Χρήστες OnLine

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Για ΠΟΣΟ ηλίθιους μας περνάνε τελικά;

Ο αλλοδαπός προσκόμισε στο ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα σελίδες - όπως ισχυρίστηκε- από το κοράνι που είχε επάνω του τυλιγμένες σε άλλο χαρτί.

Δυστυχώς για πολύ !

Τα αποσπάσματα σε φωτοτυπία που είχε τυλίξει ο μωαμεθανός σε χαρτί και κολλητική ταινία ήταν το κοράνι ! Δεν το έσκισε ούτε το ποδοπάτησε ο αστυνόμος απλά βρίσκοντάς το στην κωλότσεπή του το ξετύλιξε μπάς και είχε ναρκωτικές ουσίες. Πρώτα ο μωαμεθανός δεν σεβάστηκε το αντικείμενο της θρησκείας του βάζοντάς το στην κωλότσεπή του.

Δεύτερον ο αστυνομικός το θεώρησε για συσκευασία με ουσίες. Τρίτον και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΝ ήταν και καλά, η αφορμή να ξεκινήσουν τα επεισόδια [να βγεί το μεροκάματο ] και να περάσει η ιδέα για κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα. Αυτά είναι όλα και όχι ότι σκίστηκε το κοράνι και δήθεν.

Και κάτι άλλο...άν ήταν όντως κοράνι θα το είχε έτσι τυλιγμένο και σε τέτοια βρωμοκατάσταση ;

θα τον είχαν σφάξει πρώτα οι μουσουλμάνοι για προσβολή και μετά όλα τα άλλα. Ακόμη θα το είχε στην κωλότσεπη ;

Έλεος ρε παιδιά και κρίμα που ο αστυνομικός δεν κατάλαβε τα αραβικά ! Από αύριο να μαθαίνουν σε σχολές και την αραβική και το κοράνι ώστε στο μέλλον να αναγνωρίζουν τα αντικείμενα του Ισλάμ, για να μην θίξουμε τους μωαμεθανούς και τους λαθρομετανάστες μας !!!

Λέτε και εμείς τους καλέσαμε να έρθουν εδώ από τα βάθη της Ασίας !! Έλεος μην τρελαθούμε κιόλας !! Όσοι θέλουν τους λαθρομετανάστες εδώ και μάλιστα τους μουσουλμάνους να τους βάλουν στα σπίτια τους !!!

Αίντε ξυπνάτε και κοιτάτε το παρασκήνιο πίσω απο κάθε γεγονός.

πηγη : hellenic revenge

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΩΝ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ , ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ


Ο πρόεδρος των Πακιστανών Τζαβέντ Ασλαμ άφησε για λίγο την γραφειάρα του....(κλικ στην εικόνα)


...και κατέβηκε στους δρόμους με την ντουντούκα υποκινώντας τα επεισόδια των λαθρομεταναστών στην Αθήνα... από πίσω και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Όσο και αν προσπάθησε το κανάλι του Κούλογλου να θολώσει πρόσωπα, δεν τα κατάφερε. Βέβαια δεν τηρεί την ίδια στάση όταν μαγνητοσκοπεί Έλληνες να διαδηλώνουν ενάντια στην λαθρομετανάστευση. Εκεί βγαίνουν όλα τα πρόσωπα φόρα παρτίδα. Μεγάλε "δημοκράτη" Κούλογλου...

Η Νέα Τάξη χρειάζεται την συμβολή όλων των δήθεν και των θολοκουλτουριαραίων για να επιβληθεί. Και από αυλικούς ...άλλο τίποτα!


πηγη :hellenic revenge


ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέφραγο αμπέλι η Αθήνα από τους λαθρομετανάστες



Καλούσαν τους Αφγανούς με αφίσες να τα σπάσουν.......


Προχθές το απόγευμα 21 Μαίου,στη Πάτρα διοργανώθηκε από αριστερές οργανώσεις διαδήλωση υπέρ των μεταναστών μετά από την επιχείρηση σκούπα που έγινε από την αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το φάρο για τους Σομαλούς!

