Χρήστες OnLine

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ




Απο κυκλους της αστυνομίας,μάθαμε οτι οι ρυθμοί κλοπών"πεσίματα" απο τους θαμώνες του εφετείου γίνετε καθε 2 λεπτα.

Εξω απο το εφετείο οι πεταμένες τσαντες, γεμιζουν πολυκατάστημα με ειδη τσαντας και πορτοφολιού........

Το παλιό εφετείο εχει γινει πια λημερι και αντρο ληστών και κακοποιών...
Η αστυνομία και τα θύματα δεν μπορουν να εχουν προσβαση στο παλιο εφετειο αν πρώτα δεν παρουν άδεια απο συγκεκρίμενο μελος του ΣΥΡΙΖΑ,που ειναι ο πορτιέρης στο λημέρι των κακοποιών........

ΔΙΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ......

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥ

Οι καταστηματάρχες και οι ξενοδόχοι της περιοχής,εχουν κανει πριν απο λιγο καιρό μηνυση κατα παντως υπευθύνου για διαφυγώντα κερδη.Οι ακυρώσεις στα ξενοδοχεία της περιοχής εχουν φτασει πανω απο το 45%....Η μειώση των κερδών των μικρών και μεγαλών επιχείρησεων συντελεί και σε απολύσεις Ελλήνων και νομίμων ξενων υπαλλήλων.

Το κρατος και η κυβερνηση,αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις κραυγές απόγνωσεις των ανθρώπων που ζουσαν και εργαζόντουσαν στην περιοχή της Ομονοίας......
Υπάρχει η σκέψη να γινει καταγγελία για ολα αυτά ,σε ξενα ειδησιογραφικά κανάλια,για τον εξευτελισμό σε διεθνες επιπεδο της κρατικής μηχανής.Δήμο,κυβερνήση,αστυνομία,Συριζα και οποιον αλλο εχει βοηθήσει την κατασταση να φτασει σε αυτο το σημείο.....Ειμαστε στον πατο του βαρελιού.....Ζηταμε απεγνωσμένα βοήθεια....σώστε μας........χανόμαστε..

Αν χαθει ο εμπορικός κοσμος απο το κέντρο,θα συμπαρασυρει μαζι του και χιλιαδες υπαλλήλους....Η ανεργία δεν χτυπάει πια την πορτα,εχει μπεί μέσα στο σπίτι..........

10 χρόνια υπαλλήλος σε κατάστημα της περιοχής.

Εχω 2 μικρά παιδιά,μελλοντικούς στρατιωτες και φορολογούμενους της Ελλάδας....

Τι θα τους πω αν χασω την δουλειά μου επειδή καποιοι αδυνατούν να κανουν αυτο που τους ψηφίσαμε.Πως να τους εξηγήσω οτι εμεινα ανεργος,επειδη καποιοι αποφασισαν να κανουν το κεντρο γκετο με λημέρια κακοποιών.Πως να νιώθουμε ασφάλεια στους δρόμους,εμείς και τα παιδια μας οταν ουτε η αστυνομια δεν μπορεί να κανει την δουλεία της?Οταν πρεπει να παρει αδεια απο τον Συριζα για να καθαρισει την περιοχη του Εφετείου?

Το θεμα δεν θα το αφήσουμε ετσι..Και αν σας λεει κατι, οτι ακόμα και ο εκπρόσωπος των μουσουλμάνων κος Ελγαντούρ σε σημερινή του δήλωση στον ALPHA στον κ.Αυτιά,ειπε οτι την πορεία και τα επεισόδια με τις λεηλασίες.τις ειχαν οργανώσει οι Ελληνες που κρατούσαν σημαίες κουμουνιστίκες...δηλ..του Συριζα...Απο την πλευρα της η μουσουλμανική μειωνότητα,ηταν κατα αυτής της πορείας,και κατα των επεισοδίων...

Αυτά βέβαια θα τα μάθουν ολοι οι λαοι,γιατί εχουμε καλέσει με email ,το CNN,το BBC και το AL JAZEERA,για να μάθουν ποιοι και πως εκμεταλεύονται τους μουσουλμανους, ποιοι και πως ευθύνονται για την μη τήρηση των νομιμών κανόνων ασφαλείας μιας ευρωπαικής χωρας και φυσικά την αναρμοστη συμπεριφορά των Ελληνων δημοσιογράφων ως προς την αναδειξει της πραγματικής αλήθειας που βιώνουμε.
Τα παπαγαλάκια,οι βάρβαροι και ολοι οι υπόλοιποι των αλλων κομμάτων,σας περιμένουμε να περασετε απο τα μαγαζιά μας, να μας δείτε και να μας πείτε τα προγράματα σας για να σας ψηφίσουμε.Αν δεν σας ψηφίσουμε εμεις ,οι λαθρομεταναστές του Εφετείου και του τρίγωνου θα σας ψηφίσουν σίγουρα..

