Χρήστες OnLine

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Η ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΛΕΟΝ.

Η ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΤΙ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ .. ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ..

Είναι δυνατόν να πηγαίνεις για καφέ σε ένα καφενείο στο κέντρο της Αθήνας το 2008 και να μπουκάρουν ξαφνικά μέσα κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ και να καθαρίζουν κόσμο? Που ζούμε ρε? Πάτε καλά?

Χθες το βράδυ στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών συνέβη το παραπάνω μακελειό! Δύο νεκροί Αλβανοί θαμώνες και ένας Ρουμάνος νεκρός επίσης ο οποίος είχε πάει να πάρει τη γυναίκα του από το καφενείο που εργαζόταν και ο οποίος σκοτώθηκε όπως φαίνεται χωρίς να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των ανεκδιήγητων αυτών τύπων που ακούνε στο όνομα Αλβανοί και που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε παιδική χαρά εγκληματικότητας και μάλιστα πρωτοφανούς.

Κατέβηκαν όλα τα ζώα της Βορείου Αλβανίας από εκεί δηλαδή που ζει και βασιλεύει η βεντέτα, ο τρόμος, ο φόβος, και η Αλβανική Μαφία και έγινε η Ελλάδα ένα απέραντο μπουρδέλο όπου δε ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Μέσα σε λίγους μήνες από την αρχή του έτους είχαμε 4 εγκλήματα πρωτοφανή και ειδεχθέστατα όπου σχετίζονται πάντοτε Αλβανοί γιατί το τραβάει ο οργανισμός τους φαίνεται.
1) Η εν ψυχρώ δολοφονία με σκοπό τη ληστεία του Βενζινοπώλη στην Κηφισιά από 4 22χρονους αλβανούς
2) Η δολοφονία περιπτερά στην παραλιακή λίγες μέρες μετά, από επίσης Αλβανούς.
3) Η εν ψυχρώ δολοφονία πάλι στην περιοχή του Α. Παντελεήμονα, επιβάτη αυτοκινήτου από Αλβανό μοτοσικλετιστή που τον εκτέλεσε επειδή δε του παραχώρησε προτεραιότητα στο δρόμο κλπ
4) Και τώρα πάλι αυτό το περιστατικό στο καφενείο με αλβανούς μαφιόζους.
Χθες εξάλλου συνελήφθησαν δύο σπείρες ληστών Αλβανών πάλι ( ε δηλαδή έλεος πια με τα ζώα αυτά) είχαν διαπράξει 200 διαρρήξεις και ληστείες, από την Θεσσαλία μέχρι την Πελοπόννησο. Συνολικά, οι αρχές συνέλαβαν 14 αλβανούς!!!!! Μιλάμε οι τύποι πλέον το έχουν κάνει βασικό τους επάγγελμα και ασχολία το έγκλημα γιατί οι σαρδανάπαλοι που κυβερνούν και οι ψευτοκουλτουριάριδες νεοπροοδευτικοί του κώλου και της αριστεράς, έχουν μετατρέψει την αστυνομία σε προσκόπους 12χρονους…

ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΑΒΑΝΕ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ, ΤΟ ΚΑΣΤΡΙ, ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ? ΟΥΤΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΕ ΓΚΈΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΌΠΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ.

Ρωτήσατε ποτέ τους κατοίκους του κέντρου της Αθήνας και πολλών άλλων περιοχών απομακρυσμένων και μη, τι τραβάνε από αυτά τα ζώα που φέρατε και σε τι απόγνωση έχουν φτάσει πλέον οι πολίτες αυτής της χώρας που δεν έχουν την τύχη να τους φυλάνε αστυνομικοί φιλιππινέζες και σεκιουριτάδες αλλά τους έχετε αφήσει στο έλεος του θεού και των ζώων αυτών?

Τι σας χρωστάνε ρε καριόληδες? Άρε ένας Παπαδόπουλος που σας χρειάζεται ρε γαμώτο…. Ναι είμαι ρατσιστής γιατί γουστάρω να πηγαίνω στο καφενείο χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μπουκάρουν ζώα με καλάσνικοφ και να φάνε κόσμο. Από το Κεφαλάρι, το Καστρί και με 150 αστυνομικούς να με φυλάνε στη Ραφήνα και εγώ το παίζω άνετα προοδευτικός.

Μου αρέσει και ο Γιωργάκης που συνεχώς καυχιέται ότι υπήρξε και αυτός μετανάστης. Ναι αλλά στο Καστρί πήγε και έμεινε δεν πήγε στον Άγιο Παντελεήμονα. Υπάρχει αριστερός η κεντροαριστερός σε υποβαθμισμένες περιοχές και γκέτος αλλοδαπών? Εκεί μόνο το ΛΑΟΣ υπάρχει. Γιατί άραγε? Γιατί έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρουν να λένε οι θολοκουλτουριάριδες και οι ψευτοδιανοούμενοι των βορείων προαστίων….

Πηγές ΑΝΤ1 NEWS + hygropyr.wordpress.com

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2008. ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2008. ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ..

189 κλοπές και διαρρήξεις, 65 κλοπές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, 9 ένοπλες ληστείες και μία δολοφονία, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Αυτή είναι η σπουδαία πολυπολιτισμική Ελλάδα σήμερα των Καραμανλήδων, Παπανδρέηδων, Παπαρηγαίων, Αλβανάνων. Σχεδόν Κολομβία δηλαδή... Λίγο θέλουμε ακόμα και θα την ξεπεράσουμε την Κολομβία, ζήτημα χρόνου είναι... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Η Στατιστική Υπηρεσία της Αστυνομίας και του Υπ. Εσωτερικών, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της εγκληματικότητας στην Ελληνική Επικράτεια για το έτος 2008. Τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά. Η εγκληματικότητα τρέχει με ρυθμούς ταχύτητας του φωτός πλέον στην Ελλάδα και όπως θα δείτε στους καταλόγους παρακάτω, οι αλλοδαποί είναι ο μεγάλοι πρωταγωνιστές οι οποίοι κυριολεκτικά "κλέβουν" την παράσταση!

Προσέξτε ότι η εγκληματικότητα των ημεδαπών είτε παραμένει ίδια είτε μειώνεται σταθερά σε πολλές περιπτώσεις. Αντίθετα η ξενόφερτη εγκληματικότητα που μας έφεραν οι "οικονομικοί μετανάστες", σημειώνει προοδευτικά και μαθηματικά, ραγδαίες αυξητικές τάσεις χρόνο με το χρόνο και σε καμία περίπτωση μείωση.

