Χρήστες OnLine

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!

Ακύρωσαν στην πράξη οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα την εκδήλωση που είχαν προγραμματίσει οι γνωστοί κύκλοι στην πλατεία τους για χτές το απόγευμα.

Η... μόνιμη κάτοικος δεκάδων περιοχών της Αθήνας και στέλεχος αντίστοιχων ψευτοεπιτροπών Βήχου μαζί με τον υπότροφο του καθεστώτος Αλία και Χότζα, προστατευόμενου του συγκροτήματος Λαμπράκη, Γκαζμετ Καπλάνι, τα μάζεψαν άρον άρον και την κοπάνησαν από την πλατεία μετά την έντονη αντίδραση των κατοίκων -που προηγούμενα είχαν προπηλακιστεί- μαζί με τους λαθρομετανάστες που θα συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Βήχου και Καπλάνι υποτίθεται ότι χτές θα οργάνωναν μιά... παράσταση Καραγκιόζη, αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική αφού αυτό ήταν το πρόσχημα, για μια ακόμη ανθελληνική μάζωξη που όλοι πια γνωρίζουμε πως θα κατέληγε. Κάποιοι ζήτησαν εξηγήσεις για αυτή την προσχηματική εκδήλωση με αποτέλεσμα οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ "υπασπιστές" των οργανωτών να τους επιτεθούν.

Η αντεπίθεση των κατοίκων ήταν καταλυτική και αυτή την στιγμή στην πλατεία Αγίου Πανετελεήμονα δεν υπάρχουν ούτε οι υποκινητές ούτε οι γνωστοί πιά δημιουργοί εκτρόπων. Το ποτάμι της αγανάκτησης φουσκώνει και θα παρασύρει πολλούς. Τα ψέμματα κυρίες και κύριοι τελείωσαν.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Κι όποιος δεν γουστάρει ΕΞΩ... Με το καλό ή με το άγριο!


Καταδικάζει τα επεισόδια ο Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ελλάδος

Να εγκαταλείψουν την Ελλάδα όσοι μουσουλμάνοι μετανάστες επιδιώκουν τους βανδαλισμούς, καλεί ο Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ελλάδας, ο οποίος καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας.

Σε επιστολή του υποστηρίζει ότι τα επεισόδια προσχεδιάστηκαν από ακραία στοιχεία, ενώ όσοι λεηλατούν και κλέβουν τις περιουσίες συμπολιτών τους αποτελούν ντροπή για την μουσουλμανική κοινότητα.


Βέβαια με την μασκα της υποκρισίας βγαινει η παραπάνω ανακοίνωση, μιας και οπως φαινεται φοβηθηκαν την γενικη κατακραυγη του κοσμου στο κεντρο και προσπαθουν να ηρεμισουν την κατασταση.


Δεν αναφερουν οτι ΔΕΝ προσπαθησαν καθολου να ελενξουν τους διαδηλωτες, ΔΕΝ υπηρχε επαρκη "αστυνομευση" απο τους διοργανωτες και φυσικα ΔΕΝ κατονομαζουν τα ακραια στοιχεια που προσχεδιασαν τις φασαριες...


επισης ΔΕΝ αναφερουν οτι η συγκεντρωση που πραγματοποιησαν ηταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ..!




Οι αλήθειες πισω απο τις ψευτο-εξεργερσεις . Οι Ελληνες παιρνουν την κατασταση στα χερα τους



Quiz : B
αγδάτη ή Αθήνα;

Μετά τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία και την Ιταλία η Ελλάδα παίρνει τη σκυτάλη. Η Αθήνα μετατρέπεται σε θέατρο βιαιοτήτων. Οι ζημιές στο κέντρο της Αθήνας, ήταν και πάλι ανυπολόγιστες .Σπασμένα αυτοκίνητα, προθήκες καταστημάτων και φανάρια. Φωτιές ζώνουν και πάλι την πρωτεύουσα της χώρας… Οι τουρίστες τρέχουν έντρομοι να κρυφτούν. Τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων μετέφεραν τα όσα συνέβησαν σε όλον τον κόσμο.

