Χρήστες OnLine

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

«Εάλω η Πόλις»… Μαχητική Συγκέντρωση Μνήμης από εκατοντάδες Εθνικιστές

Οι πρώτες φωτογραφίες από την ετήσια Τελετή Μνήμης για την Άλωση της Πόλεως. Αφιερωμένες εξαιρετικά στον κύριο Κούλογλου, τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τους λοιπούς… αντικειμενικούς αστέρες της «ενημέρωσης»…

Ολοκληρώθηκε μετά τις 9 το βράδυ η συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης με την συμμετοχή εκατοντάδων Εθνικιστών. Τελικώς έγινε και πορεία προς το Σύνταγμα αν και οι αρχές ήθελαν να την αποτρέψουν. ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση για την Εθνικιστική συγκέντρωση, την στάση της κόκκινης χούντας των ΜΜΕ αλλά και την μοναδική ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που έγινε σήμερα που δεν ήταν άλλη από την… λαοθάλασσα μιας παράξενης (;) συμμαχίας, άθεων αριστεριστών/αναρχικών και ισλαμιστών! Περαστικά σας «αντιρατσιστές»…


POL2954












POL2952


POL2953


ΕΣΠΑΣΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ, ΚΟΚΑΪΝΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΩΝ
...
Εκατοντάδες Εθνικιστές, έσπασαν για κόμη μιά φορά την τρομοκρατία των αγαπημένων του συστήματος και των εισαγόμενων μισφοφόρων του, και τίμησε καθως πρέπει τους νεκρούς της Πόλης και τον τελευταίο μας Αυτοκρατορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, σήμερα το απόγευμα στην Μητρόπολη.

Περισσότεροι από κάθε άλλη φορά με συντριπτική την παρουσία της Νεολαίας και καταλυτική την παρουσία της "Χρυσής Αυγής". Με ολόκληρο το κέντρο αποκλεισμένο από την Αστυνομία λόγο του αντιπερισπασμού που επιχείρησαν οι γνωστοί αντικρατικοί και αντεθνικοί κύκλοι συνεπικουρούμενοι από φανατικούς Ισλαμιστές στην Ομόνοια, οι νέοι Εθνικιστές απελεθέρωσαν την Αθήνα και έδωσαν υποσχέσεις για μεγαλύτερα πράγματα.

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ιστοσελίδες, παιδεραστών, κοκαϊνάκηδων, μεγαλολαμόγιων, αστράτευτων και απάτριδων συνεχίζουν να αποκαλούν αντισυγκέντρωση την ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΜΕΝΗ ΤΗΝ 29η Μαϊου εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης.

Θα τους θυμόμαστε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ... ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

http://www.stoxos.gr/2009/05/blog-post_5153.html


Σε αυτόν οφείλει πολλά το… «αντιρατσιστικό κίνημα!»



Η παραπάνω φωτογραφία δημοσιεύεται σήμερα σε διάφορα blogs. Αυτός είναι ο αλλοδαπός οικονομικός μετανάστης που κατήγγειλε ότι αστυνομικός του έσκισε το Κοράνι στη πλατεία Αγίου Νικολάου το βραδυ της 20ης Μαίου…. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, έχει παραποιήσει τα στοιχεία του και την καταγωγή του. Δεν είναι Ιρακινός. Είναι Σύριος. Δήλωσε Ιρακινός για να πάρει πολιτικό άσυλο και να μείνει στην Ελλάδα.


Ερώτημα: Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με ύποπτη συμπεριφορά, αναξιόπιστος, που ξεγέλασε τις αρχές και παραποίησε την ταυτότητά του να γίνει πιστευτός με όσα κατήγγειλε;Ας το εξετάσουν οι αρμόδιοι…



Και όμως το… «αντιρατσιστικό κίνημα» χρωστά πολλά σε αυτόν τον άνθρωπο. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία… χιλιάδες (!!!) «αντιφασίστες» διαδήλωσαν απόψε κατά του ρατσισμού… Τα κορόιδα κατά του ρατσισμού και οι μουσουλμάνοι υπέρ της δημιουργίας τζαμιού!


Η αντιρατσιστική… ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ!