Εάν αναλογιστούμε μάλιστα ότι οι αλλοδαποί στην Ελλάδα επίσημα και από τις αρχές της πολιτείας υπολογίζονται σε 1,5 εκατομμύρι0 δηλαδή είναι 7,5 φορές λιγότεροι από τους Έλληνες, τότε η κατάσταση παίρνει τρομακτική τροπή που θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει αντιμετωπιστεί με μία σοβαρή και αποτρεπτική μεταναστευτική πολιτική.

Αναλογιστείτε και το ότι τα ποσοστά εξιχνίασης από την αστυνομία είναι εντελώς γελοία ως τραγικά, δείχνοντας περίτρανα ότι πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο:
Κλοπές τροχοφόρων 43,05%
Κλοπές - Διαρρήξεις 17,17%!!!!!
Ληστείες 29,91!!!!!

Καταλαβαίνετε δηλαδή ότι η εγκληματικότητα που περιγράφουν τα στατιστικά της αστυνομίας στους παρακάτω πίνακες, είναι σχεδόν 8 φορές υψηλότερη στην πραγματικότητα και αν αναλογιστούμε ότι οι αλλοδαποί είναι και οι πλέον "επαγγελματίες" με πρωτόγνωρες, προχωρημένες και υπερσύγχρονες μεθόδους άσκησης εγκληματικότητας και συνεπώς πολύ λίγοι από αυτούς τελικά συλλαμβάνονται, τότε καλύτερα να μεταναστεύσουμε σε καμία άλλη χώρα γιατί ούτε η Κολομβία πλέον δε θα συγκρίνεται σε λίγο με την Ελλάδα...

Και φυσικά δεν φταίνε οι αλλοδαποί συλλήβδην, αλλά πάρα πολλοί από αυτούς και δυσανάλογα με το αναλογικό ποσοστό σύγκρισης τους επί του συνολικού πληθυσμού στην Ελλάδα, μεταξύ αλλοδαπών και ημεδαπών. Αλλά και πάλι δεν φταίνε στην ουσία ούτε αυτοί γιατί απλά βρήκαν και τα κάνουν σε μία χώρα μπάτε σκύλοι αλέστε και ξέφραγο αμπέλι όπου κυβερνούν γελοίοι, άχρηστοι και ανίκανοι, δημιουργώντας έτσι μία χώρα μαγνήτη και πόλο έλξης των απανταχού ανά τον κόσμο, επίδοξων εγκληματιών.

Διαβάστε τους παρακάτω πίνακες.
















Και τώρα προσέξτε τι μαλακία γράφουν οι μαλάκες μέσα στην Αστυνομία και το Υπουργείο Εσωτερικών για να χρυσώσουν την λιωμένη καραμέλα...



Για τις ανθρωποκτονίες ούτε λόγο δεν κάνουν οι μαλάκες... Αλλά γιατί υπερηφανεύεστε κύριοι μαλάκες? Δηλαδή πρέπει να γίνουμε Κολομβία για να αρχίσετε να σκέπτεστε ότι δεν πάμε καθόλου καλά? Είναι λογική αυτή? Αλλά από μαλάκες, άχρηστους και ανίκανους τι να περιμένεις?

Έλληνες μήπως είναι ώρα να ξυπνήσετε λίγο όταν πάτε και ρίχνετε την ψήφο σας σε μαλάκες άχρηστους και ανίκανους? Τα ρουσφέτια δε θα σας σώσουν από τη χατζάρα...

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι των Αθηνών

Στην Αθήνα υπάρχουν και δραστηριοποιούνται ανεξέλεγκτα εταιρίες πληρωμένων δολοφόνων διαφόρων εθνικοτήτων, που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας συμβόλαια θανάτου.

Στην Αθήνα υπάρχουν και δραστηριοποιούνται ανεξέλεγκτα εταιρίες πληρωμένων δολοφόνων διαφόρων εθνικοτήτων, που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας συμβόλαια θανάτου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο, η ταρίφα για ένα έναν τέτοιο συμβόλαιο στην Ελλάδα κυμαίνεται από 40 έως 100 χιλιάδες ευρώ. Όπως εκτιμούν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., «περισσότεροι από 70 άνθρωποι δολοφονούνται κάθε χρόνο στην Ελλάδα».

«Συνήθως η τιμή για τη δολοφονία ενός επιχειρηματία κυμαίνεται στα 50 χιλιάδες ευρώ. Η δολοφονία συζύγου ή συγγενικού προσώπου ξεκινάει από τα 40 χιλιάρικα. Όσο όμως περισσότερο μπλεγμένο στον υπόκοσμο είναι το υποψήφιο θύμα τόσο περισσότερο μεγαλώνει και η ταρίφα για την εκτέλεσή του. Βέβαια, δεν λείπουν και οι περιπτώσεις εκτελεστών που ρίχνουν την τιμή της εκτέλεσης στα 5 και 10 χιλιάδες ευρώ, ενώ δεν έχουν λείψει και οι περιπτώσεις που άνθρωποι εκτελέστηκαν ακόμη και για 500 ευρώ» αναφέρει ανώτερος αξιωματικός της Ασφάλειας, που έχει χειρισθεί τέτοιες υποθέσεις δολοφονιών.

Και προσθέτει: «Συνήθως οι δράστες αυτών των συμβολαίων είναι Αλβανοί ή Έλληνες που προσπαθούν να μπουν στο κύκλωμα».

Πρώτοι στις εκτελέσεις έρχονται οι Αλβανοί και οι παλιννοστούντες από την πρώην Σοβιετική Ένωση, οι οποίοι όμως δεν θεωρούνται ιδιαίτερα αποτελεσματικοί. Οι έλληνες εκτελεστές σπανίζουν, ενώ οι πιο ακριβοπληρωμένοι δολοφόνοι είναι οι Τσετσένοι και οι Κοσοβάροι, οι οποίοι συνήθως και αναλαμβάνουν συμβόλαια θανάτου με θύματα ανθρώπους της νύχτας και κακοποιούς.