Καλές οι εκλογές.καλές και οι θεωρίες σας ολων των κομμάτων,αλλα η ουσία ειναι οτι κανένας δεν κοιτάει τον Ελληνα φορολογούμενο,πού σας ταϊζει ολους,εσας και τα κόμματα σας.

10 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΣΕ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ.......

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.

ΑΙΤΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΨΩΝΙΑ Ή ΤΣΑΝΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ , ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΤΟ ΑΓΡΙΟ , ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ...


ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ... ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ!


Κύριε Λαζόπουλε, απεδείχθης πολύ λίγος σαν καλλιτέχνης σάτιρας. Είσαι έτοιμος να πολιτευτείς. Ξεπέρασες σε λαϊκισμό, ξενολαγνεία και υποκρισία και τον πιο άθλιο και ελεεινό πολιτικάντη.

Θα σου τα πω χύμα αλλά σταράτα.

Εάν σου αρέσουν οι λαθρομετανάστες και τους αγαπάς τόσο πολύ, πήγαινε και αγόρασε το παλιό Εφετείο, αναπαλαίωσε το και μετέτρεψε το σε ξενοδοχείο λαθρομεταναστών. Εάν δεν έχεις τα λεφτά για κάτι τέτοιο, ζήτα από τους φίλους σου οι οποίοι έχουν για να σε βοηθήσουν. Οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται, όχι μόνο να σε παίρνουν ταξιδάκια με τα κότερα τους.... Εγώ αισθάνομαι ότι υποφέρεις που βλέπεις όλους αυτούς τους λαθραίους να υποφέρουν επίσης. Ιδού λοιπόν η Ρόδος. Το πήδημα ακόμα δεν έφτασε....

Εάν πάλι δεν έχουν ούτε οι φίλοι σου τα χρήματα αυτά για να βοηθήσετε τους λαθραίους αγαπημένους σας, ε τότε σου προτείνω την πιο εύκολη και άμεση λύση.

ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤA ΣΠΙΤΙA ΣΑΣ.

Χώρο έχετε φαντάζομαι... Τα σπίτια μάλιστα πολλών από τους φίλους σου κύριε Λάκη πιάνουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα, φαντάζομαι και το δικό σου δε θα είναι κάνα μικροαστούλικο δυάρι... Ιδού και το πήδημα λοιπόν....

Ξέρεις γιατί στα λέω αυτά ρε συ Λάκη; Γιατί μας ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΟΥ! Εγώ πιστεύω ότι δε θα αργήσει μάλιστα η ώρα που θα φας ντομάτες ζωντανά στον αέρα του Αλ Τσαντιρίου…

Νομίζεις ότι είναι μαγκιά να το παίζεις αντιρατσιστής και φίλος των λαθραίων από το Παλαιό Ψυχικό;

Νομίζεις ότι είναι μαγκιά να το παίζεις αναρχοαριστερός με δεξιές τσέπες από το Παλαιό Ψυχικό;

Νομίζεις ότι είναι μαγκιά να το παίζεις δημοκράτης και προοδευτικός επειδή απλά ζεις εκεί στο Παλαιό Ψυχικό, μακριά από τους λαθραίους;

Για καμ του δώθε κύριε Λάκη, παράτα το Παλαιό Ψυχικό και μετακόμισε στον Άγιο Παντελεήμονα. Εκεί θα σε δω πόσο μάγκας είσαι και ειλικρινά εάν καταφέρεις και ζήσεις εκεί πάνω από μία εβδομάδα, εγώ πρώτος θα έλθω να σε χειροκροτήσω και θα γκαρίζω για πάρτη σου πολύ πιο γοερά από τα σούργελα και τα πρόβατα που βάζεις από κάτω να σου γκαρίζουν και να χειροκροτούν τα "τραγούδια" που λες έξω από το χορό...

Και μάθε άθλιε λαϊκιστή και υποκριτή ότι από ξενολαγνεία δε μασάμε πλέον.
Ο λαός ξυπνάει και αντιστέκεται. Και αντιστέκεται όχι γιατί ο λαός αποτελείται από φασίστες και ρατσιστές αλλά από Έλληνες που βλέπουν την πατρίδα τους να χάνεται και φυσικά δε θα το επιτρέψουμε να χαθεί. Φυσικά για σένα οι Έλληνες είναι ρατσιστές, φασίστες, ακροδεξιοί, εθνικιστές και τα παπάρια μου κουνιούνται επειδή κατ εσένα και τους φίλους σου, όποιος ενδιαφέρεται για τη Ελλάδα και όποιος δε δέχεται ότι στην Ελλάδα μπορεί να έλθει το 1 δις πάμπτωχων του πλανήτη, είναι όλα τα παραπάνω….

Εάν λοιπόν αυτός που ενδιαφέρεται για την πατρίδα του και αυτός που καταγγέλλει ότι δεν είναι σωστή η συμπεριφορά των λαθρομεταναστών ή το ότι δεν μπορεί πλέον η Ελλάδα να θρέψει τα δικά της παιδιά όχι δα και τους λαθραίους, είναι εθνικιστής, ρατσιστής και φασίστας, ε τότε είμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε εθνικιστές, ρατσιστές και φασίστες.