Όχι ! Δεν πρόκειται για κάποια τρομοκρατική επίθεση. Είναι τα στίφη μουσουλμάνων μεταναστών που γκρεμίζουν τα πάντα στο πέρασμα τους. Με κραυγές όπως «Ο Θεός είναι μεγάλος» και συνθήματα που παραπέμπουν στη «ΤΖΙΧΑΝΤ»,συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις, με κατοίκους των περιοχών, από την Ομόνοια και το Σύνταγμα έως την Πλατεία Βικτωρίας…



Θλιβερές εικόνες που σόκαραν πολλούς που μέχρι πρότινος έβλεπαν με φιλικό μάτι τους ‘’δύσμοιρους’’ και ‘’φιλήσυχους’’ μετανάστες. Ασφαλώς τώρα θα έχουν μπει σε σοβαρές σκέψεις… Πρωτόγνωρα φαινόμενα που προμηνύουν θύελλες…Όσοι είχαν από καιρό χτυπήσει το ‘’καμπανάκι’’ του κινδύνου, σίγουρα δεν εξεπλάγησαν! Για μας τους Εθνικιστές ήταν απλά θέμα χρόνου. Όταν κάποιοι μας χαρακτήριζαν ‘’τρομολάγνους’’ , ‘’κινδυνολόγους’’ και ‘’ρατσιστές’’ ηρθαν τα γεγονότα να μας δικαιώσουν! Όλα αυτά με αφορμή τη σπίλωση ή υποτιθεμένη σπίλωση του κορανίου κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου. Αναμφίβολα αυτή ήταν η αφορμή.


Ο στόχος είναι άλλος. Και αυτός δεν άλλος από την ανέγερση Μουσουλμανικού Τεμένους και την νομιμοποίηση των θρησκευτικών ηγετών της μουσουλμανικής μεταναστευτικής κοινότητας. Ίσως παράλληλα επιδιωξουν και άλλα προνόμια… Ο χρόνος θα δείξει. Το σίγουρο είναι πάντως –και αυτό είναι απ’ τα ευχάριστα, ότι πολυπόθητη ‘’ενσωμάτωση’’ των μεταναστών πάει κατά διαόλου…


Μέλη ακροαριστερών οργανώσεων υποκινούν τις ταραχές.

Τραγική και προβοκατόρικη υπήρξε η στάση της αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου το τελευταίο διάστημα.


Από το ΣΥΡΙΖΑ (‘’Καταδικάζουμε την αστυνομική βία που ασκήθηκε κατά των διαδηλωτών μεταναστών στη σημερινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας’’)και το ΚΚΕ (το ΚΚΕ καταδικάζει τη σημερινή βάρβαρη επίθεση των αστυνομικών εις βάρος των μεταναστών».), μέχρι και τους πολυδιαφημισμένους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ του Τρεμόπουλου ! Διασκεδαστική και η φυλλάδα της ‘’Ελευθεροτυπίας’’ με τα δακρύβρεχτα άρθρα της!


Φαίνεται ότι ‘’επαναστάτες’’ της Εκάλης βρήκαν ένα νέο εκτελεστικό βραχίονα για να ‘’περάσουν’’ τα νοσηρά τους σχέδια… Δημιουργούσαν κλίμα τρομοκρατίας σε συνοικίες της Αθήνας όπως η Κυψέλη και ο Άγιος Παντελεήμονας, μεθόδευαν επιθέσεις εναντίων αστυνομικών τμημάτων, οργάνωσαν συλλαλητήρια …



''Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος’’

Τα παπαγαλάκια της αριστεράς καλούν με μηνύματα στα αραβικά σε εξέγερση!



Βεβαίως τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει η κυβέρνηση για ότι συμβαίνει στις γειτονιές της Αθήνας . Όχι μόνο γιατί δεν έχει τίποτα για το μεταναστευτικό ζήτημα, αλλά και γιατί ανέχεται μια χούφτα ανθελλήνων που υποδαυλίζουν το μίσος κατά οποιουδήποτε δεν συμφωνεί μαζί τους (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΌΡΟΙ).
Δυστυχώς για τους τελευταίους ,οι κάτοικοι του Αγιου Παντελεήμονα ξυπνησαν για τα καλά!




ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!




Ακύρωσαν στην πράξη οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα την εκδήλωση που είχαν προγραμματίσει οι γνωστοί κύκλοι στην πλατεία τους για σήμερα το απόγευμα. Η... μόνιμη κάτοικος δεκάδων περιοχών της Αθήνας και στέλεχος αντίστοιχων ψευτοεπιτροπών Βήχου μαζί με τον υπότροφο του καθεστώτος Αλία και Χότζα, προστατευόμενου του συγκροτήματος Λαμπράκη Γκαζμετ Καπλάνι, τα μάζεψαν άρον άρον και την κοπάνησαν από την πλατεία μετά την έντονη αντίδραση των κατοίκων -που προηγούμενα είχαν προπηλακιστεί- μαζί με τους λαθρομετανάστες που θα συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Βήχου και Καπλάνι υποτίθεται ότι σήμερα θα οργάνωναν μιά... παράσταση Καραγκιόζη, αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική αφού αυτό ήταν το πρόσχημα, για μια ακόμη ανθελληνική μάζωξη που όλοι πια γνωρίζουμε πως θα κατέληγε. Κάποιοι ζήτησαν εξηγήσεις για αυτή την προσχηματική εκδήλωση με αποτέλεσμα οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ "υπασπιστές" των οργανωτών να τους επιτεθούν. Η αντεπίθεση των κατοίκων ήταν καταλυτική και αυτή την στιγμή στην πλατεία Αγίου Πανετελεήμονα δεν υπάρχουν ούτε οι υποκινητές ούτε οι γνωστοί πιά δημιουργοί εκτρόπων. Το ποτάμι της αγανάκτησης φουσκώνει και θα παρασύρει πολλούς. Τα ψέμματα κυρίες και κύριοι τελείωσαν.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Κι όποιος δεν γουστάρει ΕΞΩ... Με το καλό ή με το άγριο!


"ΣΤΟΧΟΣ"

Και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα μέχρι να φύγουν. Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους βλέποντας τη πολιτεία να αδυνατεί να εφαρμόσει τους νόμους.



Περαστικά λοιπόν στους κατ’ επάγγελμα ΠΡΟΔΟΤΕΣ και… έπεται συνέχεια !


Περαστικά και στους ‘’αριστερούλιδες’’ δημοσιοκάφρους γιατί οι χτεσινοί υπαίτιοι των επεισοδίων


ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ! ΝΑΙ, ΌΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ! Οι συγκεκριμένοι είναι απλά θρησκευόμενα άτομα απ’ αυτούς που ‘’ζουν και εργάζονται στη χώρα μας’’. Φανατικοί Μουσουλμάνοι που δεν θα ενσωματωθούν ΠΟΤΕ στην Ελληνική κοινωνία .



’’ΖΩ ΚΑΙ ΕΡΓΆΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ’’



ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ !


ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!


ΗΡΘΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ,


ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ!


Πολιτικά γουρούνια που ξεπουλάτε την χώρα, μετά ερχεται η σειρά σας. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ οσα χρόνια κιαν περάσουν



http://anti-metanasteush.blogspot.com/

Αφυπνισθείτε Έλληνες πριν γίνουμε Ταλιμπάν...!!

Ούτε τα επεισόδια που εξελίχθηκαν με την "εξέγερση" τωνλαθρομεταναστών στην Ομόνοια δεν συγκίνησαν τους κυβερνώντες ώστε ναπάρουν αποτελεσματικά μέτρα.
Ενώ η Αθήνα έχει μετατραπεί σε πόλη υπόκατάληψη αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα.Δεν τους συγκινούν ούτε οιφόνοι,ουτε οι λεηλασίες,αλλά ούτε και ο κίνδυνος επιδημιών που αρχίζεινα γίνεται ορατός σύμφωνα με την Νομαρχία.