Ποιοι είναι οι εκτελεστές

Αλβανοί

Στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται αρκετές ομάδες πληρωμένων δολοφόνων από την Αλβανία και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αναλάβει τα περισσότερα συμβόλαια θανάτου. Από τους πιο γνωστούς Αλβανούς εκτελεστές ήταν ο Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία εκτελούσε τα συμβόλαια θανάτου που του ζητούσε ο Βασίλης Στεφανάκος Τιμές: Υπάρχουν Αλβανοί πληρωμένοι δολοφόνοι που έχουν σκοτώσει για 3.000 ευρώ. Συνήθως η ταρίφα των Αλβανών εκτελεστών κυμαίνεται από 20.000 έ ως 40.000 ευρώ. Οι Κοσοβάροι θεωρούνται από τους καλύτερους πληρωμένους δολοφόνους. Στην Ελλάδα έρχονται κατόπιν προσκλήσεως και με αμοιβή που αρχίζει από 100.000 ευρώ και άνω.

Τσετσένοι

Αποτελούν την αφρόκρεμα των πληρωμένων δολοφόνων. Η αποτελεσματικότητά τους τούς έχει κάνει περιζήτητους σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα εκτιμάται πως Τσετσένοι έχουν αναλάβει τα συμβόλαια θανάτου σε τουλάχιστον 5 δολοφονίες από το 2000 μέχρι σήμερα, ενώ η αμοιβή τους ξεκινά από 100.000 ευρώ.

Έλληνες

Κατά περιόδους εμφανίζονται ομάδες Ελλήνων εκτελεστών που πληρώνονται με ιδιαίτερα υψηλά συμβόλαια. Τα τελευταία χρόνια θεωρούνται είδος υπό εξαφάνιση. Η αστυνομία όμως εκτιμά πως αποφεύγουν να εκτελούν συμβόλαια θανάτου στον υπόκοσμο διότι γνωρίζουν πως σύντομα θα βρεθούν και αυτοί στη μαύρη λίστα. Τα ξεκαθαρίσματα στον χώρο των νονών της νύχτας έχουν αφήσει 19 νεκρούς σε δύο χρόνια.

Παλιννοστούντες από την πρώην Σοβιετική Ένωση

Θεωρούνται φτηνή λύση, αφού αναλαμβάνουν να σκοτώσουν ακόμη και για 500 ευρώ, ενώ μαζί με τους Αλβανούς, όπως χαρακτηριστικά λέει αξιωματικός τα ΕΛ.ΑΣ., «τους βρίσκεις όποτε θελήσεις». Ορισμένοι έχουν συνεργαστεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά με τη ρωσική μαφία. Τιμές: από 500 μέχρι 70.000 ευρώ.

πηγη : contra.gr

Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΑΜΑΧΗΤΙ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΑΜΑΧΗΤΙ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!


Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. κατέστρεψε τη χώρα μας. Έφεραν εκατομμύρια λαθραίων και συνεχίζουν να φέρνουν, ανεξέλεγκτα και χωρίς καμία εφαρμογή μεταναστευτικής πολιτικής. Μάλιστα τους ευχαριστούν κιόλας (Πάκης Παυλόπουλος) που επιλέγουν όλα αυτά τα σκυλιά τη χώρα μας. Και όχι μόνο αυτό αλλά τους θεωρούν και ως «θησαυρό» της Ελλάδας!!! (Γιωργάκης Παπανδρέου). Και όλα αυτά γιατί έτσι μας διέταξε η Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία θέλησε και πέτυχε να μετατρέψει την Ελλάδα σε ανάχωμα κατά της λαθρομετανάστευσης και σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης.

Τέσσερα εκατομμύρια λαθραίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και ο αριθμός αυτός συνεχίζει την ανοδική του πορεία ακάθεκτος. Κανείς δε διερωτάται πόσους μπορούμε να φιλοξενήσουμε και πόσους χρειαζόμαστε. Ας μας πούνε πόσους ακόμα θέλουν στην Ελλάδα. 5, 10, 20, 50, 100, 500 εκατομμύρια; Πόσους τέλος πάντων; Κανείς θολοκωλοτυριαραίος δεν απαντά στο ερώτημα αυτό ποτέ.
Ο Πάκης ευχαριστεί όλα αυτά τα ζώα που ήλθαν στην Ελλάδα και βύθισαν τη χώρα στον τρόμο και την απόγνωση της πιο σκληρής εγκληματικότητας που υπάρχει στην Ευρώπη σήμερα.
Ο Γιωργάκης τους αποκάλεσε τους Αλβανούς ως θησαυρό της Ελλάδας όταν είχε επισκεφτεί πριν 3 χρόνια τα Τίρανα…....»»»»

Ο Σημίτης έφερε το 2000, 200.000+ "ρωσοπόντιους" οι οποίοι μόνο έλληνες πόντιοι δεν ήταν. Καυκασιανοί τουρκομόγγολοι ήταν που μία λέξη ελληνικά δεν γνώριζαν ούτε είχαν ακούσει ποτέ για την Ελλάδα. Τους έφερε τότε με «αμοιβή» 2.000 ευρώ και ένα ελληνικό διαβατήριο δωρεάν με σκοπό να κερδίσει τις εκλογές του 2000 το ΠΑΣΟΚ όπως και τα κατάφερε.

Αυτοί οι "ρωσοπόντιοι" ήταν και εκείνοι που χθες στην Κυψέλη εκτέλεσαν τους αστυνομικούς.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. Η εταιρία των νταβατζήδων του τρόμου και της εθνικής διάλυσης και αποσάθρωσης, συνεχίζει να λειτουργεί ακάθεκτη στην Ελλάδα αφού οι μέτοχοι της εταιρίας, οι γραικύλοι ψηφοφόροι ρουσφετοζήτουλες και ρουσφετοεισπράκτορες, συνεχίζουν να στηρίζουν την αισχρή και επικίνδυνη αυτή ανώνυμη εταιρία.... αδιαφορώντας για την πατρίδα τους. Η τσέπη τους να είναι καλά και μόνο αυτή. Αυτοί είναι οι νεοέλληνες…

Καθημερινά γινόμαστε όλοι μάρτυρες της απίστευτης κατάστασης που έχει περιέλθει η χώρα. Αλβανοί, Γεωργιανοί, Ρώσοι, Ουκρανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Πακιστανοί, Νιγηριανοί, Σομαλοί και από άλλες 207 χώρες μαφιόζοι, κάνουν ότι θέλουν και όποτε θέλουν και κανείς δεν τους αγγίζει μη τυχόν και τον χαρακτηρίσουν ρατσιστή φασίστα και ακροδεξιό.