Αλβανοί δολοφόνησαν πατέρα τριών παιδιών για 150 ευρώ

Ένας αλλοδαπός, Αλβανικής καταγωγής καταζητείται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 45χρονου περιπτερά, Λευτέρη Τράλου, στις 28 Φεβρουαρίου 2008 στον Άλιμο.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα τρία άτομα πυροβόλησαν τον 45χρονο, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, που μόλις είχε πάει στο περίπτερο. Στη συνέχεια, αφού άρπαξαν 150 ευρώ διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε ώρες μετά συνάδελφός του. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλα ήταν όμως ήδη πολύ αργά.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δράστες της δολοφονίας είναι τρεις Αλβανοί, ένας ο οποίος καταζητείται, ένας ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά και ένας ακόμη ο οποίος έπεσε νεκρός σε συμπλοκή συμμοριών στον Άγιο Παντελεήμονα.


29η Μαΐου: Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ – Τελετή Μνήμης στην πλ. Μητροπόλεως

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009, 7 μμ, όπως κάθε χρόνο οι Εθνικιστές και οι Έλληνες πατριώτες καλούν σε συγκέντρωση μνήμης της Αλώσεως της Κωνσταντινούπολης. 556 χρόνια μετά την κατάλυση της Ελληνικής κυριαρχίας στα εδάφη τα οποία άνηκαν διαχρονικά στο έθνος μας, το μήνυμα της εκδήλωσης παραμένει ακόμα επίκαιρο.



Ίσως η πιο σημαντική, από τις επετείους των τελευταίων χρόνων, διότι μετά την πλήρη ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ, έχει καταστεί περισσότερο από σαφές στον καθέναν, ότι βρισκόμαστε υπό κατοχή.

Η Αθήνα δυστυχώς σε αντίθεση με την Πόλη, δεν πολιορκήθηκε φανερά, ούτε και κάποιος της κήρυξε ανοιχτά τον πόλεμο. Όπως τότε, έτσι και τώρα, αυτοί που άνοιξαν την Κερκόπορτα ήταν τυπικά ομοεθνείς μας, με την ψυχή ξεπουλημένη στον εχθρό και το χρήμα. Οι ομοιότητες πάμπολλες και οι συνειρμοί που μπορούν να γίνουν, μας δίνουν μια ευκρινή εικόνα της παρακμή στην οποία αναγκαζόμαστε να επιβιώνουμε.


Όταν γεννηθήκαμε είχαν ήδη κατακτήσει την πατρίδα μας, καταλύσει την εθνική μας ανεξαρτησία καθώς και αναστείλει το δικαίωμα στην αυτοδιαχείριση του λαού και της φυλής μας.


Τώρα προσπαθούν να κλέψουν και τη συλλογική μας μνήμη, μετά τον επιθανάτιο ρόγχο της οποίας, θα απολεσθεί δια παντός η εθνική μας συνείδηση ταυτότητα. Κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν και στο παρελθόν όταν ήμασταν – φανερά – σκλαβωμένοι και επαναστατήσαμε, σπάζοντας τα αλλότρια δεσμά τους, επιτυγχάνοντας μια μεγαλειώδη εθνεγερσία.


Για αυτό το λόγο, στις 29/5 θα είμαστε εκεί, στις 7 το απόγευμα, να δηλώσουμε μαχητικό ΠΑΡΟΝ ενάντια στις εθνοδιαλυτικές μεθοδεύσεις της Νέας Τάξης, ενθυμούμενοι την Θυσία του Αγίου του Ελληνισμού και των Εκλεκτών Υπερασπιστών της Βασιλεύουσας…


295-09

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ 7ΜΜ

ΡΕ ΑΚΑΛΥΠΤΕ ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ Ο.ΠΡΑ. (ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ)!

Ο "Ακάλυπτος" έμεινε πραγματικά ακάλυπτος μετά την εμφάνιση του στο δελτίο ειδήσεων του ALTER. O υποψήφιος ευρωβουλευτής (έλεος) της Ο.ΠΡΑ. (Οικολόγοι Πράσινοι), αποκάλεσε την Μακεδονία ως Αμαζόνιο και τους Μακεδόνες ως Ινδιάνους που μπορούν μαζί με τους Σκοπιανούς να ζουν όπου θέλουν και να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν!!! Πάω στοίχημα Αντωνάκη ότι θα σου πάει τέλεια να αυτοπροσδιοριστείς ως διδάκτωρ της οι-κωλολογίας....