Μη ξεχνάς ότι ο ρατσισμός είναι το μόνο μέσο που μας απέμεινε σαν αυτοάμυνα πλέον. Και το καταφέρατε ΕΣΕΙΣ αυτό, ΕΣΕΙΣ οι άθλιοι υποκριτές και ελεεινοί σάτΥροι πολιτικάντηδες αναρχοαριστεροί με τις δεξιές τσέπες από τα χλιδάτα προάστια που πάντα ζούσατε και συνεχίζετε να ζείτε σε έναν άλλο κόσμο ή καλύτερα σε ένα άγνωστο ακόμα, παράλληλο σύμπαν...

Arrivederci λοιπόν στον Άγιο Παντελεήμονα Λάκη αν φυσικά, φοράς παντελόνια…. Σιγά μην έλθεις...

ygro-pyr

ΑΦΙΕΡΩΜΑ : στόχος η Ελλάδα ;

Image
Τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας και στα Βαλκάνια, δημιουργούν σε κάθε λογικό άνθρωπο προβληματισμό.

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι όσοι έχουν διαβάσει τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που αναφέρονται στο βιβλίο του Μητροπολίτη πρ. Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη, καθώς και τις προφητείες του οσίου Γέροντος Παϊσίου.



Πριν εξετάσουμε τις προφητείες, θα ήθελα να δούμε πρώτα τα πολιτικά και εθνικά γεγονότα που συμβαίνουν στον τόπο μας και στα Βαλκάνια.

Έχοντας τις προφητείες των δυο ανωτέρω Αγίων μας, ελεύθερα μετά μπορούμε να κάνουμε τις ανάλογες συγκρίσεις.


Πολιτικά και Εθνικά Γεγονότα

Η Αμερική τεμαχίζει την πρώην πανίσχυρη Γιουγκοσλαβία σε μικρά κρατίδια, στηρίζοντας Καθολικούς και Μουσουλμάνους. Τοποθετεί δε μετά, πάντοτε κατόπιν εθνικών εκλογών, κυβερνήσεις της αρεσκείας της.

Ένα παρόμοιο σχέδιο έχει η Αμερική, ισχυρίζονται αρκετοί ειδήμονες και για την Ελλάδα. Το σχέδιο αυτό η Αμερική το έχει βαφτίσει «Σχέδιο Κίσινγκερ», το οποίο προβλέπει φυσικά το διαμελισμό της Ελλάδος.

Το νέο κρατίδιο ξεκινά από την Άρτα και πάνω, με την ονομασία Μεγάλη Αλβανία.

Το δεύτερο κρατίδιο έχει να κάνει με τα Σκόπια, όπου δημιουργείται το κράτος της Μακεδονίας που φθάνει έως τη Λάρισα. Το τρίτο κρατίδιο είναι η Θράκη.

Σας θυμίζουμε τι είχε πει η πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη στις 12/3/2005 προς τον ορκιζόμενο νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Κάρολο Παπούλια:

«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης...».


Το «Σχέδιο Κίσινγκερ» της Αμερικής ήταν και είναι γνωστό στην πολιτική ηγεσία της χώρας μας. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, γνώστης φυσικά του σχεδίου αυτού, φρόντισε να ανατρέψει τα σχέδια της Αμερικής.

Πώς; Μα φυσικά κάνοντας συμφωνίες μετά της Ρωσίας. Η πιο ισχυρή συμφωνία μετά της Ρωσίας, εκτός της αδείας που έδωσε η χώρα μας να περάσει ο αγωγός «Μπουργκάς» μέσα από όλη την βόρειο Ελλάδα, είναι η στρατιωτική συμφωνία Ελλάδος – Ρωσίας, η οποία προβλέπει ότι εάν κινδυνεύσει ο ρωσικός αγωγός Μπουργκάς, από Αλεξανδρούπολη έως Ηγουμενίτσα, η Ρωσία έχει το δικαίωμα να επέμβει με τις δυνάμεις του στρατού της, για να προστατεύσει τα συμφέροντά της εντός του ελληνικού εδάφους.

Αυτό ανατίναξε στον αέρα, το «Σχέδιο Κίσινγκερ» της Αμερικής. Πώς θα δημιουργηθεί τώρα η Μεγάλη Αλβανία, το κράτος της Μακεδονίας μέχρι τη Λάρισα και το κράτος της Θράκης; Αν τολμήσει κάτι τέτοιο η Αμερική, θα αντιμετωπίσει το ρωσικό στρατό.

Πανέξυπνη η κίνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού, ο οποίος έχοντας

τις πλάτες πλέον των Ρώσων τολμά και λέει και ένα ισχυρό ΟΧΙ στα Σκόπια.

