Χρήστες OnLine

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΜΑΙΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΤΩΝ ΜΑΤ. ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑΚΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΟΥΣ..


Μα τι πλάκα έχει αυτός ο Τριανταφυλλόπουλος και οι διάφοροι άλλοι μεγαλοδημοσιογραφίσκοι να βγαίνουν στην tv και να μιλάνε για πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση που τάχα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με καλάσνικοφ στην κλούβα των ΜΑΤ με το όνομα «Λαϊκή Δράση» χαχαχαχα. Και πόσο πολύ όλοι τους “ανησύχησαν” που το “φαινόμενο τρομοκρατία” επανέρχεται στο προσκήνιο και πόσο σοβαρό κατά τον Μάκη ήταν η ανάληψη της ευθύνης με τηλεφώνημα κάτι μπαγασάδων πλακατζήδων με ανώνυμο τηλεφώνημα στη Ζούγκλα του…….

Και ρε μάγκες τι γέλιο που έρριξα όταν άκουγα το Μάκη να λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να κυκλοφορεί κανείς σήμερα στην Ελλάδα με καλάσνικοφ γιατί δε θα ήξερε που να το κρύψει!!! Σε ποιο πλανήτη ζει ο κύριος Μάκης? Δεν έχει ακούσει ότι οι Αλβανοί παίρνουν παραμάσκαλα τα καλάσνικοφ και θερίζουν και ληστεύουν όπου όποτε και όταν θέλουν ανεμπόδιστα? Εκεί θα κολλούσανε, στο πως θα μεταφέρουν το καλάσνικοφ χωρίς να γίνουν αντιληπτοί? Δεν ξέρει επίσης ότι οι πανεπιστημιακοί χώροι εδώ και χρόνια έχουν μετατραπεί σε οπλοστάσια παντός είδους όταν μάλιστα θεωρούνται και οι σιγουρότεροι χώροι επειδή το άβατο του ασύλου σπάει κόκαλα και υποθάλπει κοινούς εγκληματίες και όχι φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν?
Αφού οι Μάκηδες και το γελοίο κράτος μας και οι ποινικοί νόμοι μας που τους χαϊδεύουν όλους αυτούς τους εγκληματίες οι οποίοι έχουν αποθρασυνθεί σε έσχατο βαθμό πλέον, που θέλει ο κύριος Μάκης να κωλώσουν? Υπάρχει περίπτωση να κωλώσουν να βγουν με τα καλάσνικοφ στο δρόμο? Σε λίγο και τάνκς θα βγάλουν ρε συ Μάκη… Που νομίζεις ότι κρύβονται και τα μπαζούκας που χτύπησαν πριν λίγα χρόνια την αμερικάνικη πρεσβεία? Σε κάποιο «πανεπιστημιακό άσυλο» κρύβονται και αυτά…

Μα είναι τόσο ηλίθιοι ή κάνουν τους ηλίθιους? Εγώ πιστεύω το δεύτερο. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτά τα χτυπήματα και το χάος είναι οργανωμένο έργο ξένων μυστικών υπηρεσιών και πολύ καλά εκπαιδευμένων ξένων και εγχώριων κέντρων και ομάδων αποσταθεροποίησης της χώρας μας. Πρόκειται για αλβανούς, σκοπιανούς, τούρκους, εβραίους και αμερικανούς πράκτορες που σε συνεργασία με δικούς μας εφιάλτες προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν και να διαλύσουν σιγά σιγά την χώρα μας για να μπορέσουν αργότερα να την διαμελίσουν ευκολότερα και χωρίς αντίσταση και κυρίως να εκπληρωθεί με αίσιο τέλος γι αυτούς το προαιώνιο μίσος που τρέφουν κατά του Ελληνισμού. Την αρχή την έκαναν με τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα πέρσι όσο και να χλεύαζαν πέρσι οι θολοπροοδευτικάντηδες τον Πολύδωρα που μιλούσε για ασύμμετρες απειλές. Ε τι τώρα να τα χαλάσουμε με τους αγαπητούς λαθρομετανάστες μας εξ Αλβανίας που αποτελούν κατά τα βρωμερά μυαλά τους και τον μελλοντικό κομματικό στρατό τους? Ετσι νομίζουν δηλαδή γιατί οι αλβανοί το κόμμα του Τσενάι θα ψηφίσουν όχι τον Αλαβάνο και το Γιωργάκη. Δεν είναι μαλάκες όσο τους περνάνε κάποιοι….

Οι γελοίοι κυβερνώντες μας από το 1991 και μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα έχουν εισαχθεί από την Αλβανία 2μισι εκατομμύρια καλάσνικοφ? Δεν γνωρίζουν ότι σε κάθε αλβανό “οικονομικό μετανάστη” στην Ελλάδα αντιστοιχεί και από ένα καλάσνικοφ? Τόσο καιρό το κράτος τι έκανε για να εντοπίσει όλο αυτό το τεράστιο οπλοστάσιο που κρύβουν οι Αλβανοί και άλλοι στην Ελλάδα οι οποίοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να βρεθεί η Ελλάδα προ τετελεσμένων? Γιατί τόσα χρόνια το κράτος χαϊδεύει περιέργως και μοναδικά σε ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο, τους Αλβανούς και γενικά τους λαθρομετανάστες και δεν προβαίνει σε εξονυχιστικούς ελέγχους στα σπίτια τους και αλλού για να βρεθεί αυτό το οπλοστάσιο? Γιατί το κράτος μας κατήργησε 600 στρατιωτικά φυλάκια σε Ήπειρο, Μακεδονία Θράκη και Αιγαίο από το 1998 μέχρι και πριν λίγα χρόνια? Για να έρχονται πιο εύκολα και ανεμπόδιστα στην Ελλάδα όλοι αυτοί οι UCKάδες και οι μουτζαχεντίν και να κουβαλάνε ότι οπλοστάσιο επιθυμούν?

Τελικά αυτοί που μας κυβέρνησαν από το 1991 τι ρόλο έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν σε αυτή την προδοσία και πως είναι δυνατόν ο ελληνικός λαός ακόμα να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και να μην αντιδρά αλλά αντίθετα στηρίζει κιόλας αυτούς που θέλουν να διαλύσουν τη χώρα όπως η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ? Μα τόσο πολύ πια έχετε αποβλακωθεί ρε μάγκες ή η Ελλάδα έχει γεμίσει προδότες και εφιάλτες?

πηγη : ygro-pyr
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ UCK ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΝΤΑ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ!!!



Που φτάσαμε ρε με αυτούς τους αλήτες, προδότες, άθλιους, άχρηστους και γραικύλους που μας κυβερνούν! Τι άλλο μας περιμένει πια να δούμε! Προφανώς δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα!