Η ξενολαγνεία καλά κρατεί στην Ελλάδα. Οτιδήποτε και να διαπράξουν οι αλλοδαποί, απαγορεύεται δια ροπάλου από τη ξενολαγνεία που επικρατεί, να βγει στην επιφάνεια να καταδικαστεί και να παρθούν άμεσα μέτρα κατά των λαθραίων και να εφαρμοστεί επιτέλους το Σύνταγμα και οι Νόμοι που επιτάσσουν παροχή ασφάλειας και προστασίας του Κράτους στους πολίτες του καθώς και άμεση απέλαση όλων των παρανόμως εισερχομένων στη χώρα. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν απαξιούν το Σύνταγμα και τους Νόμους και δεν τους εφαρμόζουν επειδή εκτελούν διαταγές από τις Βρυξέλλες σαν υπάκουα στρατιωτάκια..

ΟΛΟΙ οι αλλοδαποί στην Ελλάδα έχουν έλθει παράνομα στη χώρα, με πλαστά χαρτιά, διαβατήρια και ταυτότητες ή χωρίς καν χαρτιά, διαβατήρια και ταυτότητες ή σαν τουρίστες οι οποίοι όμως ποτέ δεν εγκατέλειψαν, ως όφειλαν, τη χώρα, όταν έληξε η βίζα τους... Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και παρόλα αυτά το κράτος, πολλούς από αυτούς τους νομιμοποίησε ενώ σχεδιάζει και να νομιμοποιήσει τους υπόλοιπους. Μάλιστα θέλουν να προσλάβουν λαθροματανάστες στην αστυνομία για να μας συλλαμβάνουν ποιοι, οι παράνομοι λαθρομετανάστες! Εκεί έφτασε η γραικυλοσύνη τους!!!!!

Οι Νόμοι είναι σαφείς. Όλοι όσοι εισέρχονται στην Ελλάδα παρανόμως, άμεσα απελαύνονται, όχι δα να τους νομιμοποιούμε κιόλας. Όλες οι άδειες παραμονής καθώς και όλες οι ελληνοποιήσεις πλην ελαχίστων ποντίων και βορειοηπειρωτών που δεν ξεπερνούν συνολικά τις 30.000, είναι παράνομες και το κράτος παρανομεί όταν νομιμοποιεί παράνομα εισερχομένους στη χώρα. Πρέπει να λογοδοτήσουν αμέσως στη δικαιοσύνη και τον Ελληνικό λαό, όλοι όσοι εμπνεύστηκαν και εφάρμοσαν από το 1990, αυτό το αίσχος και φυσικά αναφέρομαι στους νταβατζήδες γραικύλους και πολιτικάντηδες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

Οι γραικύλοι και πολιτικάντηδες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. φέρουν ακεραία την ευθύνη για την απίστευτη αυτή κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα με την ανεξέλεγκτη και χωρίς όρια εγκληματικότητα η οποία οφείλεται αποκλειστικά από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και παντελή έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής.

Και πέντε εκατομμύρια αστυνομικούς να κατεβάσετε στους δρόμους δεν αλλάζει τίποτα. Απέναντι στους μαφιόζους με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβήδες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα όταν μπορούν να ανταποδώσουν σύμφωνα με το νόμο τα πυρά αφού πρώτα δεχτούν πυρά, πεθάνουν και αναστηθούν για να έχουν το δικαίωμα να απαντήσουν.

ΟΛΟΙ οι αλλοδαποί κυκλοφορούν με όπλα στην τσέπη μέχρι και τα ανήλικα αλλοδαπάκια. Πρόσφατα 15χρονη αλβανίδα έβγαλε όπλο από την τσάντα της και απείλησε τον καθηγητή της επειδή της έκανε παρατήρηση!!!!

Συνελληνες ξυπνήστε κάποτε. Δεν πάει άλλο.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΜΙΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ" ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗ, ΑΜΑΧΗΤΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΤ’ ΟΡΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΑΜΑΧΗΤΙ! ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΛΛΟΥ.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΟΠΙΣΘΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΩΛΟΤΥΡΙΑΡΙΚΟΥΣ "ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ".
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ) Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ). ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑ. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ, ΠΛΕΟΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

πηγη :http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/04/blog-post_03.html

"H "πολυπολιτισμικότατη" Αθήνα"

"Μεγάλη η συνεισφορά στον πολιτισμό και στα γράμματα των αλλοδαπών της Αθήνας.
Μόλις χθες δύο-κατά πάσα πιθανότητα- Γεωργιανοί , έδωσαν ένα δείγμα από τα αθλήματα σκοποβολής του Καυκάσου και από χορούς της πατρίδας τους,πυροβολώντας εν ψυχρώ δύο αστυνομικούς.

Επίσης τεράστια η συνεισφορά του Αλβανού στον... Γερμανό του Βύρωνα,που επιδεικνύοντας τις τέχνες και την ποίηση της χώρας του σκότωσε την πωλήτρια του καταστήματος.
Ας μην ξεχάσουμε φυσικά τους χιλιάδες Πακιστανούς,Αφγανούς,Κούρδους,Αφρικανούς,που συμβάλλουν στην εξύψωση του πνεύματος καθημερινά στις οδούς Γερανίου,Σοφοκλέους,Μενάνδρου,Ζήνωνος,πουλώντας πρέζα και εκδίδοντας τις συμπατριώτισσές τους...

Η συμβολή στον πολιτισμό των Αλβανών επίσης φαίνεται από τη συμπεριφορά τους στα ΜΜΜ,που φωνασκόντας σαν να είναι στο χωράφι τους,προσπαθούν να αποδείξουν ότι αυτοί είναι οι ΄΄κύριοι της κατάστασης΄΄...

Αλέξη επειδή εμείς έχουμε κουραστεί με τις ΄΄΄πολιτισμικές παρεμβάσεις΄΄ των ξένων στην Αθήνα,δεν τους μαζεύεις στη βίλα σου στο Διόνυσο ή στην Κουμουνδούρου?
Έχουν να σου διδάξουν,πολλές ΄΄πολιτισμικές παρεμβάσεις΄΄ των πατρίδων τους...
Αλλά βέβαια εκεί στο Διόνυσο που μένεις είστε ήδη πολιτισμένοι...
Δεν χρειάζεσαι αλλοδαπούς να σε μορφώσουν,όπως οι πτωχοί Αθηναίοι του κέντρου και των ταπεινών προαστείων..."