Ο Καραμανλής γίνεται ενοχλητικός πλέον για την Αμερική. Πρέπει να πέσει. Έτσι αρχίζουν τα «παρατράγουδα». Οι φωτιές που κατέκαψαν όλη την Πελοπόννησο και την Ελλάδα, που ανάγκασαν τον Υπουργό της Κυβέρνησης κ. Βύρωνα Πολύδωρα να πει στις 26/8/2007 ότι: «δεχόμεθα ασύμμετρη απειλή», που για εμάς σημαίνει ότι δεχόμεθα απειλή από μια χώρα, που δεν μπορούμε να συγκριθούμε μαζί της



Όλα αυτά γίνονται προεκλογικά.

Η Αμερική πιστεύει ότι ο Καραμανλής δεν θα μπορέσει να πάρει τις εκλογές στις 2/10/2007, τα εκδοτικά λόμπυ της χώρας μας, μιλούν συνέχεια για ανίκανη Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει ακόμα και τις φωτιές.

Τελικά ο Καραμανλής παίρνει τις εκλογές έστω και με 2 παραπάνω βουλευτές, κάτι που με τίποτα δεν το περίμενε η Αμερική.

Ακολουθεί τον Μάρτιο, το ΟΧΙ στα Σκόπια και ξεκινά αμέσως από τα «αμερικάνικα συμφέροντα» ο πόλεμος κατά του Καραμανλή.

Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες του άρθρου μας, ότι όταν η Ελληνική Κυβέρνηση το 1973 είχε πει ΟΧΙ στην Αμερική, για την προσγείωση πολεμικών αεροσκαφών στην Κύπρο, που πήγαιναν προς ενίσχυση του Ισραήλ, μετά από 6 μήνες περίπου χάσαμε την μισή Κύπρο.

Μετά το ΟΧΙ στα Σκόπια για την ένταξή τους στο Νάτο, οι Τούρκοι απειλούν σήμερα το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι. Τυχαίο;

Όλους τους προηγούμενους μήνες, έχουμε συνεχείς «αποκαλύψεις» με υπαρκτά ή και εντελώς ανύπαρκτα σκάνδαλα εις βάρος της Ελληνικής Κυβερνήσεως, όπως Ζαχόπουλος, Ομόλογα, Καρτέλ, Siemens, Βατοπαίδι, Κάψιμο Αθήνας, Κοινωνικές αναταραχές κτλ. Στόχος και πάλι ένας: Να φανεί ανίκανη η Κυβέρνηση Καραμανλή στα μάτια των Ελλήνων, (κάτι που συνεχώς επαναλαμβάνουν σχεδόν όλα τα Μ.Μ.Ε.), ώστε η Αμερική να μπορέσει να ρίξει τον Καραμανλή οδηγώντας τον σε εκλογές ή να τον κάνει να προσκυνήσει…

Εάν βλέπατε ότι η οικογένειά σας, δεχόταν ξαφνικά την μια ημέρα επίθεση της εφορίας, μετά από λίγες μέρες της Νομαρχίας, μετά από λίγες μέρες πάλι της Πολεοδομίας κ.ο.κ., θα πιστεύατε ότι οι «επισκέψεις» όλων αυτών των υπηρεσιών στο σπίτι σας, θα ήταν τυχαίες; Ή ότι κάποιος θέλει να εξοντώσει την οικογένειά σας;

Το αυτό συμβαίνει με την ελληνική Κυβέρνηση. Μόνο χαζοί ή κομματικοί υπάλληλοι δεν μπορούν να το δουν, ποιος είναι πίσω από όλα αυτά και γιατί κάνει πόλεμο κατά της σημερινής Ελληνικής Κυβέρνησης.

Όσα προαναφέραμε, είναι τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πολιτική και εθνική σκηνή μας.

Για να δούμε τώρα τι λέγουν οι προφητείες των Αγίων μας και να τις συγκρίνουμε με τις πολιτικές και εθνικές εξελίξεις.

Προφητείες Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και του Οσίου Γέροντος Παϊσίου

1ον «Αν ο πόλεμος πιάσει από πάνω, θα πάθετε πολλά δεινά. Αν πιάσει από κάτω θα πάθετε λίγα». (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο Άγιος Κοσμάς, βρίσκεται στην Ήπειρο όταν προφητεύει, άρα η Αλβανία και τα Σκόπια είναι από πάνω του. Το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι είναι γεωγραφικά από κάτω.

Κατά δύναμην ερμηνεία:

Αν η Αμερική επιτύχει τελικά να εφαρμόσει το «Σχέδιο Κίσινγκερ», που θέλει την Ελλάδα να φτάνει στη Λάρισα, τότε θα χυθεί πολύ αίμα για να το πετύχουν αυτό οι Αμερικανοί.

Αν ο πόλεμος ξεκινήσει από κάτω, τότε θα πάθουμε λίγα δεινά.

Από κάτω βρίσκεται όμως και το Ισραήλ, που ήδη βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

2ον «Όταν δείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά νερά, τότε θα έλθει το ποθούμενο». (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)

Κατά δύναμην ερμηνεία:

Το ποθούμενο όλοι γνωρίζουμε, για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, είναι η απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης.