Η Ελλάδα κάηκε πέρσι από τους αλβανούς UCKάδες και τα πρωτοπαλίκαρα του αλβανού οπλαρχηγού του UCK, Danilo, φέτος κατέστρεψαν, καταλήστεψαν και έκαψαν την χώρα ολόκληρη φορώντας κουκούλες, πυροβόλησαν παιδιά στο Περιστέρι και κλούβες της αστυνομίας με καλάσνικοφ και τώρα έβγαλαν στον αέρα τα κωλοαλμπανά και πειρατικά κανάλια του UCK μέσα στην Ελλάδα μας ρε και εσείς παίζετε το πουλάκι σας ακόμα μαζί με την κυβέρνηση, τους Πάκηδες και τους Αλαβάνους που ευχαριστούν τα κωλοαλμπάνια που επιλέγουν τη χώρα μας αντί να έχετε ήδη ξεσηκωθεί και να είστε στους δρόμους να διώξουμε κλοτσηδόν τα κωλοαλμπάνια, τα ουτσεκάδια, τα μαλακεδόνια, τους Πάκηδες και τους Αλαβάνους και να τους στείλουμε στον αγύριστο μία και καλή! Σε λίγο θα εκπέμπουν και τα μαλακεδόνια με κανάλι “Alexandrovski the Great TV”…..

Φτου σας ρε ρεζίληδες γραικυλοπροδότες του πολυπολιτισμού και της θολοκουλτούρας, μας γαμήσατε την πατρίδα μας, Εφιάλτες! Θα σας χώσουμε τον πολυπολιτισμό σας στον κώλο, καθίστε και θα δείτε….

Από το Τρωκτικό διαβάζουμε:

“Ξεφραγκο αμπελι εχουν καταντησει τις τηλεοπτικες συχνοτητες στον νομο Αττικης.
Παρα τις βαρυγδουπες δηλωσεις περι νεας εποχης της ψηφιακης τηλεορασης και νοικοκυρεμα του παρκου κεραιων στον Υμηττο, καθε ”ενδιαφερομενος”στηνει παρανομα το μαγαζακι του, για να εξυπηρετησει οικονομικα και….αλλα συφεροντα.
Μεχρι σημερα γνωριζαμε τα παρανομα ροζ καναλια που… ξεφυτρωναν σαν μανιταρια στις μπαντες των UHF και VHF.

Τις τελευταιες εβδομαδες ενα καινουργιο τηλεοπτικο”μανιταρι”ονοματι DTV (DARDANIA TV) εκπεμπει εθνικιστικα Αλβανικα μηνυματα.

Διερωτωμαι οι κυριοι στο Υπουργειο Τυπου και στο ΕΣΡ δεν κανουν ζαπινγκ για να εποπτευουν τα καναλια και να περιφρουρουν την νομιμοτητα;

Δεν εχουν ιχνος ευαισθησιας να παρακολουθουν με σταυρωμενα χερια να μεταδιδει το συγκεκριμενο καναλι”πατριωτικα”τραγουδια με φοντο την Αλβανικη σημαια;

Tελικα σ’αυτο το” δημοκρατικο”κρατος μας εχουν καταλυθει ολοι οι νομοι;
Mε τα χαλια μας θα”πλακωσουν”και οι Σκοπιανοι και θα στησουν μεχρι και ”Μακεδονικο καναλι”.

ΜΟΥΣΧΑΡΟΙ…… Ε….. ΜΟΥΣΧΑΡΟΙ!!!!!”


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ…



ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ..


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ..


Τεράστιες ποσότητες από κλοπιμαία (κινητά, ενδύματα, ηλεκτρικές συσκευές κλπ) εντοπίστηκαν σε διάφορες πόλεις της Νοτίου Αλβανίας. Κυριολεκτικά έχουν στηθεί ολόκληρα εμπορικά κέντρα και οι Αλβανοί από όλη τη χώρα συρρέουν στα εμπορικά αυτά κέντρα για να αγοράσουν πανάκριβα ρούχα, κινητά και ηλεκτρικές συσκευές σε εξευτελιστικές τιμές!



ΚΑΙ Ο “ΠΑΚΗΣ” ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΠΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ…..

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΞΕΓΕΡΣΗ” ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2007 ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ UCKάδες ΤΟΥ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ DANILO, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”, ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΡΝΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!

πηγη : ygro-pyr

Αλβανική "πλημμύρα" στην Ελλάδα

Αλβανικά σχολεία στην Θεσσαλονίκη. Ζητάει και άλλα ο Αλβανός πρόεδρος.
Ενθουσιασμός Αλβανών και φίλων για τον νόμο περί λαθρομεταναστών.
Πασχαλίδης: "12% του πληθυσμού της Ελλάδας είναι αλλόγλωσσοι".


Χαρακτηριστική εικόνα από την διαδικασία χορήγησης πράσινων καρτών.
Μπροστά στην πλημμύρα των λαθρομεταναστών, ο υπάλληλος σηκώνει ψηλά τα χέρια.
Αντιδράστε τώρα πριν είναι αργά. Είμαστε ως έθνος στην τελευταία γραμμή άμυνας.


του Νίκου Δούκα @ 2001


Έντονα είναι πλέον τα αποτελέσματα της δημογραφικής εισβολής και του εντατικού εποικισμού που υφίσταται από τους Αλβανούς λαθρομετανάστες κατά την τελευταία δεκαετία η Ελλάδα. Διαψεύδοντας τα αφελή επιχείρηματα περί "ειρηνικής σταδιακής αφομοίωσης των μεταναστών" στην ελληνική κοινωνία, οι Αλβανοί έχουν ριζώσει για τα καλά στην πατρίδα μας, λειτουργούν σχολεία και ζητούν, μέσω του προέδρου τους, μειονοτικά δικαιώματα. Την κατάσταση παρακολουθούν με φανερή πλέον ικανοποίηση οι σοσιαλιστές και τα υπόλοιπα διεθνιστικά κόμματα, οι προθέσεις των οποίων φάνηκαν ξεκάθαρα με την αποδοχή άνευ ουσιαστικής αντιδράσεως του πρόσφατου νόμου, ο οποίος κατά θλιβερή παγκόσμια πρωτιά νομιμοποιεί την λαθρομετανάστευση.


Η επιβεβαίωση για την λειτουργία αλβανικών σχολείων στην Ελλάδα ήρθε στις 19 Απριλίου από την αλβανική εφημερίδα "Republika". Σύμφωνα με την εφημερίδα ο σύλλογος "Οι Αλβανοί της Θεσσαλονίκης" (υπάρχει και τέτοιος) καταβάλει προσπάθειες για το άνοιγμα και την συνέχιση της λειτουργίας φροντιστηρίων της αλβανικής γλώσσας. Παρόμοια είναι η κατάσταση και σε άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις, όπου αλβανικά σχολεία ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, χωρίς καμία άδεια από το επίσημο κράτος. Όμως αυτό δεν αρκεί στους Αλβανούς, οι οποίοι επιδιώκουν να λάβει χαρακτήρα επίσημης αναγνώρισης από την Ελλάδα η λειτουργία των αλβανικών σχολείων ή των ξεχωριστών τάξεων για Αλβανούς μαθητές σε ελληνικά σχολεία.