Και ενώ ο αφελληνισμός της χώρας προχωρά συστηματικά,κανάλια καιεφημερίδες στηρίζουν αυτή την κατάσταση άλλες φορές σιωπώντας καιάλλες μιλώντας ανοιχτά υπέρ των "προσφύγων". Ακόμα και όσοι τολμούν ναμιλήσουν δημόσια για το πρόβλημα σπεύδουν να δηλώσουν δημοκράτες γιανα μην παρεξηγηθούν. Η δημοκρατία και η δημοσιογραφική δεοντολογία πάνεπερίπατο στις εκπομπές όταν πρέπει να ακουστεί και η άλλη άποψη. Μέσααπο τα πολλά παραδείγματα ίσως το ποιό ενδεικτικό και πρόσφατο είναι ηεκπομπη "Πρωταγωνιστές" του κου Θεοδωράκη. Στην συγκεκριμένη εκπομπήμίλησε ο Ιμπραήμ,ο Μαχμούτ΄,ο Μωχάμετ και για λογαριασμό των "Ελλήνων".......μια χριστιανή που αλλαξοπίστησε και έγινε μουσουλμάνα αφούπαντρευτηκε Αιγύπτιο.

Ο τζάμπα ανθρωπισμός που επιδυκνείουν αν δεν ήταν επικύνδινος για την χώρα θα ήταν απλός λαικισμός.Οι Ελληνες όποτε χρειάστηκε βοήθησαν απο το υστέρημα τους πολλούς λαούς που βρέθηκαν σεανάγκη.Αλλά εδώ πέρα απο την μεγάλη πιθανότητα να μετατραπούμε σε 20χρόνια σε μουσουλμανική χώρα με ότι αυτο συνεπάγεται,γίνεται καισυστηματική πολιτική εκμετάλευση απο συγκεκριμένους χώρους που αφούεξάντλησαν τους μπολσεβίκους,τους άθεους και έχουν σε εφεδρεία τουςκουκουλοφόρους με τις ευλογίες του συστήματος έχουν εξελιχθεί σε ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Ελλάδα δενέχει ούτε τους οικονομικούς πόρους αλλά και ούτε τις θέσεις εργασίαςγια να συντηρήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ακόμα όμως και να τιςείχε θα έπρεπε να αναρωτηθούμε ποιο θα είναι το μέλλον της χώρας μαςαν σύμφωνα με στοιχεία μέχρι το 2018 έχουμε 5εκατ. μουσουλμάνους.

http://protesilaos.blogspot.com/

Αλβανοί πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών περιπολικού!

Σήμερα τα ξημερώματα πριν από λίγο στην οδό Βουλγάρεως και Μ Μουσούρη ένας Αλβανος πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών που έκαναν περιπολίες.Έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών. Ο Αλβανός διέφυγε με τον συνεργό του. Οι δυο αστυνομικοί είναι καλά στην υγεία τους. Ύστερα απο πεζή καταδίωξη συνέλαβαν τον συνεργό του δράστη.


Θύματα ληστείας έπεσαν τα ξημερώματα δύο γυναίκες στην περιοχή του Μετς, καθώς τις πλησίασαν δύο Αλβανοί και με την απειλή όπλου άρπαξαν από αυτές τις τσάντες τους.

Οι άτυχες γυναίκες ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγο αργότερα άνδρες της ασφάλειας, που βρίσκονταν σε περιπολία, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τους κακοποιούς, όμως ο ένας εξ αυτών τους απείλησε με όπλο.

Τότε, ο ένας αστυνομικός πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα, όμως ο ένοπλος δράστης κατάφερε να διαφύγει, ενώ συνελήφθη ο 25χρονος συνεργός του, ο οποίος σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

"Ισλάμ...καθόλου απλή υπόθεση"

"Τι είναι αυτό που ζούμε τις δύο τελευταίες ημέρες? Πόσοι από εμάς σε συζητήσεις που έχουμε παρευρεθεί δεν έχουμε ακούσει την άποψη ότι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει για τις θρησκείες?