Τι είναι όμως το χιλιάρμενο; Αρμενίζω σημαίνει ταξιδεύω, είναι καράβι που έχει κάνει χίλια ταξίδια; Άρμενα όμως λέγονται και τα κατάρτια των καραβιών. Την εποχή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, υπήρχαν καράβια ακόμη με κατάρτια.

Θα πρέπει να προσέξουμε ότι, ο Άγιος δεν λέγει τα χιλιάρμενα, οπότε να εννοήσουμε ότι θα είναι καράβια πολλά, που στο σύνολό τους θα έχουν χίλια κατάρτια, αλλά λέγει το χιλιάρμενο.

Ένα δηλαδή καράβι μεγάλο, το οποίο θα έχει δύναμη και ισχύ όσο θα είχαν, όλα μαζί τα καράβια με τα χίλια κατάρτια. Αυτό είναι το χιλιάρμενο.

Ξαφνικά βλέπουμε, με την άδεια της ελληνικής Κυβερνήσεως, να παρουσιάζεται στα ελληνικά νερά για ασκήσεις, -εντελώς τυχαία;- ένα τεράστιο ρωσικό πολεμικό καράβι, μήκους 991 πόδια, με 2646 άτομα πλήρωμα, 12 μαχητικά αεροπλάνα, 24 ελικόπτερα και 12 εκτοξευτές πυραύλων με βεληνεκές 400 χιλιομέτρων κ.α.

Όσοι είδαν αυτό το καράβι από τηλεοράσεως είπαν, αυτό είναι το χιλιάρμενο!

Πώς όμως ξαφνικά ήρθε ρωσικός στόλος να κάνει ασκήσεις κοντά στο Ελληνικό νησί Αγαθονήσι και πηγαινοέρχεται το χιλιάρμενο μέχρι Κρήτη;

Έχει μιλήσει άραγε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, με τον Πρωθυπουργό της Ρωσίας, δια τα όσα μας κάνει η Αμερική και ότι υπάρχει περίπτωση πολέμου εις βάρος της Ελλάδος, εκ μέρους της Τουρκίας με τις πλάτες των Η.Π.Α.;

Ας μη ξεχνούμε ότι η Αμερική, για να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της και να πάρει τα πετρέλαια από το Ιράκ και να τοποθετήσει στη χώρα αυτή αμερικάνικη Κυβέρνηση, έπεισε τα περισσότερα Κράτη, ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν έχει πυρηνικά όπλα και κινδυνεύει ο πλανήτης από ένα τρομοκράτη!

Το αποτέλεσμα γνωστό, έκανε πόλεμο, σκότωσε τον Σαντάμ, τοποθέτησε δική της Κυβέρνηση, πήρε τα πετρέλαια και φυσικά τα πυρηνικά όπλα δεν βρέθηκαν!

Το ίδιο προσπαθεί να κάνει στην Ελλάδα και στον Πρωθυπουργό της, τον Καραμανλή;

Εδώ τα πράγματα όμως είναι σήμερα πιο δύσκολα. Διότι έχει ανακατευθεί η Ρωσία. Θα τολμήσει η Αμερική να εφαρμόσει το «Σχέδιο Κίσινγκερ»; Για να δούμε τι έχει πει και ο όσιος Γέροντας Παΐσιος.

3ον «Όταν θα είναι ο καιρός για τα σπανάκια…». (Οσίου Γέροντος Παϊσίου)

Μία παρέα στρατιωτικών περίμενε στον φράχτη του γέροντα, στην Παναγούδα. Σήκωσαν τα μάτια και κοίταξαν τον γέροντα να έρχεται προς το μέρος τους.

Άνοιξε την συρματένια πόρτα του φράχτη και τους καλωσόρισε. Τους έβαλε να καθίσουν κάτω από ένα δέντρο και άρχισε την συζήτηση μαζί τους.

Κάποια στιγμή, ένας από την παρέα του είπε:

- Δεν αντέχω άλλο γέροντα. Θα παραιτηθώ από το στράτευμα… Ο γέροντας γύρισε, τον κοίταξε και του είπε:

- Εσύ δεν θα παραιτηθείς. Εσύ θα είσαι ο αρχηγός της άμυνας της χώρας μας όταν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι… Όλοι κοιτάχτηκαν γεμάτοι έκπληξη.

- Και πότε θα γίνει γέροντα αυτό; Τον ρώτησαν…

- Όταν θα είναι ο καιρός για τα σπανάκια… τους είπε και άλλαξε την κουβέντα…

Έχουν περάσει χρόνια πολλά από τότε, ο γέροντας Παΐσιος «κοιμήθηκε» και ο αξιωματικός παρέμεινε στο στράτευμα και προόδευσε. Είναι ο σημερινός αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο κ. Γράψας…

Υπάρχουν άραγε προφητείες; Και αν ναι, τι μέλλει γενέσθαι, μιας και διανύουμε ήδη την εποχή για τα σπανάκια…

4ον «Οι Ρώσοι θα έχουν συμφέροντα από την Ελλάδα και μετά τον πόλεμο θα χαρίσουν στους Έλληνες την Πόλη». (Οσίου Γέροντος Παϊσίου)

Κατά δύναμιν ερμηνεία:

Όταν ο όσιος Γέροντας Παΐσιος, έλεγε τα ανωτέρω λόγια, ουδεμία συμφωνία είχε υπάρξει μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας για τον αγωγό «Μπουργκάς».