Ο Αλβανός πρόεδρος Ρετζέπ Μεϊντάνι δήλωσε στις 4 Μαΐου στην αλβανική εφημερίδα "Koha Jone" πως "το ελληνικό κράτος και η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για την εκπαίδευση των παιδιών των Αλβανών μεταναστών στη μητρική τους γλώσσα, την κουλτούρα και την ιστορία της χώρας προέλευσής τους". Με άλλα λόγια ο κ. Μεϊντάνι ζητάει μειονοτικά εκπαιδευτικά δικαιώματα για τους Αλβανούς μετανάστες, οι περισσότεροι των οποίων εισήλθαν και εισέρχονται ως γνωστόν παράνομα στην Ελλάδα.


Την κατάσταση συγκυβέρνησης με τους Αλβανούς λαθρομετανάστες στην οποία έχει αρχίσει να εισέρχεται η Ελλάδα, επιβεβαίωσε και η ψήφιση από την Βουλή του τελευταίου νόμου περί λαθρομεταναστών. Ο νόμος δίνει το δικαίωμα χορήγησης πράσινης κάρτας μονίμου διαμονής στην Ελλάδα σε όσους λαθρομετανάστες έχουν συμπληρώσει ή θα συμπληρώσουν ένα χρόνο παραμονής, ανεξαρτήτως από το αν εισήλθαν παρανόμως, αν έχουν εργασία ή αν έστω γνωρίζουν ελληνικά. Επιπλέον δίνει το δικαίωμα σε όσους νομιμοποιηθούν να φέρουν τις οικογένειες τους στην Ελλάδα. Η άγνοια από τους αρμόδιους έστω του αριθμού των προς νομιμοποίηση λαθρομεταναστών ολοκληρώνει την εικόνα εξευτελισμού. Είναι προφανές πως οι διατάξεις του νόμου, πέρα από το ότι νομιμοποιούν όλους τους σημερινούς λαθρομετανάστες, δημιουργούν τις νομικές προϋποθέσεις για την μόνιμη μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα προορισμού λαθρομεταναστών. Και φυσικά η νομιμοποίηση ενός τόσο σοβαρού αδικήματος, όπως η λαθρομετανάστευση, δεν έχει καμία συνταγματική ή ηθική βάση και αποτελεί θλιβερή παγκόσμια πρωτιά.


Τις προθέσεις της κυβέρνησης για νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών δείχνουν και τα ακόλουθα περιστατικά. Το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε συμπληρωματική εγκύκλιο προς τα ασφαλιστικά ταμεία με την οποία δίνει την δυνατότητα αγοράς ενός χρόνου παρουσίας στην Ελλάδα, μέσω της αγοράς 250 τουλάχιστον ενσήμων! Εισέρχεσαι δηλαδή παρανόμως στην Ελλάδα, αγοράζεις ένα χρόνο παρουσίας και είσαι μόνιμος κάτοικος. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην τελευταία χώρα του Τρίτου Κόσμου. Επίσης σε περίπτωση που ο λαθρομετανάστης διαμένει σε μικρό δήμο ή κοινότητα (κάτω των 20.000 κατοίκων) το Δημοτικό ή Κοινοτικό Συμβούλιο, δηλαδή οι τοπικοί ψηφοθήρες, μπορεί να εκδόσει απόφαση που θα αποδεικνύει την παραμονή!


Η ψήφιση του νόμου, χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση από την αντιπολίτευση, προκάλεσε ενθουσιασμό και ικανοποίηση στους Αλβανούς και τους φίλους τους. Ο 'Αρντι Στέφα, εκδότης της αλβανικής αθηναϊκής εφημερίδας "Γκαζέτα ε Αθήνε", δήλωσε στις 10 Μαΐου πως "οι διατάξεις του νόμου είναι θετικές". Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ 'Αννα Καραμάνου, "ειδικευμένη" σε θέματα μειονοτήτων και βραβευμένη με το διαβόητο βραβείο "Ιπεκτσί", δήλωσε στις 17 Μαΐου πως "ο νόμος που καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις για την είσοδο και την παραμονή των μεταναστών θέτει την Ελλάδα στην πρωτοπορία για τη διαμόρφωση μιας κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής στο μεταναστευτικό ζήτημα". Βέβαια η πικρή αλήθεια είναι πως η Ελλάδα βρίσκεται ουραγός στο ζήτημα και εξευτελισμένη από τους λαθρομετανάστες.


Την δημογραφική εικόνα της σημερινής Ελλάδας περιέγραψε, με ειλικρίνεια είναι η αλήθεια, ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Γ.Πασχαλίδης. Όπως δήλωσε στις 5 Μαΐου: "το 12% του πληθυσμού είναι πλέον παιδιά που έχουν μία άλλη μητρική γλώσσα". Στόχος της δήλωσης - σοκ του κ. Πασχαλίδη δεν ήταν βέβαια η ευαισθητοποίηση των Ελλήνων, αλλά η "προσαρμογή" τους στην νέα πραγματικότητα που δημιούργησε το κόμμα του. Μία πραγματικότητα που προφανώς περιλαμβάνει και την ατιμωρητί εξύβριση όσων αντιδρούν, όπως οι κάτοικοι της Νέας Μηχανιώνας. Ο Θ.Πάγκαλος τους είχε αποκαλέσει "ηλίθιες και εξαγριωμένες φάτσες" και στις 20 Μαΐου απορρίφθηκε η αίτηση άρσης της ασυλίας του με ψήφους 5 έναντι 32, με την βοήθεια δηλαδή και των "αντιπολιτευόμενων" βουλευτών της "Νέας Δημοκρατίας". Τελικά, για να θυμηθούμε και ένα παλιό σύνθημα του κόμματος των κ. Πασχαλίδη και κ. Πάγκαλου, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες;


ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.. ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ!

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.: ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ «ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ»

Πριν λίγους μήνες έπεσε για πρώτη φορά η ιδέα για πρόσληψη… αλλοδαπών στην Αστυνομία, από κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε όλοι γέλασαν και νόμισαν ότι επρόκειτο για αστείο. Όλοι εκτός από τους «προοδευτικούς» συνδικαλιστές της αστυνομίας έσπευσαν αμέσως να συμφωνήσουν με τη… φαεινή ιδέα!