Ένας ανήσυχος Έλληνας Ρωτά.....«γιατί»

"Κάποιοι από τους ειδήμονες περί μεταναστών που καθημερινα αναλιουν
θεοριες αμφιβάλλω αν έχουν περάσει έστω και μια ώρα παρατηρώντας τούς
ανθρώπους που ονομαζουν «οικονομικους» μεταναστες .

Βλέπετε κάποιοι για να φάνουν οι «καλοί» της υπόθεσης τους βοήθησαν στο να βρουν... διάφορες δικαιολογίες και τεχνάσματα ώστε να μένουν στην χώρα και να
συγκεντρωθούν κατά χιλιάδες σε διάφορες συνοικίες της Αθήνας ,
δημιουργώντας τα γνωστά σε όλους μας «γκέτο» εστίες μόλυνσης, διάδοσης
διάφορων μεταδοτικών ασθενειών , κέντρο ναρκωτικών και εγκληματικότητας
, φαινόμενα που με τη σειρά τους έχουν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση των
περιοχών αυτών και τον οικονομικό μαρασμό τους μέσα από το κλείσιμο των
εμπορικών μαγαζιών και επιχειρήσεων και όλα αυτά απορεουν από την
παντελη ελιπψη οργάνωσης και προγράμματος ένταξης στην ελληνική κοινωνία
αυτόν τον ανθρώπων που απλός αναζητούν μια καλύτερη ζωή.

Κάτοικος τις περιοχής κοντά στην πλατεία βαθης απευθύνει την εξής
ερώτηση σε όσους το διαβάσουν :
Πείτε μου λοιπόν εσείς για ποιο λόγο να θέλω να βλέπω στην πόρτα μου
έναν (Mahomet)να μαχαιρώνετε με έναν (Gaur ), γιατί θα πρέπει να κάνω
υπομονή με τους διπλά που μένουν 20 άτομα σε ένα 2αρι ?

Μας ρωτά λοιπόν και περιμένει μια απάντηση στα τόσα «γιατί» τις
καθημερινότητας του.
Για όλα αυτά τα «γιατί» αλλά και για πολλά άλλα μεγαλώνει η πλειοψηφία
κομμάτων τύπου Λεπέν σε όλη την Ευρώπη.

Είναι επομένως επιτακτική πια η ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα έτσι ώστε
να διαλυθούν τα «γκέτο» γιατί αργά ή γρήγορα θα αποτελέσουν εστίες
μεγαλύτερων κακών στο μέλλον και να ληφθούν μέτρα έτσι ώστε στην χώρα να
μπαίνουν μόνο αυτοί που αποδεδειγμένα είναι διωκόμενοι απ? τις πατρίδες
τους ή άτομα που θέλουν να εργαστούν με έντιμο τρόπο στη χώρα μας.

Δεν φοβάμαι σε καμιά περίπτωση τους μετανάστες και οπωσδήποτε δεν έχω
προσβληθεί από το μικρόβιο της ξενοφοβίας . Αντίθετα έχω βιώσει την
εμπειρία του να είσαι σε μια ξένη χώρα και να νιώθεις ξένος αλλά και το
να είσαι σε μια ξένη χώρα και νιώθεις ασφαλής! Και αυτό ακριβώς είναι το
τραγικό! Να μην μπορώ να νιώσω στην χωρά μου ασφάλεια .

πηγη : underweller.blogspot

Εγκληματικότητα και μετανάστευση :

Πριν από μερικά χρόνια, τέτοιες μέρες, η είδηση για αιματηρές συγκρούσεις με «μαχαίρια, ρόπαλα και τσεκούρια» στο κέντρο της Αθήνας θα αντιμετωπίζονταν ως πρωταπριλιάτικη φάρσα. Να όμως που, για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο εξάμηνο, συμμορίες αλλοδαπών συγκρούονται στις οδούς Σοφοκλέους και Μενάνδρου, διεκδικώντας, η κάθε εθνότητα, τον έλεγχο της περιοχής για τις δικές της «δραστηριότητες».

Δεν πρόκειται παρά για τις πιο εμπορεύσιμες από τις ειδήσεις της νέας βίας. Οι περισσότερες καθημερινές επιθέσεις, εγκλήματα και παραβάσεις μικρότερης έντασης δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας ή περιορίζονται σε κάποιο μονόστηλο. Οι επίσημες στατιστικές της αστυνομίας για το περασμένο έτος λένε ότι είχαμε 25% περισσότερους βιασμούς σε σχέση με το 2007 (και 34% παραπάνω σε σχέση με το μέσο όρο των τελευταίων οκτώ ετών), 16% περισσότερες ληστείες σε σχέση με το 2007 (και 54% παραπάνω σε σχέση με το μέσο όρο των τελευταίων οκτώ ετών), 15% παραπάνω διαρρήξεις (και 41% περισσότερες σε σχέση με το μέσο όρο των τελευταίων οκτώ ετών) και 30% περισσότερες υποθέσεις ναρκωτικών. Και ενώ είναι εντυπωσιακή η σταδιακή αύξηση της εγκληματικότητας από το 2000, ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η «έκρηξη» της το περασμένο έτος. Εντυπωσιακή και δυσοίωνη.

Ενώ σε κάθε κράτος που σέβεται τον εαυτό του αυτή η κατάσταση θα αποτελούσε αφορμή σοβαρού δημοσίου διαλόγου με ζητούμενο την λήψη των κατάλληλων μέτρων, στην Ελλάδα το όλο θέμα απαξιώνεται αν δεν λοιδωρείται κι όλας σαν «αδικαιολόγητη φοβία των μικροαστών» και των περιφρονητικά χαρακτηρισμένων ως «νοικοκυραίων».

Εν Ελλάδι, ορισμένοι έχουν εμπεδώσει τόσο την ρήση του Προυντόν ότι «η ιδιοκτησία είναι κλοπή» ώστε κάθε αντίδραση μπροστά στην άνοδο της εγκληματικότητας τους είναι περιφρονητέα. Όποιος δε επιθυμεί την εφαρμογή των νόμων, αυτός πια είναι σεσημασμένος οπαδός «του νόμου και της τάξεως», δηλαδή λίγο-πολύ χουντικός.

Αν μάλιστα τολμήσει να ψελλίσει ότι οι αλλοδαποί μετανάστες και λαθρομετανάστες έχουν παίξει και αυτοί το ρόλο τους στην άνοδο της εγκληματικότητας, ε, τότε πολιτικοί, δημοσιογράφοι, παράγοντες, μη κυβερνητικές οργανώσεις και μαϊντανοί των ΜΜΕ θα τον καταδικάσουν αυτόματα ως ξενόφοβο, ρατσιστή και οπαδό μπουμπούκων και ετέρων μπουμπουκιών.