Δέχτηκε επίσης την ύπαρξη "μακεδονικής μειονότητας", μίλησε για ανθρώπινα δικαιώματα (λιωμένη καραμέλα των θολοκουλτουριάρηδων), ξέχασε την συνθήκη της Λωζάννης, εκνευρίστηκε, έχασε την ψυχραιμία του και τελικά έγινε δημοσίως ρόμπα σε μια παρουσία επιεικώς θλιβερή στο δελτίο ειδήσεων του ALTER. (Επιφυλασσόμεθα να ανεβάσουμε και βίντεο).

Αν θυμόμαστε καλά και σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτός και ο γιος του δεν είχε γίνει τσακωτός μάλιστα πριν κάτι χρόνια να σπάνε βιτρίνες σε επεισόδια στην Πάτρα;


Ρε Αντωνάκη ακάλυπτε ινδιάνε οι-κωλολόγε, άντε παίξε με κάνα πράσινο οικολογικό πουλάκι στον Αμαζόνιο που μου θέλεις και ευρωβουλευτιλίκια και έχεις και γνώμη για τη Μακεδονία, αμόρφωτε πράσινε παπαγάλε. Άντε κάνε μας τη χάρη....


Μάγκες, μαυρίστε τον ακάλυπτο πράσινο παπαγάλο Αντωνάκη και την Ο.ΠΡΑ. (Οικολόγοι Πράσινοι) του...


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/05/blog-post_29.html


Τουρκο-βουλγαροι καταδικάστηκαν για κατασκοπεία-Φωτογράφιζαν στρατόπεδο

Καταδικάστηκαν Βούλγαροι υπήκοοι, που είχαν συλληφθεί για κατασκοπεία, την Κυριακή στο Ορμένιο του Έβρου με την κατηγορία ότι φωτογράφησαν στρατόπεδο στην Ορεστιάδα.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου και στη γυναίκα που τράβηξαν τις φωτογραφίες επιβλήθηκε 18μηνη φυλάκιση, ενώ σε ένα χρόνο καταδικάστηκαν οι δύο ....
άλλοι συλληφθέντες.

Όλοι άσκησαν έφεση και απελάθηκαν από τη χώρα.


Οι κατηγορούμενοι για κατασκοπεία, είναι τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, από το Χάσκοβο της Βουλγαρίας, μουσουλμάνοι Τουρκικής καταγωγής.

Σημειώνεται πως στην ίδια περιοχή, τον Αύγουστο του 2008, είχαν συλληφθεί ένα ζευγάρι Βούλγαρων στρατιωτικών και ένας ακόμη Βούλγαρος αυτοκινητιστής. Καταδικάστηκαν σε 15μηνη φυλάκιση, κατηγορούμενοι για κατασκοπεία, σε μονάδες του Έβρου. Στην κατοχή των τριών Βουλγάρων είχαν βρέθει μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με φωτογραφικό υλικό από στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Οι τρεις Βούλγαροι είχαν εντοπιστεί από στρατιώτη που εκτελούσε υπηρεσία σκοπού, να φωτογραφίζουν το χώρο του στρατοπέδου. Ο στρατιώτης είδε τις πινακίδες του αυτοκινήτου των τριών, οι οποίες του κίνησαν υποψίες επειδή ήταν βουλγαρικές και ειδοποίησε τους ανωτέρους του. Η αστυνομία συνέλαβε τους τρεις υπόπτους, μισή ώρα αργότερα στο τελωνείο Ορμενίου. Οι συλληφθέντες με την αυτόφωρη διαδικασία οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη και καταδικάστηκαν. Κατέβαλαν 1000 ευρώ ο καθένας, που τους επέβαλε το δικαστήριο και κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, για να απελαθούν.

Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών είχε κάνει έντονο διάβημα, προς την Βουλγαρία, η οποία έδωσε διαβεβαιώσεις πως ουδεμία εμπλοκή στην υπόθεση είχαν οι Βουλγαρικές Υπηρεσίες ή ο Βουλγαρικός Στρατός. ΄Αλλωστε οι «στόχοι» των κατασκόπων, ήταν Στρατιωτικές Μονάδες που ενδιαφέρουν την Τουρκία και όχι την Βουλγαρία.

http://spynews-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_1889.html


"Απαιτούμε το δικαίωμα στην ζωή, την τιμή, την περιουσία"




τόλμησε ο ΑΝΤΕΝΑ να πάρει συνέντευξη από κατοίκους του αη Παντελεήμονα,και εκεί μια γυναίκα τα είπε χύμα και τσουβαλατα

είπε πως μουσουλμάνοι ποδοπατανε εικόνες των αγίων μας,τα ναρκωτικά που πουλάνε,που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν

ΑΛΛΑ αυτό που έκανε τον Ευαγγελάτο άρον άρον να κλείσει την συνέντευξη ήταν όταν η Ελληνίδα αναφέρθηκε στο ΚΚΕ και στις οργανώσεις αντιρατσιστων,πως τους απειλούσαν πως θα τους σπάσουν τα κεφάλια άμα έπαιρναν μέρος στις 9 Μαΐου..

εκεί ταπαιξε ο μεγαλοδημοσιογραφος και έκοψε αμέσως την γυναίκα

ενώ άλλη τρομάρα πήρε όταν ο εκπρόσωπος των μουσουλμάνων μίλησε για νεκρούς στην συγκέντρωση της Παρασκευής

φαίνεται πως κάποιοι κύκλοι μουσουλμάνων πάνε να χοντρυνουν το παιχνίδι

γιατί ξέρουν πως στην ουσία το κράτος που ζουν είναι διαλυμένο

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Ο δήθεν Οικολόγος Μ.Τρεμόπουλος σε ανθελληνικό παραλήρημα ενώπιον Βοσκόπουλου Ουράνιου Τόξου και λοιπών Ψευτομακεδόνων!!!

"Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ 1912 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ",ΛΕΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ!!!-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!


.

ΠΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ!

Το Συνταγματικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι το έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες, δηλαδή οι νόμιμοι πολίτες της χώρας μας. Δεν τα λέω αυτά εγώ ο "ρατσιστής" τα λέει το Σύνταγμα της Ελλάδος. Θα σεβαστείτε κάποτε το Σύνταγμα της Ελλάδος, κύριοι πολιτικάντηδες; Από που και ως που κύριε Πάκη και Μαρκογιαννάκη θα επιτρέψετε την συγκέντρωση και πορεία παράνομων και λαθραίων μουσουλμάνων το απόγευμα στις 6 στην Ομόνοια;

Το ξέρετε ότι παραβιάζετε το Σύνταγμα και θα είστε υπόλογοι όταν έλθει η ώρα;


ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ! ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Και για να καταλάβουμε δηλαδή, οι αλλοδαποί ήλθαν στην χώρα για να δουλέψουν ή για να κάνουν πορείες, να ληστεύουν και να σκοτώνουν; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!

Δεδομένου μάλιστα ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος ο Ναιμ Εργαντούρ ο οποίος βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα επί 19 χρόνια και ο οποίος έχει και Ελληνική υπηκοότητα, δήλωσε ότι δε θα συμμετέχουν σε καμία συγκέντρωση οι νόμιμοι μουσουλμάνοι μετανάστες, ένας λόγος παραπάνω ο Πάκης και ο Μαρκογιαννάκης να είχαν ήδη απαγορεύσει τη συγκέντρωση αυτή διότι αυτοί που θα συμμετέχουν είναι παράνομοι και μάλιστα υποκινούμενοι και παρακινούμενοι από ανθελληνικά κέντρα της Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας κλπ και φυσικά από το ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του.