Την ίδια… συμβουλή έδωσαν στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και οι… φωστήρες της Scotland Yard, που ήρθαν πρόσφατα στην Αθήνα καλεσμένοι των ελληνικών αρχών για να τους δώσουν τα… φώτα τους στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Με τη λογική ότι η εγκληματικότητα οφείλεται κατά βάση στους αλλοδαπούς, άρα οι εξ αλλοδαπών αστυνομικοί θα είναι ευκολότερο να την αντιμετωπίσουν!


Από κει και μετά τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους: άνοιξαν ήδη τηλεοπτικά παράθυρα όπου «συγκρούονται» οι υπέρ και οι κατά, για να προετοιμασθεί κατάλληλα η κοινή γνώμη να το καταπιεί κι αυτό. Όπως ακριβώς έγινε και με τους αλλοδαπούς αριστούχους και την Ελληνική Σημαία. Μόνο που σ’ αυτή την περίπτωση δεν αρκεί μια απλή υπουργική απόφαση για να παρακάμψουν τον νόμο. Εδώ υπάρχει σαφές συνταγματικό κώλυμα και η «λύση» είναι μία: επί τη ευκαιρία, να δώσουν σωρηδόν και την ελληνική υπηκοότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, που ήδη διαθέτουν άδεια παραμονής, κι έτσι να δύνανται και συνταγματικά πλέον κάποιοι εξ αυτών να προσληφθούν στην Αστυνομία αλλά και στις άλλες κρατικές υπηρεσίες.


Προσοχή, λοιπόν. Μέσω της φαινομενικά «αθώας» πρόσληψης κάποιων αλλοδαπών στην Αστυνομία, ετοιμάζουν ομαδική «ελληνοποίηση» εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών… από το παράθυρο. Αλλά να γνωρίζουν επίδοξοι νεκροθάφτες του ελληνισμού πως τα ύπουλα νεοταξίτικα σχέδιά τους ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! Έχουν γνώση οι φύλακες…


πηγη

Αλλοδαποί στην Ελληνική Αστυνομία; ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!

του Γιάννη Τσιλιμίγκρα
καθηγητή - ιστορικού
μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.


Ο αστυνόμος της γειτονιάς μας


Το διαβάσαμε και αυτό.


Για να αντιμετωπιστεί η πρωτοφανής όξυνση της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών, πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να προσλάβει αλλοδαπούς αστυνομικούς («Μετανάστες κατά του εγκλήματος», Μ.Ροζάκος, «Ελεύθερος Τύπος», 27/3/2009). Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι συνεργάτες του Υφυπουργού Εσωτερικών Χρήστου Μαρκογιαννάκη εξετάζουν σοβαρά το θέμα, ενώ αντίστοιχη εισήγηση έχει καταθέσει παλαιότερα και ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Κώστας Μπίτσιος.

Στόχος της πρόσληψης αλλοδαπών αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ. είναι «να αυξήσουν την εμπιστοσύνη προς την Αστυνομία και να πείσουν τους μετανάστες να προχωρούν σε καταγγελίες για εγκλήματα που πέφτουν στην αντίληψή τους, χωρίς να φοβούνται, αν είναι παράνομοι, ότι ενδέχεται να απελαθούν». Συμπέρασμα: οι ιθύνοντες ομολογούν πως το πολυπολιτιστικό μοντέλο που βασίζεται στη διαφορετικότητα έχει αποτύχει, και πως οι Έλληνες αστυνομικοί αδυνατούν να συνεργαστούν αποτελεσματικά με τις μεταναστευτικές κοινότητες.

Θέλω να εκφράσω όμως ορισμένες σκέψεις. Οι αλλοδαποί αστυνομικοί θα τύχουν όντως της εμπιστοσύνης των κοινοτήτων τους, ή μήπως οι ίδιοι οι μετανάστες θα τους αντιμετωπίσουν σαν δωσίλογους-συνεργάτες του «ρατσιστικού» ελληνικού κράτους που αισθάνονται να τους καταπιέζει;

Ακόμα χειρότερα, φοβούμαι μήπως παρατηρηθεί το φαινόμενο, π.χ. ο Αφγανός αστυνομικός να καλύπτει στο μέτρο του δυνατού παραπτώματα των ομοεθνών του. Είναι γνωστή η περίπτωση της Αλβανίδας που μετέφραζε εξωραϊσμένες τις καταθέσεις των συμπατριωτών της στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πετύχουν ευνοϊκότερη απόφαση. Όταν ρωτήθηκε γιατί, απάντησε πως δρα εξισορροπητικά, καθώς θεωρεί πως οι Αλβανοί αδικούνται στις δικαστικές αποφάσεις.

Επίσης, μήπως στηθεί ένας κερδοφόρος μηχανισμός εκβιασμού ή νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών με εγκεφάλους υψηλά ιστάμενους στο Υπουργείο Εσωτερικών και εκτελεστικά όργανα τους αλλοδαπούς αστυνομικούς; Οι ανάπηροι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους μας δεν μπορούν να μας εγγυηθούν το αντίθετο.

Ύστερα, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έχει απαγορεύσει στο Υπουργείο Εσωτερικών από το 2007 την αναγραφή του θρησκεύματος και της εθνικότητας στις αιτήσεις των μεταναστών από χώρες εκτός Ε.Ε. για άδεια διαμονής στη χώρα μας. Πώς λοιπόν το Υπουργείο Εσωτερικών θα δώσει στην ΕΛ.ΑΣ. την ακριβή αναλογία των αλλοδαπών που ζουν στη χώρα μας; Επομένως, είναι πρακτικά αδύνατη η εφαρμογή του μέτρου είτε η πρόσληψη των αλλοδαπών αστυνομικών θα γίνει με υπολογισμούς στο «περίπου» και το μέτρο θα καταλήξει «περίπου» αποτελεσματικό.

Η πρόσληψη αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ. ή στο ελληνικό Δημόσιο, αν τελικά εφαρμοστεί, θα είναι το πρώτο βήμα σε μία δέσμη μέτρων θετικών διακρίσεων υπέρ των μεταναστών. Αυτό σίγουρα θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στον ελληνικό πληθυσμό και θα οξύνει περισσότερο τις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και ξένων, παρά θα τις ενισχύσει. Μόνη λύση για να αποφύγουμε τις ακρότητες ένθεν κακείθεν, ο περιορισμός των ξένων στην Ελλάδα στο ποσοστό του μέσου όρου των μεταναστών στα κράτη της Ε.Ε., δηλ. στο 4%. Αυτό το ποσοστό αντέχει να ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία.

Στο «άβατο» της Ομόνοιας

Είδαμε την περιοχή που ήταν άλλοτε ο ομφαλός της πρωτεύουσας, να μην της ανήκει πλέον. Η «Έρευνα» αποκάλυψε πως την έχουν μοιράσει Σουδανοί, Αφγανοί, Νιγηριανοί, χίλιες φυλές που μάχονται μεταξύ τους, μερικές φορές με μάχες αιματηρές. Μια περιοχή όπου έχει χαθεί κάθε σεβασμός στην ανθρώπινη ύπαρξη, άρα μια περιοχή στην οποία επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας. Στην καρδιά της Αθήνας του 21ου αιώνα.