Το Ισλάμ δεν είναι μια απλή υπόθεση όπως πολλοί υποστηρίζουν. Οι μουσουλμάνοι είναι...
από τους πιο φανατισμένους ανθρώπους παγκοσμίως, πράγμα που έχει αποδειχτεί και συνεχίζει να αποδεικνύεται με την πρώτη ευκαιρία.

Στη φωτογραφία πάνω βλέπετε το βιβλιαράκι το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του Σύριου το οποίο ήταν η αφορμή ώστε να "ανάψουν τα αίματα" στο κέντρο της Αθήνας. Όπως υποστήριξε ο Σύριος ήταν το Κοράνι, αλλά η πληροφορία αυτή δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Και εμείς τί κάνουμε για αυτό? Μα φυσικά τίποτα, διότι σε αυτή την χώρα, την Ελλαδίτσα μας έχουμε ανεξιθρησκεία. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ότι θέλει και μάλιστα όταν του θήξουν, όπως ο καθένας αβάσιμα μπορεί να υποστηρίξει, τη θρησκεία του, δικαιολογημένα έχει το δικαίωμα να τα κάνει γυαλιά καρφιά. Οι μουσουλμάνοι λοιπόν ξεσηκώθηκαν και γρήγορα βγήκαν να τους υποστηρίξουν όλοι οι προδότες του Έθνους μας, τα λαμόγια και οι ψευτοιδεαλιστές αριστεροί της Χώρας μας. Όμως οι μουσουλμάνοι είναι μουσουλμάνοι. Σε εμάς δηλαδη όταν μας βρίσουν τον Χριστό ή την Παναγία τα διάφορα "καλόπαιδα" που κυκλοφορούν έξω, και είναι και Έλληνες εκτός από μετανάστες γιατί να μην έχουμε και εμείς το δικαίωμα να αναλάβουμε δράση?

Μόνο οι μετανάστες έχουν δικαίωμα σε αυτή τη χώρα? Εμείς σαν μετανάστες δηλαδή όταν μας έβριζαν τη θρησκεία μας οι πολίτες της χώρας που βρισκόμασταν συμπεριφερόμασταν κατ΄ αυτό τον τρόπο? Ας τολμούσαμε στη Γερμανία, ή στην Αμερική ή στην Αγγλία να φερόμασταν με αυτό τον τρόπο και το μέλλον μας ήταν σίγουρα καταγεγραμμένο...Με δύο ωραία βραχιολάκια μέσα από τα σίδερα...


Πρέπει να δούμε όλοι μας πότε θα ξυπνήσουμε και πότε θα καταλάβουμε, για να προσθέσουμε και ένα άλλο σημαντικό γεγονός, ότι όλοι αυτοί οι μετανάστες δρούν σύμφωνα με εντολές άλλων προσώπων που το μόνο που θέλουν είναι η κατάλυση του σύμπαντος εδώ στην Ελλάδα. Διότι δεν είναι λογικό, οι φανατικοί ισλαμιστές, που πιάνοντας το σταυρό στα χέρια τους βγάζουν εξανθήματα, να αναγγέλουν ότι θα κάνουν πορεία στο κέντρο της Αθήνας με το σταυρό στο χέρι για να δείξουν ότι σέβονται τη θρησκεία μας. Όλα αυτά είναι κοροϊδίες και ιεροσυλία από μέρος των μουσουλμάνων και προδοσία από πλευράς προβοκατόρων.

Και εμείς δυστυχώς σαν πολιτεία δεν κάναμε τίποτα και για αυτό. Το μέλλον πάντως με όλη τη σάρα και τη μάρα που έχει μαζευτεί στην πατρίδα μας διαγράφεται επικίνδυνο...Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γεγονός ότι οι άνθρωποι μας εδώ στην Ελλάδα λένε :"άφησε τον να σου καθαρίσει τα τζάμια τον καημένο, δουλεύει μέρα νύχτα για να στείλει τα λεφτά στην οικογένεια του στο Πακιστάν" και αυτοί είναι τόσο φανατισμένοι απέναντι μας και έτοιμοι για πόλεμο..."

http://enimerwsi-gr.blogspot.com