Αναρτήθηκαν αφίσσες που καλούσαν το κόσμο να συμμετάσχει!Η πρωτοτυπία όμως είναι ότι μαζί με τις αφίσσες ήταν τοιχοκολημένες και κάποιες άλλες μικρότερου μεγέθους πάνω απο τις μεγαλύτερες!
Οι μικρότερες αφίσσες δεν είχαν εικόνες παρά ηταν λευκές με "Αραβικα-Αφγανικα'' γράμματα!Δε μπορούσε κάποιος να καταλάβει τι ακριβώς έλεγαν Πέρα από τον αριθμό 21!Το έξυπνο είναι ότι είναι ένα απλό κείμενο χωρίς να το υπογράφει κάποιος κάτι που θα τους δίνει άλλοθι!

Παρακολουθώντας τις ειδήσεις του Super B μία δημοσιoγραφος επισκέφθηκε...........
το καταυλισμό και σηνομιλούσε για την επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας με τους αφγανούς.Οι αφγανοί γνώριζαν για το τι είχε γίνει και στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου αναφέρθηκε και η πορεία των αριστεριστών!
Προς έκπληξη μου οι αφγανοί γνώριζαν για τη πορεία και στην ερώτηση της δημοσιογράφου από που; απάντησαν από κάποιες αφίσσες στους δρόμους που έγραφαν αφγανικά!Η δημοσιογράφος επέμεινε και ρώτησε για το περιεχόμενο που αναγραφόταν στις αφίσσες!Η απάντηση των αφγανών ήταν ότι μας καλούν 21 Μαίου για να κάνουμε ζημιές!!!!!!!!!

Η δημοσιογράφος τότε κάνει την εξής ερώτηση;

-Δηλαδή σας καλούν για εξέργεση

Απάντηση Αφγανού:

-Ναι!Και για ζημιές,Να κάνουμε ζημιές!

Καλό θα ήταν να μεταφραστεί αυτό το κείμενο και στα Ελληνικά!

Ενα 24 ωρο αργότερα είχαμε μεγάλης έκτασης επεισόδια στην Αθήνα από λαθρομετανάστες και αριστεριστές!

Τα συμπεράσματα δικά σας για το ποιος υποκινεί τις καταστροφές και ποιός εκμεταλεύεται αυτούς τους ανθρώπους!

Φοβάμαι πως κάτι ετοιμάζεται με τους λαθρομετανάστες!Ίσως έχουμε και νέα ''Δεκεμβριανά".Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά!

Υ.Γ. Παρακαλώ διασταυρώστε το.Ότι αναγράφω είναι πέρα για πέρα αληθινό.Ας ενημερωθεί πια ο κόσμος για το τι γίνεται πίσω από τη πλάτη του!Σας παραθέτω φωτογραφίες με τις αφίσσες που τράβηξα σήμερα το πρωί προς απόδειξη των λεγομένων μου!


πηγη : vendeta

Τούρκοι και Κοσοβάροι στήνουν βρώμικο παιχνίδι με τους λαθρομετανάστες στην Αθήνα

ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Καθημερινά, ολόκληρες φουρνιές λαθρομεταναστών καταφτάνουν στην Ελλάδα μας γιατί απλά κανείς άλλος πλέον δεν τους δέχεται. Και το χειρότερο είναι ότι όλοι τους αυτοί είναι ισλαμιστές φανατικοί στη μεγάλη πλειοψηφία τους...Ένα λάθος να κάνεις και χωρίς να το καταλάβεις μάλιστα αφού ο πολιτισμός, τα ήθη και έθιμα τους, μας είναι άγνωστα, σου πήραν το κεφάλι με τη χατζάρα.

Είδατε τι έγινε πριν 2 χρόνια όταν κάποιοι Δανοί δημοσιογράφοι δημοσίευσαν ένα σατιρικό σκίτσο του Μωάμεθ χωρίς φυσικά να ξέρουν ότι απαγορεύεται η απεικόνιση του Μωάμεθ από το Κοράνι και κάηκε το σύμπαν σε όλο τον κόσμο σχεδόν. Αυτό το Μεσαίωνα θέλετε στην Ελλάδα μας και συνεχίζετε να μας τους φέρνετε όλους αυτούς τους περίεργους τύπους που δεν ξέρουμε αύριο κιόλας τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν στη χώρα μας; Το περίμεναν ποτέ οι Αμερικάνοι ότι θα τους έριχναν τους δίδυμους πύργους, οι Ισπανοί και οι Άγγλοι περίμεναν ποτέ να τους ανατινάξουν στο Μετρό; Εσείς αλήθεια τι περιμένετε άραγε; Κάτι διαφορετικό;