Κάποτε η Γερανίου, η Σοφοκλέους και η Ευριπίδου ήταν οι δρόμοι στους οποίους η ελληνική επαρχία συναντούσε τα μεγάλα μεγέθη, τον πολύ κόσμο, τα πολλά καταστήματα, τις πολλές πραμάτειες. Δίνονταν τα ραντεβού στις γωνιές τους που ήταν πασίγνωστες, για να μη χαθούν τα πατριωτάκια. Οι περισσότερες από τις παλιές ασπρόμαυρες ταινίες περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα γενικό πλάνο της Πλατείας Ομονοίας. Σφραγίδα της πόλης, σήμα κατατεθέν της τότε, δίπλα στον Παρθενώνα.

Άλλαξαν οι συνθήκες. Απομακρύνθηκε από το ιστορικό κέντρο η ανερχόμενη μικροαστική τάξη. Οι νέοι κάτοικοι έρχονταν από άλλες χώρες. Απέμειναν ελάχιστοι από τους παλιούς. Αυτούς βρήκε ο φακός της εκπομπής του Παύλου Τσίμα για να συμπληρώσουν την εικόνα της περιοχής με την εμπειρία τους και, όπως αποδείχθηκε, με την ψυχραιμία και το νηφάλιο πνεύμα τους.
Ουδείς εξ αυτών επισήμανε ως πρόβλημα την παρουσία των μεταναστών, αλλά την αλόγιστη και απάνθρωπη συσσώρευσή τους χωρίς καμία φροντίδα για το πώς θα επιβιώσουν.
Η κ. Μαρία Μεϊμάρογλου, 92 ετών, που έζησε όλη της τη ζωή στην ίδια πολυκατοικία χωρίς να καταλάβει καλά καλά πότε έφυγαν οι παλιοί ένοικοι και ήρθαν οι νέοι από άλλες χώρες, κυκλοφορεί με το μπαστουνάκι της, προσφέρει και ένα πιάτο φαΐ.
Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Προκόπης Δούκας, ο οποίος αρνήθηκε να αλλάξει γειτονιά, εξηγεί ότι «δεν είναι πρόβλημα μεταναστών, αυτό που υπάρχει στην περιοχή. Οι μετανάστες είναι το ντεκόρ γι΄ αυτό που συμβαίνει». Για τα κυκλώματα που χάνονται μέσα στη μεγάλη συγκέντρωση απελπισμένων και κάνουν στη σκιά το εμπόριό τους. Ναρκωτικά. Μεγάλος τζίρος.

Ο φακός δείχνει την ανθρώπινη εξαθλίωση παντού. Μετανάστες που επιβιώνουν σε άθλιες συνθήκες, παγιδευμένοι στην Ελλάδα, αφού δεν τους επιτρέπεται να μετακινηθούν σε άλλον τόπο.
Σε κανέναν δεν αρέσει η Ελλάδα. Δεν μπορούν να ζήσουν. Ψάχνουν τρόπο να το σκάσουν και πάλι.
Όλα αυτά ξεδιπλώθηκαν μαζί με τις εικόνες της αθλιότητας, τέτοιες που δεν τις σηκώνει ο ανθρώπινος νους ότι υπάρχουν δίπλα μας. Δεν ήταν εικόνες φτώχειας, ήταν εικόνες νοσηρότητας.

Χώθηκε ο φακός τής «Έρευνας» σε δωμάτια των 40 τετραγωνικών όπου κοιμούνται 45 άτομα, Αφγανοί, στοιβαγμένοι μέσα στη βρώμα, πληρώνοντας 50 ευρώ το κεφάλι. Φυσικά πρόκειται για επιχείρηση που έχει στήσει συμπατριώτης τους. Όποιος προλάβει πρώτος μηχανεύεται τον τρόπο να απομυζήσει τους πιο εξαθλιωμένους από αυτόν. Έτσι κι αλλιώς σε αυτούς τους δρόμους, σε αυτές τις συνθήκες τίποτε ανθρώπινο δεν ισχύει, πόσω μάλλον οι νόμοι.
Το γκέτο είναι όρος πολιτικός θα πει στον φακό της «Έρευνας» η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ του περιοδικού «Διαβατήριο». Χωρίς μεταναστευτική πολιτική, η Ελλάδα επιτρέπει τη συσσώρευση μεταναστών σε μια περιοχή, χωρίς καμία τάξη, ανθρώπινες συνθήκες και ελπίδα να μετακινηθούν.

ΠΟΠΗ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ, ΤΑ ΝΕΑ, 24.10.2008

ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ Γ.ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΑΙ ΣΤ. ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ Γ.ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΑΙ ΣΤ. ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


«ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ» ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ, ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Υψηλού επιπέδου ήταν η ημερίδα που διοργάνωσε η Εταιρεία Μελέτης Ελληνικών Θεμάτων Κύπρου για τη λαθρομετανάστευση και τον εποικισμό.
Ο διακεκριμένος δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Βασίλειος Καρβουνιάρης, ο ιστορικός Σταύρος Καρκαλέτσης, (αντιπρόεδρος/πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ. Ευβοίας) και ο επικοινωνιολόγος/συγγραφέας Γιάννης Κολοβός υπήρξαν στις εισηγήσεις τους καταπέλτες.

Σημειώνεται πως η Κύπρος αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα αθρόας λαθρομετανάστευσης, που σε συνδυασμό με τον ανελέητο εποικισμό από την Τουρκία υποθηκεύει πλέον σοβαρά το μέλλον των Ελλήνων της Μεγαλονήσου στις πατρογονικές εστίες.
Στις εισηγήσεις τους, οι ομιλητές στάθηκαν σε άκρως σημαντικές παραμέτρους του ζητήματος.

Ο Γιάννης Κολοβός υπήρξε όπως πάντα ακριβολόγος και με απόλυτα τεκμηριωμένες θέσεις, εδραζόμενες σε αριθμούς και στοιχεία μη αμφισβητήσιμα. Αναφέρθηκε σε παραδείγματα ευρωπαικών χωρών που βρίσκονται ήδη προ αδιεξόδου και προχωρούν σε αυστηρές νομοθετικές ρυθμίσεις, προς αντιμετώπιση της απειλής.

