο βήμα. Όλος αυτός ο κόσμος -και το ξέρουμε καλ - μπορεί να έχει διαφορετική εκλογική συμπεριφορά. Από λίγο διαφορετική εως πολύ διαφορετική, ανάλογα με τα βιώματα του, τις προσωπικές του επαφές, τις πολιτικές του καταβολές ή τις ιδιαίτερες ιδεολογικές του αποκλήσεις. Αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία... Σημασία και μάλιστα ουσιαστική έχει ότι όλος αυτός ο κόσμος από την επόμενη των Ευρωεκλογών μπορεί να χρειαστεί ανα πάσα στιγμή ΕΝΩΜΕΝΟΣ να κινητοποιηθεί για λογαριασμό της Πατρίδας. Και οι πληροφορίες μας, η εμπειρία μας και όλα τα δεδομένα, φωνάζουν ότι αυτό θα χρειαστεί να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι... Άλλωστε είναι τόσα αυτά που απειλητικά μας περικυκλώνουν που νομοτελειακά, σύντομα θα συμβεί.
...
Ας μην χαραμίσουμε λοιπόν αυτήν την αγωνιστική ενότητα –που χτίστηκε με κόπο και με χρόνο- κι ας μην αφήσουμε να υποσκάπτεται από ασήμαντες μικροκομματικές σκοπιμότητες με μοναδικό κίνητρο τα εκλογικά οφέλη. Γνωρίζουμε όλοι, πως «μέσες άκρες», προς το «μέσον» ή προς το «άκρον», το πατριωτικά σκεπτόμενο κοινό όλων των μέσων Πατριωτικού χαρακτήρα έχει κατασταλάξει, σε διάφορες επιλογές. Γι αυτό... ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ. Μείνετε μακρυά και πάρτε απόσταση από φωνές μισαλόδοξες, ηλίθιες, καθοδηγούμενες ή και προβοκατόρικες που θέλουν να μετατρέψουν αυτές τις εκλογικές διαφορές σε σύγκρουση μέσα στον αγωνιζόμενο Πατριωτικό χώρο.

Έναν χώρο –χρόνια το λέμε και για τον «ΣΤΟΧΟ»- που δεν ηττάται σε εκλογές και που προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και τις αδυναμίες να εκφράσουμε όσο καλύτερα γίνεται... Γιατί η Πατρίδα έχει ανάγκη την αγωνιστική και επικοινωνιακή μας παρουσία και παρέμβαση και μετά την 7η Ιουνίου. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ...

http://www.stoxos.gr/2009/05/blog-post_31.html


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Πέμπτη 28 Μαίου ώρα 6 το απόγευμα από την Βικτώρια (Βίλα Αμαλίας) 150 "μπάτσοι" της Νέας Τάξης ξεκινούν για να πραγματοποιήσουν ''δημοκρατική'' διαμαρτυρία στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Είναι πάνοπλοι με έχουν μαζί τους λοστούς, κράνη ακόμα και αλυσοπρίονο. Καταφτάνουν στην πλατεία και αφού τραμπουκίζουν και απειλούν όποιον βρεθεί μπροστά τους, κόβουν με το αλυσοπρίονο και κλέβουν την πόρτα της παιδικής χαράς κολούν αφίσες και φωνάζουν. Οι ίδιοι οι οποίοι δηλώνουν άθεοι και ενάντια σε όποιον πιστεύει βεβηλώνουν την εκκλησία με συνθήματα όπως : 1946 - 1949 όλα ξανα - σοφότεροι αντιφασίστες!!!, πατριώτες γουρούνια πίσω στις τρύπες σας (πάνω σε κάδο ανακύκλωσης για να μην ξεχνούν τις οικολογικές ευαισθησίες τους), τάξη εναντίον τάξης (Ά Δημοτικού vs B' Δημοτικού), ντόπιοι και ξένοι εργάτες ενωμένοι, αλληλεγγύη στους μετανάστες ενώ γράφουν ακόμα και πάνω στο εκλογικό περίπτερο του Κ.Κ.Ε. Οι ίδιοι άνθρωποι που προχτές υποκίνησαν την πορεία των λαθρομεταναστών στην Αθήνα και στα παράθυρα των καναλιών μας έλεγαν για το δικαίωμα των μουσουλμάνων στην πίστη τους είναι αυτοί που προέβησαν στην βεβήλωση του ναού. Είναι οι ίδιοι που χαρακτηρίζουν την κίνηση των εκει κατοίκων ρατσιστική επειδή δεν αντέχουν άλλο τους μετανάστες που είναι ανοιχτή πληγή στην ευρύτερη περιοχή είναι οι ιδιοι που χαρακτηρίζουν φασιστική την αυτοάμυνα των κατοίκων απέναντι στους εγκληματίες λαθρομετανάστες ενώ οι ίδιοι γνήσιοι απόγονοι φασιστών νεοταξιτών καταπατούν κάθε δικαίωμα των ΕΛΛΗΝΩΝ. Η Νέα Τάξη έχει χάσει τον έλεγχο πλέον και κινεί τα γεγονότα 3 φορές πιο γρήγορα αδιαφορόντας για καταστάσεις και αποτελέσματα που θα ακολουθήσουν. ΕΛΛΗΝΕΣ ψηλά το κεφαλι ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΗΜΑΡ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ








θαυμαστε τους προδοτες που θα πανε την Ελλαδα μπροστα! περαστικα σας...

Πηγή:Έγερσις

Χιλιαδες Ελληνες στην πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περίπου 1000 μέλη και φίλοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάνουν πορεία αυτή την στιγμή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Προ ολίγου ολοκληρώθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος στην παραλία της πόλης όπου βρίσκεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με κεντρικό ομιλητή τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Εθνικιστικά συνθήματα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας αντηχούν τώρα στην οδό Τσιμισκή.