Αλλά ας μπούμε στο θέμα. Είχα χθες μία σύντομη κουβέντα με έναν αξιωματικό της Αστυνομίας γνωστό μου, ο οποίος μου εκμυστηρεύτηκε ότι υπάρχει εντολή από τον κύριο Πάκη και τον κύριο Μαρκογιαννάκη και με σύμφωνη γνώμη του κυρίου Τσιατούρα, ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ οι λαθρομετανάστες από τους αστυνομικούς στο δρόμο γιατί όλοι τους σχεδόν οι αλλοδαποί είναι παράνομοι και θα πρέπει μετά να τους συλλάβουν. Οι σποραδικές "σκούπες" γίνονται καθαρά για το θεαθήναι... και το μεγάλο πρόβλημα είναι το ότι δεν έχουν πουθενά χώρο να τους κρατήσουν εάν τους συλλάβουν, ούτε στα κρατητήρια της αστυνομίας που είναι εδώ και χρόνια τίγκα από κρατούμενους, τους οποίους μάλιστα ταΐζουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί με τα δικά τους χρήματα, ούτε χώρος πλέον υπάρχει στις φυλακές οι οποίες μάλιστα "φιλοξενούν" μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερους εγκλείστους από όσους είχαν σχεδιαστεί εξ αρχής να φιλοξενούν οι φυλακές στην Ελλάδα!!!!

Δεδομένου μάλιστα ότι μόνο στην Αθήνα και την Αττική υπολογίζονται οι μετανάστες σύμφωνα με την αστυνομία, σε πάνω από ενά εκατομμύριο (!!!!!!) και μιλώ μόνο για τους παράνομους και όχι όσους έχουν εξασφαλίσει πράσινη κάρτα, καταλαβαίνετε ότι πλέον η χώρα μας έχει παραδοθεί στους λαθραίους και δεν υπάρχει πλέον καμία απολύτως προοπτική να δούμε καλύτερες μέρες όπως σας τάζουν. Μάλιστα ο Πάκης συνεχίζει να ευχαριστεί τους λαθραίους που επιλέγουν την χώρα μας σας τόπο προορισμού τους! Τα αστεία τελείωσαν και πλέον χρειάζονται πολύ δραστικές λύσεις για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε, λύσεις οι οποίες δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοστούν από τη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ούτε φυσικά από το ΤΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ ή τους Οικοπόρδους Παπαράσινους.

Μάγκες αν δεν το καταλάβατε, πάει η Ελλαδίτσα μας που κατάφερε να ζήσει επί 3000 χρόνια τουλάχιστον. Μας κατέλαβαν οι κατακτητές εισβολείς εν καιρώ ειρήνης και μας έπιασαν στον ύπνο.

Και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι ακόμα να ξυπνήσουν....

Και εκτός από τη χολέρα τον τύφο και την πανούκλα που θα έχουμε σύντομα στην Αθήνα μας, θα σας πω ότι όλη η Αλ Κάιντα βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν τολμούν να αρχίσουν οι απελάσεις λαθραίων γιατί θα έχουμε επιθέσεις ισλαμιστών καμικάζι με βόμβες σε λεωφορεία, μαγαζιά και πλατείες…. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Πολύ ωραία τα καταφέρατε όλοι εσείς που δώσατε την εξουσία στην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. Να δω τι θα κάνετε τα ψίχουλα που σας τάζουν ρε μάγκες οι πολιτικάντηδες σας, όταν θα φάτε μία ωραία βόμβα στο κεφάλι από τον φευγάτο ισλαμιστή τρομοκράτη καμικάζι που θα περνάει τυχαία δίπλα σας.…. και θα περιμένει να σας τινάξει στον αέρα όλους εσάς τους "άπιστους", για να πάει μετά στον παράδεισο να κάνει όργια με 70 χανούμισσες... Έτσι του είπε ο Αλλάχ... και ο μαλάκας το πίστεψε...