Ο Σταύρος Καρκαλέτσης επέκρινε την πολιτική όλων των ελλαδικών κυβερνήσεων τα τελευταία 15 χρόνια, που συνίσταται σε αλλεπάλληλες μαζικές νομιμοποιήσεις όσων έρχονται, αδιακρίτως. «Πρέπει κάποτε να αποφασίσουμε πόσους θέλουμε, Ελλάδα και Κύπρος», τόνισε, «πόσους αντέχουμε και πόσους μετανάστες αντέχει η κοινωνία και οικονομία μας. Δεν θα γίνουμε οι Έλληνες μειονότητα στον τόπο μας». Ο Σταύρος Καρκαλέτσης στάθηκε ιδιαίτερα στην Εύβοια, όπου και πολιτεύεται, ενημερώνοντας το ακροατήριο για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στο νομό και την εγκληματικότητα των αλλοδαπών, που είναι υψηλότατη σε σχέση με το ποσοστό τους.

Ο Βασίλειος Καρβουνιάρης από πλευράς του, κάλυψε ως δικηγόρος τις νομικές πτυχές του θέματος και τόνισε πως «άλλο η νόμιμη και υπό προυποθέσεις ελεγχόμενη μετανάστευση και άλλο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα: Ανεξέλεγκτη και μαζική λαθρομετανάστευση». Επεσήμανε τους κινδύνους που εγκυμονεί η λαθρομετανάστευση για την κοινωνική συνοχή και το αύριο της πατρίδας μας.

Η παθολόγος/επιδημιολόγος στο νοσοκομείο Λευκωσίας Λώρα Παπαντωνίου επεσήμανε τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων AIDS, φυματίωσης και άλλων ασθενειών από την ακατάσχετη είσοδο λαθρομεταναστών στην Κύπρο, ενώ ο Λεμεσιανός φιλόλογος και συγγραφέας Ανδρέας Μακρίδης στάθηκε στον εποικισμό που έχει αλλοιώσει τον ελληνικό χαρακτήρα της κατεχόμενης Κύπρου.

Στο δικό του μήνυμα, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’, επέκρινε δριμύτατα όσους φέρουν ευθύνη για το ανεξέλεγκτον της κατάστασης και τόνισε πως ειδικά η Κύπρος αντιμετωπίζει διπλό πρόβλημα, αφού πλάι στους 90.000 λαθρομετανάστες στο ελεύθερο τμήμα του νησιού (ποσοστό που αγγίζει το 20%), υπάρχουν και οι 200.000 έποικοι που η Τουρκία μετέφερε στα κατεχόμενα.
Η ημερίδα καλύφθηκε από την κρατική τηλεόραση του ΡΙΚ καθώς και τα λοιπά τηλεοπτικά δίκτυα (MEGA, ANTENNA και SIGMA).

πηγη : karkaletsis-stavros

Εγκρίθηκε το ιταλικό νομοσχέδιο για τη λαθρομετανάστευση - Οι δικοί μας ακόμη κοιμούνται!!

Η κυβέρνηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη βουλή

13/05/2009 | 16:10 Τελευταία Ενημέρωση 16:10 13/05/2009

Η κυβέρνηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη βουλή, εξασφαλίζοντας την υπερψήφιση του επίμαχου μεταναστευτικού νομοσχεδίου, το οποίο ποινικοποιεί τη λαθρομετανάστευση και υποχρεώνει τους δημοσίους υπαλλήλους να αναφέρουν τους λαθρομετανάστες στις αρχές όταν υποπίπτουν στην αντίληψή τους.

Κατά την ψηφοφορία, 316 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και 258 κατά του νομοσχεδίου αυτού, μία στιγμή κατά την οποία η Ιταλία επικρίνεται από την υπόλοιπη Ευρώπη διότι σε δύο περιπτώσεις τις τελευταίες ημέρες επαναπροώθησε δύο καράβια λαθρομεταναστών στη Λιβύη, χωρίς καν να τους δώσει τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση παροχής πολιτικού ασύλου.

Το νομοσχέδιο προβλέπει ότι η παράνομη είσοδος ή παραμονή σε ιταλικό έδαφος αποτελεί ποινικό αδίκημα που επισύρει χρηματικό πρόστιμο 5.000 ως 10.000 ευρώ.

Προβλέπει ακόμα ότι ο χρόνος παραμονής λαθρομεταναστών σε κέντρα ταυτοποίησης και απέλασης αυξάνεται από δύο σε έξι μήνες, ενώ οποιοσδήποτε τους φιλοξενεί ή τους ενοικιάζει κατάλυμα κινδυνεύει με φυλάκιση που φτάνει τα τρία χρόνια.

Το νομοσχέδιο, το οποίο αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου νομοθετήματος περί ασφάλειας που αναφέρεται επίσης στην μικροπαραβατικότητα και στη μάχη κατά της Μαφίας, θα υποβληθεί τώρα και στη Γερουσία για έγκριση προκειμένου να τεθεί σε ισχύ.


πηγη : skai

Λαθρομετανάστευση:"Η Πολιτεία έχει χάσει παντελώς τον έλεγχο"..

"..στην πραγματικότητα, η Πολιτεία έχει χάσει παντελώς τον έλεγχο. Συνήθως αδρανεί κι όταν, σπανίως, αντιδρά, αντιδρά... σπασμωδικά, χωρίς σχέδιο και προοπτική."

Aναδημοσιεύουμε από την "Καθημερινή της Κυριακής":


.Μετά το πέρασμα των συνόρων, η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών εγκαθίσταται στην Αθήνα, κυρίως στις περιοχές κάτω από την Ομόνοια. Σ’ αυτές τις περιοχές, περίπου το 70% των κατοίκων είναι αλλοδαποί. Συνολικά, στον Δήμο Αθηναίων έχει υπολογισθεί ότι σήμερα περίπου το 30% - 35% των κατοίκων είναι νόμιμοι και κυρίως παράνομοι μετανάστες. Το ποσοστό αυτό αυξάνεται ταχύτατα και χωρίς κανένα έλεγχο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στο επίπεδο της εγκληματικότητας, της υγιεινής και της κοινωνικής ισορροπίας.

.Η κατάσταση είναι χαοτική, γεγονός που λειτουργεί σαν θερμοκήπιο για την ανομία και την ασυδοσία. Το Τμήμα Αλλοδαπών δεν είναι σε θέση να ασκήσει έστω και στοιχειώδη έλεγχο. Ουσιαστικά λειτουργεί ως γραφειοκρατικός μηχανισμός διεκπεραίωσης και όχι αντιμετώπισης του προβλήματος.

.Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, η Ελλάδα είχε ένα αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο για τη μετανάστευση, το οποίο ακυρώθηκε στην πράξη από το πρώτο κύμα λαθρομεταναστών. Σήμερα, η νομοθεσία (3386/2005) είναι πολύ ελαστική, αλλά δεν συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος. Στην πραγματικότητα, η Πολιτεία έχει χάσει παντελώς τον έλεγχο. Συνήθως αδρανεί κι όταν, σπανίως, αντιδρά, αντιδρά... σπασμωδικά, χωρίς σχέδιο και προοπτική.

.Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και μη κυβερνητικές οργανώσεις κατηγορούν συχνά την Ελλάδα για τις συνθήκες διαβίωσης λαθρομεταναστών. Οι συνθήκες είναι συχνά άθλιες, αλλά είναι βαθύτατα υποκριτικό να ασκείς κριτική και να κάνεις υποδείξεις στη χώρα που υφίσταται την μεγαλύτερη πίεση και στην πράξη πληρώνει το υψηλότερο κόστος για να συγκρατεί τη ροή των λαθρομεταναστών προς την κεντρική και βόρεια Ευρώπη.

.Ας σημειωθεί ότι η Ελλάδα, που είναι στην πρώτη γραμμή, εισπράττει ένα ασήμαντο ποσοστό από το σύνολο των σχετικών κοινοτικών κονδυλίων. Αντιθέτως, χώρες όπως η Σουηδία και η Δανία, που δέχονται ασήμαντη πίεση, εισπράττουν μέχρι και οκταπλάσια κονδύλια απ’ όσα η Ελλάδα! Παρ’ όλα αυτά, η ελληνική πλευρά απολογείται και ιδρύει νέα πρότυπα κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας. Στην πραγματικότητα, κάνει μια τρύπα στο νερό.

.Η είσοδος λαθρομεταναστών είναι τόσο μεγάλη, που ακόμα κι αν η κυβέρνηση διέθετε πολλαπλάσια κονδύλια δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει ανθρώπινες συνθήκες παραμονής.

.Αντί να θέσει τους εταίρους της ενώπιον του προβλήματος και να απαιτήσει τη χάραξη ολοκληρωμένης κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής για την μετανάστευση, η Αθήνα είναι εγκλωβισμένη σε μια αφελή και αδιέξοδη πολιτική.

Πηγή:greece-salonika

Οι Αλβανοί φοβούνται ενσωμάτωση των Σκοπίων στην Ελλάδα

Το blog alternative media είχε το παρακάτω ενδιαφέρον σχόλιο το οποίο παραθέτουμε: Όλα δείχνουν ότι κάτι αλλάζει στα γειτονικά Σκόπια.

Οι Αλβανοί αλλά και πολλοί Σλάβοι που δεν δέχονται την “Μακεδονοποίησή τους” αφήνουν την “ουδέτερη στάση” στο θέμα της ονομασίας και αρχίζουν να μιλούν για όνομα που να εμπεριέχει τις Σλαβικές Ρίζες (Σερβοσκοπιανοί-Βουλαγαροσκοπιανοί κλπ) των Σλαβομακεδόνων αλλά και τις Αλβανικές των Αλβανών. Όπως αναφέρει φίλος Σλάβος Δημοσιογράφος και επιστήμονας Σκοπιανός που γνωρίζει Ιστορία και είναι περήφανος για την Σλαβική καταγωγή του (και που δεν νοιώθει Μακεδόνας), στη γειτονική χώρα άρχισαν να αναπτύσονται ομάδες που αντιδρούν και οι οποίες το επόμενο εξάμηνο θα εκδηλώσουν τις αντιρήσεις τους δυναμικά και με διαφόρους τρόπους.

Κυρίως οι Αλβανοί των Σκοπίων άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι η χώρα τους με το όνομα “Μακεδονία” έστω και ως Συνθετικό και το άνοιγμα των συνόρων λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης η χώρα τους de facto θα μετατραπεί σε Ελληνική επαρχία. Ενώ η σημαία που έχουν ήδη ετοιμάσει φέρει τον δικέφαλο αετό στο κέντρο.

Ειδικά για τους Αλβανούς των Σκοπίων είναι μαθηματικά βέβαιο ότι αυτή η κατ’ ουσίαν ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ θα συμβεί διότι οι νέοι της ΦΥΡΟΜ που μεγαλώνουν ως “Μακεδόνες” και οι Έλληνες θα έχουν:
ΚΟΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ -Το ότι είναι Χριστιανοί Σλάβοι και Έλληνες θα λειτουργήσει συνεκτικά μεταξύ τους, ειδικά μετά τις εντάσεις για το όνομα.
ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ -Η Μακεδονική Ιστορία που καταχρηστικά διδάσκονται οι νέοι στη γείτονα, αναγκαστικά προεκτείνεται και στην υπόλοιπη Ελληνική Ιστορία.
ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ -Ήδη ένα πολύ μεγάλο μέρος των Σκοπιανών μιλούν Ελληνικά λόγω εμπορίου και μεγάλου αριθμού Ελληνικών επιχειρήσεων στη χώρα τους. Ενώ με το άνοιγμα των συνόρων και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης όλα αυτά θα πολλαπλασιαστούν και μέσω Ελληνικών σχολείων που θα ανοίξουν και Ελληνικών Πανεπιστημίων σε κάποια χρόνια τα Σλαβικά θα καταλήξουν “τοπική διάλεκτος”.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Οι πολυπληθείς επιχειρήσεις που ήδη λειτουργούν στη γείτονα και που θα πολλαπλασιαστούν με την είσοδό της στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα φέρουν περισσότερους Έλληνες στην ΦΥΡΟΜ, και νέους των Σκοπίων στην Ελλάδα για δουλειά σπουδές κ.α. Με αποτέλεσμα την αλλοίωση των πληθυσμιακών ισοροπιών εις βάρος των Αλβανών και Σλάβων (που νοιώθουν Σλάβοι), μικτούς γάμους κλπ…Αναλογία πληθυσμών 1.400.000 εκατ.Σκοπιανοί-11.500.000 εκατ. Έλληνες. Και άρα σε 20-30 χρόνια η ΦΥΡΟΜ θα έχει καταστεί μία “εξωτερική” επαρχία της Ελλάδας και κατ’ επίφαση Ανεξάρτητη Δημοκρατία. * Η δε Σερβία δεν έχει αντίρηση να αποκτήσει σύνορα με την Ελλάδα.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

Α. Με τη απομάκρυνση Μπους-Ράμσφελντ από τα κέντρα εξουσίας των ΗΠΑ ,οι οποίοι είχαν στήσει βιομηχανία οικονομικής αφαίμαξης της περιοχής πουλώντας προστασία, το Αμερικανικό ενδιαφέρον στην περιοχή έχει σχεδόν μηδενιστεί ενώ ο αγωγός πετρελαίου Αλβανία-Μακιδωνία-Βουλγαρία που σχεδίαζαν τα συμφέροντα Μπους με τα σημερινά δεδομένα* δείχνει ότι αναβάλεται επ’ αόριστο. *
1.τιμές πετρελαίου, οικονομική κρίση, και η διαφαινόμενη κατά πολύ ταχύτερη ανάπτυξη άλλων μορφών ενέργειας τα επόμενα χρόνια.
2.Η αλλαγή της ψυχροπολεμικής πολιτικής Μπους απέναντι στη Ρωσία από τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα μπορεί να αποσύρει το ενδιαφέρον των Αμερικανών για τον συγκεκριμμένο αγωγό.