Τι και αν ενώ οι αλλοδαποί υπολογίζονται γύρω στο 9% του πληθυσμού, είναι υπεύθυνοι για το 42% των ανθρωποκτονιών, 30% των απατών, 43% των βιασμών, 44% των διαρρήξεων, 32% των κλοπών τροχοφόρων, το 50.6% των ληστειών, 40.7% των υποθέσεων σεξουαλικής εκμετάλλευσης και το 26.3% των υποθέσεων παράνομης οπλοκατοχής που διεξάχθηκαν το σωτήριο έτος 2008.

Και οι αριθμοί είναι, από ό,τι φαίνεται, ξενόφοβοι. Και δεν είναι καν πλήρεις, αφού λόγω των δεκάδων χιλιάδων παράνομων ματαναστών που δεν είναι καταγεγραμμένοι πουθενά «και άρα χωρίς τους άτυπους κοινωνικούς ελέγχους που ισχύουν για τους άλλους, η συντριπτική πλειονότητα των εγκλημάτων που διαπράττονται από τους αλλοδαπούς παραμένουν ανεξιχνίαστα και η αριθμητική τους συμμετοχή στο έγκλημα μικρή», όπως είχε δηλώσει προ δεκαετίας ήδη στην Καθημερινή, ο καθηγητής Εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Ιάκωβος Φαρσεδάκης. (Δικαιολογημένη, ελπίζουμε, ευαισθησία υποχρεώνει εδώ να αναφερθούν και πλευρές που πλήττουν δυσκόλως κεκτημένα της ελλαδικής κοινωνίας, όπως οι υποθέσεις εις βάρος γυναικών - θυγατέρων και συζύγων- που ποτέ δεν βγαίνουν έξω από τα φτηνά δωμάτια της μεταναστευτικής δυστυχίας. Και άλλα πολλά ανάλογα, που ίσως μες στο γενικότερο πλαίσιο να ηχούν ως λεπτομέρειες).

Την μαζική λαθρομετανάστευση, χωρίς υποδομές, χωρίς ελέγχους και χωρίς πρόγραμμα την υποδέχθηκαν πολλοί ως προάγγελο μιας νέας, πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Λες και αρκεί να στοιβάξεις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους μακριά απ’ την πατρίδα τους, σε αναζήτηση αβέβαιης εργασίας και σε άθλιες συνθήκες, για να φυτρώσει πολυπολιτισμός. Αυτός ο κύριος όμως, για να σημαίνει κάτι και να μην καταντά κενό διαφημιστικό σλόγκαν, έχει προϋπόθεση την συνάντηση πολιτισμών. Κάτι αδύνατον όταν οι λαθρομετανάστες έρχονται ακριβώς αποστερούμενοι τον πολιτισμό τους, σαν «ανθρώπινο δυναμικό» προς εκμετάλλευση. Τα γκέτο, υπό αυτές τις συνθήκες, είναι αναπόφευκτα. Και δημιουργήθηκαν.

Από τα άνετα προάστια, την ελληνική ιδιότυπη suburbia των υψηλών εισοδημάτων, εύκολα τα παραβλέπει κανείς όλα αυτά και ασκεί αφ’ υψηλού κριτική στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα. Εύκολα βλέπει και κατακρίνει τις ακρότητες τους, την καταφυγή τους στην αυτοδικία, την στροφή τους στην δεξιά ή και την ακροδεξιά. Δύσκολα όμως καταλαβαίνει τα προβλήματά τους. Λογικό, αφού για τα άνετα προάστια τα γκέτο είναι σαν τις χωματερές. Μόνο οι Φιλιπινέζες τους έχουν το ελεύθερο σε αυτές τις περιοχές. Άλλωστε, οι φωνές του απαίσιου θιάσου δεν χρειάζεται να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους για να διώξουν τους λαθρομετανάστες από την Κηφισιά. Αυτό το αναλαμβάνουν από μόνα τους τα υψηλά ενοίκια.


Βεβαίως, δεν είναι μόνο οι μετανάστες υπεύθυνοι για την αύξηση της εγκληματικότητας ―ακόμη και αν είναι δυσανάλογα υψηλά τα ποσοστά συμμετοχής τους σε αυτήν. Είναι και όλο το παραμύθι «γκλαμουριάς», υπερκατανάλωσης και γρήγορου πλουτισμού που εμπέδωσε από το ‘90 και μετά η ελληνική κοινωνία. Είναι και η διάλυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της όποιας ελληνικής βιομηχανίας που μετέτρεψε άλλους σε υπάλληλους διαφόρων «φρανσάιζ» και άλλους σε ανέργους. Είναι και η αυξανόμενη ιδιωτεία και ιδιοτέλεια των κατά λάθος ελλήνων.

Η υψηλή εγκληματικότητα, όμως, είναι εδώ για να μείνει. Και, αντίθετα με όσα γράφονται και λέγονται, όσοι αντιδρούν δεν είναι αναγκαστικά συντηρητικοί, ούτε είναι επηρεασμένοι «από την τηλεόραση και την κινδυνολογία της». Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος. Θυμάται μια εποχή, όχι πολύ μακριά, που στις συνοικίες δεν χρειάζονταν να κλειδώνεις την εξώπορτα. Και δεν τολμά καν να την νοσταλγήσει.

Λαμπρινή Χ. Θωμά

skai.gr

πηγη : apata.gr

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ

'Αγιος Παντελεήμονας - Συγκέντρωση κατοίκων και Ελλήνων : Έξω οι Ξένοι :




2η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ :

Οργιο εγκληματικότητας στο κέντρο απο συμμορίες αλλοδαπών ...

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ : Οργιο εγκληματικότητας στο κέντρο απο συμμορίες αλλοδαπών ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!




Συγκλονιστικο : Ο πόλεμος των φυλών στην αγορά της Αθήνας

Απανωτά, άγρια επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών το τελευταίο διάστημα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου τόσο στην ελληνική Αστυνομία όσο και στους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής (και όχι μόνο) που βλέπουν τους εαυτούς τους απροστάτευτους να μην μπορούν να κάνουν ούτε τα ψώνια τους στη λαϊκή αγορά.