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΠΟΤΕ. ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΝ, ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Διάλεξαν την χειρότερη ίσως ημέρα της Ελληνικής ιστορίας, την αποφράδα ημέρα, την ημέρα της πτώσης της Βασιλεύουσας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν εναντίον των Ελλήνων, οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι που διαβιούν παράνομα στη χώρα μας.
Την ίδια ημέρα, μεγάλη στρατιωτική παρέλαση θα πραγματοποιείται στην Τουρκία, προς τιμήν του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!
Οποιοσδήποτε μπορεί να υποθέσει πως η πορεία των λαθρομεταναστών αποτελεί πρόκληση απέναντι στον Ελληνισμό. Μα κανείς από τους υπεύθυνους φαίνεται πως δεν προκαλείται!
Γιατί άραγε; Οι «άρχοντές» μας δεν ανήκουν στον Ελληνισμό; Δεν είναι Έλληνες; Δεν προσβάλλονται;
Για ποιόν λόγο όμως αυτή η ανεκτικότητα;


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/05/blog-post_5113.html

Πιέσεις σε Τουρκία για λαθρομετανάστες



















Η Κομισιόν θέλει να αλλάξει το καθεστώς επανεισδοχής - Ο Μπαρό ζήτησε να εισαχθεί το θέμα στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις. Πιέσεις στην Τουρκία να αλλάξει στάση στο θέμα της επανεισδοχής των λαθρομεταναστών, που διέρχονται από το έδαφός της καθ' οδόν προς την Ελλάδα και την Ευρώπη ασκεί συνεχώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως εξήγησε χθες σε αποκλειστικές για την Ελλάδα δηλώσεις του στην «Κ», ο αντιπρόεδρός της Ζακ Μπαρό. Ομως, όπως επίσης δέχθηκε, μέχρι στιγμής οι προσπάθειες αυτές έχουν πέσει στο κενό.

Το θέμα της λαθρομετανάστευσης συζητήθηκε χθες σε ειδική συνάντηση των επιτρόπων στις Βρυξέλλες, ενόψει της κατάθεσης, σήμερα, εισήγησης στους υπουργούς Εσωτερικών των κρατών-μελών για την έγκριση πακέτου βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων μέτρων αντιμετώπισης του φαινομένου.

Σύμφωνα με στοιχεία της Επιτροπής, η Ελλάδα είναι σε απόλυτους αριθμούς η πλέον πληττόμενη από τη λαθρομετανάστευση μεσογειακή χώρα της Ε.Ε., με συνολικά 57.260 αιτήσεις ασύλου, κυρίως από Πακιστανούς, Αφγανούς και Γεωργιανούς μόνο την τριετία 2006-2008. Εξ αυτών, θα πρέπει να σημειωθεί, εγκρίθηκε μόλις το 0,08%, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το υπόλοιπο… 99,92% εγκαταλείπει τη χώρα, ενώ πολλαπλάσιος είναι ούτως ή άλλως ο αριθμός των «απλών» λαθρομεταναστών που δεν ζητούν καν άσυλο.

Οι περισσότεροι από αυτούς φθάνουν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας, αλλά όπως επισήμανε ο Μπαρό, οι προσπάθειες που έχουν γίνει από τον ίδιο, μεταξύ άλλων με επίσκεψή του στην Αγκυρα τον Νοέμβριο, έχουν πέσει στο κενό και η τουρκική πλευρά δηλώνει πλήρη αδυναμία να δεχθεί τους λαθρομετανάστες που έχουν περάσει από το έδαφός της. Αυτό, όπως σημείωσε ο Γάλλος αντιπρόεδρος της Επιτροπής, τον οδήγησε να ζητήσει, χθες, από τον επίτροπο Διεύρυνσης, Ολι Ρεν, να εισάγει «λίγο εντονότερα» το θέμα στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, στο πλαίσιο του ευρύτερου ευρωτουρκικού «δούναι και λαβείν». Αλλωστε οικονομικά «ήδη βοηθάμε αρκετά» την Τουρκία, πρόσθεσε…

Αντίστοιχα προβλήματα όμως υπάρχουν και με τη δεύτερη σημαντική χώρα διέλευσης λαθρομεταναστών, τη Λιβύη, αλλά όπως επεσήμανε ο Μπαρό κάθε συνεννόηση με τρίτες χώρες, ακόμα και ο «χρηματισμός» τους για να φανούν πιο συνεργάσιμες, είναι αναγκαστικά πολύ μακροπρόθεσμος στόχος. Βραχυπρόθεσμα η λύση μπορεί να δοθεί μόνο εντός της ίδιας της Ευρώπης.