Β. Στην παρούσα φάση οι Αλβανοί με ανοιχτό το Κόσσοβο και τη Σερβία με σύμμαχο τη Ρωσία η οποία βρίσκεται σε ισχυρότατη θέση, ίσως και με πλεονέκτημα έναντι των Αμερικανών σε αρκετά επίπεδα και χώρες κοινού ενδιαφέροντος (Επίτευγμα Μπους), η δημιουργία ένοπλων ταραχών παλαιού τύπου είναι απαγορευτική τουλάχιστον βάσει σχεδίου.

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΒΑΝΩΝ

1. Η δυναμική εμπλοκή τους στο θέμα της ονομασίας της ΦΥΡΟΜ και η Εθνοτική κατοχύρωση τους στο Όνομα, τη Σημαία και στο Σύνταγμα μέσω πολιτικών πιέσεων και κοινωνικών εντάσεων και με δεύτερο στόχο την απομάκρυνση και του τελευταίου Σλάβου από τις περιοχές τους.
2. Ήδη στις προεδρικές εκλογές οι Αλβανοί Υποψήφιοι μίλησαν για Αλβανικό προσδιορισμό στο θέμα της Ονομασίας των Σκοπιανών και για τα παιχνίδια του Γκρουέφσκι με την ιστορία της περιοχής.

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ***Όι Έλληνες ομογενείς βρίσκονται σε πολύ ισχυρή θέση στην Αμερικανική πολιτική, ενώ το “φιλικό” προς τους Σκοπιανούς, Τουρκικό Λόμπυ απογυμνωμένο από το πρώην συνεργαζόμενο Εβραϊκό Λόμπυ. Ενώ και τα δύο αυτό το διάστημα χρειάζονται όλες τους τις δυνάμεις για τα δικά τους φλέγοντα ζητήματα.

1. Το ΛΑΘΟΣ του Ν. Γκρουέφσκι να υποστηρίξει επίσημα τον αντίπαλο του Ομπάμα και διάδοχο του Μπους, Τζον Μακέην και μάλιστα με την φυσική του παρουσία σε προεκλογική του συγκέντρωση ήταν κίνηση κακού τζογαδόρου ή κατ’εντολή Μπους…η οποία του βγαίνει μάλλον σε κακό.
2. Η επερχόμενη οικονομική κρίση στα Σκόπια το επόμενο εξάμηνο και η εξαθλίωση των πολιτών της χωρίς το άλλοθι του “κακού” Τσεβερνκόφσκι θα δημιουργήσει καταστάσεις που δεν είναι σίγουρο ότι ο Σκοπιανός Κρατικός Μηχανισμός θα μπορέσει να ελέγξει.
3. Ο Γκρούεφσκι έχει ήδη αντιληφθεί ότι η Ελλάδα θα το πάει μέχρι τέλους και ότι θα προτιμήσει μία διαλυμμένη (τετραμερισμένη) ΦΥΡΟΜ από μία με όνομα “Μακεδονία”..και αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με λίγη “συνεργασία” έστω και μετά από κάποια χρόνια ακόμα κι αν αναγνωρισθούν από όλη τη γη .
4. Οι Αλβανοί τον κατηγορούν ότι όλα γινονται βάσει σχεδίου Γκρουέφσκι με τελικό στόχο την Ενσωμάτωση τους στη Ελλάδα.
5. Οι Σλάβοι “μή Μακεδόνες” τον κατηγορούν ότι ο άκρατος Εθνικισμός του, και η καθυστέρηση εύρεσης συμβιβαστικής λύσης στο θέμα της Ονομασίας οδηγεί τα Σκόπια σε οικονομικό μαρασμό και στα χέρια των Αλβανών.(Ολιγομελείς οι Σλαβικές οικογένειες τα παιδιά των οποίων συνεχώς μεταναστεύουν σε αντιδιαστολή με πολυμελείς Αλβανικές οικογένειες που αυξάνονται)
6. Ανεξέλεγκτα σύνορα…περίπου 330.000 Αλβανοί κυρίως από το Κόσσοβο (από την περίοδο του πολέμου στο Κόσσοβο) και την Αλβανία με δύο τόπους κατοικίας μεταναστεύουν τις ημέρες των εκλογών και ψηφίζουν και στα Σκόπια. Όπως έγινε και στις προχθεσινές εκλογές. 7. Πολλοί Σλάβοι με Σλαβική συνείδηση ψήφισαν τον Αλβανό υποψήφιο…σε χωριό των β.α Σκοπίων μάλιστα οι κάτοικοι ρώτησαν τον παπά τους αν είναι αμαρτία να ψηφίσουν Μουσουλμάνο για Πρόεδρο και αυτός τους είπε ότι όλοι είναι παιδιά του θεού.


ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖ. ΣΟΡΟΣ; Το πιο κάτω είναι από το Πρώτο Θέμα Δημοσιογραφικές πηγές των Σκοπίων αναφέρουν ότι το σχέδιο του Τσρβενκόβσκι είναι πλέον η ανατροπή της κυβέρνησης Γκρουέβσκι με αιχμή την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας και στην κατεύθυνση αυτή έχει την υποστήριξη του Βλάντε Μίλτσιν που εργάζεται για τον Τζορτζ Σόρος.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ


Η τρομοκρατία της κόκκινης χούντας τελικά δεν πέρασε! Εκατοντάδες Εθνικιστές Έλληνες Πατριώτες με τις επιτροπές Ελλήνων Πολιτών κατά της λαθρομετανάστευσης από αρκετές γειτονιές των Αθηνών έδωσαν το δυναμικό τους παρόν και απέτρεψαν με την παρουσία τους την παράνομη αντισυγκέντρωση των επαγγελματιών αντιρατσιστών, οι οποίοι είχαν προφανέστατο σκοπό να μη γίνει η συγκέντρωση των Ελλήνων Πατριωτών. Τελικά δεν τους πέρασε!

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε δυναμική πορεία μέσω της οδού Αγ. Κωνσταντίνου. Στην οδό Σωκράτους οι Εθνικιστές διαδηλωτές καθώς και οι αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούσαν τον χώρο δέχθηκαν εγκληματική επίθεση με μπουκάλια και πέτρες από το κτίριο του παλαιού Εφετείου… όπου ευρίσκοντο εκπρόσωποι αντιρατσιστικών οργανώσεων, καθώς και μέλη της νεολαίας του Συνασπισμού, που είχε κάνει επίσημη συγκέντρωση και οι οποίοι φώναζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά».

Τελικά η επίθεση μετεβλήθη σε άμυνα και στην συνέχεια σε άτακτη υποχώρηση… Και τώρα ο Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζει γιατί δεν άφησαν ανενόχλητους τους… «νεαρούς» να πετροβολούν τους Έλληνες πολίτες!