Η Ελλάδα όμως σήμερα, εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ρωσίας και η Ρωσία έχει κάθε λόγο, να προστατεύσει την Ελλάδα απ’ όπου διέρχεται ένας από τους μεγαλύτερους αγωγούς φυσικού αερίου της Ρωσίας.

Αν τολμήσει η Αμερική και βάλει τους Τούρκους να μας χτυπήσουν, τότε η Ρωσία να είστε σίγουροι ότι θα επέμβει υπέρ της Ελλάδος, για να προστατεύσει τα συμφέροντά της. Έτσι θα εκπληρωθεί και η προφητεία του Γέροντος Παϊσίου.

Η Ρωσία θα καταλάβει την Κωνσταντινούπολη και τα στενά των Δαρδανελίων, για να ανακόψει τον τουρκικό ανεφοδιασμό εις βάρος της Ελλάδος και μετά μη συνορεύοντας η Ρωσία μετά της Κωνσταντινουπόλεως, θα χαρίσει την Πόλη

στους Έλληνες.

5ον «Η Ελλάδα δεν θα πάθει κακό από τον πόλεμο, αλλά θα έλθει μεγάλη πείνα για μερικούς μήνες. Να είστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσετε». (Οσίου Γέροντος Παϊσίου)

Κατά δύναμην ερμηνεία:

Εάν ξεσπάσει πόλεμος και ανακατευθεί η Ρωσία, σίγουρα θα υπάρξει ανάμιξη της Αμερικής και άλλων δυνάμεων. Η Ελλάδα κατά τον όσιο Γέροντα Παΐσιο δεν θα

πάθει κακό από τον πόλεμο, αλλά, ίσως από την διεθνή απομόνωση που θα δεχθεί, να διέλθει μεγάλη πείνα. Αν υπολογίσουμε και την διεθνή οικονομική κρίση, τότε η πείνα θα είναι ισχυρή.

Αυτά αναφέρουν μερικές από τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και του Οσίου Γέροντος Παϊσίου.

Αν συγκρίνουμε τώρα τις εξελίξεις στα πολιτικά και εθνικά μας θέματα, μαζί με τις προφητείες των Αγίων, τότε βλέπουμε ότι είμαστε ίσως ενώπιον μεγάλων εξελίξεων.


πηγη : romfea

Σκούπα- μαμούθ στο κέντρο της Αθήνας μετά τις ευρωεκλογές. Στο στόχαστρο και οι τοξικομανείς

▅Η πρώην στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος υποδοχής  λαθρομεταναστών, σύμφωνα με τα σχέδια του υπουργείου Δημόσιας Τάξης
Επιχείρηση σκούπα- μαμούθ για χιλιάδες λαθρομετανάστες αλλά και τοξικομανείς στο κέντρο της Αθήνας ετοιμάζει η Ελληνική Αστυνομία μετά τις ευρωεκλογές.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών φοβήθηκε τυχόν έκτροπα στη διάρκεια των επιχειρήσεων καθώς και την αρνητική δημοσιότητα και άναψε το πράσινο φως για την επιχείρηση- σκούπα μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Όπως αποκαλύπτουν στα «ΝΕΑ» παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών, θα πρόκειται για σαρωτική επιχείρηση που θα έχει ως στόχο να απομακρύνει όλους τους λαθρομετανάστες από το τρίγωνο Πλατεία Ομονοίας- Πλατεία Καραϊσκάκη- Πλατεία Θεάτρου. «Στόχος είναι το κέντρο της Αθήνας να ξαναγίνει προσβάσιμο στους πολίτες και να υπάρχει αίσθημα ασφάλειας σε όσους ζουν ή κινούνται σε αυτό», λένε στα «ΝΕΑ» κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών.

Στην τελική ευθεία μπαίνει και το ζήτημα της δημιουργίας ενός μεγάλου στρατοπέδου- γκέτο στον Ασπρόπυργο της Αττικής, στο οποίο η αστυνομία θα μπορέσει να μεταφέρει εκατοντάδες από τους παράνομους μετανάστες που σήμερα βρίσκουν καταφύγιο στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας. Άλλωστε ένας από τους βασικούς λόγους που δεν μπορούσε να προχωρήσει η μαζική επιχείρηση- σκούπα είναι η έλλειψη χώρου μεταφοράς των λαθρομεταναστών. Από τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας προκύπτει πως στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και των αρμόδιων τμημάτων βρίσκονται περισσότεροι από 1.400 λαθρομετανάστες, αριθμός ήδη κατά πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που μπορούν να φιλοξενήσουν. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι συλληφθέντες ύστερα από παραμονή 3 μηνών στα κρατητήρια επιστρέφουν στους δρόμους καθώς παραμένει πολύ μικρός ο αριθμός μεταναστών που απελαύνονται.