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/05/blog-post_22.html


ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΥΛΗΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΙ ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ! ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ;

Όχι δεν πρόκειται για το Ισλαμαμπάντ, για την Αθήνα πρόκειται.. Οι τύποι ήλθαν στην Ελλάδα για να διαδηλώνουν και να κάνουν πλιάτσικα και ληστείες, πάντως όχι για να δουλέψουν όπως φαίνεται... Και όλα αυτά γιατί στο Ισλαμαμπάντ ο Μουσάραφ τους έκοβε τον κώλο όχι απλά να διαδηλώνουν κιόλας... Βρήκαν και τα κάνουν όμως, εμείς τους δώσαμε τον αέρα, μας κατάλαβαν τι μαλάκες είμαστε και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε από τους μελαχρινούληδες ταλιμπάνους....


Με έκπληξη το πρωί είδα ρεπορτάζ της εκπομπής του Νίκου Μάνεση, όπου οι εκπρόσωποι των Πακιστανών ζητούν από την αστυνομία να τους ζητήσει συγνώμη για το σκισμένο κοράνι τους που ποτέ δεν σκίστηκε όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.


Βλέπετε πουθενά να είναι "πειραγμένο" το κοράνι του σύγχρονου σκοτεινού μεσαίωνα των ταλιμπάνων και του απατεώνα ψευδοπροφήτη, ληστοσυμμορίτη και αρχισφαγέα Μωχάμεντ; Και στην τελική οι Έλληνες αστυνομικοί γιατί θα έπρεπε να πιστέψουν ότι αυτό το ¨σκονάκι¨ είναι το Κοράνι και δεν είναι ένα ερωτικό μυθιστόρημα της πετυχημένης ομοφυλοφιλικής ρομαντικής σειράς Arlekin Gay;Είμαστε υποχρεωμένοι να μάθουμε απ΄ έξω και το κοράνι, επειδή ήλθαν στην Ελλάδα απρόσκλητοι οι ταλιμπάνοι του Μωχάμεντ; Τι λε ρε μάγκες;



Εάν λένε δεν ζητήσει συγνώμη η Αστυνομία, θα βγούνε στους δρόμους!!! Τώρα πως το εννοούν αυτό το θα βγουν στους δρόμους, ο καθένας ας το πάρει όπως θέλει...

Πάντως πρόσθεσαν ότι θα βγουν στο δρόμο όπως λέει έχουν το δικαίωμα να κάνουν ως ισότιμοι πολίτες της χώρας μας!!!!!

Τι λε ρε μούμιες; Πως είστε ισότιμοι πολίτες της χώρας μας, χωρίς ποτέ να έχετε υπηρετήσει στον Ελληνικό στρατό και κυρίως όταν το 99,99% από εσάς είναι παράνομοι και το 100% ήλθατε παράνομα και παρανόμως σας νομιμοποίησαν κάποιοι γελοίοι προδότες και γραικύλοι Εφιάλτες Πάκηδες; Ίδια και όμοια είμαστε;

Ήλθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα; Ποιος σας κάλεσε και ήλθατε; Μας ρωτήσατε;

Συνεχίστε τις μαλακίες, για να δείτε πότε φεύγετε από την Ελλάδα με ένα μιναρέ ο καθένας σας στον κώλο, που θέλετε να σας ζητήσουμε και συγνώμη όταν ειδικά καταστρέψατε το κέντρο της Αθήνας και περιουσίες αθώων Ελλήνων πολιτών για ένα κοράνι σκονάκι που ποτέ δεν πειράχτηκε στην ουσία αλλά το χρησιμοποιήσατε σαν προβοκάτσια και αφορμή να εκτελέσετε εντολές μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Αλβανίας και ποιανών άλλων, ποιος ξέρει!

Άντε στο διάλο και ξεκουμπίδια ρε μελαχρινούληδες ταλιμπάνοι....



http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/05/blog-post_24.html

Φοβούνται εξέγερση διαρκείας στην Αθήνα

Μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί με απρόβλεπτες συνέπειες, μοιάζει το κέντρο της Αθήνας, καθώς ο απίστευτος... συνωστισμός παράνομων μεταναστών παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.