Ετσι, ο ίδιος θα ζητήσει άμεσα από τα «βόρεια» κράτη-μέλη να δεχθούν στο έδαφός τους μέρος των αιτούμενων ασύλου που σήμερα έχουν εγκλωβισθεί στην Ελλάδα, την Ιταλία, τη Μάλτα, την Κύπρο ή και την Ισπανία, αν και όπως παραδέχθηκε δεν θα είναι εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλωστε ήδη προβλέπεται κοινοτική ενίσχυση ύψους 4.000 ευρώ για κάθε λαθρομετανάστη (εφόσον έχει ζητήσει άσυλο) που μετεγκαθίσταται εντός Ευρώπης, για παράδειγμα από την Ελλάδα στη Γερμανία. Ομως, ως κίνητρο είναι προφανές ότι μάλλον δεν αρκεί, όπως ανεπαρκή έχουν αποδειχθεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων που έχουν ήδη δεσμευθεί για δράσεις κατά της λαθρομετανάστευσης. Το πραγματικό ζητούμενο, κατέληξε ο Μπαρό, είναι «να κοιτάξουμε την πραγματικότητα κατάματα», διαφορετικά η τραγωδία θα συνεχίζεται.

Από "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/05/blog-post_5095.html


Γιατί δεν ψηφίζουμε Οικολόγους-Πράσινους!

Δεν φηφίζουμε γιατί οι θέσεις τους είναι :

1 ) Ναι στην αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία!
2 ) Ναι στα τούρκικα στρατεύματα κατοχής της Κύπρου
3 ) Ναι στην νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών
4 ) Εξυπηρετούν ξένα ανθελληνικά κέντρα!

Υπάρχει κάποιος που τα αμφισβητεί;

Για δείτε και ένα αποκαλυπτικό βίντεο ακόμη εδώ, παρακάτω




Λαθρομετανάστες μοίραζαν φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο...

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΙΡΑΖΑΝΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ..

ΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ?????


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ............ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ????

ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ????

ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ??

ΠΟΣΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ Ή ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ??? ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?????????


Αυτά που δεν θα πούν και δεν θα δούν ποτέ ο κ. Λαζόπουλος, ο κ. Ευαγγελάτος και οι υπόλοιποι τηλεαστέρες...!


Κατάφερα να βγάλω λίγες φωτογραφίες ακόμα από το δράμα που ζούμε στην Ομόνοια,Πειραίως και Βούλγαρη.Οι φωτογραφιές αυτές δεν είναι σε κανένα στενάκι, είναι 3 το μεσημέρι στην Ομόνοια,όπως καταλαβαινετε η κατάσταση έχει ξεφύγει και οι μαύροι πουλάνε την ηρωίνη,οι χρήστες μαζεύονται από πίσω τους και ακολουθουν συμμορίες από Μαροκινούς οι οποίοι πουλάνε χασίσι και κλέβουν τους πάντες,τσάντες,πορτοφόλια,ανοίγουν αυτόκινητα και τώρα τελευταία σταματάνε αυτοκίνητα στην Πειραιώς και ο ένας απο την μιά ακρη βρίσκει μιά αφορμή,ότι τάχα τον πάτησε ,η βρίσκει μιά αφορμή να μιλήσει στον οδηγό και από την άλλη κλέβουν τα πάντα από το αυτοκίνητο.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι ανοίγουμε τις τηλεοράσεις και το ραδιόφωνο και το μόνο που ακούμε είναι ότι είμαστε ρατσιστες,ο κ.Ευαγγελάτος μάλιστα έλεγε ότι είναι ντροπή να τους βάλουν στον Σκαραμαγκά που ετοιμάζουν αλλά και ο κ. Λαζόπουλος(ο μεγαλύτερος ίσως λαικιστής από όλους)και φυσικά και ο κ. Τριανταφυλόπουλος,αν νομίζουν ότι είναι κρίμα γιατί δεν τους παίρνουν κόντα στα σπίτια τους ,ένα πρωινό να τους βλέπανε τα παιδιά τους φτάνει για να αλλάζανε γνώμη!!!!

http://anopetra-eleos.blogspot.com/