Ο χώρος ο οποίος έχει εγκριθεί είναι η πρώην στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, που έχει εγκαταλειφθεί για περισσότερο από μια δεκαετία. Το υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου προκειμένου να περιέλθει στην κυριότητά του η έκταση των 100 στρεμμάτων, μέσα στην οποία μπορούν να εγκατασταθούν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις παραγόντων του υπουργείου, έως 2.000 άνθρωποι.

Η υπόθεση σκοντάφτει όμως και σε ενδοκυβερνητικές κόντρες, καθώς την έκταση έχει ζητήσει και το υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να κατασκευαστούν οι νέες δικαστι κές φυλακές. Όπως όμως προεξοφλούν κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο υπουργείων και θα προχωρήσει η δημιουργία του γκέτο, καθώς στην κυβερνητική ατζέντα το ζήτημα της ασφάλειας και της λαθρομετανάστευσης βρίσκονται πολύ ψηλά.



Οι ανεπιθύμητοι των Ολυμπιακών

Ο χώρος του στρατοπέδου είχε αρχικά παραχωρηθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να κατασκευαστούν χώροι υποδοχής για τοξικομανείς, αστέγους και άλλους ανεπιθύμητους στην Αθήνα των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι αντιδράσεις, ωστόσο, που ακολούθησαν μπλοκάρισαν τα σχέδια της κυβέρνησης και οι εργασίες κατασκευής έμειναν ημιτελείς. Στα περισσότερα κτίρια που είχαν κατασκευαστεί, είχαν ολοκληρωθεί ακόμη και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κι έμενε μόνο να τοποθετηθούν πόρτες και παράθυρα. Σήμερα όμως ο χώρος έχει λεηλατηθεί και άγνωστοι έχουν ξηλώσει από κουφώματα και καλώδια μέχρι την περίφραξη και τους σιδερένιους στύλους φωτισμού του στρατοπέδου... Στο πρώην στρατόπεδο επίσης υπάρχουν κατάλοιπα του νατοϊκού παρελθόντος του. Αρκετά από αυτά είναι κτίρια και μάλιστα υπογειοποιημένα, καθώς χρησίμευαν ως αποθήκες οπλισμού και καταφύγια πυρηνικού πολέμου. Στις μελέτες που έχουν γίνει, υπάρχει ακόμη και η σκέψη χρησιμοποίησης των κτιρίων αυτών.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας επισκέφθηκαν διάφορες περιοχές της Αττικής που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε κέντρα υποδοχής μεταναστών και κατέληξαν στη συγκεκριμένη έκταση, ενώ και οι πρώτες τεχνικές μελέτες έδειξαν πως από οικονομικής πλευράς είναι η πλέον συμφέρουσα λύση.

ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ
Το στρατόπεδο- γκέτο θα γίνει στον Ασπρόπυργο στην πρώην στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ


Τρεις ακόμα πιθανές λύσεις για «κέντρα υποδοχής»

ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ για δημιουργία στρατοπέδουγκέτο είναι ένα παλιό εργοστάσιο κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, ένα επίσης παλιό εργοστάσιο στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας και μια παλιά κατασκήνωση- θα χρειαζόταν πολύς χρόνος μέχρις ότου μετατραπούν σε χώρους συγκέντρωσης των μεταναστών. Επιπλέον, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των προτεινόμενων αυτών χώρων, δηλαδή το αν έχουν κατασχεθεί από τράπεζα ή το Δημόσιο ή ακόμη ανήκουν σε ιδιώτες, δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Πρόθεση της Αστυνομίας είναι να βαφτίσει το «γκέτο» χώρο υποδοχής. Για τον λόγο αυτόν υπήρξε ανταλλαγή επισκέψεων και ιδεών με εκπροσώπους της ιταλικής αστυνομίας, ενώ το κέντρο που δημιουργήθηκε στη Λαμπεντούζα λειτουργεί ως πρότυπο ανάπτυξης.

Κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών υπογραμμίζουν πως θα ήθελαν ο χώρος αυτός να φυλάσσεται μόνο εξωτερικά από την Αστυνομία, αλλά την εσωτερική του λειτουργία να την αναλάβει η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση της Δυτικής Αττικής.


Στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ.


προβλέπεται πως σε συνεργασία με την Ε.Ε. το στρατόπεδο του Ασπροπύργου θα χρησιμοποιείται ως χώρος προσωρινής εγκατάστασης των λαθρομεταναστών, οι οποίοι στη συνέχεια θα μεταφέρονται με αεροπλάνα στις πατρίδες τους.