Η κατάσταση έχει προ πολλού ξεφύγει από κάθε έλεγχο, η κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή, όπως απέδειξαν τα επεισόδια των προηγούμενων ημερών που ξεκίνησαν με αφορμή... τη βλακεία(??) ενός αστυνομικού που έσκισε(??) το Κοράνι μουσουλμάνου.

Ο φόβος μιας «γενικευμένης εξέγερσης ακόμα και από εκείνους που ήταν φιλήσυχοι, αφού πια όλοι πεινάνε», ψιθυρίζεται και εξορκίζεται από τα πλέον αρμόδια κυβερνητικά χείλη.

Στα στενά γύρω από την Ομόνοια αυξάνονται οι αναφορές για βραδινές επιθέσεις. Η σύνθεση του πληθυσμού αλλάζει καθημερινά, ενώ κυριαρχούν ομάδες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Σομαλία, το Σουδάν κι άλλες χώρες της Αφρικής. Ο πληθυσμός υπολογίζεται σε αρκετές χιλιάδες. Μόνο στο Εφετείο ζουν πάνω από 600 λαθρομετανάστες. Μοναδικό επίσημο στοιχείο είναι η σύλληψη 146.000 λαθρομεταναστών το 2008.


Ασκήσεις επί χάρτου
Παρά την ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί για όλους, Ελληνες και ξένους, οι εβδομάδες κυλούν χωρίς να υλοποιούνται συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία εξαγγέλλονται, και μένουν ασκήσεις επί χάρτου (κέντρο υποδοχής για 2.500- 3.000 λαθρομετανάστες σε πρώην στρατόπεδο στον Ασπρόπυργο, κέντρο υποδοχής στην Πάτρα κ.ά.).

Με καθυστέρηση χρόνων επιχειρείται η αντιμετώπιση του προβλήματος με... εσπευσμένες κυβερνητικές συσκέψεις όπου συζητείται η... σύσταση Συντονιστικού Οργάνου.

Η Νομαρχία Αθηνών ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει το Εφετείο και θα στεγάσει υπηρεσίες, ώστε να εκκενωθεί το κτίριο, ενώ κατέγραψε 500 προβληματικά κτίρια γύρω από τις οδούς Κωνσταντινουπόλεως, Ηπείρου, Στουρνάρη, Πατησίων, Αιόλου, Ευριπίδου. Πέραν της καταγραφής, ωστόσο, ουδέν. Ανάλογη κατάσταση επικρατεί σε «παλιές καλές» αθηναϊκές γειτονιές, από τον Αγιο Παντελεήμονα μέχρι τα Πατήσια.



ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ


«Δεν είμαστε αποθήκη ανθρώπων»

«Δεν προχωρά τίποτα. Ούτε πρόκειται να γίνει κέντρο υποδοχής, κανείς δεν το δέχεται. Ο υπουργός μας είχε πει ότι ο καταυλισμός στο λιμάνι θα έχει γκρεμιστεί πριν από το τέλος Μαϊου. Περιμένουμε...», λέει ο Νομάρχης Αχαϊας, Δημήτρης Κατσικόπουλος.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος στα ακριτικά νησιά, σε πρόσφατη σύσκεψη υπήρξε η ιδέα για ένα κατάλληλα εξοπλισμένο καράβι που θα «μαζεύει» όσους αποβιβάζονται στα νησιά και θα τους μεταφέρει σε κέντρα υποδοχής. Την ίδια στιγμή όμως ανάμεσα στα νησιά έχει ξεσπάσει θύελλα αντιπαράθεσης.

«Κάθε νομός και τα Δωδεκάνησα πρέπει να έχουν δικές τους δομές. Δεν θα παίρνουμε εμείς όλη την μπόρα, δεν είμαστε αποθήκη ανθρώπων», μας λέει ο νομάρχης Σάμου. Εμ. Κάρλας. και σημειώνει ότι το κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών στο νησί του, αν και επισήμως προορίζεται για 280 άτομα, «φιλοξενεί» μέχρι και 700!