Ακόμη μια σύρραξη οικονομικών μεταναστών σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο το πρωί, σε λαϊκή αγορά στην Πλατεία Αττικής και ενώ το σημείο έσφυζε από κόσμο που ψώνιζε. Πρόκειται για το δεύτερο «πολεμικό» επεισόδιο στην ίδια λαϊκή μέσα σε δύο μήνες, μεταξύ συγκεκριμένων ομάδων αλλοδαπών που αποτελούνται από Σύρους, Κούρδους και Ιρακινούς.

Αιτία ήταν οι θρησκευτικές τους διαφορές και η ανύπαρκτη υποδομή του ελληνικού κράτους που όχι μόνο δεν μπορεί να αφομοιώσει αλλά ούτε και να παρέχει τα υποτυπώδη στους οικονομικούς μετανάστες που κατά εκατοντάδες περνάνε καθημερινά τα σύνορα της χώρας μας. Οικονομικές και θρησκευτικές διαφορές μεταξύ των μεταναστών παραμένουν άλυτες, ενώ ο καθημερινός αγώνας τους για επιβίωση απλώς μεγαλώνει το χάσμα.

Ανυποψίαστοι πολίτες που έκαναν τα ψώνια τους στην καρδιά της λαϊκής αγοράς της Πλατείας Αττικής, παράτησαν σακούλες και καρότσια κι έτρεχαν πανικόβλητοι να καλυφθούν από τις χατζάρες, τους σιδηρολοστούς, τις αλυσίδες, τα καφάσια και τις ξύλινες τάβλες που περνούσαν ξυστά πάνω από τα κεφάλια τους.

Η «ομάδα» των Σύρων που επιτέθηκε, κρατούσε «μανιάτικο» στους Ιρακινούς που δέχθηκαν την επίθεση εν ώρα εργασίας, εξαιτίας ενός καβγά που είχε γίνει μεταξύ τους πριν από ένα μήνα, ξεκινώντας από ασήμαντη αφορμή. Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι οι χατζάρες βγήκαν κυρίως για θρησκευτικές διαφορές μεταξύ των δυο αυτών ομάδων. Οι μεν μουσουλμάνοι και οι δε χριστιανοί άφησαν το θρησκευτικό φανατισμό να οπλίσει τα χέρια τους. Χωρίς κανείς να υπολογίσει τους πολίτες, στην πλειοψηφία τους ηλικιωμένοι, έβγαλαν ό,τι «όπλο» κουβαλούσαν επάνω τους και επιτέθηκαν στους υπόλοιπους αλλοδαπούς, προκειμένου να λύσουν τις «διαφορές» τους.

Από το βίαιο επεισόδιο δυο Ιρακινοί και ένας Έλληνας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαιριές και χτυπήματα στο κεφάλι. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για ωμή βία, άγριο ξέσπασμα και μανιασμένα χτυπήματα και από τις δυο πλευρές.

Ένας από τους Ιρακινούς που δέχτηκε επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα, μιλάει στη zougla.gr για τους λόγους που οδήγησαν στη σύρραξη, για τις βαθιές θρησκευτικές διαφορές που χωρίζουν τους Ιρακινούς από τους Σύρους και για την προσπάθεια επιβίωσης που καταβάλλει καθημερινά.


Οι κάτοικοι στη γύρω περιοχή μιλούν για ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση μεταξύ των αλλοδαπών, αλλά και για συχνούς σοβαρούς καβγάδες μεταξύ τους. Η κυρία Βάσω μένει ακριβώς πάνω από το σημείο που έγινε η συμπλοκή. «Δεν είναι η πρώτη φορά που σκοτώνονται εδώ πέρα. Αστυνομία δεν υπάρχει πουθενά. Πουθενά! Πρέπει να πεθάνει κανένας μέσα στη λαϊκή, για να πάρουν μέτρα; Εγώ φοβάμαι πια να κατεβαίνω για ψώνια.»

Αν παλαιότερα ακούγαμε για χατζάρες και στιλέτα στο κέντρο της Αθήνας, μάλλον με αστείο θα έμοιαζε. Οι οικονομικοί μετανάστες όμως έχουν πλέον διαμορφώσει και αυτοί τις δικές τους ομάδες «κρούσης» και υπερασπίζονται τα «διάφορα» συμφέροντά τους. Υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες που δρουν στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο:

Oι Αλβανοί τσακώνονται μεταξύ τους αλλά και με τους Ρώσους για τη διακίνηση όπλων, ναρκωτικών (κυρίως χασίς), για τη διασφάλιση εργασίας σε ομάδες μπράβων, για συμβόλαια θανάτου και για τη μεταφορά λαθρομεταναστών.

Οι Τούρκοι «ειδικεύονται» στη μεταφορά λαθρομεταναστών και στην εισαγωγή ναρκωτικών, ενώ η κόντρα τους με τους Αλβανούς στα σύνορα καλά κρατεί.

Οι Βούλγαροι «σμίγουν» με τους Ρουμάνους σε κλοπές, ηλεκτρονικές απάτες, παραχάραξη νομισμάτων και απάτες με κάρτες στα ΑΤΜ τραπεζών και δεν έχουν μεταξύ τους κόντρα. Αντίθετα, σε πολλές περιπτώσεις συνεργάζονται.

Οι Σομαλοί και οι Ιρακινοί είναι πλέον σε άγρια κόντρα με τους Αιθίοπες, τους Σύρους και τους Αφγανούς για την κυριαρχία στο κέντρο της Αθήνας σχετικά με διακίνηση σκληρών ναρκωτικών αλλά και τον έλεγχο της πιάτσας με τις εκδιδόμενες αλλοδαπές γυναίκες.

Οι Πακιστανοί το τελευταίο κυρίως διάστημα ειδικεύονται σε απαγωγές ομοεθνών τους απαιτώντας λύτρα από συγγενικά τους πρόσωπα που βρίσκονται στην πατρίδα τους. Η κόντρα μεταξύ τους αφορά σε ανταλλαγές οικονομικών ποσών, εκβιασμούς και κυκλώματα λαθρεμπορίας.

Σε μια χώρα που δε διαθέτει τις υποδομές για να στηρίξει την ανεξέλεγκτη πλέον εισροή λαθρομεταναστών, η κατάσταση είναι κάθε άλλο παρά ευχάριστη.