Σκούπα και για αντιεξουσιαστές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΣΚΟΥΠΑ θέλει να κάνει η ΕΛ.ΑΣ. και για τους αντιεξουσιαστές. Εισηγήσεις ανώτερων αξιωματικών για κατά μέτωπο αντιπαράθεση με τους αντιεξουσιαστές αντιμετωπίζονται θετικά από την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, που βλέπει το καλοκαίρι ως την ιδανική περίοδο για την υλοποίηση του σχεδίου. Σύμφωνα με τις εισηγήσεις αυτές, η ΕΛ.ΑΣ. θα επέμβει σε χώρους που έχουν καταληφθεί από αντιεξουσιαστές και που οι ιδιοκτήτες τους επανειλημμένως έχουν ζητήσει την απομάκρυνσή τους. Όπως τονίζουν σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις τους ανώτεροι αξιωματικοί, ελπίζουν πως οι επιχειρήσεις αυτές θα αποκαλύψουν μέρος του οπλοστασίου των αντιεξουσιαστών, ενώ θα δώσουν και ένα ηχηρό μήνυμα για τις «σκληρές» προθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. έναντι των κουκουλοφόρων.

TA NEA.GR



ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΦΤΙΑΧΤΕ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ .


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ . ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΩΞΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.


ΔΩΣΤΕ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ ΜΕ ΣΚΑΤΟΔΗΛΩΣΕΙΣ . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ . ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ .


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ . ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Μεγάλη επιχείρηση-σκούπα ετοιμάζει η ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας

Ευρεία επιχείρηση-σκούπα για παράνομους μετανάστες και τοξικομανείς στο κέντρο της Αθήνας ετοιμάζει η Ελληνική Αστυνομία, αλλά με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών θα πραγματοποιηθεί μετά τις ευρωεκλογές, μέχρι τα τέλη Ιουνίου.


Σύμφωνα με τα Νέα, παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών αποκαλύπτουν πως θα πρόκειται για σαρωτική επιχείρηση που θα έχει ως στόχο να απομακρύνει όλους τους λαθρομετανάστες από το τρίγωνο Πλατεία Ομονοίας- Πλατεία Καραϊσκάκη-Πλατεία Θεάτρου.


Στην τελική ευθεία μπαίνει και το ζήτημα της μεταφοράς εκατοντάδων παράνομων μεταναστών στην πρώην στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο. Αλλωστε ένας από τους βασικούς λόγους που δεν μπορούσε να προχωρήσει η μαζική επιχείρηση-σκούπα είναι η έλλειψη χώρου μεταφοράς των λαθρομεταναστών.


Το υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου προκειμένου να περιέλθει στην κυριότητά του η έκταση των 100 στρεμμάτων, μέσα στην οποία μπορούν να εγκατασταθούν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις παραγόντων του υπουργείου, έως 2.000 άνθρωποι. Την έκταση όμως τη διεκδικεί και το υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να κατασκευαστούν εκεί οι νέες δικαστικές φυλακές.


Κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών υποστηρίζουν, ωστόσο, πως θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο υπουργείων και θα προχωρήσει η δημιουργία του γκέτο, καθώς στην κυβερνητική ατζέντα το ζήτημα της ασφάλειας και της λαθρομετανάστευσης βρίσκονται πολύ ψηλά.


Στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπεται πως σε συνεργασία με την ΕΕ ο χώρος στον Ασπρόπυργο θα χρησιμοποιείται ως χώρος προσωρινής εγκατάστασης των λαθρομεταναστών, οι οποίοι στη συνέχεια θα μεταφέρονται με αεροπλάνα στις πατρίδες τους.

Κλείνει ο ΟΚΑΝΑ

Ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Χρήστος Μαρκογιαννάκης έχει εξαγγείλει τη μεταφορά των εγκαταστάσεων του ΟΚΑΝΑ από την Πλατεία Θεάτρου, ενώ το πρόγραμμα χορήγησης μεθαδόνης για τα άτομα που εξυπηρετούνται από τον συγκεκριμένο σταθμό θα μεταφερθεί στα νοσοκομεία Σωτηρία και Γεννηματά. Λόγω αυτής της μεταφοράς οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. υπολογίζουν πως 500-600 άτομα που έχουν μετατρέψει σε πιάτσα ναρκωτικών την περιοχή του κέντρου θα αναγκαστούν να την εγκαταλείψουν.


Σκούπα και για αντιεξουσιαστές

Τέλος, επιχείρηση-σκούπα θέλει να κάνει η ΕΛ.ΑΣ. και για τους αντιεξουσιαστές. Το υπουργείο Εσωτερικών αντιμετωπίζει θετικά το θέμα και σύμφωνα με τις σχετικές εισηγήσεις η ΕΛ.ΑΣ. θα επέμβει σε χώρους που έχουν καταληφθεί από αντιεξουσιαστές και που οι ιδιοκτήτες τους επανειλημμένως έχουν ζητήσει την απομάκρυνσή τους.



ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΦΤΙΑΧΤΕ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ .


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ . ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΩΞΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ ΜΕ ΣΚΑΤΟΔΗΛΩΣΕΙΣ . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ . ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ .


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ . ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