Η κυβέρνηση τώρα... θυμήθηκε ότι θα μπορούσε να προσβλέπει σε ευρωπαϊκή παρέμβαση προς τις χώρες προέλευσης. Από 57.428 αιτήματα επαναπροώθησης που έγιναν προς την Τουρκία, μόνο 7.442 έγιναν δεκτά, ενώ τελικά μόνο 2.186 έχουν περαιωθεί... με ποικίλα προσχήματα.


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=3834816

Ο εφιάλτης της εισβολής των αλλοδαπών υλοποιείται με καταιγιστικούς ρυθμούς

Από την πρώτη ημέρα της έκδοσης του ΡΕΣΑΛΤΟ, αλλά και χρόνια πριν, είχαμε αναδείξει και αναλύσει διεξοδικά το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας: Τη «μεταναστευτική εισβολή-εποικισμό»
Υπογραμμίζαμε από τότε ότι «Η θεωρία και η πράξη των... ανοικτών συνόρων αποτελεί την πεμπτουσία της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης. Το ζήτημα της μετανάστευσης, της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού είναι ΚΟΜΒΙΚΟ. Αποτελεί στρατηγική συνιστώσα του πλανητικού κράτους για την άλωση των εθνών κρατών.».

Αναλύαμε κουραστικά ότι το ΕΡΓΑΛΕΙΟ, το πρακτικό εργαλείο, για να υλοποιηθεί η άλωση της χώρας μας είναι η προγραμματισμένη εισβολή των αλλοδαπών…

Από τότε είχαμε υπογραμμίσει ιδιαίτερα τα παρακάτω:

«Με τον ισλαμικό εποικισμό επιχειρείται η «αναίμακτη» κατοχή της Ελλάδας και φυσικά η διαίρεσή της. Τα «ανοικτά σύνορα» στα στίφη των ισλαμιστών θα μας οδηγήσουν αύριο σε μια «ομαλή» ισλαμική κατοχή με ό,τι εφιαλτικό αυτό συνεπάγεται…»

Σήμερα υλοποιείται αυτός ο εφιάλτης!

Αυτά που ζούμε με τις κατευθυνόμενες και προβοκατόρικες «εξεγέρσεις» των ισλαμικών συμμοριών είναι η αρχή ενός νέου κύκλου, πιο σφοδρών, επιθέσεων εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

Όλα αυτά περί «προσβολής» του Κορανίου είναι μπούρδες: Προβοκατόρικα τρικ για να βελονιάσουν το φανατισμό των ισλαμικών στρατιών που βρίσκονται στη χώρα μας.

Η διάσταση που δώσανε οι σπόνσορες αυτών των προβοκατσιών, οι παραγωγοί και τα γρανάζια του τηλεθεάματος και τα μίσθαρνα όργανα των ΜΜΕ και ιδιαιτέρως των «προοδευτικών Νταβάδων», αποδεικνύει τους προβοκατόρικους σχεδιασμούς.

Ένα «επεισόδιο» που αν δεν ήταν «στημένο» και σχεδιασμένο από τους σπόνσορες του αντιρατσισμού θα είχε περάσει εντελώς απαρατήρητο, πήρε τις διαστάσεις ενός ψυχωτικού τρόμο-θεάματος από τους επαγγελματίες του είδους.

Ο στρατηγικός στόχος ήταν ένας και μοναδικός: να ερεθίσει και να καλλιεργήσει τις ψυχώσεις του θρησκευτικού φανατισμού των Ισλαμιστών.

Τα εκκολαπτόμενα «τάγματα εφόδου», με τους ποικίλους επιδοτούμενους «αριστεριστές» κινήθηκαν αστραπιαία.

Οι μαφιόζικες συμμορίες των Πακιστανών και Αφγανών που δρουν στην Αθήνα (ποικίλα κυκλώματα εμπόρων ναρκωτικών, του εγκλήματος κ.λ.π) ανέλαβαν δράση «εκπαιδευτική»: στις καταστροφές, στις φωτιές, στα πλιάτσικα, στην τρομοκρατία.

Μπαίνουν σε εφαρμογή και δοκιμάζονται ανάλογα σχέδια με αυτά της κουκουλοφόρικης «εξέγερσης» του Δεκέμβρη.