Η ανεργία, η φτώχια, η ρατσιστική συμπεριφορά των Αρχών αλλά και των πολιτών, η οικονομική και προσωπική εξαθλίωση και εκμετάλλευση, είναι ορισμένοι μόνο από τους παράγοντες που ωθούν τους οικονομικούς μετανάστες στην παρανομία και την εγκληματικότητα, όπως ωθούν άλλωστε και αρκετούς Έλληνες πολίτες.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Έλληνες μετανάστες της δεκαετίας του ‘30 τόσο στην Αμερική όσο και σε άλλες χώρες κατείχαν τα πρωτεία στην εγκληματικότητα και την παραβατική συμπεριφορά. Σήμερα, η ομαλή ένταξη των αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία φαίνεται ανέφικτη και η δημιουργία «ομάδων» και γκέτο βάζει καινούργιους κανόνες σε μια νέα εποχή για την Ελλάδα.


Πηγη : zouglaonline

"Ο Ελληνικός λαός στο έλεος των λοιμωδών νοσημάτων"

" Θερίζουν τα λοιμώδη νοσήματα υψηλής επικινδυνότητας: Ηπατίτιδα Β, έιτζ, φυματίωση, αφροδίσια κ.λπ., που μεταδίδονται εντελώς ανεξέλεγκτα από τις αναρίθμητες στρατιές των εισαγόμενων, πρωτόγονων και εξαθλιωμένων, δούλων.
Μέχρι τώρα η μαζική εισαγωγή λαθρομεταναστών είχε καταστροφικές συνέπειες κυρίως πάνω στην εργασία, τους μισθούς, τα ωράρια, τις συντάξεις των Ελλήνων, καθώς και στην πολιτισμική αλλοίωση και «πολυπολιτισμική» γκετοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.

Τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο εφιάλτη που απειλεί άμεσα ακόμα και το ύψιστο αγαθό της υγείας και της ζωής μας: οι ανεξέλεγκτες καταστάσεις από τις λοιμώδεις ασθένειες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία:

α) Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν 500 πολυκατοικίες, περίπου, όπου κοιμούνται χιλιάδες αλλοδαποί ο ένας πάνω στον άλλον, στοιβαγμένοι σε κάθε ελεύθερο σημείο του πατώματος, μαζί με έντομα και τρωκτικά, πετώντας απορρίμματα όπου βρουν, και αφοδεύοντας στους ακάλυπτους χώρους, στους διαδρόμους, στις πλατείες και στους δρόμους.

β) Μεγάλο ποσοστό των αλλοδαπών δεν έχουν εμβολιαστεί ποτέ, δεν έχουν εξεταστεί ποτέ από γιατρό, και δεν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν, όντας έξω από την κουλτούρα τους. Πολλοί από αυτούς δουλεύουν σε θέσεις επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία: Εστίαση, διασκέδαση, τουρισμός, καθαριότητα…

γ) Η φυματίωση, που είχε εξαφανιστεί τελείως, έχει παρουσιάσει 8.000 κρούσματα τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο πολλά λοιμώδη, αφροδίσια και θανατηφόρα νοσήματα.

δ) Χιλιάδες αλλοδαπές πόρνες είναι αδήλωτες και πολλές από αυτές προέρχονται από αφρικανικές χώρες όπου το έιτζ κάνει θραύση.



Ταυτόχρονα, τα δύο εκατομμύρια (το λιγότερο) αλλοδαπών που ζούνε στην Ελλάδα επιβαρύνουν αβάσταχτα τα δημόσια νοσοκομεία και εκτοπίζουν από αυτά τους Έλληνες πολίτες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία: Το 80% όσων καταφεύγουν στα επείγοντα των δημοσίων νοσοκομείων είναι αλλοδαποί. Αυτό το κάνουν ακόμα κι αν δεν είναι επείγον το περιστατικό, επειδή οι περισσότεροι είναι παράνομοι και ανασφάλιστοι, όπως αποδεικνύεται και από το ότι το 88% των ανασφάλιστων που πάνε στα επείγοντα είναι αλλοδαποί.

Επίσης ξένες είναι το 80% των γυναικών που νοσηλεύονται στις μαιευτικές κλινικές. Οι Έλληνες γιατροί, πραγματικά φιλάνθρωποι, κάνουν τα στραβά μάτια και νοσηλεύουν τους αλλοδαπούς, ακόμα κι αν είναι παράνομοι.

Και ρωτάμε όλους τους υπέρμαχους της μαζικής εισαγωγής αλλοδαπών: Μήπως είναι «ρατσισμός», «εθνικισμός» και «μικροαστισμός» ακόμα και το να αγωνιούμε για την υγείας μας και τη ζωή μας;

Η κατάσταση είναι πραγματικά επικίνδυνη και δεν μπορεί να λυθεί με τη νομιμοποίηση των παράνομων, αφού το πρόβλημα είναι ότι, ακόμα και ήταν νόμιμοι, οι υποδομές της δημόσιας υγείας δεν φτάνουν για να εξυπηρετήσουν τον τεράστιο όγκο τους.

Η μόνη λύση είναι να σταματήσει εισαγωγή αλλοδαπών και να αποχωρήσει η πλειοψηφία των υπαρχόντων.

Όλα τα κόμματα και οι οργανώσεις όχι μόνο δεν μιλούν για αυτή τη βάναυση αντικατάσταση του ελληνικού λαού από το αλλοδαπό μωσαϊκό των φτηνών και πολιτικά ακίνδυνων μαζών, όχι μόνο δεν βγάζουν άχνα για τη χολέρα που απειλεί τις γειτονιές και ελληνική κοινωνία συνολικά, αλλά ζητάνε και τη μονιμοποίηση και χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς. Οι κίνδυνοι που μας απειλούν είναι μεγάλοι και άμεσοι. Πρέπει και η ελληνική κοινωνία και οι γειτονιές να αντιδράσουν άμεσα με τη δημιουργία Επιτροπών Κατοίκων, μαζικές συγκεντρώσεις και συντονισμό…"

Πηγη : Resaltomag

S.O.S.

Oι αλλοδαποί υπολογίζονται γύρω στο 9% του πληθυσμού, είναι υπεύθυνοι για το 42% των ανθρωποκτονιών, 30% των απατών, 43% των βιασμών, 44% των διαρρήξεων, 32% των κλοπών τροχοφόρων, το 50.6% των ληστειών, 40.7% των υποθέσεων σεξουαλικής εκμετάλλευσης και το 26.3% των υποθέσεων παράνομης οπλοκατοχής που διεξάχθηκαν το σωτήριο έτος 2008!