Συγκροτούνται και εκπαιδεύονται στην ΠΡΑΞΗ τα ισλαμικά «τάγματα εφόδου».



Ο άμεσος στόχος: Η επίθεση και η τρομοκράτηση των αντιστάσεων του ελληνικού λαού εναντίον του αλλοδαπού εφιάλτη.

Η οργή της ελληνικής κοινωνίας έχει καταμετρηθεί από τους μηχανισμούς του καθεστώτος και τους πολύχρωμους ιδεολογικούς απολογητές τους. Βλέπουν όλοι αυτοί ότι η ελληνική κοινωνία αρχίζει να αντιδρά στην κόλαση που την έχουν οδηγήσει, στο ζόφο των αλλοδαπών μαφιών, στη φρίκη της εγκληματικότητας και των ποικίλων ακαθαρσιών και λοιμωδών νοσημάτων από την αλλοδαπή κατοχή.

Σχεδιάζουν και προωθούν λοιπόν, τέτοιες τρομοκρατικές πρακτικές, υποκινώντας και φανατίζοντας το πλήθος του μουσουλμανικού στοιχείου…

Κάθε προβοκάτσια είναι μέσα σε αυτά τα σχέδια προκειμένου να αναχαιτίσουν και να τρομοκρατήσουν την οργή που κοχλάζει μέσα στην ελληνική κοινωνία και αρχίζει ήδη να εκδηλώνεται…



Στρατηγικός στόχος: Να χρησιμοποιηθούν αυτά τα κατασκευασμένα και εκπαιδευμένα «τάγματα εφόδου» για την ολοκληρωτική άλωση της ελληνικής κοινωνίας και για τα ποικίλα παιχνίδια των «νταβάδων» και των μηχανισμών τους.

Τέτοιου είδους γεγονότα που προωθούνται και «ερεθίζονται» από το σύστημα και τα μίσθαρνα όργανά τους αποτελούν και «σχολεία» επιθετικής προπαρασκευής και στρατολόγησης: Στρατολογούνται και προπαρασκευάζονται» για πλατύτερες και σφοδρότερες συγκρούσεις, όλα τα μαφιόζικα αλλοδαπά στοιχεία, όλα τα πιο καθυστερημένα, ζωώδη και τυχοδιωκτικά.



Είναι γνωστή αυτή η φασιστική μέθοδος συγκρότησης, οργάνωσης και εξοπλισμού της βαρβαρότητας, του σκοταδισμού και του φανατισμού.

Με την ίδια αυτή μέθοδο οργανώνουν και εδώ, οι μυστικές υπηρεσίες των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων», τα «αποσπάσματα» του νέου φασισμού, από το πλήθος των εξαθλιωμένων αλλοδαπών και κυρίως από τις αλλοδαπές και ισλαμικές μαφίες του εγκλήματος που ζουν και βασιλεύουν στην Ελλάδα.



Το Κοράνι και το θρησκευτικό φρόνημα είναι το άλλοθι. Είναι η συνεκτική «ουσία» των υστερικών ψυχώσεων φανατισμού και καταστροφής.

Αυτό εφαρμόστηκε και στα Βαλκάνια για το αιματοκύλισμα τους, τους πολεμικούς διχασμούς, τη διαίρεση των λαών, το κομμάτιασμα των κρατών και την εγκαθίδρυση των προτεκτοράτων.

Η ίδια μελετημένη και πετυχημένη συνταγή.

Οι ίδιοι μηχανισμοί των «αριστερών» επιδοτούμενων. Χρόνια και χρόνια αγωνίζονται όλοι αυτοί οι άθλιοι με τα «αριστερά» προσωπεία» για να περάσουν στην ελληνική κοινωνία τα νεοταξικά ιδεολογήματα και να την «πείσουν», με πακτωλούς χρημάτων αντιρατσιστικής τρομοκρατίας, να αποδεχτεί το θάνατό της…



ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ!

Η ελληνική κοινωνία έχει μεγάλη ιστορική, αγωνιστική παράδοση και ΣΥΝΟΧΗ και δεν διαλύεται…

ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ και θα ΝΙΚΗΣΕΙ … "


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=20658#20658